Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie razadora sie chyba najdluzej robi , i jest on taki sam drop jak na 110 dungeonie o 1 perle wiecej za ten czas poswiecony , namere sie dlugo robi z dobrym eq ? o sama rozgrywke te czasy   chodzenie itp jak na razadorze trzeba bo na barnonownie 30sec sie przechodzi 

Opublikowano

Zwiększyliście już 2 raz ten exp na mapie 175_

A Wy chyba nie wiecie, jak wolno leci na mapie od 150 ;p .

Za najlepszego spota, przy ognisku z pdkiem 50% leci po 2.5% na 150 lv, wbiłem 155 i leci już około 1,7 % za spota.

A mam tu siedzieć do 175, to ile tam musi lecieć (x ?

Opublikowano

Zwiększyliście już 2 raz ten exp na mapie 175_

A Wy chyba nie wiecie, jak wolno leci na mapie od 150 ;p .

Za najlepszego spota, przy ognisku z pdkiem 50% leci po 2.5% na 150 lv, wbiłem 155 i leci już około 1,7 % za spota.

A mam tu siedzieć do 175, to ile tam musi lecieć (x ?

Wbicie 175 to pewnie 20h expa...

Opublikowano

Mam pytanie razadora sie chyba najdluzej robi , i jest on taki sam drop jak na 110 dungeonie o 1 perle wiecej za ten czas poswiecony , namere sie dlugo robi z dobrym eq ? o sama rozgrywke te czasy   chodzenie itp jak na razadorze trzeba bo na barnonownie 30sec sie przechodzi 

nemere z dobrym EQ 5 min się robi, a drop jest lepszy

Opublikowano

Lepiej robić szamana smoka pod dzwona czy wachlarze????? Gdzie wydropię to takie mleczny sok  :D

sok bodajże w v2/v3 pająków, a co do broni to kwestia gustu i wyboru czy idziesz na hity czy skile

Opublikowano

sok bodajże w v2/v3 pająków, a co do broni to kwestia gustu i wyboru czy idziesz na hity czy skile

no właśnie mam 110 lvl i zrobione eq ale wachlarz mam bez kd, hity po 2-3k a skille do 5k max wiec nie wiem czy zmieniać na dzwonek czy zostawić wachlarz :( 

Opublikowano

możesz zrobić jeden dzwonek, jeden wachlarz

KD _+7 wsadź, w c**j daje

Skąd wytrzasnąć Biżuteria Smoka?

śmierć
Opublikowano

możesz zrobić jeden dzwonek, jeden wachlarz

KD _+7 wsadź, w c**j daje

Wiem że kd dużo daje tylko jest taki mały problem, nie stać mnie :D

Opublikowano

Wiem że kd dużo daje tylko jest taki mały problem, nie stać mnie :D

zarobić 800kk na KD to jest easy, zwłaszcza że jeszcze na wejście KD jest bodajże 60% więc jest bardzo łatwo o te kd, gorzej z ich dostępnością na razie

Opublikowano

zarobić 800kk na KD to jest easy, zwłaszcza że jeszcze na wejście KD jest bodajże 60% więc jest bardzo łatwo o te kd, gorzej z ich dostępnością na razie

Ja teraz chodzę tylko na dungeon od 110 i tak średnio z tym hajsem  może jak skończę ulepszać tymi perłami a zacznę je sprzedawać to coś zarobię :) 

Opublikowano

Ja teraz chodzę tylko na dungeon od 110 i tak średnio z tym hajsem  może jak skończę ulepszać tymi perłami a zacznę je sprzedawać to coś zarobię :)

za samego dunga masz chyba ze sztabek i bryłek z 200kk, a dunga robisz do 5 min, więc czy ja wiem.

pereł nawet nie musisz sprzedawać, a sam hajs leci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...