Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Gz za tą akcje z BogowieAuto, idealnie rozegrane. Aż cieszy widok to, że administracja nie zamiata takich spraw pod dywan, nawet, jeżeli chodzi o członków teamu gdzie zazwyczaj wszyscy się kryją na wzajem.

Na serwerze gra się z*********e, zapraszam wszystkich serdecznie, i mam jedno pytanie. Broń dla WP robić z bojowego, czy ze szpona? Z tego co widziałem to z bojowego(syrek) ma większe DMG i siłe, a broń po szponie za bardzo nie wiem jak później wygląda, czy ma inta i w miare podobne DMG do broni dla woja

Dzięki za opinię w każdym razie.

Macie zamiar cos zmieniac z przyzwaniami bossow za po ? Bo ceny sa za drogie i jest tylko 50% ;x

Coś pokombinujemy.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Cześć, chciałbym poinformować, że balans postaci niestety został przeniesiony na następną przerwę techniczną, ze względu na ilość zmian, jaka zajdzie i czas ich realizacji. Poniżej przedstawiam listę zmian, jakie wniosła przerwa techniczna:

• Poprawiono dungeon Świątynia Smoka
  • Dodano 7 Channel
  • Dodano nową wymianę pereł w stosunku 3:1 (czarna, fioletowa, seledynowa)
  • Poprawiono zmianę misji między postaciami podczas dungeonów w grupie
  • Wyłączono niepotrzebną konsolę w cliencie
  • Zmniejszono ceny przywoływań bossów
  • Poprawiono opisy kilku przedmiotów
  • Poprawiono bonusy Pierścienia Radości
  • Zmniejszono czasy timerów w Upiornym Labiryncie
  • Zmniejszono czas respawnu potworów podczas dropienia Kamieni Maat
  • Zwiększono minimalnie doświadczenie na mapie od 175 poziomu.​

Pozdrawiamy

T9S9sNO.png

Opublikowano

Kiedy naprawicie problem z 0 HP po teleportacji jak się ma więcej niż 30k hp? To dość uciążliwe, że relogam, chcę bossa bić, a tu leżę bo hp mi się nie zdążyło spotować.

who cares?

Opublikowano

Pytanie do Administracji

Wakacje zblizaja sie wielkim krokiem i Wy jako administracja planujecie zareklamowac ten serwer na maxa?

Wallander mowil ostatnio w swoim filmie, ze jak znajdzie odpowiedni serwer z dobra opinia to moze bedzie nagrywal serie przez wakacje. Macie obecnie 2k osob. Pamietam gdy Wallander zaczol nagrywac z Drei*ona to w wakacje z 300 osob zrobilo sie 2,5k.

Serwer macie dobrze rozplanowany jest co robic sa misje itp, wiec dla Wallandera ta seria z 100% by sie przyjela.

A graczy byloby multum.

Pozdrawiam

Opublikowano

Czy na wakacje są zaplanowane jakieś ciekawe eventy?

Czy administracja w ogóle odpisuje na zgłoszenia? Raz mi odpisaliście na zgłoszenie i czekam już 24h a chce zmienić e-maila ;_;

Opublikowano

Pytanie do Administracji

Wakacje zblizaja sie wielkim krokiem i Wy jako administracja planujecie zareklamowac ten serwer na maxa?

Wallander mowil ostatnio w swoim filmie, ze jak znajdzie odpowiedni serwer z dobra opinia to moze bedzie nagrywal serie przez wakacje. Macie obecnie 2k osob. Pamietam gdy Wallander zaczol nagrywac z Drei*ona to w wakacje z 300 osob zrobilo sie 2,5k.

Serwer macie dobrze rozplanowany jest co robic sa misje itp, wiec dla Wallandera ta seria z 100% by sie przyjela.

A graczy byloby multum.

Pozdrawiam

Od niego zależy czy będzie u nas nagrywał, czy nie, ja osobiście bym chciał, złożymy mu propozycje, ale i tak ma ich pewnie z 20.

Czy na wakacje są zaplanowane jakieś ciekawe eventy?

Czy administracja w ogóle odpisuje na zgłoszenia? Raz mi odpisaliście na zgłoszenie i czekam już 24h a chce zmienić e-maila ;_;

Mnóstwo eventów będzie :)

Przecież 3/4 zgłoszeń zostało dzisiaj rano zrobione. Nie wymagaj też od nas tego, że będziemy odpowiadać aż tak szybko, był weekend.

T9S9sNO.png

Opublikowano
Przecież 3/4 zgłoszeń zostało dzisiaj rano zrobione. Nie wymagaj też od nas tego, że będziemy odpowiadać aż tak szybko, był weekend.

W takim razie jak będziecie mieć czas proszę sprawdzić zgłoszenie 795 i od razu napiszcie mi jakie mam dowody dać ;<

I pytanie czemu co jakiś czas jest lag? Znajomy też tak ma, więc raczej nie wina internetu. 

Opublikowano

Dobry serw ustawki w m1 i pod dt bez konca

Serwerek dobry, racja, sam tutaj gram i nie narzekam. Ciągle coś się dzieje, a Administracja jest dostępna można rzec 24/7.

Opublikowano

Co z tym gościem 180+ który grał i zapewne nadal gra na czitach?

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Dałoby radę wprowadzić opcję wyboru czy chcemy widzieć kostium czy zbroje? Podobają mi się zbroje, ale niestety musze oglądać pustynnego bojownika :( i mam pytanie czy to celowe, że eq 90 lvl do pvp na poziomie legendarny ma lepsze bony niż eq na135 od razu po przerobieniu? Tak samo z eq do expa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Trochę lipa z questem od kolekcjonera ze szkatami ripa. Komu chce sie chodzic tyle razy? +Czesto pali.

Bym musial z godzine poswiecic na samo dt, a to strasznie nudne ;/ 

Opublikowano

Trochę lipa z questem od kolekcjonera ze szkatami ripa. Komu chce sie chodzic tyle razy? +Czesto pali.

Bym musial z godzine poswiecic na samo dt, a to strasznie nudne ;/ 

A kto powiedział że masz akurat chodzić na ripa  ? przecież szkaty można kupić na rynku ;d 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...