Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co tu dużo mówić, mają trojana w cliencie, którego umyślnie tam umieścili. A myślisz, że skąd tyle kradzieży??

Pierdolnij się kolego w beret - kradzieże spowodowane są nieodpowiedzialnymi ludźmi, którzy po upadku serwera sami okradają swoich byłych graczy, bawią się i dają do obiegu bazy danych lub nieumiejętnym zabezpieczeniem swojego konta - jest w pełni działająca blokada ekwipunku, powiadomienia na maila. Już raz coś mówiłem na temat twoich prowokacji marnych w tym temacie - szukaj zaczepki w innych tematach, nie tutaj.

http://scr.hu/7ph/dw4es

Ktos cos sie wypowie :? 
Antywir: kaspersky.

Wirus, nie jest groźny, jest spowodowany packowaniem plików/clienta.

T9S9sNO.png

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co tu dużo mówić, mają trojana w cliencie, którego umyślnie tam umieścili. A myślisz, że skąd tyle kradzieży??

Jesteś marny, użyj tego mózgu. 

Jakby był trojan (złośliwy wirus) to 99% servera by już nie grała bo zostałaby okradziona, ja przez miesiąc nie dostałem na Teriosie ani jednej kradzieży. 

Opublikowano

Jesteś marny, użyj tego mózgu. 

Jakby był trojan (złośliwy wirus) to 99% servera by już nie grała bo zostałaby okradziona, ja przez miesiąc nie dostałem na Teriosie ani jednej kradzieży. 

Teraz moze nie a serwer sie skonczy i nagle bum, masowe kradzieze..

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Szczerze to jakby administracja wziala sie za banowanie WH, DMG itp. to z 2,5k graczy zrobiloby sie magiczne 100 xDD

Co wejdziesz na spota to marmur i dmg, albo multihack :D

Wlasnie dlatego skonczylem tu gre, po ocenie m1 widac ze nie tylko ja...

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Pierdolnij się kolego w beret - kradzieże spowodowane są nieodpowiedzialnymi ludźmi, którzy po upadku serwera sami okradają swoich byłych graczy, bawią się i dają do obiegu bazy danych lub nieumiejętnym zabezpieczeniem swojego konta - jest w pełni działająca blokada ekwipunku, powiadomienia na maila. Już raz coś mówiłem na temat twoich prowokacji marnych w tym temacie - szukaj zaczepki w innych tematach, nie tutaj.

Wirus, nie jest groźny, jest spowodowany packowaniem plików/clienta.

Haha uważaj, bo ktos ci w to uwierzy. Takie antywiry jak kaspersky sie nie mylą, zresztą znacie to powiedzenie? - Tylko winni się tłumaczą?. Serwer dno, sami złodzieje, nawet wśród administracji. Podrzucanie trojanów swoim graczom - szczyt bezczelności, nieładnie, oj nieładnie. 

Sam kiedyś skanowałem ich plik z klienta i go tu wrzuciłem dla potwierdzenia występowania wirusów, teraz to przypomnę:

viruspng_wqhpars.png

I co, kaspersky się myli i virustotal tez sie myli? Wierzcie w te ich bajeczki, ze client jest niegroźny, prawda jest taka, że ten ich trojan to jeden z najgorszych rodzajów wirusów, jakie możecie mieć.

Na serwerze codziennie dochodzi do wielu kradzieży. Ruszcie głową i pomyślcie skąd się biorą, bo mnie odpowiedź nasuwa sie sama.

Jak sami widzicie, gra tutaj to samobójstwo, no chyba, że chcecie, aby wasze wszystkie poufne dane w tym konta bankowe itp zamieniły sie w czarną dziurę..

Opublikowano

Haha uważaj, bo ktos ci w to uwierzy. Takie antywiry jak kaspersky sie nie mylą, zresztą znacie to powiedzenie? - Tylko winni się tłumaczą?. Serwer dno, sami złodzieje, nawet wśród administracji. Podrzucanie trojanów swoim graczom - szczyt bezczelności, nieładnie, oj nieładnie. 

Sam kiedyś skanowałem ich plik z klienta i go tu wrzuciłem dla potwierdzenia występowania wirusów, teraz to przypomnę:

viruspng_wqhpars.png

jak sami widzicie, gra tutaj to samobójstwo, no chyba, że chcecie, aby waszewszystkie poufne dane w tym konta bankowe itp zamieniły sie w czarną dziurę..

Człowieku, czy ty czytasz co piszesz? Okradamy własnych graczy z serwera, nie mam zamiaru odpowiadać na te bezpodstawne teksty, które nie mają pokrycia z rzeczywistością.

Konta bankowe XDDD Dzięki za poprawę humoru całemu zespołowi - faktycznie nie masz lepszych rzeczy w życiu, tylko ślęczenie tutaj i wymyślanie bzdur.

Szczerze to jakby administracja wziala sie za banowanie WH, DMG itp. to z 2,5k graczy zrobiloby sie magiczne 100 xDD

Co wejdziesz na spota to marmur i dmg, albo multihack :D

Wlasnie dlatego skonczylem tu gre, po ocenie m1 widac ze nie tylko ja...

Pewnie, dlatego uwielbiamy te gadanie, typu 400 graczy to sklepy, 800 to buffy, a 1000 to dropki w m1.

W planie prócz sklepów offline jest wprowadzenie logów bardzo podobnych, jak obecnie ma serwer Vesteris.pl - będziemy duża fala banów zapewne. Dodatkowo weszli w ruch już Tutorzy, a później nowi Mistrzowie Gry, których zadaniem będzie pilnowanie graczy. Co do ilości graczy, serwer ma już swoje i robimy, co możemy, aby gracze zostali z nami jak najdłużej.

Ile ludu w godzinach szczytu?

Pozdrawiam.

Od aktualizacji ciągle stoimy na poziomie 2500 Online, liczmy, że gdy wprowadzimy resztę wraz z balansem oraz późniejsze plany na serwer (Sklepy Offline i inne systemy) przyciągną graczy.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Czy mozna bliżej poznac datę dalszej aktualizacji z tymi zwojem postać ?

Dzisiaj będzie przerwa od 23:30 potrwa kilka godzin (informacje będą podawane na forum).

T9S9sNO.png

Opublikowano

Człowieku, czy ty czytasz co piszesz? Okradamy własnych graczy z serwera, nie mam zamiaru odpowiadać na te bezpodstawne teksty, które nie mają pokrycia z rzeczywistością.

Konta bankowe XDDD Dzięki za poprawę humoru całemu zespołowi - faktycznie nie masz lepszych rzeczy w życiu, tylko ślęczenie tutaj i wymyślanie bzdur.

Pewnie, dlatego uwielbiamy te gadanie, typu 400 graczy to sklepy, 800 to buffy, a 1000 to dropki w m1.

W planie prócz sklepów offline jest wprowadzenie logów bardzo podobnych, jak obecnie ma serwer Vesteris.pl - będziemy duża fala banów zapewne. Dodatkowo weszli w ruch już Tutorzy, a później nowi Mistrzowie Gry, których zadaniem będzie pilnowanie graczy. Co do ilości graczy, serwer ma już swoje i robimy, co możemy, aby gracze zostali z nami jak najdłużej.

Od aktualizacji ciągle stoimy na poziomie 2500 Online, liczmy, że gdy wprowadzimy resztę wraz z balansem oraz późniejsze plany na serwer (Sklepy Offline i inne systemy) przyciągną graczy.

Nie widac tych banow, bylem sie przejechac po spotach i wszystko to samo :D

OBIECANKI CACANKI ;v

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Nie widac tych banow, bylem sie przejechac po spotach i wszystko to samo :D

OBIECANKI CACANKI ;v

Jakoś niezbyt, ponieważ chcieliście Tutorów - pojawili się już i tak mógłbym wymieniać już dziesiątki propozycji, które wprowadziliśmy. Więc nie wmawiaj teraz, że to o czym mówimy nie jest spełniane. Jeżeli zapowiadamy, że będzie więcej Mistrzów Gry odpowiedzialnych za banowanie botów to będzie.

T9S9sNO.png

Opublikowano

viruspng_wqhpars.png

I co, kaspersky się myli i virustotal tez sie myli? Wierzcie w te ich bajeczki, ze client jest niegroźny, prawda jest taka, że ten ich trojan to jeden z najgorszych rodzajów wirusów, jakie możecie mieć.

Na serwerze codziennie dochodzi do wielu kradzieży. Ruszcie głową i pomyślcie skąd się biorą, bo mnie odpowiedź nasuwa sie sama.

Jak sami widzicie, gra tutaj to samobójstwo, no chyba, że chcecie, aby wasze wszystkie poufne dane w tym konta bankowe itp zamieniły sie w czarną dziurę..

Szczera prawda, administracja tego serwera specjalnie okrada swoich graczy, żeby mieć mniejsze zarobki, bo już mają tyle tego hajsu, że nie mają co z nim robić :(

Ile leci % za spota na full isie na 224 lvlu?

Jaki jest najlepszy zarobek?

tenor.gif

Opublikowano

up nikt nie wie jak leci na tym lvl bo takiego jeszcze nikt nie ma

Ile bedzie trwac przerwa?

Napisali kilka godzin, w trakcie trwania jej będą dawali więcej informacji.

Opublikowano

Żenada totalna. Jak zmienicie technika to wrócę. 

Wczoraj przerwa-kilka godzin 50% zostało wprowadzonych rzeczy zamiast 100%

Dziś dogrywają resztę przecież to jest chore jeśli tak maja być u was wprowadzane update to ja podziękuję. 

I te BOTY  które expia i zajmują spoty...  zabic sie ich nie da bo gdy sie podchodzi to ciągle mnie odrzuca... z jednym botem udało mi sie porozmawiać to powiedział że dobrze sie farmi boxy na psach i niedźwiedziach. Koleś  potrafi wyfarmić dziennie po 50 zwoji PO . 

Admini jesteście zajebiści. A wasz technik to gówno technik. Skoro nie potrafi zablokować haki bo na pewno sie da. 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

I te BOTY  które expia i zajmują spoty...  zabic sie ich nie da bo gdy sie podchodzi to ciągle mnie odrzuca... z jednym botem udało mi sie porozmawiać to powiedział że dobrze sie farmi boxy na psach i niedźwiedziach. Koleś  potrafi wyfarmić dziennie po 50 zwoji PO . 

To nagrywaj, ban idzie w parę minut o ile ktoś akurat przegląda tickety. 50 zwojów PO to można wyfarmić w godzinę na beranie

Admini jesteście zajebiści. A wasz technik to gówno technik. Skoro nie potrafi zablokować haki bo na pewno sie da. 

Aktualnie dobre zabezpieczenia przed cheatami ma 1 (słownie: jeden) serwer, pozdrawiam

No tak, administracja okrada swój serwer, bo przecież mogą stworzyć dowolny item czy postać w każdej chwili, ale żerują na ekwipunek 90 lvli takich jak ty

Opublikowano

Żenada totalna. Jak zmienicie technika to wrócę.

I te BOTY które expia i zajmują spoty... zabic sie ich nie da bo gdy sie podchodzi to ciągle mnie odrzuca... z jednym botem udało mi sie porozmawiać to powiedział że dobrze sie farmi boxy na psach i niedźwiedziach. Koleś potrafi wyfarmić dziennie po 50 zwoji PO .

To i tak słabiutko, ja dropie po 1k sztuk dziennie. Za ten hajs co zdobylem ze zwojow ubralbym wszystkie profesje postaci na max lv.

Polecam serwer, legalne hacki, bugi, boty. Admini nic z tym nie robią. Ba, nawet zachęcają do ich używania podsyłając odpowiednie linki.

PS. w formie jestem

Opublikowano

To albo on musi być debilem, albo ty, bo myślisz że 5000PO w dzień to dużo xDD Jakbym tak przysiadł, to i 19-20k wyfarmiłbym w 1 dzień. Z jednego Berana leci bodajże 45 albo 50 serwerowych, więc po co męczyć 1 lvl na psach?

Wczoraj przerwa-kilka godzin 50% zostało wprowadzonych rzeczy zamiast 100%

Dziś dogrywają resztę przecież to jest chore jeśli tak maja być u was wprowadzane update to ja podziękuję. 

Update jest przeprowadzany w godzinach w których jest najmniej graczy, więc o co ci chodzi gościu? Niektórzy też wpakowali kasę w IS, a nie zapominaj że czas się nie zatrzymuję, a np. PD leci dalej. Lepiej zrobić UPD w 2-3 turach po 4-5 godzin niż bez zapowiedzi wyłaczyć serwer na cały dzień i słuchać marudzenia graczy...

@UP:

Przed chwilą pisałeś że 100 ^^ i kto tu już wymyśla?

Opublikowano

a ja se na 90 lvl bije ripery i wyjebane na wszelkie boty, spoko serwer, na forumku mozna przynajmniej powyzywac jana pawla drugiego od mordercow i smeiszne pasty se wklejamy, o balansie sie nie wypowiadam bo tez wyjebane, ale przyjemnie seie expi bije golda i jest sporo ludzi, a nie wydaje mi sie zeby administracja wszystko mogla ogarnac bo jestescie po prostu glupimi kurwami oczekujecie najlepszego serwera gdzie wszystko jest idealnie,a  tak sie nie da, boty nagrywaj i wrzucaj do supportu zamiast lykac gale i plakac potem tutaj, od pierdolenia przejdzcie do czynow dzieciaczki to moze cos zrobicie dobrego dla serwera i bedzie blizszy idealowi, generalnie gram od 3 dni i ani razu nie spotkala mnie zla sytuacja, botow tez zadnych nie spotkalem szczerze mowiac, spoko ludzie z niektorymi mozna pogadac z niektorymi to jeszcze cyberseks sie uda #moderatorkiforumnaostro

elo mordzie z fartem kurwiaki mozna grac wiec zamknac pizde i nie plakac

Opublikowano

Ile jest tutaj teraz graczy w godzinach szczytu?

200/300, serwer idzie z kazdym dniem coraz bardziej na dno, prawie jak titanic

Opublikowano

200/300, serwer idzie z kazdym dniem coraz bardziej na dno, prawie jak titanic

200/300 na ch8 w drugim miescie, w godzinach szczytu na ch1 to ponad 1,5k ludui

dzis na forumku a jak wiemy ponad 40% nie ma konta na forum

qBYSmOS.png

od polnocy do  1 w nocy tyle :

aAEIsvD.png

wiec panie reynvn o czym ty kurwiu mowisz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...