Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niee, nie chodzi że jest to YouTuber.

Ale bez powodu, nie dawał by po 1/2 k pereł na gildie dla osoby + zmianki 6/7 bonu sztuk tysiąc?

Tyle itów w grze ma, a czasu ledwie 2 dni. Nigdy nie widziałem gościa na dropie, zawsze offline. A ulepków ile? Byscie tylko to na handlu zobaczyli.

Daje itemy typu perły białe/red/nieb i ulepy na niższe poziomy których sam już nie potrzebuje.A daje po to żeby gildia się wyrobiła z eq i były fajne wojenki chyba logiczne :P

Zmianek 1k? Zmianek wydałem z 200 z hakiem bo bym zbankrutował prędzej niż tyle wydał,z czym dużo więcej poszło na wymixowanie mojego eq ;x

Bo co robić gównoburze o to że ktoś pomaga gildii w zrobieniu eq? Wasza gildia wam nie pomaga? 

Nie wiem dla mnie to jest dziwne i nie będę ciągnąć gównoburzy bo on ma i rozdaje a ja nie mam i sram.

Opublikowano

­

Daje itemy typu perły białe/red/nieb i ulepy na niższe poziomy których sam już nie potrzebuje.A daje po to żeby gildia się wyrobiła z eq i były fajne wojenki chyba logiczne :P

Zmianek 1k? Zmianek wydałem z 200 z hakiem bo bym zbankrutował prędzej niż tyle wydał,z czym dużo więcej poszło na wymixowanie mojego eq ;x

Bo co robić gównoburze o to że ktoś pomaga gildii w zrobieniu eq? Wasza gildia wam nie pomaga? 

Nie wiem dla mnie to jest dziwne i nie będę ciągnąć gównoburzy bo on ma i rozdaje a ja nie mam i sram.

Ciekawe skad miales 200 zmianek 6/7. Skoro ja gram od startu i ledwo cale eq 6/7 mam porzadnie wybonowane pod expa

Opublikowano

­

Ciekawe skad miales 200 zmianek 6/7. Skoro ja gram od startu i ledwo cale eq 6/7 mam porzadnie wybonowane pod expa

Naucz się grać :v

39c6ab5b0864c.jpg

Opublikowano

Nie no gościu..Skąd miałbyś tyle pereł i wszystkiego a do tego sam bonował byś swoje eq oraz je ulepszał.

Nie, moja gildia mi nie pomaga bo nie mam kolegów w administracji.

Opublikowano

­

To coś słabo dropisz chyba :D Spokojnie można tyle wyciągnąc :D

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Nikt nie jest święty, pewnie szastają na lewo i prawo ulepkami z komend.

Opublikowano

Nikt nie jest święty, pewnie szastają na lewo i prawo ulepkami z komend.

To jest pewne (: 

Harnaś on nie miał 200 sztuk zmianek 6/7 on rozdawał je w tysiącach =D

Opublikowano

­

Na mapie 130 z 1 respu bossów możesz wyciągnąć z 10kkk (bryłki, sztabki + ulepki) z kasą nie jest naprawdę ciężko wystarczy pomyśleć jak zarobić :)

Opublikowano

To jest pewne (: 

Harnaś on nie miał 200 sztuk zmianek 6/7 on rozdawał je w tysiącach =D

Ech, pokaż jakieś dowody bo to naprawde jest już żałosne.

jbzoKz9.png

Opublikowano

Nie no gościu..Skąd miałbyś tyle pereł i wszystkiego a do tego sam bonował byś swoje eq oraz je ulepszał.

Nie, moja gildia mi nie pomaga bo nie mam kolegów w administracji.

No to fajną masz gildie,a skąd ty masz perły na ulepszanie? Dropisz czy masz "kolegów w administracji"?

Nie mam pytań. 

Zmianki w tyś? Proponuje się leczyć tak na przyszłość. 

Kończę ten temat bo jak tak czytam to mi się rzygać chce xD

Opublikowano

http://scr.hu/6zot/n15f5

http://scr.hu/6zot/uilbq

Prawda tak bardzo boli, wyjebane bo server z*******y tylko administracja kuleje, pod względem bycia przyjacielem ;c .

Koleś ma ledwo 2 dni, a ma więcej niż ludzie co napierdalają ostro 4 dni z rzędu, a Dedek jeszcze afczył sobie ostro w m1. Ale i tak koleś jest czysty. Nigdy gościa nie widziałem na nocce na dropie, zawsze miał wszystko z dupy. Nie zdziwił bym się jakby miał eq klasowe z Navi # TOP 1 MENTAL PVP. 

Cały czas na ts-ie siedziałeś z administracją z Teriosa, i nie pierdol że nie masz nic, lecz to nie tylko Ty itemsy dostawałeś.

Cała gildia Sinners pływa w itemach teraz. Powodzenia na wojenkach #Peace

Opublikowano

Prawda tak bardzo boli, wyjebane bo server z*******y tylko administracja kuleje, pod względem bycia przyjacielem ;c .

Koleś ma ledwo 2 dni, a ma więcej niż ludzie co napierdalają ostro 4 dni z rzędu, a Dedek jeszcze afczył sobie ostro w m1. Ale i tak koleś jest czysty. Nigdy gościa nie widziałem na nocce na dropie, zawsze miał wszystko z dupy. Nie zdziwił bym się jakby miał eq klasowe z Navi # TOP 1 MENTAL PVP. 

Cały czas na ts-ie siedziałeś z administracją z Teriosa, i nie pierdol że nie masz nic, lecz to nie tylko Ty itemsy dostawałeś.

Cała gildia Sinners pływa w itemach teraz. Powodzenia na wojenkach #Peace

Z administracją teriosa? Jakbym ich jeszcze znał to bym z nimi siedział ...

Na ts'a wchodze jak mam pogadać z gildią albo żabą/szejkiem czy innymi znajomymi. 

Ostatecznie kończę po raz drugi bo brak słów.

PS. Tak mam eq klasowe AŻ jedno wojenne :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Na ts'a wchodze jak mam pogadać z gildią albo żabą/szejkiem czy innymi znajomymi. 

Pozdrawiam.

Brakiem słów można nazwać to, ile itków dostałeś od administracji a pozniej to rozdałeś graczom.

1 k zmianem 6/7 dropnąłeś, kupiłeś? Napisz błagam xD

/ Edit 

200 zmianek z bazarku 800 z dupy. Server fajny polecam, ale wojny z Sinnersami są w tym momencie bezsensu.

Odradzam.

Opublikowano

Brakiem słów można nazwać twoją pisownie,którą też rozdam "GRACZĄ"   :ninja:

200 zmianek miałem z bazarku.

Koniec bezsensownego spamu.

Już nie pozdrawiam.

Opublikowano

­

Pozdrawiam.

"Jakbym ich jeszcze znał""

W sygnaturze sygna Cradosa, Terios serwer administracji(całej) cradosa... gz. Nawet mi nie próbuj wciskać kitów bo mam w c**j dowodów na to, że to serwer Lourta. Nawet IP maszyny jest to samo. Sam siebie oszukujesz. Postaram się załatwić wszelkie dowody na to, co pisze Etaldd

Opublikowano

­

"Jakbym ich jeszcze znał""

W sygnaturze sygna Cradosa, Terios serwer administracji(całej) cradosa... gz. Nawet mi nie próbuj wciskać kitów bo mam w c**j dowodów na to, że to serwer Lourta. Nawet IP maszyny jest to samo. Sam siebie oszukujesz. Postaram się załatwić wszelkie dowody na to, co pisze Etaldd

C**j z tym czyj to jest serwer, daj już sobie siana typie.

Boli Cie dupsko bo ma a ty nie masz?

39c6ab5b0864c.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...