Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i to jest + serwera :D Jedyny taki serwer gdzie gracze biją się o spot na multihacku i dmg.

Co do invori, to pamiętam jaką oni mieli porażkę. Nie dało się wytrzymać 5 min bez wywalenia. Nie dało się grać, a oni i tak naprawili to dopiero po miesiącu.

A kiedy to było? 2/3 lata temu? Teraz jedynie trochę osób ma problemy z serwerem przez winę OVH :v

tenor.gif

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na invo to wiadomo, że jak karolek zarobi co potrzebuje to zamknie serwa i zrobi następny pod innym nickiem

przecież robi tak już od kilku lat xD

na teriosie taka cofka to nie dla mnie, wszystko od zera

mnie już nie bawi granie w metina gdzie każdy serwer padnie po kilku miesiącach, bo ludzie wszystko osiągną i nie ma za co spłacać dedyka. 

męczycie się, męczycie, macie najlepsze eq, nie zdążycie się nim pobawić i serwer zamknięty i zaraz nowy otwierają ci sami ludzie a wy dalej lecicie expić i dropić od zera, gdzie frajda ?

Opublikowano

Wkoncu jakis dobry serwer Easy, z graczami...

Jak wolę inne serwery. Tak cofka! Graczy ten serwer traci z dnia na dzień praktycznie.

Opublikowano

Jak wolę inne serwery. Tak cofka! Graczy ten serwer traci z dnia na dzień praktycznie.

utrzymuje się 1500 online, więc źle nie jest.. teraz jeszcze dojdą sklepy offline + ogarnięty balans.

Opublikowano

Chyba zyskuje. 5 dniowa cofka to nic dla takiego serwra. Ludzie powoli zaczynają rozumieć że taka cofka to nie koniec świata. Osobiście wole mieć 5 dni w plecy niż grać na jakiś s2,s3, rework...

W końcu każdy serwer padnie, ale zamiast o tym marudzić, to wole grać półki jest :)

Opublikowano

utrzymuje się 1500 online, więc źle nie jest.. teraz jeszcze dojdą sklepy offline + ogarnięty balans.

Sklepy offline nie zwiększą ilości graczy xD jedynie co się zmieni to będą większe lagi w miastach. 

xD 

Opublikowano

Sklepy offline nie zwiększą ilości graczy xD jedynie co się zmieni to będą większe lagi w miastach. 

Te 1500 online to chyba łacznie z 800 kontami na sklepy liczycie :D Bo ni uja nie ma 1.5 k na serwie ;D Po za tym czat wygląda tak "Zamienie/sell/ za eq na innym serwie " :D haha :D Koniec jest bliski :D 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Te 1500 online to chyba łacznie z 800 kontami na sklepy liczycie :D Bo ni uja nie ma 1.5 k na serwie ;D Po za tym czat wygląda tak "Zamienie/sell/ za eq na innym serwie " :D haha :D Koniec jest bliski :D

Koniec bliski? Z dnia na dzień gracze wracają =).

Nie ma to jak porównywać minimapki w m1, lol.

Ale mniejsza z tym, i tak najlepsze jest to, że typy na cheatach tutaj robią co chcą, normalnie jakby to było legalne :v­

No tak, tam wszyscy expią.

Niebawem zostaną wgrane zabezpieczenia i nie będą mogli robić co chcą =)

Opublikowano

­

na invo to wiadomo, że jak karolek zarobi co potrzebuje to zamknie serwa i zrobi następny pod innym nickiem

przecież robi tak już od kilku lat xD

Ani razu tak nie było xp Przecież to Lourt już nick zmienił, który raz? 3?

Koniec bliski? Z dnia na dzień gracze wracają =).

No tak, tam wszyscy expią.

Niebawem zostaną wgrane zabezpieczenia i nie będą mogli robić co chcą =)

O, to cieszę się, że po niemal 3 miesiącach istnienia serwera zaczynacie robić coś z cheaterami. Wielkie gratulacje. Na poprzednich dwóch serwerach Lourt olał je po takim czasie, widzę progres.

tenor.gif

Opublikowano

Mam problem z klientem. Odpalam patchera, metin sie oplaca po mniej niż sekundzie poprostu wywala do pulpitu nawet nie widać panelu logowania. Pobierałem juz 2 razy 

Opublikowano

Mam problem z klientem. Odpalam patchera, metin sie oplaca po mniej niż sekundzie poprostu wywala do pulpitu nawet nie widać panelu logowania. Pobierałem juz 2 razy 

Jaki system ile bitow na innych serwerach tez tak miales?

Opublikowano

Wyłącz antywirusa albo odpalaj przez run.

Opublikowano

Kiedy cofka? :D

Powodzenia wam życzę, nie padającie za szybko.

Ty się nie mądruj przyjacielu, bo na dreiko*ie też cofka była xDDDD 

Serwer spoko, ale sensu dalszej gry nie widzę. Powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Administracjo, robicie save bazy częściej ? ;x

Waham się czy wrócić, nie chce znów być tyle czasu w plecy :(

Pewnie wrócę bo skacze z serwera po serwerze, ale terios w moim sercu </3

Edit:

Dopiero wbiłem na główną stronę przeczytałem info, więc lece jakiś hajs na komórce ogarnąć, kupić pd i robić to co straciłem ! :D

Gram po nickiem

Luckky

Opublikowano

Powiem tak byly juz 2 cofki wczesniej jedna o okolo 2.5h gdzie administracja pisala ze "nie ma logow z tego dnia" i ze "wiecej sie to nie powtorzy" potem byla jedna mala o 15 minut... Ta administracja teriosa uczy sie na bledach

... Teraz cofka o 5 dni.... Niedlugo pewnie o 30 by mozna bylo w koncu pliki sprzedac bo jakas wymowka musi byc. Zamiast kopa dostac i wziasc sie za serwer w koncu to jest gorzej niz bylo... 90% graczy to wh albo boty , kazdy robi dungi na wh , all pod IS narazie zadnej zmiany nie widac.

Jakbyś obserwował forum to byś widział jakie zmiany wchodzą. M.in. w pełni od nowa napisany balans, sklepy offline, szarfy itp.

Pomocnik
Opublikowano

Jakbyś obserwował forum to byś widział jakie zmiany wchodzą. M.in. w pełni od nowa napisany balans, sklepy offline, szarfy itp.

To tutaj się opłaca wracać twoim zdaniem czy nie ?

Czy dostajesz jakieś nagrody w postaci SM za taką jakby reklame w tym twoim profilu bo co jakiś czas masz inny serwer + po zamknieciu multihacka przenosi na twój profil i można to brać jako reklame bo fejm jest ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...