Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Terios.pl fajnie, że dodaliście np dodanie wodza orków za PO, ale 100 pkt gdzie pkt te nie idą za szybko to trochę za dużo i przywołanie bosa 50% też słabo, dzisiaj na 2300 PO, udało mi się przywołać wodza aż 4 x <3

Opublikowano

Ponawiam pytanie. 

jes af kors.

Zapraszam na serwer!

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Moby na wysoko-levelowych mapkach biją z przeszywką?

Bo nie wiem, czy KD defa wbić czy lepiej nie ;x 

W razie pytań piszcie na PW lub gg - na pewno z czasem odpowiem.

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Moze przyspieszycie dungeon na 110? Wiem, ze jest szybki, ale perel od chu ja trzeba zeby eq zrobic. Chodzi mi o to, zeby po ubiciu metkow tepalo po 10/15sec, a nie 30, a po ubiciu tych 2 trupich twarzy od razu, bo po co te 30sec?

Opublikowano

@Terios.pl fajnie, że dodaliście np dodanie wodza orków za PO, ale 100 pkt gdzie pkt te nie idą za szybko to trochę za dużo i przywołanie bosa 50% też słabo, dzisiaj na 2300 PO, udało mi się przywołać wodza aż 4 x <3

Racja lipa z tym straszna, powinno być 100% na przywołanie lub ew. polecam zrobić takie coś : dodać zwoje przywołań dodać do dropu (jakiś mały%) i jak nam dropnie taki zwój to możemy przywołać wybranego bossa szansa by była na to 50%. (oczywiście były by dostępne tylko te bossy co są potrzebne do misji). 

Moze przyspieszycie dungeon na 110? Wiem, ze jest szybki, ale perel od chu ja trzeba zeby eq zrobic. Chodzi mi o to, zeby po ubiciu metkow tepalo po 10/15sec, a nie 30, a po ubiciu tych 2 trupich twarzy od razu, bo po co te 30sec?

Popieram. 

xD 

Opublikowano

Moby na wysoko-levelowych mapkach biją z przeszywką?

Bo nie wiem, czy KD defa wbić czy lepiej nie ;x 

Śmiało wbijaj jak masz eq/smoka do pvp to w nim można expić, a nie ma w nim defa, więc z KD i odpałem będzie gdzieś 800-900 defa.

Opublikowano

Ten dungeon na 110 można byłoby znacznie przyśpieszyć ze względu na wymaganą ilość pereł, dodatkowo na mapie 110 z jednego boss leci chyba netrytowa szata a powinna lecieć ta następna do misji :>

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Ten dungeon na 110 można byłoby znacznie przyśpieszyć ze względu na wymaganą ilość pereł, dodatkowo na mapie 110 z jednego boss leci chyba netrytowa szata a powinna lecieć ta następna do misji :>

Trupia Twarz jest na mapie 90 i 110 i z niej leci szkata z mapy 90 :D

Jak już to z mapy 150 powinny lecieć szkaty Smoczego Ognia czy podobnie ( kolekcjoner 160 ) a nie lecą :P Lecą tylko te z mapy 130 :D

­

Opublikowano

Jest może dostępna zamiana ekwipunku?, bardzo przydatne jest to,  jak nie ma to moglibyście dodać :)

Nie ma ale ponoć ma zostac wprowadzone niedlugo.

jbzoKz9.png

Opublikowano

Właśnie, skróćcie ten czas tepania w dungach.

Np w Nemere czy Labirynie na 110, się czeka po 30 sec. Ciutka za dużo ; p.

No i 2 sprawa, błagam zbufujcie BM-a.. Po 160 on nie bije nic , wiem że dzisiaj będziecie buffować ale zróbcie to dobrze, ufam Wam :3

Opublikowano

Przeraża mnie tylko fakt że gość który od początku gra na różnych wspomagaczach ma dziś 180+ lv oO

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

jest dzis to zuo? kazdy sie pyta. jak tak to o ktorej ?

Wie ktoś może, o której dokładnie jest dzisiaj to ZUO, i czy wgl jest..?

OHFICqT.png

jbzoKz9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...