Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten vip aktywuje się po aktualizacji czy jak teraz sie zaloguje to juz bede miec?

Raczej po, tak mi się wydaje.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile potrwa ta przerwa?

Nikt nie wie, ja sięgając informacji z poprzednich aktualizacji mogę stwierdzić, że będzie to dwugodzinna przerwa.

Na pewno nie taka, która potrwa 5 min.

Opublikowano

Nikt nie wie, ja sięgając informacji z poprzednich aktualizacji mogę stwierdzić, że będzie to dwugodzinna przerwa.

Na pewno nie taka, która potrwa 5 min.

przerwy zawsze sie przeciagaja,ja bym stawial ze bedzie z 3-4h

Opublikowano

kurcze, jeszcze troche przede mną xD skoro do 5 :c

Nowe info od Admina na forum serwera ".. Serwer zostanie włączony do godziny 7.00.."

Opublikowano

Że tak powiem z ostatniej chwili - dokładnie 13 min temu z forum.

Serwer zostanie włączony za ok. 10-15minut

Mega Update został wprowadzony, kilka małych informacji:

• Bronie/zbroje/biżuterię będzie można przerabiać od jutra (modele zostały również wprowadzone całkowicie inne, lepsze)
  • Niektóre misje zostaną wprowadzone jutro (również zbieranie kwiatów)
  • Itemshop zostanie uzupełniony w ciągu 24 godzin.

Pozdrawiamy, Administracja.

Opublikowano

Z tego co mi znajomi piszą którzy tam grają -  po dzisiejszym update , cytuję PW :

"Zmniejszony exp na mapach ( przed update leciał lepiej ) - pewnie żeby ludzie trudniej mieli i dłużej na serwie zostali haha :D  , i sporo bugów i niedoróbek min zdychające konie na dungach - giną wraz z mobami, których się później przywołać nie da, co chwila wywala klienta , szczególnie popołudniami , do tego lagi jak fiks"

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Z tego co mi znajomi piszą którzy tam grają -  po dzisiejszym update , cytuję PW :

"Zmniejszony exp na mapach ( przed update leciał lepiej ) - pewnie żeby ludzie trudniej mieli i dłużej na serwie zostali haha :D  , i sporo bugów i niedoróbek min zdychające konie na dungach - giną wraz z mobami, których się później przywołać nie da, co chwila wywala klienta , szczególnie popołudniami , do tego lagi jak fiks"

Ludzie zostaną tylko na chwilę i pójdą na inny serwer. Poza akutualizacjami nic nie robić. Na modzie da się wbić 180lev bez problemu. Oglądałem typa. Nawet Perfect nagrywał serię na wh aby pokazać jakie jest zaangażowanie tym serwerem. Ja tam czekam na invorię lepsze zabezpieczenia, szybsze rozwiązywanie problemów ;]

Opublikowano

Na których mapach masz zmniejszony exp niby ? na 175 exp leci jak leciał z 198-na 199 idzie wbić w 2.5h czyli to nie jest długo. Clienta to wywala tobie bo ja expie już od 4h i ani razu mnie nie wywaliło i kwestia lagów lagów nie ma na serwerze chyba że się ma internet 128kbps

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Fajny macie turniej PvP, ten regulamin. Tak jakbym go gdzieś widział, a no tak. Równo zerżnięty z naszego. Pozdrowienia z Dreikona :D

Nie polecam :)

Opublikowano

Fajny macie turniej PvP, ten regulamin. Tak jakbym go gdzieś widział, a no tak. Równo zerżnięty z naszego. Pozdrowienia z Dreikona :D

Nie polecam :)

a może dlatego, że 3/4 graczy z dreikona wam spierdoliło i nawet ludzie, którzy kiedyś grali i tworzyli tych mistrzów.

Jakies bugi sa po tej aktualizacji czy smiga normalnie?

na forum w dziale propozycje masz temat z bugami

Opublikowano

Rozgrywka na serwerze:

Exp, exp, dung, dung, dung i tak ponad 100 razy, exp, exp, misje, misje....

Jeśli ktoś lubi robić po  200-300 razy dziennie dungi żeby zrobić eq a 400-500 zeby zarobić na IS'a to polecam.

Serwer jest monotonny w c**j.

Opublikowano

a może dlatego, że 3/4 graczy z dreikona wam spierdoliło i nawet ludzie, którzy kiedyś grali i tworzyli tych mistrzów.

Ciekawe, która osoba z nich przyłożyła chociaż paluszek do aktualnego regulaminu turnieju?

Czy to nie Corida zayebała regulamin? :) "Redaktorka" xD

Opublikowano

hahahah :D dobre ! :D tylko szkoda ze Turniej Pisał Yoko i Hashil ! wy kradniecie to i ja pokradne :) bo widzialem fajne pety ;D to sobie przygarne !: ) forum może miec drobne problemy jeżeli chodzi o działalnosc i jezeli chodzi o Sprawe co do mpc to podobno nie lubicie złodzieji (atreyi prezentacje usuneliscie) no to tutaj tez złodzieje jak sam c**j

Opublikowano

Rozgrywka na serwerze:

Exp, exp, dung, dung, dung i tak ponad 100 razy, exp, exp, misje, misje....

Jeśli ktoś lubi robić po  200-300 razy dziennie dungi żeby zrobić eq a 400-500 zeby zarobić na IS'a to polecam.

Serwer jest monotonny w c**j.

No i jeszcze PVP i wojenki gildii :D

A pokaz mi miszczu serwer Metin2 na którym się robi cokolwiek innego poza ".. exp, exp, dung, dung, exp, exp, misje, misje " 

Typowe komentarze zazdrosnej i nieudolnej konkurencji  :P

Jakies bugi sa po tej aktualizacji czy smiga normalnie?

Wszystko smiga normalnie a nawet jeśli się zdarzy to wszystko jest usuwane na bieżąco

Opublikowano

Warto jeszcze tutaj zaczynać? :D

Tak, warto. Sam wróciłem do gry i nie narzekam..

Ludzi wciąż jest bardzo dużo (dochodzi nawet do 3k~), a co do spadku graczy to normalne że gracze po jakimś czasie uciekają na inny projekt, takie życie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...