Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zuo lekki fail... Już lepiej było dać SBK czy też raty na np 12h ;)

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Event zuo nawet udany, szkoda, że ponad 60 metków było w ścianie bez możliwości ubicia :/

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Przeraża mnie tylko fakt że gość który od początku gra na różnych wspomagaczach ma dziś 180+ lv oO

Skontaktuj się ze mną na PW.

Zuo to duzy nie wypal, leca bany za pisanie na Wolaj o evencie  http://wrzucaj.net/nQA     widac ze Eldir dostal GM po raz pierwszy :(

Ps WH dziala na serwerze gdzie gra 2k osob (dla tych co jeszcze nie maja to macie xyz

Skontaktuj się ze mną na prywatnej wiadomości jeśli chcesz to wyjaśnić, złością niczego nie zrobisz.

Event zuo nawet udany, szkoda, że ponad 60 metków było w ścianie bez możliwości ubicia :/

Dzięki. Przyjmujemy na klatę wszelkie obelgi, wyzwiska i to, że niektóre metiny spawnowały się w ścianach. Taki już urok losowych pozycji z systemu. Przepraszamy!

T9S9sNO.png

Opublikowano

Skontaktuj się ze mną na prywatnej wiadomości jeśli chcesz to wyjaśnić, złością niczego nie zrobisz.

Kolega pisal, i konto na forum mu usunoles bo chciał dowod na "obraze administracji" 

Nie polecam serwera bardzo pod Hajs (ceny z is sa z dupy wyssane, administracja nie dba o graczy, 50% osob jedzie na WH, Modzie, jeszcze tylko warrior i dmg hack brakuje

Opublikowano

Skontaktuj się ze mną na PW.

Dzięki. Przyjmujemy na klatę wszelkie obelgi, wyzwiska i to, że niektóre metiny spawnowały się w ścianach. Taki już urok losowych pozycji z systemu. Przepraszamy!

Bardzo ładne podejście, jak najbardziej na plus :)

Opublikowano

ZUO było obfite ale ale lagi niemiłosierne. Przycinki, cofki, wylogowania.

Podnoszenie z ziemi dropu czasami trwało naprawdę wieki.

imetin_logo.png

Opublikowano

Kolega pisal, i konto na forum mu usunoles bo chciał dowod na "obraze administracji" 

Nie polecam serwera bardzo pod Hajs (ceny z is sa z dupy wyssane, administracja nie dba o graczy, 50% osob jedzie na WH, Modzie, jeszcze tylko warrior i dmg hack brakuje

Zapierdzielali bardziej niż człowiek pracujący na budowie przez ostatni tydzień a ty mi powiesz że o graczy nie dbają? Proszę cb.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Zuo bomba, Ale lagi denerwowaly. Pora pomyśleć o nowej maszynie, bo ludzi ogrom. Chyba jedyny serwer w tym roku który mnie tak wciągnął, a zaraz wakacje więc będzie można mocno pograć :)

Polecam

Opublikowano

Witam,

Chciałbym pokazać bardzo ciekawą rzecz która zdażyła się na serwerze a dokładniej na wojnie.

Temperaturek[mod na forum] + pare innych osob które używają warriorhacka

Tutaj dowody :

w tych min najlepiej widać:
5:50 [prawdopodobnie coś z animacją helera/smoka ale nie wiem na 100%]

6:40[ Ładnie widać jak Temperaturek-Mental uderzył duchowe i nasz buff padł za bramą]

Oczywiście Administracja przez 12h sprawdza filmik ale to za długo taka osoba nie może mieć żadnych praw na serwerze/forum.

Proszę o pw administrację serwera jeżeli chce o czymś porozmawiać.

qjk9NlL.png

Opublikowano

Witam,

Chciałbym pokazać bardzo ciekawą rzecz która zdażyła się na serwerze a dokładniej na wojnie.

Tutaj dowody :

6:40[ Ładnie widać jak Temperaturek-Mental uderzył duchowe i nasz buff padł za bramą]

Oczywiście Administracja przez 12h sprawdza filmik ale to za długo taka osoba nie może mieć żadnych praw na serwerze/forum.

Już wiem dlaczego te k***y biją na wojnie tylko w grupie. Żeby ich warriorhack był jak najmniej widoczny.

Dla lidera gildi powinien być perm ban a dla członków po 14 dni, dzisiaj z nami na wojnie było podobnie, dostawaliśmy hity nie bijąc się z nikim, i byliśmy poza grupą.

Mam nadzieje, że administracja tego nie zignoruje bo to będzie śmieszne ( ;

Temperaturek pozdrawiam (:

Opublikowano

Już wiem dlaczego te k***y biją na wojnie tylko w grupie. Żeby ich warriorhack był jak najmniej widoczny.

Dla lidera gildi powinien być perm ban a dla członków po 14 dni, dzisiaj z nami na wojnie było podobnie, dostawaliśmy hity nie bijąc się z nikim, i byliśmy poza grupą.

Mam nadzieje, że administracja tego nie zignoruje bo to będzie śmieszne ( ;

Temperaturek pozdrawiam (:

Dokładnie osoby które tego używały to Perm i tak samo Lider który o wszystkim wiedział. a reszta osób które były wtedy na wojnie  ban 7/14 dni.

qjk9NlL.png

Opublikowano

Ze swojej strony chciał bym polecić serwer w 100 procentach. Administracja poprawia wszystkie bugi przy wieczornej konserwacji. A dzisiejszy event po prostu miazga na samym biciu metinów 250 redek 50 lodowych kul 25kkk w yangach.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Przepraszam za te cheaty :(

Nie powiem, ale serwer jak na najwyższym poziomie. Myślę, że może się szczycić jednym z najlepszych przed wakacyjnych serwerów, mam nadzieję że wytrzyma do końca wakacji, by dać ludziom choć trochę frajdy z gry.

Opublikowano

Dokładnie osoby które tego używały to Perm i tak samo Lider który o wszystkim wiedział. a reszta osób które były wtedy na wojnie  ban 7/14 dni.

Ze swojej strony chciał bym polecić serwer w 100 procentach. Administracja poprawia wszystkie bugi przy wieczornej konserwacji. A dzisiejszy event po prostu miazga na samym biciu metinów 250 redek 50 lodowych kul 25kkk w yangach.

Nie powiem, ale serwer jak na najwyższym poziomie. Myślę, że może się szczycić jednym z najlepszych przed wakacyjnych serwerów, mam nadzieję że wytrzyma do końca wakacji, by dać ludziom choć trochę frajdy z gry.

Dziękujemy.

Mała notatka w sprawie Temperaturka oraz gildii Bogowie Auto:

Jeśli chodzi o całą sprawę wygląda ona następująco:
Temperaturkowi została zdjęta ranga na forum oraz dostał bana w grze. 
Lider gildii dostaje bana na 3 dni ponieważ był w pełni świadom że Temperaturek cheatuje.
Gildia BogowieAuto zostanie na przerwie technicznej usunięta.

Szkoda, że taka sytuacja miała miejsce, lecz mimo, że byliśmy zadowoleni z pracy Temperaturka musieliśmy zareagować.

Jeszcze w spoilerze poniżej znajdziecie zdjęcie z rozmowy GG, gdzie Temperaturek się przyznał do wszystkiego innemu członkowi zespołu Mavexowi.

nIKYS8h.png

T9S9sNO.png

Opublikowano

Rozumiem,że Temperaturek dostał perma?

projekt.jpg

Opublikowano

Tak dostał perma. 

Opublikowano

Tak dostał perma, również na konta gdzie przekładał swoje EQ.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Witam,

Tutaj dowody :

5:50 - przypatrz się że wale walnięcie  :) 

Mamy czelność uważać was za lamusów bo była to jedyna z wojen na którym miałem warriora.

A poprzednie przegrane wojny?  xD 

Nie korzystałem z twojego.

Perma na wszystkie konta  :) 

Polecam serwer, administracja wali nocki żeby grało się jak najlepiej.

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

­Gz za tą akcje z BogowieAuto, idealnie rozegrane. Aż cieszy widok to, że administracja nie zamiata takich spraw pod dywan, nawet, jeżeli chodzi o członków teamu gdzie zazwyczaj wszyscy się kryją na wzajem.

Na serwerze gra się z*********e, zapraszam wszystkich serdecznie, i mam jedno pytanie. Broń dla WP robić z bojowego, czy ze szpona? Z tego co widziałem to z bojowego(syrek) ma większe DMG i siłe, a broń po szponie za bardzo nie wiem jak później wygląda, czy ma inta i w miare podobne DMG do broni dla woja

Opublikowano

Macie zamiar cos zmieniac z przyzwaniami bossow za po ? Bo ceny sa za drogie i jest tylko 50% ;x

Opublikowano

­Gz za tą akcje z BogowieAuto, idealnie rozegrane. Aż cieszy widok to, że administracja nie zamiata takich spraw pod dywan, nawet, jeżeli chodzi o członków teamu gdzie zazwyczaj wszyscy się kryją na wzajem.

Na serwerze gra się z*********e, zapraszam wszystkich serdecznie, i mam jedno pytanie. Broń dla WP robić z bojowego, czy ze szpona? Z tego co widziałem to z bojowego(syrek) ma większe DMG i siłe, a broń po szponie za bardzo nie wiem jak później wygląda, czy ma inta i w miare podobne DMG do broni dla woja

Ja preferuję z boja ponieważ daje siłę, co się przydaje dla WP ponieważ tutaj miło się robi pvp z dużą ilością na szycie :)

Tak dostał perma, również na konta gdzie przekładał swoje EQ.

Pełen szacunek dla was za to że nie zamiatacie tego pod dywan i mówicie że nic się nie stało.

To się nazywa porządna administracja!

Serwer polecam każdemu, administracja nie olewa serwera ciągle coś doddaje/naprawia. solidne 11/10

Jedyne co jest irytujące to bug z HP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...