Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka opłaca sie zaczynać gre na tym serwie? Ile osób online?

Opłaca, niedługo wchodzi aktualizacja większa.

Przeszło 2k + sięgając do 2,5 nawet.

Opublikowano

Co tak wg ta aktualizacja ma wnieść? Jakiś link do info?

Na samej górze prezentacji masz najlepszą odpowiedź, a w niej wszystko zawarte. Lenistwo poziom over 9000.

Opublikowano

A dobra grałem na tym serwie i nawet mam bana ;D Tylko pamiętam ze tu chyba mental nic nie robił skillami teraz jest wszytsko okey, wyrównane pvp?

Opublikowano

A dobra grałem na tym serwie i nawet mam bana ;D Tylko pamiętam ze tu chyba mental nic nie robił skillami teraz jest wszytsko okey, wyrównane pvp?

W nadchodzącej aktualizacji podobno ma być już wszystko cacy wyrównane, więc spokojnie.

Opublikowano

Opłaca, niedługo wchodzi aktualizacja większa.

Przeszło 2k + sięgając do 2,5 nawet.

Czyli migracja powoli się rozpoczyna, jeszcze do niedawna pisaliście, ze gra ponad 3k.

Srij9JT.png

Opublikowano

Czyli migracja powoli się rozpoczyna, jeszcze do niedawna pisaliście, ze gra ponad 3k.

Migracja jest wszędzie nawet na twoim virtualu

Osobiście także grałem na virtualu ale dla mnie ten serwer był za monotonny mieisac kopania rud aby zrobic eq no tak ale tam gra ciagle 2k ludzi i jest mistrzostwo...

Terios moim zdaniem pod względem urozmaicenia przebił tego twojego virtuala ale mam nadzieję ze będzie stal podobnie długo

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Na Virtualu graczy jakoś nie przybyło, a szkoda, daruj sobie chłopie już te teksty i spadaj tam pilnować prezentacji.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Każde konto założone przed aktualizacją dostało Vip'a na 30 godzin,

Ciekawe dlaczego nei dostalem ;/

Ponieważ nie było jeszcze aktualizacji.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Rozumiem, ze wizja 500 graczy po wakacjach spędza wam sen z powiek, dlatego tez poniekąd rozumiem wasze rozgniewanie i wszystkie złośliwości skierowane w konkurencyjne serwery, w tym przypadku serwer z sygnatury ;)

Srij9JT.png

Opublikowano

Jaka jest najlepsza postać do pvp na tym serwerze?

Dzisiaj aktualizacja poprawiająca balans, także okaże się po niej.

Opublikowano

Skąd bronie 75? skąd eq do expa na 30 lev? skąd pdki? Każda postać daje rade w expie bez buffa? Gdzie marmurki? I co z tym kontem vip? Jak zajerestruej sie przed ta aktualizacją to go dostane czy jak?

Opublikowano

Skąd bronie 75? skąd eq do expa na 30 lev? skąd pdki? Każda postać daje rade w expie bez buffa? Gdzie marmurki? I co z tym kontem vip? Jak zajerestruej sie przed ta aktualizacją to go dostane czy jak?

Szkata ripa, śmierci. Metki w m2. Blaski / za misje biologa /  za PO można kupić. Tak. U jakiegoś NPC w kole nie pamiętam u którego dokładnie. Tak dostaniesz.

Opublikowano

Rozumiem, ze wizja 500 graczy po wakacjach spędza wam sen z powiek, dlatego tez poniekąd rozumiem wasze rozgniewanie i wszystkie złośliwości skierowane w konkurencyjne serwery, w tym przypadku serwer z sygnatury ;)

Lourt ma prostą zasadę... Serwer bd stał jak bd miał z tego hajs. 

Jak już nie bd hajsu a serwer nie bd zarabiał sam na sb to zamek i s2 lub rework.

Opublikowano

Ty już stałeś się taki pośmiewiskiem tego forum, że już nikt nie zwraca na ciebie uwagi....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...