Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I tak ludzie będą grali na serwerze bo aktualnie to jedyny stabilny i w miarę rozwinięty serwer.

A to że dostali jakieś tam itemy czy sm hm.. Na każdym serwerze są faworyzowane różne osoby.

Witamy w 2k15  B)

39c6ab5b0864c.jpg

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No coz sa ludzie i parapety : ) te pseudo prosy od prosa aka zabq = drewna , bez isu i tym podobnych dopalaczy te zera nie potrafia nawet grac...ogladalem 1 serie kjtora nagrywal zabq na jakims hardzie, twierdzac nie doladuje w is bd gral tutaj bez isa, po 10 min stwierdzil ,ze mu za trudno i zaraz kupiony militar.kostium.pet.czapka itd itd. Gdzie to wszystko grajac normalnie jak ja mozna bylo osiagnac w 1-2 dni ; ) .

sygna2.png

Opublikowano

I tak ludzie będą grali na serwerze bo aktualnie to jedyny stabilny i w miarę rozwinięty serwer.

A to że dostali jakieś tam itemy czy sm hm.. Na każdym serwerze są faworyzowane różne osoby.

Witamy w 2k15  B)

Z początkiem wakacji ten server stanie i upadnie bo wyjdą kolejne bardziej kozackie serverki.

Szkoda, że administracja nie wypowiada się w tej sprawie tutaj. Przecież zawsze jest taka aktywna. A mnie oczywiście spermowała wszędzie gdzie sie da, no bo wyjawniłem prawdę o gildii Sinners - pupilkach admnistracji . Pozdrawiam cieplutko ;*

Opublikowano

Z początkiem wakacji ten server stanie i upadnie bo wyjdą kolejne bardziej kozackie serverki.

Szkoda, że administracja nie wypowiada się w tej sprawie tutaj. Przecież zawsze jest taka aktywna. A mnie oczywiście spermowała wszędzie gdzie sie da, no bo wyjawniłem prawdę o gildii Sinners (:

Dlatego napisałem że aktualnie ten serwer jest najlepszy.

Za miesiąc inne serwery go zjedzą, do tego dojdzie faworyzowanie które odkryłeś i bye.

39c6ab5b0864c.jpg

Opublikowano

To wygląda dość podejrzanie. Bo na eq trzeba na prawdę dużo pereł, ulepków itd. a do tego dochodzi jeszcze exp. Nie wierze w to że cały ten czas spędził na dropieniu, expieniu. Dedek był w teamie Cradosa to i tu pewnie dostaje to o co poprosi :) Szkoda że tak się dzieje bo to jest bardzo nie fair....

Opublikowano

To wygląda dość podejrzanie. Bo na eq trzeba na prawdę dużo pereł, ulepków itd. a do tego dochodzi jeszcze exp. Nie wierze w to że cały ten czas spędził na dropieniu, expieniu. Dedek był w teamie Cradosa to i tu pewnie dostaje to o co poprosi :) Szkoda że tak się dzieje bo to jest bardzo nie fair....

Nasza gildia dopiero od wczoraj, kiedy 1 raz nam zarzucił itemy . Wtedy się zorientowaliśmy , że mają oni pomoc od administracji od początku.

Ktoś wyżej napisał, że  nigdy nie widział jak Dedek expi- to fakt - nikt go nigdy chyba na spocie nie widział.. A lv up up up up

Opublikowano

Dla przykładu wezmę bacuśka który dość dużo osiągnął przez granie przez noc.

Akurat pod koniec coś wyskoczyło ale nie będę o tym mówił.

Proszę,

80736976879934429191.png

5 dni zajęło mu zdobycie tego wszystkiego,

gdy popatrzymy na dedyka wygląda to dość realnie.

08163011883658344082.png

Gdyby nie fakt że stał cały czas w m1, nigdy nie widziałem go na żadnym spocie a lvl zapier....

Patrząc na wielkiego boga matzara niestety już widać faworyzacje gołym okiem.

03965146204336360266.png

Kiedy on zdążył przerobić całe eq?

Na które dungeony on chodził?

Chciał bym prosić administracje niech udostępni log osoby co miały powyżej 5k sm.

­

Właśnie dlatego stali w m1, żeby czas się nabijał. Innego wytłumaczenia nie widzę :D

Opublikowano

a od czego są boty xD? bocisz 6-7 kont, kupujesz eq robisz, a potem expisz. Nie trzeba mieć wszystkiego od administracji, można eee "samemu" xDD na samym evencie ze szkatami można było sie tak od c***a dorobić że sie w cipsku to nie mieści, a stawiajac boty w odpowiednich miejscach po 2-3 dniach stać Cie na całe eq 

ae1d1005fe.png

Opublikowano

No tak było..Stał w mieście, żeby nie było że ma 5 h  w grze i więcej itemów niż ktokolwiek na servie.

Skąd Wy k***a mieliście po tysiące ulepszaczy stojąc w m1, a w nocki to w ogóle Was nie było..Mogliście to dla siebie zachować, a nie gildii rozdawać a gildia nasza innym.. I tak się rozkręciło.

Opublikowano

a od czego są boty xD? bocisz 6-7 kont, kupujesz eq robisz, a potem expisz. Nie trzeba mieć wszystkiego od administracji, można eee "samemu" xDD na samym evencie ze szkatami można było sie tak od c***a dorobić że sie w cipsku to nie mieści, a stawiajac boty w odpowiednich miejscach po 2-3 dniach stać Cie na całe eq 

Ktoś tu kogoś widzę zaczyna bronić <_<

Opublikowano

I ciekawe co taki bot miał niby nadropić?

Przy evencie z blaskami upadła gospodarka.

Ktoś tutaj nie grał na serwerze.

Myślałem że administracja najlepsza do tej pory, niestety myliłem się.

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

I ciekawe co taki bot miał niby nadropić?

Przy evencie z blaskami upadła gospodarka.

Ktoś tutaj nie grał na serwerze.

Myślałem że administracja najlepsza do tej pory, niestety myliłem się.

­

Administracja nie jest najepsza to pewne..

Od sprawy z Geraltem już wiedziałem, że k***a coś jest nie tak. Oni sami ustawili zły exp na mapie 150+ bodajże. On tam expił bo poprostu leciało mu najwięcej miał 172 lv wtedy. Nie mógl wejsc na mape 175.

Ale administracja nie pomyślała, że gracz będzie expił na mapie przeznaczonej dla jego lv- Okazało się,  że jego exp lexi ZA SZYBKO, przez błąd administracji. Szbyko cofnęli im lv, a Geralta szybko spermowali za to, że przedstawił całą sytuacje na Twitchu.

Teraz tak samo, chciałem coś udowodnić- Szybki perm na ts-ie i serverze, dobrze że na MPC banować nie możecie skarby.

Opublikowano

Administracja nie jest najepsza to pewne..

Od sprawy z Geraltem już wiedziałem, że k***a coś jest nie tak. Oni sami ustawili zły exp na mapie 150+ bodajże. On tam expił bo poprostu leciało mu najwięcej miał 172 lv wtedy. Nie mógl wejsc na mape 175.

Ale administracja nie pomyślała, że gracz będzie expił na mapie przeznaczonej dla jego lv- Okazało się,  że jego exp lexi ZA SZYBKO, przez błąd administracji. Szbyko cofnęli im lv, a Geralta szybko spermowali za to, że przedstawił całą sytuacje na Twitchu.

Teraz tak samo, chciałem coś udowodnić- Szybki perm na ts-ie i serverze, dobrze że na MPC banować nie możecie skarby.

Uważaj bo to nie to samo mpc co za czasów D&G/ Mountains'a xD, wszystko da sie kupić

sygna.tan.png

Opublikowano

ja bronie kogokolwiek XDDDDDDDDD? szkaty, racja, zepsuły ceny i to cholernie ;p

ale sytuacja wyglada tak: jak masz wyczajony dobry sposób na bota (nie wykminiłem tego na blaskach i perma na syskie konta xDD) to ja w ciągu ok 10h, majac postawione 2 konta jestem w stanie wybocić ok 20kkk, 4-6k małzy.

1 konto 10h= 10kkk, 2,5k małzy, 1h = 1kkk, 250 małzy

1h 10 kont = 10kkk, 2,5k małzy

24h 10 kont = 240kkk, 60k małzy

problem?

ae1d1005fe.png

Opublikowano

To może i ja wypowiem się o całej sytuacji jaka miała miejsce na serwerze.

Od początku zaczynając przygodę na serwerze wiedziałem z jaką administracją mam do czynienia. Na samym początku nie byłem przekonany do zagrania na serwerze przede wszystkim ze względu na administrację, jednak bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie ich praca. Ciągłe poprawki, bardzo szybkie odp. itd. Mimo wszystko zapominając o przeszłości postanowiłem dać im jeszcze jedną szansę. W końcu każdy na nią zasługuje. W gruncie rzeczy zbytnio nie dziwiło mnie to, że administracja nie podała swoich prawdziwych nicków. Osoby, które grały na Almantii wiedzą o czym mówię. Po zalogowaniu się do gry na pierwszy rzut oka można było zauważyć bardzo dużo elementów ściągniętych z konkurencyjnego serwera zaczynającego się na A. Jest to pierwsza administracja, która wzorując się na przykładzie serwera na A zrozumiała, że dobry serwer+ dobra administracja(pracowita, pomocna) nie potrzebuje praktycznie żadnej reklamy aby osiągnąć sukces. Na serwerze grało mi się wyśmienicie, nie miałem czasu na nudę. Jednak kilka dni temu dowiedziałem się od kolegi z gildii na S, że niejaki Dedek, który nie potrafi poradzić sobie z emocjami, wnioskuje to po jego postach tutaj, w grze jak i wypowiedzi na ts jest faworyzowany przez administrację. W pierwszej chwili pomyślałem, że administracja wróciła do przeszłości. Niestety nie mogłem wierzyć tylko koledze-postanowiłem to sprawdzić. Dołączyłem do gildii na S. Już dzień później na własne oczy zobaczyłem co zrobił Dedek po przegranej wojnie z gildią na B. Dał graczom z gildii tyle ulepków ile nie widział nawet top 1 gracz na serwerze. Po tym co zobaczyłem od razu zakończyłem przygodę na serwerze. Mogę w każdej chwili dać dowody w postaci screen, lecz banda hejterów i tak napiszę, że ss są podrabiane, także nie ma to najmniejszego sensu. Przechodząc do meritum serwer jako taki jak najbardziej polecam. Natomiast jeśli chodzi o administracje to totalne dla. Nie wiem jak można doprowadzić serwer, który ma w tej chwili ponad 2tys graczy online to upadku przez idiotyczne zachowanie administracji jaką jest faworyzacja kolegi-kolegów. Czeka was taki sam los jak serwer Proboszcza. To tylko kwestia czasu kiedy gracze zaczną odchodzić.     

projekt.jpg

Opublikowano

Ja nocki zarywam ciągle expienie dropie a ktoś od tak ma wszystko. Jaki sens gry wtedy jest?

Spytaj się adminstracji. To oni nie potrafią się postawić w sytuacji uczciwego gracze który marnuje czas na osiągnięcie celu, a wejdą Ci takie Dedki czy inni i odrazu dostaną na start wszystko, do końca gry.

I jeszcze rozdają itemy na serverze, dno dno dno.

Opublikowano

Ale on

On się chociaż sam przyznał dedek tego nie potrafi

A do czego ma się przyznawać? Że władował w itemshop pieniądze? To karalne?

Opublikowano

Ale kto dostał cokolwiek na start?

o witam serdecznie pana "wszedzie sie wpierdalam"

Ma pan herbatke? Bo czuje ze szykuje się długa konwersacja bez celu.

Polecam cofnąć kilka stron i przeczytać to Twoje wątpliwości się rozjaśnią.

jbzoKz9.png

Opublikowano

A do czego ma się przyznawać? Że władował w itemshop pieniądze? To karalne?

Tak to tłumacz ja wierze w opinie graczy nie w obrońców administacji.

Opublikowano

Co tutaj się, k***a, odpierdala. Pojebało Was już kompletnie ludzie? Nie potraficie sobie znaleźć lepszego zajęcia niż szukanie dram na siłę? Serwer sam w sobie się broni, kwestia administracji nie ma tutaj żadnej rzeczy - tymbardziej rzucanie oskarżeń, że ja mam cokolwiek nadawane, lol. Ludzie wyrabiają normę z ulepszaczami po 150 dungów na tydzień (Kimiro) i mają ich w brud, a Wy czepiliście się jednego typa na którego rzucacie Wszystkim co macie a zapewne jest legit tylko balans w PVP jest spierdolony dlatego oskarżacie go o "ekwipunek z navicata" (k***a, ludzie te czasy minęly w 2010 na serwerach hamachi i panelem GMa). 

Pomyślcie głową zanim cokolwiek skomentujecie. Najśmieszniejszą sprawą jest, że Temperaturek jako cheater dołącza się do rozmowy i próbuje cokolwiek zaszkodzić, a wczoraj czy tam przedwczoraj wyłapał perma od administracji.

Bez pozdrowień.

Mój perm tutaj nie ma akurat nic do tego.

Może nawet się ciesze że dostałem perma, nie stracę więcej czasu.

Albo jesteś rudy albo udajesz... Nie było mowy o navi a milionach sm za które kupujecie ulepki.

Faworyzacja to jest najgorsze co może być, już wole różnego typu bugi.

Ps. po moim banie nie próbowałem zaszkodzić serwerowi, mimo tego że nie poszli na warunki co do gildii podałem im 3 bugi.

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...