Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To było oczywiste, rozumiem gdyby zrobili cofkę o 1 dzień to okej, wybaczyłbym ale o 5 dni ? nie ma ciula, jedynie co pozostało to uciekać jak najdalej, poza tym większość youtuberów kończy grę, więc lada chwila i zostanie na serwerze 200 osób i wyłączą go w chuy. Troszkę szkoda bo myślałem, że pobije się troszkę na wojnach etc bo w końcu nie po to grałem 2 miechy żeby kończyć, no ale nic nie poradzę cała gilda poszła w chuy to ja też idę. I tyle osobiście nie polecam. 

dokładnie zgadzam się w 100%, boże, miałem jakieś przeczucie, dzień przed tym syfem sprzedalem konto, no niestety obecnie nie wiem dlaczego ale jak nie ma ytberów to już nie ma ludzi, no ale jak to sie miało skończyć, gdzie administracja olewała serwer od miesiąca, powiem tak, administracja nic się nie zmieniła pod względem prowadzenia serwerów, cradosy niczego ich nie nauczyły

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

@cubaza47891374
Nie ma youtuberow, nie ma ludzi, bo ludzie z roku na rok sa coraz glupsi. Kiedys i bez youtube serwery byly przepelnione.

I przez to, że cały czas startują serwery. W sumie to się pokrywa z głupotą, bo ludzie idą na jakieś gotowce, czy serwery asfena ;x

tenor.gif

Opublikowano

To było oczywiste, rozumiem gdyby zrobili cofkę o 1 dzień to okej, wybaczyłbym ale o 5 dni ? nie ma ciula, jedynie co pozostało to uciekać jak najdalej, poza tym większość youtuberów kończy grę, więc lada chwila i zostanie na serwerze 200 osób i wyłączą go w chuy. Troszkę szkoda bo myślałem, że pobije się troszkę na wojnach etc bo w końcu nie po to grałem 2 miechy żeby kończyć, no ale nic nie poradzę cała gilda poszła w chuy to ja też idę. I tyle osobiście nie polecam.

dokładnie zgadzam się w 100%, boże, miałem jakieś przeczucie, dzień przed tym syfem sprzedalem konto, no niestety obecnie nie wiem dlaczego ale jak nie ma ytberów to już nie ma ludzi, no ale jak to sie miało skończyć, gdzie administracja olewała serwer od miesiąca, powiem tak, administracja nic się nie zmieniła pod względem prowadzenia serwerów, cradosy niczego ich nie nauczyły

Cofka jest o 5 dni bo mieli backup co 7 dni, teraz mają co 2h. Te 5 dni nadrobiłem wczoraj, są raty 80% a na ZUO było praktycznie pusto, zabiłem ponad 100 bossów i 100 metinów. Właściwie to mam więcej niż przed cofką. Po za tym skoro grałeś 2 miesiące to pewnie miałeś dawno 225 i eq na max lvl więc nic nie straciłeś, prawda? ;)

Co do drugiego cytatu, może się nie nauczyli, ale nie wiem czemu mówisz, że olewali serwer, skoro przerwy i poprawki były co chwilę.

Co ty nie powiesz. 

Serwera nie polecam. Niech admin nauczy się panować nad emocjami. Raz zamyka serwer i sprzedaje pliki a potem jednak otwiera. 

Panować nad emocjami? Wywaliło bazę i mieli zapis sprzed 7 dni, zrezygnował z projektu bo myślał że już nikt tu nie będzie grać, jednak mnóstwo graczy wyprosiło ponowne otwarcie serwera i obecnie gra dużo osób. Wiesz co jest plusem tego serwera? Na innych gównach graczy spadało z 500 do 50 po takich incydentach, tu spadło z 5000 do 500 :p Liczby oczywiście przykładowe

­

I przez to, że cały czas startują serwery. W sumie to się pokrywa z głupotą, bo ludzie idą na jakieś gotowce, czy serwery asfena ;x

Nie wiem w ogóle co tacy ludzie myślą, idą jak owieczki na serwer gdzie gra ich ulubiony jutuber, osiągają tam praktycznie nic i spieprzają na inny xD

Opublikowano

witam mam zamiar wrócic do metina po dość ładnej przerwie i zadam tylko jedno pytanko. Z tego co czytałem to była cofka i admin dalej serwer trzyma a liczba graczy nadal ponad 500?   jesli tak to szacun i wbijam bo administracja sie łatwo nie poddała. Co do tekstu jaki widziałem to pierwszy lepszy po cofce by sprzedał pliki serwa lecz jeden z wielu by próbował go dalej trzymac i ratowac w takich ludzi kiedys wierzyłem i licze na to ze dalej tak jest.  Proste pytanko jeszcze jaki kraj polecacie? 

Z góry pozdrawiam Rangor.

Opublikowano

witam mam zamiar wrócic do metina po dość ładnej przerwie i zadam tylko jedno pytanko. Z tego co czytałem to była cofka i admin dalej serwer trzyma a liczba graczy nadal ponad 500?   jesli tak to szacun i wbijam bo administracja sie łatwo nie poddała. Co do tekstu jaki widziałem to pierwszy lepszy po cofce by sprzedał pliki serwa lecz jeden z wielu by próbował go dalej trzymac i ratowac w takich ludzi kiedys wierzyłem i licze na to ze dalej tak jest.  Proste pytanko jeszcze jaki kraj polecacie? 

Z góry pozdrawiam Rangor.

Barcelona- woda, piasek, szum fal itp. :D

Opublikowano

Cofka jest o 5 dni bo mieli backup co 7 dni, teraz mają co 2h. Te 5 dni nadrobiłem wczoraj, są raty 80% a na ZUO było praktycznie pusto, zabiłem ponad 100 bossów i 100 metinów. Właściwie to mam więcej niż przed cofką. Po za tym skoro grałeś 2 miesiące to pewnie miałeś dawno 225 i eq na max lvl więc nic nie straciłeś, prawda? ;)

Co do drugiego cytatu, może się nie nauczyli, ale nie wiem czemu mówisz, że olewali serwer, skoro przerwy i poprawki były co chwilę.

Panować nad emocjami? Wywaliło bazę i mieli zapis sprzed 7 dni, zrezygnował z projektu bo myślał że już nikt tu nie będzie grać, jednak mnóstwo graczy wyprosiło ponowne otwarcie serwera i obecnie gra dużo osób. Wiesz co jest plusem tego serwera? Na innych gównach graczy spadało z 500 do 50 po takich incydentach, tu spadło z 5000 do 500 :P Liczby oczywiście przykładowe

Nie wiem w ogóle co tacy ludzie myślą, idą jak owieczki na serwer gdzie gra ich ulubiony jutuber, osiągają tam praktycznie nic i spieprzają na inny xD

Stary nie chodzi o to, kto co stracił, tylko o to że na serwerze zrobiła się jedna wielka melina, i sporo osób odchodzi i serwer ma cały czas negatywną ocenę, ja wiem że takie serwery nie mają przyszłości i to jest kwestia paru tygodni i serwer zostanie wyłączony, więc po jaką cholerę mam teraz tam siedzieć i all odrabiać ? żeby potem to znów stracić ? pomyśl .. ^^ 

xD 

Opublikowano

Serwer skończony będzie jak ludzi nie będzie.

Jak na razie po cofce jest ludzi bardzo dużo i każdy bos jak i spot jest zajęty.

Tak samo ze sklepikami w m1.

Przykład ss z shinsoo m1:

http://scr.hu/8daw/mrmvg

ss z jinno m1:

http://scr.hu/8daw/hx1iq

Serwer ma się świetnie, może nie tak jak przed cofką, ale na pewno dojdą nowi gracze.

Opublikowano

Każdy boss i każdy spot... nie rozśmieszaj mnie :D Nie dość że 99% ciśnie na WH albo exp botach , to spoty świecą pustkami, bossy - ubijesz ile ci się będzie chciało bo nikt ich nie bije , to samo z metkami itp :) DO tego sklepy - co z tego ze ich tyle - jak nikt praktycznie niczego nie kupuje :) Z nudów łaziłem na kumpla koncie dzisiaj - śmiech na sali, leje na WH , bije łażę - podbiegają inni z wh i leją :D  :D Serwer się stacza, a patrząc przez pryzmat startujących od dnia dzisiejszego serwerów aż po przyszły tydzień - lepiej sprzedać co kto ma i spadać bo za chwile nikt nie kupi :D 

po za tym - sklepy - kazdy próbuje sprzedać co się da zeby jak najszybciej i w jak najlepszej cenie pozbyć się hajsu z gry na allegro czy całych kont i eq :) Więc nie piszcie głupot ;P :D 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Mimo tej cofki,nadal w chwili obecnej na rynku serwów nie ma lepszego projektu niż Terios. ^_^

Opublikowano

Serwer ma się świetnie, może nie tak jak przed cofką, ale na pewno dojdą nowi gracze.

Jeśli chcesz żyj złudzeniami, tylko nie wyżalaj się na tym forum gdy ni ni stąd ni zowąd zamkną interes. Jeżeli chcieli to zrobić przy 1k online, pomyśl logicznie i wyciągnij wnioski co stanie się po odejściu youtuberów. Zachowaj te screeny i porównaj sytuację w miastach za kilka tygodni.

Srij9JT.png

Opublikowano

Jeśli chcesz żyj złudzeniami, tylko nie wyżalaj się na tym forum gdy ni ni stąd ni zowąd zamkną interes. Jeżeli chcieli to zrobić przy 1k online, pomyśl logicznie i wyciągnij wnioski co stanie się po odejściu youtuberów. Zachowaj te screeny i porównaj sytuację w miastach za kilka tygodni.

Yt już odchodzą

Sh4ke,

Tream,

Diim2-on się zastanawia, ale stawiam 90%, że poleci.

Opublikowano

Chyba nie ma 2takiego servera gdzie cziterzy mogą sobie grać do woli :) W sumie to nie ogarniam jak mogli ludzie tam grać administracja miała wyj*** na nich i to solidnie.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Chyba nie ma 2takiego servera gdzie cziterzy mogą sobie grać do woli :) W sumie to nie ogarniam jak mogli ludzie tam grać administracja miała wyj*** na nich i to solidnie.

Administracja nie miała wcale wyje**ne, grałem tam 2 miesiące, administracja właśnie robiła poprawki itd i było wszystko ok.

Fakt nieraz coś nie wypaliło, te lagi itd, ale ogólnie to projekt serwera oceniam 10/10, aktualnie na rynku nie ma takiego projektu jak terios, ale no niestety upadł co za tym idzie trzeba pójść na inny serwer.

Opublikowano

Każdy boss i każdy spot... nie rozśmieszaj mnie :D Nie dość że 99% ciśnie na WH albo exp botach , to spoty świecą pustkami, bossy - ubijesz ile ci się będzie chciało bo nikt ich nie bije , to samo z metkami itp :) DO tego sklepy - co z tego ze ich tyle - jak nikt praktycznie niczego nie kupuje :) Z nudów łaziłem na kumpla koncie dzisiaj - śmiech na sali, leje na WH , bije łażę - podbiegają inni z wh i leją :D   :D Serwer się stacza, a patrząc przez pryzmat startujących od dnia dzisiejszego serwerów aż po przyszły tydzień - lepiej sprzedać co kto ma i spadać bo za chwile nikt nie kupi :D

po za tym - sklepy - kazdy próbuje sprzedać co się da zeby jak najszybciej i w jak najlepszej cenie pozbyć się hajsu z gry na allegro czy całych kont i eq :) Więc nie piszcie głupot ;P :D

Rozumiem, że może się to zmienić. Jak na razie podałam tylko sytuację po dwóch dniach jak to wygląda.

Co do botów i WH to były one i są i nie tylko na tym serwerze, ale na każdym innym też są.

Wystarczy zajrzeć w zakładkę na mpcforum hacki.

Napisałam sytuację z bosami i metkami w godzinach kiedy ja gram. Bo kiedy nie z wiadomych powodów nie mogę wiedzieć jak jest.

Mimo tej cofki,nadal w chwili obecnej na rynku serwów nie ma lepszego projektu niż Terios. ^_^

Też tak uważam. Nie wyobrażam sobie iść na, np. invo..e 3 a potem 4 i 5.

Nigdy się nie zaliłam i żalić nie zamierzam. Już niestety albo stety ale nie ten wiek.

Yt już odchodzą

Sh4ke,

Tream,

Diim2-on się zastanawia, ale stawiam 90%, że poleci.

Na każdym serwerze yt-berzy byli i odchodzili. Promowali serwer, ale jak ludziom się spodoba to zostaną nie muszą przecież iść jak pieski za nimi i odchodzić z serwera i lecieć na inny na kolejne 10 odcinków, jak się im spodoba.

J.w.  Chyba nie  ma serwera gdzie nie ma czitów czy to sb czy to wh czy to multihaków, czy to exp botów itp.

Opublikowano

Administracja nie miała wcale wyje**ne, grałem tam 2 miesiące, administracja właśnie robiła poprawki itd i było wszystko ok.

Fakt nieraz coś nie wypaliło, te lagi itd, ale ogólnie to projekt serwera oceniam 10/10, aktualnie na rynku nie ma takiego projektu jak terios, ale no niestety upadł co za tym idzie trzeba pójść na inny serwer.

Nie wprowadzaj ludzi w błąd, bo serwer nie upadł. Ludzi na serwerze dalej gra dużo, gimby odeszły i gra się o wiele lepiej, i tak na razie nie ma lepszego serwera, więc zapraszam  :) 

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Nie wprowadzaj ludzi w błąd, bo serwer nie upadł. Ludzi na serwerze dalej gra dużo, gimby odeszły i gra się o wiele lepiej, i tak na razie nie ma lepszego serwera, więc zapraszam   :)

Przecież nie wprowadzam ludzi w błąd, mówię jak jest. Dalej się trzymam tezy, że terios był/jest najlepszym projektem, na którym grałem.

Rozumiem, że może się to zmienić. Jak na razie podałam tylko sytuację po dwóch dniach jak to wygląda.

Co do botów i WH to były one i są i nie tylko na tym serwerze, ale na każdym innym też są.

Wystarczy zajrzeć w zakładkę na mpcforum hacki.

Napisałam sytuację z bosami i metkami w godzinach kiedy ja gram. Bo kiedy nie z wiadomych powodów nie mogę wiedzieć jak jest.

Też tak uważam. Nie wyobrażam sobie iść na, np. invo..e 3 a potem 4 i 5.

Nigdy się nie zaliłam i żalić nie zamierzam. Już niestety albo stety ale nie ten wiek.

Na każdym serwerze yt-berzy byli i odchodzili. Promowali serwer, ale jak ludziom się spodoba to zostaną nie muszą przecież iść jak pieski za nimi i odchodzić z serwera i lecieć na inny na kolejne 10 odcinków, jak się im spodoba.

J.w.  Chyba nie  ma serwera gdzie nie ma czitów czy to sb czy to wh czy to multihaków, czy to exp botów itp.

Tylko Ci yt nie odeszli z przyczyn naturalnych(koniec serii) tylko z powodu cofki.

Opublikowano

Przecież nie wprowadzam ludzi w błąd, mówię jak jest. Dalej się trzymam tezy, że terios był/jest najlepszym projektem, na którym grałem.

Tylko Ci yt nie odeszli z przyczyn naturalnych(koniec serii) tylko z powodu cofki.

Tak tak.. tylko że jak by upadł to by ludzie na nim nie grali i by był offline? a twoje filozofie są zbędne, bo i tak kto będzie chciał grać na Teriosie to będzie grać, a ty jak już nie grasz, to po co siedzisz tu w temacie? zajmij się czymś pożytecznym :)

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

No to powiem Ci, że Ci yt-berzy są beznadziejni. Bo jak ktoś bierze się za pożądną robotę i jest remonowaną osobą, która zarabia na życie to swoją robotę wykonuje pożądnie i do końca nie patrząc na przeciwności losu - jakim w tym wypadku była cofka nie z winy administracji.

Niestety w życiu nic nie przychodzi łatwo, a ten co idzie na łatwiznę ten szybko wypada z rynku.

To jest oczywiście moje prywatne zdanie i nie chcę tutaj nikogo obrażać.

KAŻDY MA PRAWO DO WŁASNEJ OPINI. - To dla hajterów.

Opublikowano

Wiecie mnie to tam solidnie przekonał filmik NoPerfecta z serii "Metin na Modach". To był raj dla cziterów i gdzie oni teraz pójdą :(. I nie wciskajcie kitu że administracja zajmowała się serverem, pięknym przykładem była ich ostatnia aktualizacja. [*]

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Tak tak.. tylko że jak by upadł to by ludzie na nim nie grali i by był offline? a twoje filozofie są zbędne, bo i tak kto będzie chciał grać na Teriosie to będzie grać, a ty jak już nie grasz, to po co siedzisz tu w temacie? zajmij się czymś pożytecznym :)

Oj i tu Cię zdziwię, ponieważ nadal tam gram.

No to powiem Ci, że Ci yt-berzy są beznadziejni. Bo jak ktoś bierze się za pożądną robotę i jest remonowaną osobą, która zarabia na życie to swoją robotę wykonuje pożądnie i do końca nie patrząc na przeciwności losu - jakim w tym wypadku była cofka nie z winy administracji.

Niestety w życiu nic nie przychodzi łatwo, a ten co idzie na łatwiznę ten szybko wypada z rynku.

To jest oczywiście moje prywatne zdanie i nie chcę tutaj nikogo obrażać.

KAŻDY MA PRAWO DO WŁASNEJ OPINI. - To dla hajterów.

Przyznaję rację, ponieważ nie mam zamiaru się kłócić. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...