Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę lipa z questem od kolekcjonera ze szkatami ripa. Komu chce sie chodzic tyle razy? +Czesto pali.

Bym musial z godzine poswiecic na samo dt, a to strasznie nudne ;/ 

Riper to max 8 minut roboty :P

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A kto powiedział że masz akurat chodzić na ripa  ? przecież szkaty można kupić na rynku ;d 

Jedna szkata to 500kk, potrzebuje 15, z 10 spali wiec musze kupic z 25, to mi wychodzi gdzies z 12kkk. Sorki nie jestem taki bogaty ;D

Riper to max 8 minut roboty :P

No ta, ale wez z 20 razy tak idz to nie dosc ze nuda to jednak troche to zajmuje.

Szkoda, ze w przyzwaniu za PO jest tylko 50% szansy

Opublikowano

Jakie są dungi od 100 do 131 ? oprócz upiornego labiryntu i gdzie jest wejście :D

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Jakie są dungi od 100 do 131 ? oprócz upiornego labiryntu i gdzie jest wejście :D

Bramy Piekieł - Piekło wejście

Nemere - Sohan wejście.

Dobra dobra koniec zabawy.

http://prntscr.com/7h5nt6

Od kiedy 3dni to 12 godzin[ew. nie dostał wcale bana] a jak zmienili lidera to powienien być ban na dłużej ??

http://prntscr.com/7h5ox2

Gracz został odbanowany już mówię dlaczego - bo rozmowie z zespołem stwierdziliśmy, że nie miał jak wiedzieć o tym, że dana osoba używa WH/WarriorHacka, kilka osób już z jego gildii dostały bany, a jego gildia została usunięta, jako kara za to, że nie wiemy ile dokładnie wojen wygrali nieuczciwie.

Pewnie będziesz niezadowolony z tego faktu, ale sam wiesz i my to wiemy że nie może kontrolować 30 osób, czy grają na czitach czy też nie, bo nie jest w stanie, a każdy musi być rozliczany osobno, a nie zbiorowo, bo co by zawiniła osoba, która tylko w tej gildii była a dostałaby bana bo jeden z graczy czitował na wojnie, a ta osoba by nawet na niej nie była.

Prosta piłka - przyznał się nam Temperaturek do WarriorHacka - dostał bana na wszystkie konta, a gildia usunięta ze względu na nieuczciwie wygrane wojny.

T9S9sNO.png

Opublikowano

A i jeszcze jedno pytanie kiedy odpowiecie mi na pw na forum bo widzę cała wasza administracja widziała pw ale nie odpisał nikt.

Możesz temat odświeżyć? Ja dziennie prowadzę +/- 40 rozmów tam i mogłem jakaś przeoczyć.

Ile mniej więcej osób online bo nie wiem czy zaczynać.

Bijemy rekordy, na Zuo było ponad 2k Online. Nie chcę rzucać słów na wiatr, więc wejdź sobie do gry i sam sprawdź, a obecnie na liczniku, gdzie jest poniedziałek 12 mamy:

N6SoBb0.png

Uprzedzę pytanie dotyczące kręcenie licznika - wiele razy już dawałem ss'a z komedy /w z gry w temacie, musisz ale ich poszukać.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Hmm nie wiem z kim teraz piszę ale napisałem na pw @ ;d było 3 gm ale 1 opuścił rozmowę.

Skopiuj temat i napisz do Nexona.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Możesz temat odświeżyć? Ja dziennie prowadzę +/- 40 rozmów tam i mogłem jakaś przeoczyć.

Bijemy rekordy, na Zuo było ponad 2k Online. Nie chcę rzucać słów na wiatr, więc wejdź sobie do gry i sam sprawdź, a obecnie na liczniku, gdzie jest poniedziałek 12 mamy:

N6SoBb0.png

Uprzedzę pytanie dotyczące kręcenie licznika - wiele razy już dawałem ss'a z komedy /w z gry w temacie, musisz ale ich poszukać.

To bardzo fajnie. Zasysam clienta i wbijam z ziomkami. Pzdr

Jeżeli pomogłem daj + :P

Opublikowano

Tylko ja mam takiego pecha do mixu broni? 17h zmieniania 5 broni i żadna nie wbiła :D

Opublikowano

Tylko ja mam takiego pecha do mixu broni? 17h zmieniania 5 broni i żadna nie wbiła :D

Kwestia szczęścia ;) Są osoby, które po 20 min miały 3 bronie, a są tacy co 5 dni mieszają i żadnej nie mają.

@Terios.pl w ile robi się Razadora i Nemere tak około czas ?  :)

Z dobrym EQ +/- około 7-10 minut, w tyle robiłem na prywatnej postaci do testowania z eq na mój lvl do expa na poziomie [N]

T9S9sNO.png

Opublikowano

Polecacie server bo zastanawiam się nad rozpoczęciem gry? Jakie minusy serva i czy są jakieś istotne bugi? Miałem już zagrać na becie albo coś słabo szła.

Opublikowano

Polecacie server bo zastanawiam się nad rozpoczęciem gry? Jakie minusy serva i czy są jakieś istotne bugi? Miałem już zagrać na becie albo coś słabo szła.

bugów nie ma, ja polecam

a minusami są te perły, bo w kurwe trzeba niestety i trzeba zapierdalać na nie

Opublikowano

Tak ;) mi wczoraj po 10 minutach wbiły 3 bronie 82 śr 20 inta

Skopiuj temat i napisz do Nexona.

Terios jaki masz nick na forum? Bo chyba nigdy mi nie zmienicie tego e-maila, prędzej mnie okradną..

Opublikowano

Mi w 15min weszły 2 perfy w broniach ;>

Ja mam pecha do tarczy 12h mi mixowało 2 tarcze.

Opublikowano

Tak ;) mi wczoraj po 10 minutach wbiły 3 bronie 82 śr 20 inta

Terios jaki masz nick na forum? Bo chyba nigdy mi nie zmienicie tego e-maila, prędzej mnie okradną..

Obecnie Nexon.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Od którego lv jest ten dung z którego leci po 7 pereł?

Opublikowano

Pomimo iż odpisywałem na pw, przestawałem bić i lurować mobki, biegałem i puszczałem emotki, za dropka w m1 i tak dostałem 2 bany od [GM]Kaneki, chyba administracje z leksza poj**** :)

Opublikowano

Pomimo iż odpisywałem na pw, przestawałem bić i lurować mobki, biegałem i puszczałem emotki, za dropka w m1 i tak dostałem 2 bany od [GM]Kaneki, chyba administracje z leksza poj**** :)

Podaj swój login na PW.

T9S9sNO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...