Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja dalej powtarzam, że to co pisze Terios.PL to g***no prawda. Dedek i Matzar mieli juz eq porobione zanim był update z wymianą pereł. Navi to raczej nie jest, ale wtedy co innego?

Człowieku, chcesz siać gównoburzę, to siej na nas ona wrażania nie robi. A mnie tylko irytuje, pisałem chcesz bawić się w Stonogę to rób to porządnie. Dostał bana za to że korzystał z błędów serwera, wszystkie jego konta z nim powiązane również. Rozumiem ciągnąć temat, gdybyśmy wniosków nie wyciągali z naszych błędów, a on by biegał dalej po serwerze.

Dla twojej informacje był już on sprawdzany dzień przed zgłoszeniem i całej akcji tutaj i już wtedy były podejrzenia o wykorzystywanie błędów gry.

Zostaje pytanie dlaczego gildia Sinners dalej istnieje?

Miała zostać skasowana dzisiejszej nocy.

Nie było przerwa, więc gildia nie została skasowana, bez przerwy tego nie zrobię.

Co wy daliście do tego klienta, że wyskakują mi wirusy i odpalić się go nie da (a wczoraj i kilka dni wcześniej działało normalnie) nawet jak daje do wyjątków  to nic nie daje (mam avasta) 

Również mam Avasta Internet Security 2015 i żadnego wirusa nie wykrywa.

T9S9sNO.png

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Człowieku, chcesz siać gównoburzę, to siej na nas ona wrażania nie robi. A mnie tylko irytuje, pisałem chcesz bawić się w Stonogę to rób to porządnie. Dostał bana za to że korzystał z błędów serwera, wszystkie jego konta z nim powiązane również. Rozumiem ciągnąć temat, gdybyśmy wniosków nie wyciągali z naszych błędów, a on by biegał dalej po serwerze.

Dla twojej informacje był już on sprawdzany dzień przed zgłoszeniem i całej akcji tutaj i już wtedy były podejrzenia o wykorzystywanie błędów gry.

Nie było przerwa, więc gildia nie została skasowana, bez przerwy tego nie zrobię.

Również mam Avasta Internet Security 2015 i żadnego wirusa nie wykrywa.

http://scr.hu/2rvo/qw54b

Problem jest w bince do odpalania, nawet patcher mi tego ściągać nie chce. Masz jakieś propozycje by to ogarnąć, bo ja nw ; ( 

xD 

Opublikowano

Co wy daliście do tego klienta, że wyskakują mi wirusy i odpalić się go nie da (a wczoraj i kilka dni wcześniej działało normalnie) nawet jak daje do wyjątków  to nic nie daje (mam avasta) 

Mi avast nic nie wykrywa, i jak mogli coś dodać skoro miałeś go cały czas na PC?

Może ci się z neta gdzieś pobrał i wszedł akurat do tego folderu.

Opublikowano

Okej coś ogarnąłem, wyłączyłem w antiwusie wszystko co się da i teraz patcher normalnie pobiera i gra mi się odpaliła, także dziwna sprawa. Bo wcześniej (wczoraj) działało mi normalnie a dziś zaczął avast wykrywać mi wirusy .. a przecież żadnych nowości ani zmian nie wprowadziliście. 

xD 

Opublikowano

Nie zaktualizowałeś clienta, logowanie w pełni działa.

Właśnie chodzi o to że przed chwilą zaktualizowałem bo pobrałem niedawno.

Edit. Wyłączyłem antywirusa i zaczeło działać. :)

Opublikowano

Okej coś ogarnąłem, wyłączyłem w antiwusie wszystko co się da i teraz patcher normalnie pobiera i gra mi się odpaliła, także dziwna sprawa. Bo wcześniej (wczoraj) działało mi normalnie a dziś zaczął avast wykrywać mi wirusy .. a przecież żadnych nowości ani zmian nie wprowadziliście. 

Faktycznie dziwna sprawa, bo jak mówisz żadnej aktualizacji nie było, dobrze że działa.

Miłej gry.

Skoro ma ch7 to ma aktualizacje, sprawdz moze inne ch byc moze 1 jest przeciazone.

Część plików mogła mu się nie pobrać, niech odpali patchera ponownie :)

T9S9sNO.png

Opublikowano

1 YEBANY SPOT NA CALA MAPE I DO TEGO 1-2% ZE SPOTA

Potem sie dziwicie czemu ludzie takie agresywne sie robia o.O

O jakiej mapie mówisz, 2% ze spota to mało od kiedy o_O

Jeżeli szukałeś serwera, gdzie w 1 dzień wbijesz maxa, to nie tutaj, jaki sens robienia takich serwerów, po tygodniu wszyscy by już szukali nowego.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Ponowię pytanie do administracji - Czy do Księżycowego Miecza który ma wbudowany bon silny przeciwko potworom może wejść 6/7 bon też na potwory?
Bo prawie całe eq zrobiłem pod potwory a tego cholernego miecza tak samo jak Pancerz Azazela nie mogę wybonować ;/

Opublikowano

Ponowię pytanie do administracji - Czy do Księżycowego Miecza który ma wbudowany bon silny przeciwko potworom może wejść 6/7 bon też na potwory?

Bo prawie całe eq zrobiłem pod potwory a tego cholernego miecza tak samo jak Pancerz Azazela nie mogę wybonować ;/

Może wejść.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Da sie do wszystkiego wsadzic

@Terios.pl

Ponawiam prosbe o podanie respu Generała Yonghan :)

Opublikowano

Serwer startował 5.06, jest 16.06 a już chodzą ludzie z +190. Czyli idzie w miarę szybko wbić level ( no tylko jakby popatrzyć z drugiej strony to takich osób 190-195 jest 14, aż tyle no-life przy kompie? na 1,5 - 2k ONLINE w godzinach szczytu )

Koniec końców uważam, że nie jest aż tak tragicznie. Przynajmniej jest więcej frajdy. Lepszego serwera easy ( który może troszeczkę podchodzi pod medium ) nie ma co szukać na chwilę obecną. Mam nadzieję, że szybko go nie zamkną, ale szybko się na to nie zapowiada. Osobiście gram 1,5-2h dziennie i sobie chwalę :P

Opublikowano

Da sie do wszystkiego wsadzic

@Terios.pl

Ponawiam prosbe o podanie respu Generała Yonghan :)

3Spot, ewnetualnie przywołania :3 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

A daliście Dedkowi przełożyć eq na inna postać przed banem ;d? 

Na powiązane też dostał bana.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...