Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy raz wypowiadam się w temacie innego serwera. Panowie "administratorzy" który to już raz startujecie pod inną nazwą? czy takim wielkim dyskomfortem dla Was są dwa szczere zdania? Przecież ściemy i otwieranie serwerów dla $ macie opanowane w 100% więc co za problem napisać ciemnemu ludowi biegającemu za nagrywaczami z brodą która wygląda jak by zapałek w gów.o nautykał że sprawę spieprzył ziomuś który zapodał reloada?

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no spoko tylko jedno czemu jak chce sie zarejestrowac i klikam rejestracja to nic sie nie dzieje ?? 

Rejestracja działa. Musisz na emailu potwierdzić.

Hasło więcej niż 7 (liter + znaki).

Usunięcie postaci - 7 cyfr

i chyba haslo i id bez kropek itp ;d

Opublikowano

Administracja nie miała wcale wyje**ne, grałem tam 2 miesiące, administracja właśnie robiła poprawki itd i było wszystko ok.

Fakt nieraz coś nie wypaliło, te lagi itd, ale ogólnie to projekt serwera oceniam 10/10, aktualnie na rynku nie ma takiego projektu jak terios, ale no niestety upadł co za tym idzie trzeba pójść na inny serwer.

Oj i tu Cię zdziwię, ponieważ nadal tam gram.

Przyznaję rację, ponieważ nie mam zamiaru się kłócić. :)

no tak, teraz to mnie też wprowadzasz w błąd, raczej się nie zdziwiłam, no ale cóż widocznie tak lubisz :)

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

dobra o co kaman jak sie udało zarejestrowac to przy aktywacji konta mam komunikat ze cos poszło nie tak a na  metku jak klikam zaloguj to ze serwer nie został jeszcze otwarty? 

Opublikowano

dobra o co kaman jak sie udało zarejestrowac to przy aktywacji konta mam komunikat ze cos poszło nie tak a na  metku jak klikam zaloguj to ze serwer nie został jeszcze otwarty? 

Bo teraz jest aktualnie przerwa :)

Opublikowano

@harnaś

Najpierw ty swój serwer ogarnij. Od 4 dni daje Ci sugestie żebyś um i sr z bron wywalić a ty masz to w dupie. Wiec powodzenia ;D

@topic

Kiedy jakiś Administrator się wypowie ?

Opublikowano

@harnaś

Najpierw ty swój serwer ogarnij. Od 4 dni daje Ci sugestie żebyś um i sr z bron wywalić a ty masz to w dupie. Wiec powodzenia ;D

Z jakiej paki Harnaś ma Cię posłuchać i wprowadzić zmianę bo Ty tak chcesz? Popierdoliło się od grania w główce?

Topic: Czy sytuacja na serwerze jest już opanowana?

0LsM05U.png

Opublikowano

Pierwszy raz wypowiadam się w temacie innego serwera. Panowie "administratorzy" który to już raz startujecie pod inną nazwą? czy takim wielkim dyskomfortem dla Was są dwa szczere zdania? Przecież ściemy i otwieranie serwerów dla $ macie opanowane w 100% więc co za problem napisać ciemnemu ludowi biegającemu za nagrywaczami z brodą która wygląda jak by zapałek w gów.o nautykał że sprawę spieprzył ziomuś który zapodał reloada?

to dlatego ta misja jest już naprawiona  :ninja:

Opublikowano

ile online na serwerze?

będzie rework czy coś takiego?

Na pewno więcej niż na innych serwerach typu Easy, które startowały w ostatnim czasie - mimo problemów jakie mieliśmy nadal jest dużo  graczy ;)

Nie, nie będzie reworku - zdecydowaliśmy się na opcję z cofką (Tak chciała WIĘKSZOŚĆ graczy)

Opublikowano

Ludzie przejrzyjcie w końcu na oczy i skończcie tu grać, bo tracicie czas, którego już wam nikt nie zwróci.

Sama gra w metina to stracony czas, którego nikt nikomu nie zwróci, zresztą każdy będzie sobie grał gdzie mu się to podoba, a tobie nic do tego.

Myślałem że po tej cofce kompletnie nie będzie z kim grać, ale z tego co za dnia można zauważyć to się pomyliłem, bo graczy jest bardzo dużo, polecam.

Opublikowano

Spoko Dreikon też po cofce miał paść i nie wstać ale jakoś powstał i trzymał się świetnie. Teraz jak administracja pokaże że im chociaż trochę zależy to gracze też zostaną ...

Opublikowano

Chyba nie zdajecie sobie sprawy,ze wiekszosc graczy jest na serwie tylko po to zeby sellnac konta i kase :)

serwer padnie w max 2 miechy

Komuś te konta chyba sprzedadzą. Jak na razie, to widzę tylko ubytek w sklepach na ch1. Nawet jak odejdą starsi gracze to nowi cały czas dochodzą. Jeżeli administracja znowu czegoś nie odwali, to ten serwer może przetrwać długo.

Opublikowano

­

luls dawno Cie nie widziałem Exile :D to Ty tu grasz? 

myślałem, że znikłeś z mt2

FpIWPNz.png

Na pewno więcej niż na innych serwerach typu Easy, które startowały w ostatnim czasie - mimo problemów jakie mieliśmy nadal jest dużo  graczy ;)

Nie, nie będzie reworku - zdecydowaliśmy się na opcję z cofką (Tak chciała WIĘKSZOŚĆ graczy)

A więc powiadasz, że na Teriosie macie ponad 3k, chociaż przed cofką już 2k mieliście? Słaby z Ciebie GM, skoro graczy okłamujesz.

tenor.gif

Opublikowano

Wątpię czy tu gra 2K graczy. Czy na świecie nie może być jeden, a porządny serwer metina?

Nie gra tyle osób i nie będzie grało. Porządnych serwerow nie ma i nie będzie, bo każdy ku***a pada bo POLSKA administracja nie może połączyć SIL i otworzyć CZEGOŚ DLA GRACZY a nie dla HAJSU. Więc dlatego lepiej grac na zagranicznych. 

Opublikowano

­

FpIWPNz.png

A więc powiadasz, że na Teriosie macie ponad 3k, chociaż przed cofką już 2k mieliście? Słaby z Ciebie GM, skoro graczy okłamujesz.

Nie napisałem, że mamy '3k', tylko że więcej niż na innych serwerach typu Easy =)

Opublikowano

Nie napisałem, że mamy '3k', tylko że więcej niż na innych serwerach typu Easy =)

Serwer wytrzyma jeszcze max z 3 miechy lub 2 i koniec zabawy. Zobaczysz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...