Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Itemshop zostanie uzupełniony w ciągu 24 godzin.

Kolego 24h minęło. 

Co do serwera, chyba musicie po raz kolejny maszynę zmienić, znów lagi :) 

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziwisz się? Z każdym dniem ubywa tu ludzi, więc podnieśli exp licząc na to, że przytrzymają ich tutaj na dłużej (trzeba ratować co się da)  xD

ubywa ludzi? interesujące, dlaczego tak sądzisz? 

Opublikowano

Przejdziecie w końcu z hamachi na dedyka? 

ale z Ciebie śmieszek :P

Przecież to jest dedyk...

nie wyczułeś ironii?  o.O

aw: działa wam forum?

Opublikowano

No nie, bo lagow ostatnio nie było (zawitałrm na chwilę). Fakt, administracja zjebana po całości, ale lagow ostanio nie było.

Opublikowano

Nie mam zamiaru expić na 139 jak na 175 expili wcześniej po 1% za spot :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Najbardziej nie lubię gdy w takiej sytuacji administrator nie może wejść na forum na 30 sek i dać jakieś info....

Opublikowano

• Itemshop zostanie uzupełniony w ciągu 24 godzin.

dawno minął ten czas, ja specjalnie sprzedałem przed update stare, a tu teraz 2 dzień gram bez itemshopu, który miał być w dzień aktualizacji

Flourine moze dostac pizde na korpus, to zgubi k***a to mokasyny bordowe co mu mama w markecie kupila.

nie musisz go tak karać, wystarczy żebyś na niego spojrzał, były jego zdjęcia juz na mpc - natura już go ukarała.

Opublikowano

Warto.Można się łatwo dorobić na eq z isa nie wydając praktycznie złotówki.Tylko maszyna trochę drewniana

drewniany to masz płot na zdjęciach.

aw: działa wam strona?

Opublikowano

A jak z  liczbą online, podobno w ostatnim czasie, było z 3k.. a doszły mnie słuchy, że cały czas spada, ale wiesz doszły... i weź kogo tu słuchać :)

Na ten moment jest 0 on line :) także słabo 

Opublikowano

spoko expie se na dzikich psach a nie czekaj to nie terios XDD

Opublikowano

Serwer dobry, ale to wasze logowanie sprawia, że mam początkowe objawy choroby Parkinsona.

Jak to nie zostanie ogarnięte to upadniecie w szybkim tempie.

uchiha_obito___signature_by_kazubu-d7f9f

Opublikowano

Serwer dobry, ale to wasze logowanie sprawia, że mam początkowe objawy choroby Parkinsona.

Jak to nie zostanie ogarnięte to upadniecie w szybkim tempie.

A co mają zrobić? Konkurencja nie śpi a serwer jest i będzie dobry. A tak wogóle szybciej padło już twoje myślenie skoro według Cb jeśli nie ogarną ddosów to stracą graczy, większość graczy zdaje sobie sprawę co jest problemem logowania i nie płaczą na tym nędznym forum.

@topic

Serwer polecam ale czekam na pełny uptade bo weług mnie bez nowych petów/kostiumów oraz tych petów z nemere/razadora nie mam po co wbijać ponownie.

Opublikowano

A co mają zrobić? Konkurencja nie śpi a serwer jest i będzie dobry. A tak wogóle szybciej padło już twoje myślenie skoro według Cb jeśli nie ogarną ddosów to stracą graczy, większość graczy zdaje sobie sprawę co jest problemem logowania i nie płaczą na tym nędznym forum.

@topic

Serwer polecam ale czekam na pełny uptade bo weług mnie bez nowych petów/kostiumów oraz tych petów z nemere/razadora nie mam po co wbijać ponownie.

Wiesz przynajmniej z 50 % osob tu gra głownie dlatego że inne serwery są po prostu gorsze ale niedługo będzie wysyp serwerów znanych z dobrą marką i które dobrze się trzymały . Wiadomo że wtedy ludzie polecą na serwer który lepiej sobie radzi z ddosami a tutaj jest z tym niestety spory problem :( 

Opublikowano

@topic

Co ty myślisz że serwer nie traci na graczach przez te ddosy? myslisz ze beda czekac aż łaskawie zacznie wszystko działac? poczekaj az wystartuje chociażby inv*** to zobaczysz ilu graczy odejdzie bo tak jak kolega wyzej napisał, bedzie wysyp to i ludzie odejdą z myslą znalezienia czegos stabilniejszego :)

Tak jak juz ktos pisał wczesniej update robili miesiąc i miesiac beda dodawac ... ludzi tez to wkur***

Opublikowano

Co ty myślisz że serwer nie traci na graczach przez te ddosy? myslisz ze beda czekac aż łaskawie zacznie wszystko działac? poczekaj az wystartuje chociażby inv*** to zobaczysz ilu graczy odejdzie bo tak jak kolega wyzej napisał, bedzie wysyp to i ludzie odejdą z myslą znalezienia czegos stabilniejszego :)

Tak jak juz ktos pisał wczesniej update robili miesiąc i miesiac beda dodawac ... ludzi tez to wkur***

Tylko jest różnica pomiędzy Invorią a Terios. To, że Invoria miała 2 starty bo s1 i s2 i na obydwóch odsłonach gracze odeszli nie z powodu ddosów, tylko zdobywania expa/itemów itp poprostu serwer się wykruszył i myślę, że to samo się stanie z tą edycją taki ze mnie wróżbita maciej. A co do Teriosa ddosy są, bo konkurencja zazdrości sukcesu i to nie małego aktualnie.

@topic

Kiedy będą dodane nowe pety oraz kostiumy?

Oraz

Kiedy zostaną dodane rzeczy do  ItemShop, który miał być w ciągu 24h?

Opublikowano

Uważam tak samo tyle,że invoria też stoi na ovh. @Terios.pl jakieś info może odnośnie postępów?Bo muszę dobić 190 lv na drugim acc.

Kamil z nametin ogarnął lagi i ddosy. Widać ma pojecie o serwerach i jak unikać ddosy. Zresztą nawet poprawki do serwa wrzucał w 5 minutowych przerwach. :)

Mówię wam oni maja gównianego technika. Te lagi nie znikną dopóki on jest w teamie. 

Ps. na nametin nie spotkałem ani jednego bota. 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...