Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na mapce 130lvl ze spota po 2% ? :D

serwer EASY w ch^y :P

kończę grę, dobiłem 130 i stwierdzam że to nie jest ez :D

A na 139 już tylko 1 % z pd oczywiście :) Kiedyś leciało 5 i więcej :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

To na jakim sprzęcie mam grać? 

Intel Core i7 4770K 

8GB Ram

GTX970

Internet z Plusa (LTE)

Jaki trzeba mieć do waszego serwera kompa??? 

Gdzie jest opcja handlu postaci???

To może wyłącz postacie do bocenia, hehe

Opublikowano

Prawdopodobnie jutro odbędzie się przerwa, w której zostanie wprowadzona kolejna część update. Co do przepustek z moobów to nie zostaną dodane ;)

Co do dzisiejszego ZUO - nie mogło się odbyć, ponieważ jak każdy mógł zauważyć były ddos'y. Będziemy teraz monitorować przez najbliższe godziny/dni jak serwer sobie radzi z ddosami i niebawem nadrobimy te zaległe zuo.

Przepustki standardowo będą do zdobycia bezpośrednio z moobków/bossów/metinów na nowej mapie.   - tak jest napisane w zapowiedzi update, to czemu teraz zmieniacie, że przepustki nie bd lecieć z mobów ? trochę głupio :/

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Przepustki standardowo będą do zdobycia bezpośrednio z moobków/bossów/metinów na nowej mapie.   - tak jest napisane w zapowiedzi update, to czemu teraz zmieniacie, że przepustki nie bd lecieć z mobów ? trochę głupio :/

Zmieniliśmy zdanie, ponieważ ilość ulepszaczy nie jest bardzo duża i do tego można je zdobyć z dungeonów/bossów/metinów.

rly exp zmiejszyli tam na jakies mapie? jak tak to po co zrobili na takim etapie servera? o.O

Po update wkradł się jakiś błąd - zostanie to poprawione

Opublikowano

Kiedy będzie można w końcu pograć bez lagów ?

Mam już dość, przyzywałem metka, zbiłem do połowy i kick, po 2 minutach loguję się a tam nie ma metka.

Sytuacja powtarza się 10 razy - sory ale przy takim gównie nie mam zamiaru grać.

Do tej pory radziliście sobie z serwerem średnio ale teraz to już jest śmiech na sali, update podzielony na części, może w końcu je dziś dodacie ale pewnie znajdziecie kolejną wymówkę. Niestety olewacie serwer coraz bardziej, początek serwera - problemy rozwiązywane w przeciągu 24h teraz ciągną się w nieskończoność...

Opublikowano

Jakie k***a postacie do bocenia? Jesteś pojebany.

Ps. Jak Mavex zostanie w teamie to tylko patrzeć aż serwer padnie...

jak na razie to obserwujemy w tym temacie jak twój mózg coraz bardziej pada i skończ już swoje wypociny bo nikt  cie nie bierze na poważnie

mavex kiedy bedzie pelna aktualizacja ?

Opublikowano

A więc pograłem trochę na serwerze (ponad miesiąc) i zostałem zbanowany ponieważ Mavex to GM znaleziony w leysah. Mianowicie: dostałem perma za groźby o atakach ddos :D Dla administracji tego serwera atakiem ddos może być wyciągnięcie komuś kabla od internetu. Bez dowodów (są jakieś śmieszne, podam w dalszej części wypowiedzi) dostaje się perma, wystarczy być znajomym jakiegoś gównianego gma bez skończonego gimnazjum, regulamin na tym serwerze nie ma znaczenia bo i tak jak napisał Mavex może go zmienic tak, żebyście dostali bana. Nie polecam serwera ^^ PS: za to dostałem bana     http://i.imgur.com/OD3Ioh5.png  + ucięta rozmowa, 0 informacji o jakimkolwiek ataku ddos. Pozdrawiam 

PS: Zbugowane wojny, śluby, często występują lagi, kradzieże. Ogólnie nie polecam serwera ja i moja gildia. Masz znajomości-banujesz kogo chcesz.

Kolejny edit: Działają wszystkie hacki które są na mpc, hack na kazdą klase, dmg na marmurek itp. Brak działających logów na serwerze- można śmiało uzywać

Opublikowano

A więc pograłem trochę na serwerze (ponad miesiąc) i zostałem zbanowany ponieważ Mavex to GM znaleziony w leysah. Mianowicie: dostałem perma za groźby o atakach ddos :D Dla administracji tego serwera atakiem ddos może być wyciągnięcie komuś kabla od internetu. Bez dowodów (są jakieś śmieszne, podam w dalszej części wypowiedzi) dostaje się perma, wystarczy być znajomym jakiegoś gównianego gma bez skończonego gimnazjum, regulamin na tym serwerze nie ma znaczenia bo i tak jak napisał Mavex może go zmienic tak, żebyście dostali bana. Nie polecam serwera ^^ PS: za to dostałem bana     http://i.imgur.com/OD3Ioh5.png  + ucięta rozmowa, 0 informacji o jakimkolwiek ataku ddos. Pozdrawiam 

PS: Zbugowane wojny, śluby, często występują lagi, kradzieże. Ogólnie nie polecam serwera ja i moja gildia. Masz znajomości-banujesz kogo chcesz.

Kolejny edit: Działają wszystkie hacki które są na mpc, hack na kazdą klase, dmg na marmurek itp. Brak działających logów na serwerze- można śmiało uzywać

Widzę że nie jestem jedyny co dostał perma za nic (od Mavexa)  :P .

Opublikowano

Dużo osób poleca server ale ostatnio zauważyłem ogromne problemy z tymi ddosami warto tu na ta chwile zaczynać od 0?

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Widzę że nie jestem jedyny co dostał perma za nic (od Mavexa)  :P .

Boty postawione w m1 to jest nic? aha, no fajnie.

jak na razie to obserwujemy w tym temacie jak twój mózg coraz bardziej pada i skończ już swoje wypociny bo nikt  cie nie bierze na poważnie

mavex kiedy bedzie pelna aktualizacja ?

Dzisiaj powinna wejść pełna aktualizacja tj. nowe bronie/zbroje/biżuteria/dungeon i reszta co jeszcze nie została dodana =)

Dużo osób poleca server ale ostatnio zauważyłem ogromne problemy z tymi ddosami warto tu na ta chwile zaczynać od 0?

Dzisiaj również były/są ddosy i serwer stał w miare stabilnie :)

Opublikowano

Boty postawione w m1 to jest nic? aha, no fajnie.

Dzisiaj powinna wejść pełna aktualizacja tj. nowe bronie/zbroje/biżuteria/dungeon i reszta co jeszcze nie została dodana =)

Dzisiaj również były/są ddosy i serwer stał w miare stabilnie :)

Dzisiaj ma być jakaś przerwa?? Jeżeli tak to mógłbyś określić o której godzinie?

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Dzisiaj ma być jakaś przerwa?? Jeżeli tak to mógłbyś określić o której godzinie?

Tak będzie dzisiaj przerwa, godziny jeszcze nie znamy.

Opublikowano

Tak będzie dzisiaj przerwa, godziny jeszcze nie znamy.

Ten exp na 130 taki ma być, czy coś zostanie zmienione?

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Ponawiam pytanie.

Postaramy się podczas dzisiejszej przerwy to dodać

Ten exp na 130 taki ma być, czy coś zostanie zmienione?

Exp zostanie poprawiony na taki jaki był - nie mamy pojęcia czemu się zmniejszył :l

Opublikowano

Serveru nie polecam ze względu na przeogromną ilość dzieci-złodzieji. 30 zł straciłem za darmo można tak nazwać, ale moja wina też troche jest ;/ Dałem się ''nabrać''.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...