Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tutaj się opłaca wracać twoim zdaniem czy nie ?

Czy dostajesz jakieś nagrody w postaci SM za taką jakby reklame w tym twoim profilu bo co jakiś czas masz inny serwer + po zamknieciu multihacka przenosi na twój profil i można to brać jako reklame bo fejm jest ^_^

Nie wiem, ja straciłem dużo po tej cofce, nie ma na rynku lepszego serwera od Teriosa (dla mnie), dlatego tu gram. Strasznie ubolewam nad tym, że tak zaprzepaścili szansę tą cofką, bo jest to tylko i wyłącznie ich wina.

Reklama na moim profilu nie ma nic wspólnego z Teriosem. :)

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Nie wiem, ja straciłem dużo po tej cofce, nie ma na rynku lepszego serwera od Teriosa (dla mnie), dlatego tu gram. Strasznie ubolewam nad tym, że tak zaprzepaścili szansę tą cofką, bo jest to tylko i wyłącznie ich wina.

Reklama na moim profilu nie ma nic wspólnego z Teriosem. :)

Nie chodzi mi o samego teriosa tylko ogólnie o serwery, dla mnie tak samo nie ma na rynku lepszego serwera ale niestety nie mogę na nim grać, dlatego że crashuje mi całego metina po rozwaleniu czwartego metka na dungu 180 a bez niego gra sensu nie ma, nie wiem jak teraz bo miesiac temu mialem ciągle crasha po zaaktualizowaniu sterowników udało mi się go raz zrobić no i potem powrót.

Opublikowano

ja grałem niecały tydzień więc po cofce nie mam kompletnie nic :P A do tego AVAST mi wyrzuca waszego clienta jako wirusa więc raczej już mnie tam nie zobaczycie (nie będę wyłączać antywirusa - tak wiem jest szitowy - tylko po to żeby pograć w metka gdzie i tak jest full lagów, nie działa nic jak trzeba, wywala, pada logowanie no i te cofki :P

Opublikowano

ja grałem niecały tydzień więc po cofce nie mam kompletnie nic :P A do tego AVAST mi wyrzuca waszego clienta jako wirusa więc raczej już mnie tam nie zobaczycie (nie będę wyłączać antywirusa - tak wiem jest szitowy - tylko po to żeby pograć w metka gdzie i tak jest full lagów, nie działa nic jak trzeba, wywala, pada logowanie no i te cofki :P

Cofki ? Z tego co wiem była tylko jedna. Logowanie już nie pada od dobrego tygodnia ( jak nie więcej), z wywalaniem tak samo, też mam avasta i od czasu kiedy gram ( jakiś miesiąc już) ani razu nie wywaliło mi wirusa. :) Więc nie wiem z czym masz problem :)

Opublikowano

@DirectXShot

A 31 bedzie placz ze straciles czas i juz nie mozesz grac :P

hm, kolego płacz nie płacz, nie znasz mnie nie pisz pierdół.

Serwer polecam, szkoda bo straciłem troche czasu, ale można to odrobić. 

Gram po nickiem

Luckky

Opublikowano

Społeczeństwo metina w tych czasach, to wielka kupa gówna nic więcejb,  co widać po tym temacie.  

Każdy administrator każdego serwera jest dla was zerem które leci na hajs ( tak piszą 13 letnie turbo debile) i tu się zgodzę bo chcą zarobić na was czyli na idiotach którzy myślą, że serwer będzie stał wieki i nie ma prawa wystąpić żadna awaria bo przecież  jest, to niemożliwe.  

Ciekawe jak to wszystko będzie wyglądało za kilka lat :)  

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie BS'a serwerowego, dlaczego nie da się nim mieszać EQ smoka typu buty naszyjnik itp ?

normalnie mieszałem, pewnie ustawiasz wartości.. które dany item posiada już wbudowane  o.O

Opublikowano

normalnie mieszałem, pewnie ustawiasz wartości.. które dany item posiada już wbudowane  o.O

Właśnie nie, no nie wiem co jest nie tak, trudno

Opublikowano

@up, zmiana na 1 str w eq?

@up, zmiana na 1 str w eq?

napisał że ma problem jedynie z eq smoka.

Opublikowano

Mimo cofki dam serwerowi jeszcze szansę. Może coś z tego wyjdzie. Czy mógłby mi ktoś podać klasy, które są na tym serwerze zaliczane do tych silniejszych?

Opublikowano

Mimo cofki dam serwerowi jeszcze szansę. Może coś z tego wyjdzie. Czy mógłby mi ktoś podać klasy, które są na tym serwerze zaliczane do tych silniejszych?

Nie ma balansu, każda postać bije na maksymalnym poziomie po 500 ze skilli na jakieś 140k hp.

Opublikowano

oplaca sie grac czy każdy już uciekł? ile online?

Najwięcej online wśród wszystkich serwerów, które ostatnio ruszały. 

E**** ma z 2x mniej graczy

i****** ma z 4x mniej graczy

xD

gnvNjpf.png

Opublikowano

Najwięcej online wśród wszystkich serwerów, które ostatnio ruszały. 

E**** ma z 2x mniej graczy

i****** ma z 4x mniej graczy

xD

Nie no na inv. jest 3k online przecież  xD xD

Opublikowano

A tam, ludzi i tak gra dużo mimo tej cofki. Wciąż nie da się znaleźć normalnie bossa, czy spota a w mieście latają jak chorzy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...