Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się, że serwer zaczyna upadać. Tradycja serwerów metin2, tych, których administracji na początku nie znamy, a potem pewnie sprzedadzą wszystko na allegro.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmieniam zdanie... serwer w grze jako takiej jest dobry, ale to co oni - że tak się wyrażę - odpierdalają to przechodzi ludzkie pojęcie. Miało być poprawione papierowe DMG niektórych klas. 4 dni od UPD, dalej tego nie ma, a wystarczyło zmienić parę wartości, potestować z godzinkę max i wgrać na serwer. Lagi jak były tak są, Anomalie z expem zachowane(199-200 5-6h godzin; 200-201 góra 2.5h), niedziałające bonusy w itemach, ogólnie bugi z misjami, wywalanie klienta. Mogliby chociaz wprowadzić w 100% nowy end game, bo połowy rzeczy nie ma.. Wszystko po staremu XDD

Nic tylko dobić ten 200 lvl(4 lvl zostały), za yangi kupić cały IS, dokuć EQ i sprzedać postać i yangi osobno w cholerę.

Opublikowano

Wydaje mi się, że serwer zaczyna upadać. Tradycja serwerów metin2, tych, których administracji na początku nie znamy, a potem pewnie sprzedadzą wszystko na allegro.

Niee, serwer nie upada, powiedziałbym, że graczy jest tylko, ile było :).

Opublikowano

To się za parę dni zmieni ^^ 

@Topic.

Serwer przypadł mi do gustu lecz administracja daje obietnice bez pokrycia :p

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

To masz chyba szkła powiększające licznik itp  , bo ludzi ubywa z dnia na dzień i jest to bardziej niż widoczne ;p Więc łudź się dalej, pisz bzdury, liż tyłek adminom - oni i tak guano robią , i tylko próbują ludzi na siłe na serwie zostawić - zmniejszając exp, karmiąc bajkami o tym czego to nie wprowadzą... :) Zresztą już wszystko w tym temacie zostało powiedziane :) 

Faktem jest - nie popłacz się, to tak jak z mikołajem , nie istnieje , przykro mi - ludzi ubywa, i to coraz więcej, i widać to coraz bardziej ;) Tylko takie "lizaki" twierdzą ze nie ;D 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Nie. Serwer powoli pada, są kradzieże, 90% używa haki i boty + mavex napierdala blokadami uczciwych graczy (abyś zrobił drugie konto i dłużej u nich został)a hakerów nie rusza.

Opublikowano

To masz chyba szkła powiększające licznik itp  , bo ludzi ubywa z dnia na dzień i jest to bardziej niż widoczne ;p Więc łudź się dalej, pisz bzdury, liż tyłek adminom - oni i tak guano robią , i tylko próbują ludzi na siłe na serwie zostawić - zmniejszając exp, karmiąc bajkami o tym czego to nie wprowadzą... :) Zresztą już wszystko w tym temacie zostało powiedziane :)

Faktem jest - nie popłacz się, to tak jak z mikołajem , nie istnieje , przykro mi - ludzi ubywa, i to coraz więcej, i widać to coraz bardziej ;) Tylko takie "lizaki" twierdzą ze nie ;D 

Wiesz co, ja nie liżę dupy adminom, ani nikomu innemu. Spadek graczy jest jaki jest, na ich miejsce przychodzą inni. Masz racje, administracja totalnie olewa serwer. Ja tam się nie interesuje tym, co mają wprowadzać, co mają robić (także na to się nie wypowiem). Jednakże patrząc ile osób leci na hakach, i nic z tym nie robią to to jest jakaś porażka.

Opublikowano

Nie. Serwer powoli pada, są kradzieże, 90% używa haki i boty + mavex napierdala blokadami uczciwych graczy (abyś zrobił drugie konto i dłużej u nich został)a hakerów nie rusza.

A czy ty przypadkiem nie dostałeś tego 'niesłusznego' bana, jak to wcześniej pisałeś i teraz masz takie a nie inne zdanie o serwerze?

Opublikowano

Wiesz co, ja nie liżę dupy adminom, ani nikomu innemu. Spadek graczy jest jaki jest, na ich miejsce przychodzą inni. Masz racje, administracja totalnie olewa serwer. Ja tam się nie interesuje tym, co mają wprowadzać, co mają robić (także na to się nie wypowiem). Jednakże patrząc ile osób leci na hakach, i nic z tym nie robią to to jest jakaś porażka.

Boty botami to,że ktoś sobie ubije bossa na wh czy nawet ten lev na bocie wbije nikomu krzywdy tym nie robi i tu faktycznie przy takiej liczbie graczy jestem w stanie zrozumieć, że nie jest to łatwe do sprawdzenia np. po logach, ale jest jedna rzecz jakiej nie jestem w stanie zrozumieć grałem na wielu serwerach nawet z tak dużą liczbą graczy i 1 raz spotykam się z sytuacją, w której złodzieje są lepiej traktowani niż normalnie grające osoby.

Opublikowano

Nie, nie dlatego. Piszę prawdę (jaka jest, taka pisze). Jak by ktoś na jakiś czas miał dmg albo wh to ok, ale nie prawie wszyscy...

Opublikowano

Nie, nie dlatego. Piszę prawdę (jaka jest, taka pisze). Jak by ktoś na jakiś czas miał dmg albo wh to ok, ale nie prawie wszyscy...

Cały czas się spinasz o te darmowe bany, Mavex już jest wyćwiczony w tych banach i wątpie aby kogoś za darmo zbanował...

Opublikowano

Bo co to k***a za serwer, jak wydasz kase na IS, a Mavex ci pierdolnie bana (tylko daltego, abyś zrobił drugie konto i zaś im zapłacił lub żebyś po prostu dłużej został).

Opublikowano

Bo co to k***a za serwer, jak wydasz kase na IS, a Mavex ci pierdolnie bana (tylko daltego, abyś zrobił drugie konto i zaś im zapłacił lub żebyś po prostu dłużej został).

Prosilibyśmy wszyscy tutaj jakieś dowody, na twoje gadanie nie mające pokrycia z rzeczywistością.

T9S9sNO.png

Opublikowano

weź prosze cie, wymyśliłeś taką historię, że banują abyś grał drugi raz dłużej...

Ja nie zostałem zbanowany, a gram już 2 miesiąc, bo od samego startu 5 czerwca gram. 

dostałeś bana, bo bociłeś lub jechałeś na hakach to masz pretensję teraz.

Opublikowano

Ja także prosiłem o dowód że botowalem. I co??? Mavex nie dał "bo nie"..

Przecież Twoją sprawę rozwiązałem już dotyczącą botowania z -/+ 20 stron temu, gdzie dostałeś ss'a z panelu admina o twoich botach w m1.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Jak by ten ss był jeszcze prawdziwy, ehh. Nie, nie chcę już tego konta. Chcę tylko aby ludzie się nie nabierali na wasz "serwer". Chciałem dowód od Mavexa że faktycznie botowałem. Filmik albo coś. Tylko że nie dacie. Czemu? A no temu, że nie botowałem a to jest wymysł Mavexa ;)

Śmiać mi się chce z waszych (Terios, Mavex) wypowiedzi....

Opublikowano

Jak ktos chce sie pozbyc dziewicta to zapraszam na serwer, mozna szybko zostac wyru*hanym przez administracje.

0 JAKIEGO KOLWIEK PROFESJLONALIZMU

Co racja, to racja ;).

Opublikowano

Staram patrzec sie optymistycznie i hejtuje tylko i wylacznie serwery ktore sa porazka. Terios to serwer na ktory warto wbic i dac szanse administracji. Administracja nie zawodzi i stara sie. A ta niby dzisiejsza przerwa odbedzie sie jutro o 1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...