Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powtórka sytuacji sprzed dwóch tygodni.... Lagi, wyrzucanie clienta, problemy z logowaniem....

Poradzili sobie 2 tyg temu, poradzą i teraz

Nie wiesz czym były spowodowane lagi i wyrzucanie clienta ?? Konkurencja nie odpuszcza bo Terios bije na głowę wszystkie inne serwery tego roku  :P

Opublikowano

ee33441b83331ffd1dfed5750a8e9949.png typ sobie expi na psach  wiadomo na czym ;) spamowałem na czacie z 15 minut . Widac maja to w dupie że ktoś sobie uzywa haki. 

Ps: Mogli byscie skasowac blokowanie expa na 1-30 lvl wtedy nie będą ci debile sobie blasków farmic. 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

Na których mapach masz zmniejszony exp niby ? na 175 exp leci jak leciał z 198-na 199 idzie wbić w 2.5h czyli to nie jest długo. Clienta to wywala tobie bo ja expie już od 4h i ani razu mnie nie wywaliło i kwestia lagów lagów nie ma na serwerze chyba że się ma internet 128kbps

Wiesz, tak mówi każdy tresowany pies a jak przyjdzie co do czego to każdy kto chce polizać będzie pisał jak ty :) Z tego co słyszę non stop ktoś się skarży na lagi po update , więc nie rób z siebie cyrkowego klauna i nie pisz o necie 128 mb :) Bo z ciekawości wlazłem dzisiaj na serwer i widzę jak laguje i jak wydupia klienta od tak sobie po prostu - net 120 mb syneczku , przy pingu 25-30, gdzie odpalone inne serwy rónocześnie u mnie to global, Vesteris, Tevia i dwa inne których nie ma na MPC więc nie będę wymieniał - zero laga czy kicka ;) A cofa na dungach , laguje jak nie powiem co. Znajomi którzy grają mówią tylko o dziwnych przypadkach "zdychania " koni na dungach których nie można później przywołać, i innych dziwnych bugach  :) Co do expa - na forum z tego co mi wiadomo była masa tematów ze exp został zmniejszony na mapach - więc nie pieprz kolejnych głupot skoro nie wiesz , tylko przeglądnij forum. 

Rozgrywka na serwerze:

Exp, exp, dung, dung, dung i tak ponad 100 razy, exp, exp, misje, misje....

Jeśli ktoś lubi robić po  200-300 razy dziennie dungi żeby zrobić eq a 400-500 zeby zarobić na IS'a to polecam.

Serwer jest monotonny w c**j.

Tak, jest tak smętny , i jest tak napchane wszystkiego że już nawet Invoria ze swoim Yerakiem była lepsza ( tylko koncepcyjnie... :P ) . Dlatego nie gram, wole już monotonię na porządnym medium / hard a nie robienie 500 razy dunga na 120 levelu postaci żeby nazbierać pereł i porobić eq... Do tego ponoć pety z dungów lecą - nie słyszałem żeby komuś poleciał :D 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Wiesz, tak mówi każdy tresowany pies a jak przyjdzie co do czego to każdy kto chce polizać będzie pisał jak ty :) Z tego co słyszę non stop ktoś się skarży na lagi po update , więc nie rób z siebie cyrkowego klauna i nie pisz o necie 128 mb :) Bo z ciekawości wlazłem dzisiaj na serwer i widzę jak laguje i jak wydupia klienta od tak sobie po prostu - net 120 mb syneczku , przy pingu 25-30, gdzie odpalone inne serwy rónocześnie u mnie to global, Vesteris, Tevia i dwa inne których nie ma na MPC więc nie będę wymieniał - zero laga czy kicka ;) A cofa na dungach , laguje jak nie powiem co. Znajomi którzy grają mówią tylko o dziwnych przypadkach "zdychania " koni na dungach których nie można później przywołać, i innych dziwnych bugach   :) Co do expa - na forum z tego co mi wiadomo była masa tematów ze exp został zmniejszony na mapach - więc nie pieprz kolejnych głupot skoro nie wiesz , tylko przeglądnij forum. 

Tak, jest tak smętny , i jest tak napchane wszystkiego że już nawet Invoria ze swoim Yerakiem była lepsza ( tylko koncepcyjnie... :P ) . Dlatego nie gram, wole już monotonię na porządnym medium / hard a nie robienie 500 razy dunga na 120 levelu postaci żeby nazbierać pereł i porobić eq... Do tego ponoć pety z dungów lecą - nie słyszałem żeby komuś poleciał :D

Ty w ogóle grałeś na serwerze, czy tylko wbiłeś o tak postać w m1 i poczytać na forum teriosa?

Racja, są problemy dzisiaj z wypierdalaniem, zalogowaniem, lagami, cofkami itp. Trochę błędów także powstało w wyniku update, które na pewno zostaną zniwelowane w nocnej przerwie.

Ten akurat nie jest smętny wybacz, każdy ma swoje gusta i guściki. Tutaj ludzie potrafią zrobić po 3k smoków i dalej mogą biegać, bo ten dung jest przyjemny.. Przestań tak przeżywać, da radę wszystko zrobić bez męczarni.

Jeśli metin cie męczy to wyłącz go, zrelaksuj się, zapal jointa i wróć :)

Opublikowano

Wiesz, tak mówi każdy tresowany pies a jak przyjdzie co do czego to każdy kto chce polizać będzie pisał jak ty :) Z tego co słyszę non stop ktoś się skarży na lagi po update , więc nie rób z siebie cyrkowego klauna i nie pisz o necie 128 mb :) Bo z ciekawości wlazłem dzisiaj na serwer i widzę jak laguje i jak wydupia klienta od tak sobie po prostu - net 120 mb syneczku , przy pingu 25-30, gdzie odpalone inne serwy rónocześnie u mnie to global, Vesteris, Tevia i dwa inne których nie ma na MPC więc nie będę wymieniał - zero laga czy kicka ;) A cofa na dungach , laguje jak nie powiem co. Znajomi którzy grają mówią tylko o dziwnych przypadkach "zdychania " koni na dungach których nie można później przywołać, i innych dziwnych bugach   :) Co do expa - na forum z tego co mi wiadomo była masa tematów ze exp został zmniejszony na mapach - więc nie pieprz kolejnych głupot skoro nie wiesz , tylko przeglądnij forum. 

Gościu ja gram tutaj od początku serwera i nikomu nie liże w przeciwieństwie do Ciebie. Mówię jak jest ja nie odczuwam żadnych lagów ani kicków. Bugi może są jakieś ale mi się nigdy nie zdarzyło żeby mi koń na doungeonie padł. A co do expa to może zmniejszyli ale na mniejszych mapach bo na mapce 175 exp leci tak samo jak leciał na początku Nie grasz na serwerze to na ch*j sie wypowiadasz i robisz niepotrzebny spam? idź grać sobie na tych twoich mediumach/globalach na których gówno osiągniesz bez IS-U

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Z*******y serwer powiem wam.

Pisze na wolaj że typek expi botem na mapce 90 podaje jego nick. I co dostałem ? KICKA Z SERWERA a typek dalej sobie expi. Po prostu z*********e. Wiecie co mam wy... niech sobie expia na botach. Nie będę ich zgłaszać. I tyle. 

Opublikowano

Z*******y serwer powiem wam.

Pisze na wolaj że typek expi botem na mapce 90 podaje jego nick. I co dostałem ? KICKA Z SERWERA a typek dalej sobie expi. Po prostu z*********e. Wiecie co mam wy... niech sobie expia na botach. Nie będę ich zgłaszać. I tyle. 

Robisz video bądź zgłaszasz to do supportu a nie na wołaj, lol. 

Support ma prawo odpisać i do przeczytania wiadomości 48h. 

Opublikowano

Robisz video bądź zgłaszasz to do supportu a nie na wołaj, lol. 

Support ma prawo odpisać i do przeczytania wiadomości 48h. 

szczerze to mi to juz lata... nie bede sie bawił w nagrywanie. GM powinnien być 24/h w grze i tyle. 

Opublikowano

Śmieszny jesteś gm pracują zadarmo i mają prywatne życie więc wiesz nikomu sie nie chcę siedzieć przed kompem 24h więc o co sie spinasz

Opublikowano

szczerze to mi to juz lata... nie bede sie bawił w nagrywanie. GM powinnien być 24/h w grze i tyle. 

Już Cię widzę Online 24/7 robiąc za darmo przy 2500 Graczy - już to widzę, oczywiste jest, że nie ma możliwości, aby sprawdzić każdego gracza.

Opublikowano

No tak lepiej spamić w grze cały czas może GM napisze  xD . Z tym to Cię pojebało do reszty ; )

Opublikowano

Dzieki za info bo chce kupić postać wp lub bodziaka za yangi bo mam przerwe od diablo 3 czekam na patcha

Opublikowano

Dzieki za info bo chce kupić postać wp lub bodziaka za yangi bo mam przerwe od diablo 3 czekam na patcha

To tak jak ja ;D

//

Jak obecna sytuacja na serwie? Zaczynajac teraz dorobie sie eq za yangi(med/high lvl)? 

Opublikowano

To tak jak ja ;D

//

Jak obecna sytuacja na serwie? Zaczynajac teraz dorobie sie eq za yangi(med/high lvl)? 

Spokojnie, jest masa zarobków na serwerze, najlepszym jest smok na 180.

Bo wole tak kupic w tym zwoju bo ciagle widze ze oszukują ludzi

od jutra już będą także tutorzy, także bez obaw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...