Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosilibyśmy wszyscy tutaj jakieś dowody, na twoje gadanie nie mające pokrycia z rzeczywistością.

A mogą być moje że na waszym serwerze lepiej gra się złodziejom niż normalnym graczom ?? + na olewanie suportu?

Jak widać na zamieszczonym obrazku lepiej być złodziejem niż normalnym graczem normalny gracz nawet nie może  upominać się o swoje prawa z regulaminu bo maja go w głęboko w 4 literach  natomiast złodzieje mają życie jak w Madrycie można kraść a i tak nic wam nie zrobią bo po co. Ani nie pomogą ani nie ukarzą :) taka mamy tu administracje 

Ok rozumiem kradzież nie odpowiadają to ja nie wymagam uj wie czego ( chociaż jakby chcieli to mieli możlwiość pomocy akurat w tej sprawie )  ale to trzeba by poświecić te 5 min dla gracza 

Suport http://scr.hu/39wh/a5h5n    6 dni na odpowiedź to chyba trochę sporo nie ?? mimo że gm widział wczesniej pw na forum ktore było odczytane nawet o tak nie wszedł zobaczyć bo po co :)

Widać że gość nie jest zbanowany bo gra sobie w najlepsze  http://scr.hu/39wh/i7gnydlatego  sądzę ze lepiej kraść niż normalnie grać 

Regulamin no chyba został złamany więc jakaś kara by się zdała nie ??  http://scr.hu/39wh/kwx0g

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj ma być przerwa, w której PODOBNO ma być te eq, a więcej nam nie potrzeba już do życia. W miarę możliwości, oby te misje i zielarstwo było.

Ahh no i ten świetny itemshop, na który czekam już 4 dni.

Opublikowano

Wydaje mi się, że serwer zaczyna upadać. Tradycja serwerów metin2, tych, których administracji na początku nie znamy, a potem pewnie sprzedadzą wszystko na allegro.

Nic nie upada, po update wręcz liczba graczy przybyła ;)

To się za parę dni zmieni ^^ 

@Topic.

Serwer przypadł mi do gustu lecz administracja daje obietnice bez pokrycia :P

Zobaczymy

To masz chyba szkła powiększające licznik itp  , bo ludzi ubywa z dnia na dzień i jest to bardziej niż widoczne ;p Więc łudź się dalej, pisz bzdury, liż tyłek adminom - oni i tak guano robią , i tylko próbują ludzi na siłe na serwie zostawić - zmniejszając exp, karmiąc bajkami o tym czego to nie wprowadzą... :) Zresztą już wszystko w tym temacie zostało powiedziane :)

Faktem jest - nie popłacz się, to tak jak z mikołajem , nie istnieje , przykro mi - ludzi ubywa, i to coraz więcej, i widać to coraz bardziej ;) Tylko takie "lizaki" twierdzą ze nie ;D 

Skąd możesz wiedzieć czy liczba graczy spada? Z tego co widzę to cały czas jest unormowana tj. 2,5k+

Bo co to k***a za serwer, jak wydasz kase na IS, a Mavex ci pierdolnie bana (tylko daltego, abyś zrobił drugie konto i zaś im zapłacił lub żebyś po prostu dłużej został).

Czyli jeżeli ktoś wydaje kase na IS to mamy go nie banować? + Dostałeś ss'a z Twoimi postaciami - no chyba, że uważasz iż to nasze postacie + mamy takie samo IP jak Ty.

Na pisaniu się tylko kończy, a żeby wprowadzić nowe EQ i zrobić porządny "balans" to niee, nie ma komu...

Czytaj czasami forum serwerowe. Balans nie mógł zostać przeprowadzony, ponieważ występował problem.

Kiedy będzie ta aktualizacja poprawiająca exp na mapie 130 ?

Dziś

Wprowadzicie dzisiaj aktualizacje oraz czy exp na mapie 130 zostanie poprawiony? 

Tak

A mogą być moje że na waszym serwerze lepiej gra się złodziejom niż normalnym graczom ?? + na olewanie suportu?

Jak widać za zamieszczonym obrazku lepiej być złodziejem niż normalnym graczem normalny gracz nawet nie może  upominać się o swoje prawa z regulaminu bo maja go w głęboko w 4 literach  natomiast złodzieje mają życie jak w Madrycie można kraść a i tak nic wam nie zrobią bo po co. Ani nie pomogą ani nie ukarzą :) taka mamy tu administracje 

Ok rozumiem kradzież nie odpowiadają to ja nie wymagam uj wie czego ( chociaż jakby chcieli to mieli możlwiość pomocy akurat w tej sprawie )  ale to trzeba by poświecić te 5 min dla gracza 

Suport http://scr.hu/39wh/a5h5n    6 dni na odpowiedź to chyba trochę sporo nie ?? mimo że gm widział wczesniej pw na forum ktore było odczytane nawet o tak nie wszedł zobaczyć bo po co :)

Widać że gość nie jest zbanowany bo gra sobie w najlepsze  http://scr.hu/39wh/i7gnydlatego  sądzę ze lepiej kraść niż normalnie grać 

Regulamin no chyba został złamany więc jakaś kara by się zdała nie ??  http://scr.hu/39wh/kwx0g

Może jeszcze mamy Ci zwrócić eq za to, że się wymieniałeś i Cię ktoś okradł?

Jeżeli dostaje dowód na to, że ktoś okradł (OCZYWIŚCIE SS'Y NA KTÓRYCH WIDAĆ KRADZIEŻ!) to banuje takiego osobnika.

Opublikowano

Kolego, pierw naucz się czytać ze zrozumieniem a później zajmuj się serwerem. Aktualnie nie umiesz ani tego ani tego.

Opublikowano

Nic nie upada, po update wręcz liczba graczy przybyła ;)

Zobaczymy

Skąd możesz wiedzieć czy liczba graczy spada? Z tego co widzę to cały czas jest unormowana tj. 2,5k+

Czyli jeżeli ktoś wydaje kase na IS to mamy go nie banować? + Dostałeś ss'a z Twoimi postaciami - no chyba, że uważasz iż to nasze postacie + mamy takie samo IP jak Ty.

Czytaj czasami forum serwerowe. Balans nie mógł zostać przeprowadzony, ponieważ występował problem.

Dziś

Tak

Może jeszcze mamy Ci zwrócić eq za to, że się wymieniałeś i Cię ktoś okradł?

Jeżeli dostaje dowód na to, że ktoś okradł (OCZYWIŚCIE SS'Y NA KTÓRYCH WIDAĆ KRADZIEŻ!) to banuje takiego osobnika.

Z całym szacunkiem do ciebie i serwera, ale ja się nie sapie o pierdoły do ludzi i nie czepiam gdy nie muszę nie piszę już o tym, żeby mi coś zwracać napisałem, że gdybyście w tej konkretnej sprawie poświecili 5 min to nawet moglibyście mi pomóc tak, żeby nie stracić gracza, a apropo banowania tego, co tu napisałeś to wytłumacz mi to proszę.

filmik jakby sobie ktos chciał pooglądać

Opublikowano

Administracja tutaj udaje bardzo pomocnych. Własnie, szkoda że tylko udaje...

W czym ci mają pomóc? W tym, że ciśnałeś na hakach, zostałeś zbanowany, a chcesz unbana bo wydałeś na itemshop? Nie rozumiem.

Opublikowano

Ty jesteś taki tępy czy po prostu za młody aby rozumieć to co się pisze???

Gościu, ja mam wylane w twój problem. Leciałes na botach, a teraz przylatujesz tu z płaczem o bany i wymyślasz swoje fanaberię. Okej, wg ciebie serwer pada, niszczeje, spada liczba graczy, technik ma raka, mavex to idiota, a terios.pl to barack obama, ok... Napisałeś, to już wyjdź. Cały czas wszystko ciągniesz do jednego problemu - problemu twojego bana.

@Terios.pl

Czy będzie dziś ten itemshop?

Opublikowano

Ty jesteś taki tępy czy po prostu za młody aby rozumieć to co się pisze???

Kur*a co wejde w Topic to na kazdej stronie ta sama dyksusja.

SPIER DALAJ!

BTW. ZWIEKSZYCIE TEN EXP CZY BD TAKI JEST PRZED ZMIEJSZENIEM?

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Kur*a co wejde w Topic to na kazdej stronie ta sama dyksusja.

SPIER DALAJ!

BTW. ZWIEKSZYCIE TEN EXP CZY BD TAKI JEST PRZED ZMIEJSZENIEM?

Pisali już na forum teriosa, że coś się zepsuło i to naprawią xp

Opublikowano

0.01 z moba na mapie od 90 lvla na 95 lvlu? Serio? Nie mówię, że chce wbić maks. lvl w tydzień, ale 0.01% z moba na serwie easy to chyba jednak przesada.

Opublikowano

0.01 z moba na mapie od 90 lvla na 95 lvlu? Serio? Nie mówię, że chce wbić maks. lvl w tydzień, ale 0.01% z moba na serwie easy to chyba jednak przesada.

Podczas przerwy zostanie sprawdzony ten exp

Z całym szacunkiem do ciebie i serwera, ale ja się nie sapie o pierdoły do ludzi i nie czepiam gdy nie muszę nie piszę już o tym, żeby mi coś zwracać napisałem, że gdybyście w tej konkretnej sprawie poświecili 5 min to nawet moglibyście mi pomóc tak, żeby nie stracić gracza, a apropo banowania tego, co tu napisałeś to wytłumacz mi to proszę.

filmik jakby sobie ktos chciał pooglądać

Oprócz supportu mamy również inne sprawy do pozałatwiania np. dodanie update..

Jutro sprawdzimy wasze zgłoszenia.

Opublikowano

http://scr.hu/7nbw/3uk5s

Zayebał chyba głową w klawe. xD 

Server polecam, przyjemnie się gra. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

I jak była ta przerwa ?

I czy dropią już pety z nemere i razadora ?

Przerwa była.

Co do petów, to nie mam pojęcia.

Opublikowano

ja p******e...

kolejny dzień nie ma tego itemshopu, powoli wątpie w ten serwer.

elo

Ahahahaha :D

A tak się dupe lizało przez 220 stron.. Oj G00D G00D

Opublikowano

Ahahahaha :D

A tak się dupe lizało przez 220 stron.. Oj G00D G00D

Po pierwsze nie lizałem dupy, bo mam wylane w te administracje, po drugie jeśli gram i serwer jest dobry to go oceniam, odpowiadam i pomaga. No chyba, że jakiś rak właśnie dostał bana i płacze tu w temacie.

Zdenerwowało mnie to, że duża część osób sprzedała dotychczasowy itemshop na rzecz nowego, który miał być 24 lipca, jest 29, a my dalej czekamy.

Grać dalej gram i uważam, że serwer jest petardą. Tylko ten itemshop, który idzie 5 dzień i dojść nie może.

Opublikowano

Po pierwsze nie lizałem dupy, bo mam wyjebane w te administracje, po drugie jeśli gram i serwer jest dobry to go oceniam, odpowiadam i pomaga. No chyba, że jakiś rak właśnie dostał bana i płacze tu w temacie.

Zdenerwowało mnie to, że duża część osób sprzedała dotychczasowy itemshop na rzecz nowego, który miał być 24 lipca, jest 29, a my dalej czekamy.

Grać dalej gram i uważam, że serwer jest petardą. Tylko ten itemshop, który idzie 5 dzień i dojść nie może.

Czego się spodziewałeś po Lourcie?

Opublikowano

poprawili exp na mapce 130 ? :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

poprawili exp na mapce 130 ? :)

Został poprawiony, sprawdzałem osobiście.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Kurde, czemu jak pisze do tuta, z pytaniem, czy dodali zwój do handlowania postaciami, to on mowi, że nie. Sprawdzałem wszystkie sklepy i nie ma. A na forum pisaliście, że został dodany. Boże, ludzie ...

@Terios.pl

@`Mavex

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...