Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostanie powiększony exp na mapie 130 ? Bo mając pd z Is + normalny Pd na 136 lvl dostaję za spota nie całe 2%. Dokładnie to 1.63% za dosyć sporego spota ;/ 

monitor-5-full.png

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boty postawione w m1 to jest nic? aha, no fajnie.

Dzisiaj powinna wejść pełna aktualizacja tj. nowe bronie/zbroje/biżuteria/dungeon i reszta co jeszcze nie została dodana =)

Dzisiaj również były/są ddosy i serwer stał w miare stabilnie :)

Jak już piszesz, to pisz dokładnie, a mianowicie "Zbanowaliśmy bo za szybko wbijałeś lvl i za długo byś z nami nie został, dlatego wymyśliłem tekst o botach". Przyznaj się chociaż do tego co robisz...

Ogólnie serwera nie polecam.

Opublikowano

Jak już piszesz, to pisz dokładnie, a mianowicie "Zbanowaliśmy bo za szybko wbijałeś lvl i za długo byś z nami nie został, dlatego wymyśliłem tekst o botach". Przyznaj się chociaż do tego co robisz...

Ogólnie serwera nie polecam.

Kolego naucz się grać uczciwie, a potem wypowiadaj tutaj - kilka stron temu dostałeś odpowiedź na Twojego "Za nic" bana. Stawiasz boty w M1 = ban na wszystkie konta nie ma wyjątków.

Zostanie dodany ten zwój handlu postaciami?

Możliwe, priorytetem jest dodanie rzeczy wymienionych przez Mavexa wyżej.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Piszesz z drugiego konta...żałosne... 

Widać jak trzęsiecie dupą ze strachu że hajs się skończy... 

Dla tych co chcą zacząć od zera, to nie polecam. Czemu? A no temu, że za zgłoszenie bota (ja nie zgłaszałem i nie ze swojego konta) sami zostanie obdarowani banem od Mavexa ;) .

Opublikowano

Piszesz z drugiego konta...żałosne... 

Widać jak trzęsiecie dupą ze strachu że hajs się skończy... 

Dla tych co chcą zacząć od zera, to nie polecam. Czemu? A no temu, że za zgłoszenie bota (ja nie zgłaszałem i nie ze swojego konta) sami zostanie obdarowani banem od Mavexa ;) .

Z jakiego drugiego konta - Mavex ma swoje (zobacz datę rejestracji), a te jest stworzone przez zespół i Mavex nie ma do niego dostępu.

Oczywiście bany są darmo, bo nie mamy co robić, to jest wręcz żałosne. Nikt nie dostał bana za zgłoszenie bota, prosilibyśmy wszyscy tutaj jakiś dowód.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Z jakiego drugiego konta - Mavex ma swoje (zobacz datę rejestracji), a te jest stworzone przez zespół i Mavex nie ma do niego dostępu.

Oczywiście bany są darmo, bo nie mamy co robić, to jest wręcz żałosne. Nikt nie dostał bana za zgłoszenie bota, prosilibyśmy wszyscy tutaj jakiś dowód.

Bardzo bym prosił o dodanie tego zwoju w aktualne aktualizacji która ma być.

Opublikowano

Terios, bedzie dzisiaj zwiekszony exp na tej cholernej mapie od 130?

Ile bd lecialo ok. ze spota?

Z tego co czytalem to wszystkie moby mialybyc te same, a dalej nie sa - wrecz przeciwnie jest jeszcze gorzej...

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Terios, bedzie dzisiaj zwiekszony exp na tej cholernej mapie od 130?

Ile bd lecialo ok. ze spota?

Z tego co czytalem to wszystkie moby mialybyc te same, a dalej nie sa - wrecz przeciwnie jest jeszcze gorzej...

Pisał Mavex na poprzedniej stronie że wkradł się jakiś błąd i poprawią exp na taki jaki był.

Opublikowano

1. Czemu zaglądasz w ich portfele i się interesujesz takimi sprawami? Tylko w Polsce jest na to moda od pewnego czasu.

2. Dropniesz z WW/DT - możesz wymienić za szkaty Ripera/Śmierci.

@Sh4ke a wy tą ciągle to samo gadacie, a może ja chcę, aby przestrzegali prawo?.

Opublikowano

Admini będzie dzisiaj ta przerwa która naprawi exp na mapie od 130 i wgl ? 

I takie pytanie. Kiedy będą dostepne przetopy do pasów. ? 

monitor-5-full.png

Opublikowano

Niech lepiej coś robia z tym expem mapa 130 i wynagrodzą ta.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Tak będzie dzisiaj przerwa, godziny jeszcze nie znamy.

Wygrywasz ! xD

Czekać 3 dzień, żeby moc wykorzystać swoje SM, PATOLOGIA ! :D

Dziś też będzie update, taki jak wczoraj ? 

Jeszcze bym zapomniał, czemu nie ma już promocji w IS ? Która była sporo czasu :)

Teraz rozumiem czemu chcecie zmniejszyć ceny w IS, będą takie jak na promocji, żebyście zbyt wiele nie stracili. 

Administracja ma co raz bardziej w dupie ten serwer, smutna prawda :( 

Opublikowano

@Sh4ke a wy tą ciągle to samo gadacie, a może ja chcę, aby przestrzegali prawo?.

Stary, jeżeli już jesteś takim hojnym Obywatelem tego kraju to zgłoś to do skarbówki a nie piszesz beznadziejne posty na mpc -_- 

Wygrywasz ! xD

Czekać 3 dzień, żeby moc wykorzystać swoje SM, PATOLOGIA ! :D

Dziś też będzie update, taki jak wczoraj ? 

Jeszcze bym zapomniał, czemu nie ma już promocji w IS ? Która była sporo czasu :)

Teraz rozumiem czemu chcecie zmniejszyć ceny w IS, będą takie jak na promocji, żebyście zbyt wiele nie stracili. 

Administracja ma co raz bardziej w dupie ten serwer, smutna prawda :(

ja czekam od 14 lipca na te nowe kostiumy etc.

Co do tego update to jakaś kpina nawet 1/3 co miało być, nie ma ;( Ja rozumiem są wakacje, imprezy etc ale jak już obiecacie to zróbcie to do końca. Czy jakaś powtórka z cradosa ?

xD 

Opublikowano

czekam na poprawę expa na mapce 130 :) przecież ten serwer jest EASY :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Obecnie to nawet na serwer nie mogę wbić a jak już wbiję i wezmę spota to od razu logout. I na pewno to nie moja wina, bo na innym serwerze wszystko ładnie chodzi.

Można być wyrozumiałym przez tydzien, dwa, są ataki itd. wiadoma sprawa ale to trwa już dużo dużo dłużej ...
Po drugie ten cały update po co zapowiadać przerwę która się nie odbyła ? To może chociaż jakaś informacja, że jej nie będzie, potem będzie kolejne sto pytań czy już xxx zostało wprowadzone. Jedyne co to pozostało czekać aż te "trudne dni" miną :<

Opublikowano

update miał być tydzień temu xD

na jaki lvl jest Świątynia smoka i jak tam wejść ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Witam,zauwazylem ze jest dosc duze zainteresowanie wobec tego serwera jest sen go pobierac i grac tam ?

Opublikowano

Witam,zauwazylem ze jest dosc duze zainteresowanie wobec tego serwera jest sen go pobierac i grac tam ?

Nie opłaca się administracja już dawno zapomniała o tym że to oni są dla graczy a nie gracze dla nich. 0 jakiejkolwiek pomocy 

Wg mnie teraz już nie... Administracja olewa, tylko mavex jak nie ma co robić to banuje(za Nic)...

Kurde jak ty to zrobiłeś że ktoś się ruszył na suport i cie zbanował zdradź mi te technikę 
Opublikowano

Ile jeszcze ten exp na mapie 130 bedziecie poprawiac?3 dni nie mozecie tego znalezc?

Daj im spokój, są wakacje niech wypoczywają. Do pracy wezmą się od pażdziernika, zaraz po wakacjach.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...