Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Terios.pl

Etaldd 

z powodu: Dzia?anie na szkod? serwera.

Działełem w jakiś sposób na szkode servera, a chciałem tylko wyjawnić oszusta.. Moim zdaniem należy mi się w jakiś sposób UB.

Otrzymaliśmy zgłoszenie od jednego z graczy z zawartymi screenshotami gdzie przez postać o nicku 'Etaldd' były rozpowiadane plotki dotyczące rzekomego ekwipunku tworzonego przez bazę danych. Niestety ale takie plotki poważnie nam szkodzą i będą one karane.

T9S9sNO.png

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I gdzie teraz podziali się wszyscy obrońcy?? Pewnie sami skorzystali i teraz siedzą cichutko...

@Co ile respi sie zjawa???

10minut na oko ;v

Przez ten wasz zakichany spam nie zauwazylam odpowiedzi wyżej, dzieki.

jbzoKz9.png

Opublikowano

Otrzymaliśmy zgłoszenie od jednego z graczy z zawartymi screenshotami gdzie przez postać o nicku 'Etaldd' były rozpowiadane plotki dotyczące rzekomego ekwipunku tworzonego przez bazę danych. Niestety ale takie plotki poważnie nam szkodzą i będą one karane.

Serio.. Nie pisałem tego, żeby to nagłośnić te pw jest pewnie do Narumi..Gość, nie wiedział o co chodzi więc zrobił ss-a i wysłał.

A juz wcześniej, niż wysłałem te PW temat był wałkowany na ts-ie. 1 PW na temat pewnej osoby to nie jest rozgłaszanie czegoś.. 

Opublikowano

@dzbanee

Proszę podać powód banicji konta oraz nick postaci.

@Temperaturek

Gildia zostanie usunięta według naszych ustalonych już wcześniej reguł jak było to w przypadku gildii "BogowieAuto".

Częsciowo sprawdzamy graczy tej gildii i nie tylko pod kątem ekwipunku i ilości ulepszaczy.

Gildia zostanie usunięta podczas przerwy technicznej.

Możemy śmiało obiecać, że KAŻDA osoba, która była zamieszana w bugi z perłami zostanie zbanowana, a ekwipunek skasowany.

A więc cofam to co mówiłem o administracji oraz faworyzowaniu graczy.

Mam nadzieję że się myliłem. Powodzenia z serwerem  ;) 

Serwer mimo tego już niestety nie jest ten sam więc nie zawitam ponownie ale to jest moja opinia.

Serwer mogę za to polecić  :) 

Jaki spam likuf  :D 

31261735692662148822.png

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Ciekawe, że nagle wszystkie brudy zostały wyciągnięte bez jakichkolwiek dowodów w postaci filmików, screenów. 

Osoby, kótrych sprawa dotyczy zostały pobugowane ale gównoburza musi trwać :)

Szkoda, że ktoś chce zniszczyć serwer i dopiero teraz gdy na serwerze jest ponad 1,8 ludzi online codziennie. Podaje te wyssane z palca syfy­ a Wy durne ludki wszystko łapiecie.

Wiecie co ? Ja na 100lvl miałem full eq do expa na poziomie L + księzycowy i azraelkę. Na sam księżycowy poszło po 350+ KAŻDEJ perły i co ? Miałem znajomości ? Nie,wystarzczy ruszyć głową zobaczyć czego na rynku brakuje i zapier**lać dropić a nie płakać i stać w m1. 

Ludzie postawiali boty z myślą, że się zarobią i co ? Bany, na boty oraz na główne konta.

Śmieszne, że płaczecie o ulepki skoro bosy i metki respią się często. 

Przespustki na dungi lecą jak popieprzone.

W 6h gry wydropiłem tyle itemów po czym w ciągu kolejnych 12h je sprzedałem, że zarobiłem +/- 50kkk za co kupiłem peta z IS i otworzyłem dużo małży. Nie da się ? Proszę Was...

Ludzie w wyższymi lvl zawsze będą mieć przewagę - na nowych mapach lecą z metków kd +6/7.

Co za problem wybijać metki i stawiać kd na sklepie ?

Kd +6 - 300kk

Kd +7 - 1kkk

Są to ceny dzisiejsze - 2-4 dni temu wynosiły 2 x tyle.

Szukacie dziury w całym, żeby ten serwer zniszczyć lecz Wam nie wychodzi.

Polecam dalej próbować ale może się to skończyć banem na MPC :)

Na serwer zapraszam, nie należy słuchać tych durnych plotek wyssanych z dupy.

Administracja się stara i robi tak aby grało się nam lepiej - na starcie mieliśmy 4 chanele - obecnie jest ich 7 :)

Opublikowano

­

"Jakbym ich jeszcze znał""

W sygnaturze sygna Cradosa, Terios serwer administracji(całej) cradosa... gz. Nawet mi nie próbuj wciskać kitów bo mam w c**j dowodów na to, że to serwer Lourta. Nawet IP maszyny jest to samo. Sam siebie oszukujesz. Postaram się załatwić wszelkie dowody na to, co pisze Etaldd

Serwer jest hostowany na mojej infrastrukturze którą dzierżawię w Online.net oraz OVH. 

Dlatego strona, support jest bardzo podobna do tej co jest na cradosie bo to są moje skrypty które technik tego serwera dzierżawi. Płaci mi XXX zł miesięcznie i żąda żeby serwer był dostępny na poziomie 99% czasu. 

Polecam zajrzeć w stopkę. 

EmEryT 

PetardaStudia Official!

Opublikowano

Rabit, wyssane z palca? Lecz jednak gracze zostali zbanowani bo mieli itemy zdobyte w nie uczciwy sposob.Wiec cos bylo na rzeczy. Sprawa zakonczona , nie gadajcie juz o tym.

Opublikowano

Polecam serwer, bardzo przyjemnie się gra. Ludzi w m1 na każdym ch pełno w Shinsoo, nie chce wiedzieć co się dzieje w Jinno :D Jest co robić, od metków przez bossy, aż po dungeony. Wojenki gildii mimo, że serw świeży odbywają się codziennie praktycznie :)

Opublikowano

Chciałem wbić z ekipą, ale jak czytam o tych itemkach z navi i wbijaniu lvli kolegą, to nie wiem czy jest sens ..

Nie ma żadnego navi, ani wbijania lvl kolegom. 

Opublikowano

Nie ma zadneo navo. Administrator napisal, ze byl bug ktory zostal naprawiony a oszusci zbanowani. Wbijaj i graj top easy moim zdaniem.

Opublikowano

Dlatego uwielbiam gównoburze pod tytułem: EQ z Navi i kolesiostwo, nic takiego nie ma miejsca ani nie miało, a tym bardziej nie będzie w przyszłości, ale już teraz ludzie się pytają o to, bo jeden z drugim pisał swoje bzdury i już siał plotki. Następnym razem sobie darujcie lub nas zapytajcie jak jest, a nie bawicie się w Stonogę, z małą różnicą, że on prawdę wyjawił, a tutaj tylko szum się zrobił i dostaliśmy piaskiem w oczy. Pisaliśmy już, że u nas na serwerze nie przechodzi głupota, kolesiostwo, wykorzystywanie błędów, bo wcześniej czy później się o tym dowiemy, a wtedy jesteśmy bezlitośni - banujemy wszystkie powiązane konta, zresztą identycznie jest z botami o które są pytania, że są niebanowane, ale jest ich mniej, są osoby bardzo uparte, które mimo 20 banów dalej tworzą postacie na nowym adresie IP.

Chciałbym dodać, że dzisiaj dodamy możliwość kupienia Vip'a na 1/3 dni,  na waszą prośbę.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Moim najwiekszym bledem tutaj bylo stwierdzenie, ze jakiekolwiek Eq bylo z navi. Jedynie co pomyslalem to wlasnie o tym, i tym wywolalem gownoburze ktora miejsca miec nie miala. Nie chcialem wplynac zle na server , bo grali mi sie tutaj rewelacyjnie. Wszystko co zdobyli Dedek i Matzar bylo dzieki bugowi, nie przez administracje. Lecz nie wiem o co byla spina, administracja zareagowala i bug skasowala oszustow rowniez wykluczyla z poza gry. Wszystko sie wyjasnilo, server jest jk juz wpomniaalem serio rewelacyjny i zadbny. Jedyna rzecza ktora mnie najbardziej boli to , to ze zostalem spermowany za to, ze szkodzilem serverowi. Lecz jak juz wspomnailem nie mialem najmniejszego zamiaru, chcialem tylko pokazac , ze jednak grali i mieli wszystki nieuczciwie. Tyle odemnie. Pozdrawiam

Opublikowano

Dlatego uwielbiam gównoburze pod tytułem: EQ z Navi i kolesiostwo, nic takiego nie ma miejsca ani nie miało, a tym bardziej nie będzie w przyszłości, ale już teraz ludzie się pytają o to, bo jeden z drugim pisał swoje bzdury i już siał plotki. Następnym razem sobie darujcie lub nas zapytajcie jak jest, a nie bawicie się w Stonogę, z małą różnicą, że on prawdę wyjawił, a tutaj tylko szum się zrobił i dostaliśmy piaskiem w oczy. Pisaliśmy już, że u nas na serwerze nie przechodzi głupota, kolesiostwo, wykorzystywanie błędów, bo wcześniej czy później się o tym dowiemy, a wtedy jesteśmy bezlitośni - banujemy wszystkie powiązane konta, zresztą identycznie jest z botami o które są pytania, że są niebanowane, ale jest ich mniej, są osoby bardzo uparte, które mimo 20 banów dalej tworzą postacie na nowym adresie IP.

Chciałbym dodać, że dzisiaj dodamy możliwość kupienia Vip'a na 1/3 dni,  na waszą prośbę.

Zostaje pytanie dlaczego gildia Sinners dalej istnieje?

Miała zostać skasowana dzisiejszej nocy.

­

`

­

Opublikowano

A ja dalej powtarzam, że to co pisze Terios.PL to g***no prawda. Dedek i Matzar mieli juz eq porobione zanim był update z wymianą pereł. Navi to raczej nie jest, ale wtedy co innego?

sygna.tan.png

Opublikowano

Zostaje pytanie dlaczego gildia Sinners dalej istnieje?

Miała zostać skasowana dzisiejszej nocy.

­

Może ktoś stworzył dziś gidlię z taką nazwą?

Opublikowano

Może ktoś stworzył dziś gidlię z taką nazwą?

Nie bo jest w niej jedyny Dedek który dostał bana, gildia miała zostać skasowana dzisiejszej przerwy.

­

`

­

Opublikowano

Nie bo jest w niej jedyny Dedek który dostał bana, gildia miała zostać skasowana dzisiejszej przerwy.

­

A czy była dzisiaj przerwa?

Opublikowano

Co wy daliście do tego klienta, że wyskakują mi wirusy i odpalić się go nie da (a wczoraj i kilka dni wcześniej działało normalnie) nawet jak daje do wyjątków  to nic nie daje (mam avasta) 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...