Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Ps. na nametin nie spotkałem ani jednego bota. 

To slabo szukales.

@mam nadzieje ze szybko ogarna serwer ledwo wszedlem na pc chcialem pograc a tu off.

Opublikowano

A co mają zrobić? Konkurencja nie śpi a serwer jest i będzie dobry. A tak wogóle szybciej padło już twoje myślenie skoro według Cb jeśli nie ogarną ddosów to stracą graczy, większość graczy zdaje sobie sprawę co jest problemem logowania i nie płaczą na tym nędznym forum.

@topic

Serwer polecam ale czekam na pełny uptade bo weług mnie bez nowych petów/kostiumów oraz tych petów z nemere/razadora nie mam po co wbijać ponownie.

Pierwszy ves**ris padł przez DDoS'y.

Po co spamujecie o te serwery co teraz startują? Jeśli serwer jest dobry to gracze przy nim zostaną. A jeśli odejdą sobie na inny serwer tak o (albo lepsze - bo tam idzie youtuber xD) to taki ktoś nie jest warty miana gracza.

Pety, które będą dropić z dungeonów będą miały takie bonusy jak te w IS, czy słabsze?

Będziecie dalej zwiększać lvl w przyszłych update'ach?

tenor.gif

Opublikowano

Kiedy zamierzacie dodać ten nowy ekwipunek, nowe misje, zielarstwo, nowy itemshop, przepustki na dungi z mobów?

Prawdopodobnie jutro odbędzie się przerwa, w której zostanie wprowadzona kolejna część update. Co do przepustek z moobów to nie zostaną dodane ;)

Co do dzisiejszego ZUO - nie mogło się odbyć, ponieważ jak każdy mógł zauważyć były ddos'y. Będziemy teraz monitorować przez najbliższe godziny/dni jak serwer sobie radzi z ddosami i niebawem nadrobimy te zaległe zuo.

Opublikowano

Prawdopodobnie jutro odbędzie się przerwa, w której zostanie wprowadzona kolejna część update. Co do przepustek z moobów to nie zostaną dodane ;)

Co do dzisiejszego ZUO - nie mogło się odbyć, ponieważ jak każdy mógł zauważyć były ddos'y. Będziemy teraz monitorować przez najbliższe godziny/dni jak serwer sobie radzi z ddosami i niebawem nadrobimy te zaległe zuo.

Miały być dodane do mobków standardowo, a teraz jednak nie. Dlaczego?

Nie mamy co robić jako gracze.. jedni expią, drudzy stoją bo nie wiadomo co robić. Bić bossy, metki, expić - zawsze można.

Może dzisiaj w nocy ten itemshop załatwicie?

Opublikowano

To ile jeszcze nocy bedziecie wprowadzać ten update?

Interesują mnie nowe itemy w is :c

( nie mam na celu was obrażać, tylko tak +/- ile nocek jeszcze zejdzie :D)

Opublikowano

Mam dwa pytania:

1. Kiedy zaczniecie płacić podatek?
  2. Ciężko zdobyć/kupić trute?
Opublikowano

Mam dwa pytania:

1. Kiedy zaczniecie płacić podatek?
  2. Ciężko zdobyć/kupić trute?

1. Czemu zaglądasz w ich portfele i się interesujesz takimi sprawami? Tylko w Polsce jest na to moda od pewnego czasu.

2. Dropniesz z WW/DT - możesz wymienić za szkaty Ripera/Śmierci.

Opublikowano

Ładnie się bawicie ;)

Link: http://terios.pl.tl/ 

Na takie coś ktoś się jeszcze nabiera?

"Dziękujemy serdecznie za skorzystanie z Naszych usług! Pamiętaj ze robimy to dla Ciebie aby grało się lepiej :)" xD

Czy za kradnięcie domeny nie można przypadkiem pozwać do sądu?

Kiedy w końcu wprowadzicie tą drugą cześć update? Wyrobicie się do końca tygodnia?­

tenor.gif

Opublikowano

Strony z privem? Nie. Widziałem to w kilku nazwach sklepów na CH1 M1...

C**j. Nie da się zalogować "twoje konto jest już połączone". Heh.

Jak się u was rozłaczyć? :D

Opublikowano

Dla zainteresowanych. Nie warto już nawet u nich zaczynać. Lagi jak c**j

PS. Korzystajcie, bo expowiska puste (takie lagi, że nie da się grać).

Opublikowano

Na takie coś ktoś się jeszcze nabiera?

"Dziękujemy serdecznie za skorzystanie z Naszych usług! Pamiętaj ze robimy to dla Ciebie aby grało się lepiej :)" xD

Czy za kradnięcie domeny nie można przypadkiem pozwać do sądu?

Kiedy w końcu wprowadzicie tą drugą cześć update? Wyrobicie się do końca tygodnia?­

Dzisiaj zostanie wprowadzona 2 część update oraz postaramy się zrobić balans

2,5k ludzi w tej chwili lagów nie ma ale Ty masz, no nieźle

Opublikowano

To chyba czas wymienić komputer/internet bo z serwerem wszystko jest dobrze zero lagów kolego, ale widzę lepiej napisać głupotę na mpcforum i siać zamęt.

@topic Serwer polecam, bardzo przyjemny exp poza tym dużo rzeczy do robienia jest na serwerze.

Kiedy będą już dostępne nowe przedmioty w ItemShop bo się niecierpliwie?

Opublikowano

Jeśli jest już opcja handlowania postaciami, to może mi ktoś powiedzieć, ile kosztuje tak postać z 110+ lv? Maksymalnie do 125 lv.

Opublikowano

Jeśli jest już opcja handlowania postaciami, to może mi ktoś powiedzieć, ile kosztuje tak postać z 110+ lv? Maksymalnie do 125 lv.

w zł z 3 zł

w yangach nie dałbym nawet 5kkk, bo wyexpić postać do 110 lvl to 3h.

Opublikowano

na mapce 130lvl ze spota po 2% ? :D 

serwer EASY w ch^y :P

kończę grę, dobiłem 130 i stwierdzam że to nie jest ez :D

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

To chyba czas wymienić komputer/internet bo z serwerem wszystko jest dobrze zero lagów kolego, ale widzę lepiej napisać głupotę na mpcforum i siać zamęt.

@topic Serwer polecam, bardzo przyjemny exp poza tym dużo rzeczy do robienia jest na serwerze.

Kiedy będą już dostępne nowe przedmioty w ItemShop bo się niecierpliwie?

To na jakim sprzęcie mam grać? 

Intel Core i7 4770K 

8GB Ram

GTX970

Internet z Plusa (LTE)

Jaki trzeba mieć do waszego serwera kompa??? 

Gdzie jest opcja handlu postaci???

Opublikowano

To na jakim sprzęcie mam grać? 

Intel Core i7 4770K 

8GB Ram

GTX970

Internet z Plusa (LTE)

Jaki trzeba mieć do waszego serwera kompa??? 

Gdzie jest opcja handlu postaci???

Może to wina internetu ? Z tego cow iem plus ma pełno problemów szczególnie lte jeśli chodzi o przesył danych. Ja jakoś mam o wiele słabszy komputer i ani jednej ścinki/laga na serwie, a internet mam z Netii 100mbit/s i nie potrezebna mi wymiana. 

@AW

O której dzisiaj jest zapowiedziana przerwa w celu uptadu v3?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...