Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu nie dodacie licznika na stronę główną? Nie było by więcej pytań o ilość osób. 

Opublikowano

Dziś pobrałem i dziś zakończyłem grę na tym serwerze. Nie dość że client jest jakiś beznadziejny + muszę wyłączać antywirusa to do tego ciągle błąd z łączeniem.. Dziękuję szukam dalej.

Opublikowano

Dziś pobrałem i dziś zakończyłem grę na tym serwerze. Nie dość że client jest jakiś beznadziejny + muszę wyłączać antywirusa to do tego ciągle błąd z łączeniem.. Dziękuję szukam dalej.

Tylko ty masz jakiś problem! Nie jest to wina serwera :D

Opublikowano

ogólnie pograłem chwile. Serwer bardzo spoko. Jedyne co mnie razi to te tekstury... są tak obleśne, spixelowane... sam nie wiem... ledwo się da patrzeć na to. 

gdyby jakiś mózg wykombinował aby m1 wyglądało normalnie...

x

Opublikowano

Witam,

O godzinie 1:00 odbędzie się przerwa konserwacyjna mająca na celu poprawić balans klas postaci w PVP oraz wprowadzić wiele poprawek do gry. Podczas przerwy będzie występował błąd "Nieprawidłowa nazwa konta lub hasło". 

T9S9sNO.png

Opublikowano

Witam,

O godzinie 1:00 odbędzie się przerwa konserwacyjna mająca na celu poprawić balans klas postaci w PVP oraz wprowadzić wiele poprawek do gry. Podczas przerwy będzie występował błąd "Nieprawidłowa nazwa konta lub hasło". 

A ile potrwa ? bo nw czy iść spać ; d 

I tak wgl ogarnięcie te osiągnięcia ? bo nie zlicza potworów, bossów etc. SS : http://scr.hu/2rvo/1migm

xD 

Opublikowano

Niestety mamy także swoich wrogów. Chciałbym odrazu zdementować plotki, które będzie rozsiewał użytkownik @dzbanee. Niestety ów Pan jest hipokrytą i próbuje nam na siłę zaszkodzić, szkoda, że wcześniej wręcz błagał naszą administrację o unbana i polecał serwer. Serdecznie Cię pozdrawiamy, roczniku '99. :)

nYXlaWy.png

Chciałbym też napisać, że już koniec roku. Może warto się wziąć do nauki? :)

T9S9sNO.png

Opublikowano

Co do powyższej wiadomości. Nigdy ani ja ani Diablo nie powiedzieliśmy że nie mamy tu ochoty grać wręcz przeciwnie serwer jest świetny i zostaniemy tu jak najdłużej <3 

Opublikowano

Macie ssy z bazy ile kto ma smów, możecie się pobawić w zgadywanie. Loginy macie

Idź spać już, dzieciaczku. Pora już twoja, screena wrzucałem ja na czat (Uber), tutaj wrzucam pełny, nie skrócony.

w5VVTrN.png

Za udostępnienie części loginów serdecznie przepraszam tych graczy - jednakże z kretynami cały czas musimy walczyć. Pozdrawiam. :)

T9S9sNO.png

Opublikowano

Czemu mam odczucie grajac smokiem , eq do pvp kd na maxa  135lvl  bije jak  bil tyle ile kot napłakał ?  tu jest jakis balans ?  mental mnie ma na skilla przy full abs a smokiem go moge bic 1 godzine i nie padnie , tu chyba balansu brakuje

Opublikowano

Czemu mam odczucie grajac smokiem , eq do pvp kd na maxa  135lvl  bije jak  bil tyle ile kot napłakał ?  tu jest jakis balans ?  mental mnie ma na skilla przy full abs a smokiem go moge bic 1 godzine i nie padnie , tu chyba balansu brakuje

Aktualnie jest przerwa majaca na celu wprowadzic balans miedzy klasami.

Zreszta smok pod hity jest tu dobry.

jbzoKz9.png

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam gorąco ! <3  Lecz fajnie gdyby ktoś wykombinował dla mnie i zapewne dla wielu innych graczy łatkę z starym, standardowym m1/m2. Te góry mnie bardzo irytują  -.-  Tak poza tym narazie okej, oby tego nie skopali :) Gra się przyjemnie i jest bardzo dużo graczy, jakies 1,5k+... pozdrawiam i polecam :rolleyes:

KopneCie

orww.png

Invoria    S2      <3

Opublikowano

HALO ALO ZIOMECZKI,2 W NOCY PIZZA STYGNIE KOLEGA NIE MA GDZIE GRAĆ,A JA LOGUJE SIE W GRZE TO NIE DZIAŁA MU HASŁO NIBY,A NA STRONCE MOZE SIE LOGOWAC,CO JEST?

79160594027661829163.png

Opublikowano

HALO ALO ZIOMECZKI,2 W NOCY PIZZA STYGNIE KOLEGA NIE MA GDZIE GRAĆ,A JA LOGUJE SIE W GRZE TO NIE DZIAŁA MU HASŁO NIBY,A NA STRONCE MOZE SIE LOGOWAC,CO JEST?

przerwa jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...