Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę że nie jestem jedyny który ma "problemy" z administracją...

Mam nadzieje że wyjdzie nie długo serwer podobny do teriosa, ale z normalną administracją.

wasze ''problemy'' z Administracją, to głównie nieznajomość zasad panujących na serwerze/ forum.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

akurat co do serwera nie możesz się przyczepić, ale forum woła o pomstę, trzeba nad tym pomyśleć, bo tam nieciekawie jest.

Opublikowano

Serwera nie polecam ze względu na administracje. Mavex który jeszcze za czasów cradosmt2 zbanował mi 2 konta za nic, widze hajsu mu mało i przeniósł się tutaj. Grajcie jak chcecie ale serwer upadnie ;)

Opublikowano

Serwera nie polecam ze względu na administracje. Mavex który jeszcze za czasów cradosmt2 zbanował mi 2 konta za nic, widze hajsu mu mało i przeniósł się tutaj. Grajcie jak chcecie ale serwer upadnie ;)

Dlaczego serwer upadnie?

Bany za nic, wyjaśnisz to - ciekawe to jest xp

Opublikowano

Wszystko kiedyś upadnie, takie życie stary ;( 

Polecam serwer, czekam na update -_- 

xD 

Opublikowano

Lourt podobno banujesz 50-100 kont dziennie?

...

Nie, bo 9h banujemy... Widzę kolejni spamują w temacie, no nieźle.

FcPAAdx.pngCzłowieku, kiedy do Ciebie dotrze, że przy takiej liczbie Online nie jest możliwością sprawdzania każdego z osobna, nic innego bym nie robił, tylko tp się do każdego gracza.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Troche trudny początek, ale potem idzie łatwo ;) Troche gorzej z EQ. Serwer jak najbardziej polecam :)

Opublikowano

idiotyczne tematy są zamykane, normalna sprawa.

Jest duzo normalnych i waznych tematow a kiedy im sie nie chce odpisac,nie maja argumentow lub uraziles ich dume to temat leci do kosza,do tego Ci moderatorzy ktorzy na sb wyzywaja a koles za "debil" dostaje na sb bana i warna,to normalne?

79160594027661829163.png

Opublikowano

powtórzę sie, bo w wirze hejtu i spamu nikt mi nie odpowiedział

Ja mam takie pytania w związku z rzeczami, które wejdą przy update i nie tylko.

1. Gdzie będzie można zdobyć zwój postaci? Z dropu, od handlarki, za PO czy z IS?

2. Skąd będą leciały książki do szkolenia umiejętności pasywnych? Na nowych mapach dodanych po update?

3. Czemu nie udostępniliście ss zbroi które wejdą razem z update?

4. Napisaliście, że wprowadzacie nowe dungeony, ale mam nadzieję że będzie też nowa mapa do expa?

5. Macie zamiar zrobić coś rosnącą inflacją yang? Teraz mało na czym da się skutecznie zarobić, ceny ulepów spadają a 100 SM chodzi w shinsoo po 40kk o.O

6. Update na 100% pojawi się w ciągu 2 najbliższych dni? Macie już wszystko gotowe?

7. Dlaczego oprócz zuo i szkat blasku, przez prawie dwa miesiące istnienia serwera nie było żadnego eventu wymienionego w prezentacji?

8. Dacie SS licznika, bo dawno nie dawaliście?

:)

who cares?

Opublikowano

Ponawiam pytanie kolegi wyżej. 

Co z tą aktualizacją?

W kalendarzu na forum macie zapisane że 31, lecz z tego co się orientuję miało być szybciej. 

Może jakieś INFO ? 

Opublikowano

Jest duzo normalnych i waznych tematow a kiedy im sie nie chce odpisac,nie maja argumentow lub uraziles ich dume to temat leci do kosza,do tego Ci moderatorzy ktorzy na sb wyzywaja a koles za "debil" dostaje na sb bana i warna,to normalne?

nie spotkałem się z taką sytuacją.. nigdy nie widziałem by któryś z moderatorów kogoś wyzwał, czy uraził.

Opublikowano

Pierw kochałeś, polecałeś ten server z całego serca, a teraz krytykujesz tak bardzo jakby Cię w jakiś sposób skrzywdzili.. 

Jak masz jakieś dowody co do tego incydentu, to mógłbyś je podać. Siedzę na forum godzinami mimo że nie odpowiadam w żadnym temacie to nie spotkałem się z sytuacją aby ktoś z moderatorów wyzywał od debili, zjebów, idiotów, czy w inny obraźliwy sposób. 

Opublikowano

Ja mam takie pytania w związku z rzeczami, które wejdą przy update i nie tylko.

1. Gdzie będzie można zdobyć zwój postaci? Z dropu, od handlarki, za PO czy z IS?

2. Skąd będą leciały książki do szkolenia umiejętności pasywnych? Na nowych mapach dodanych po update?

3. Czemu nie udostępniliście ss zbroi które wejdą razem z update?

4. Napisaliście, że wprowadzacie nowe dungeony, ale mam nadzieję że będzie też nowa mapa do expa?

5. Macie zamiar zrobić coś rosnącą inflacją yang? Teraz mało na czym da się skutecznie zarobić, ceny ulepów spadają a 100 SM chodzi w shinsoo po 40kk  o.O

6. Update na 100% pojawi się w ciągu 2 najbliższych dni? Macie już wszystko gotowe?

7. Dlaczego oprócz zuo i szkat blasku, przez prawie dwa miesiące istnienia serwera nie było żadnego eventu wymienionego w prezentacji?

8. Dacie SS licznika, bo dawno nie dawaliście?

Na razie nie ma żadnego info dotyczącego aktualizacji, a większość twoich pytań to wg nich to 'niespodzianki'.

Opublikowano

Teraz taka pełna ocena serwera. Jeśli chodzi o sam serwer wszystko jest ok do czasu gdy potrzebujesz pomocy na szybko. Rozumiem, że jest dużo ludzi i, że nie wszystko kręci się wokół 1 osoby, ale jeżeli w grę wchodzi kradzież gdzie przedmiotem handlu jest wymiana ( yang terios za postać terios) to tutaj administracja ma duże pole do popisu ( moim zdaniem przy takiej wymianie jak najbardziej powinni się tym zainteresować i udzielać każdej możliwej pomocy, bo to handel w obrębie serwera). Jaką mamy sytuacje wymieniałem yang ( terios) za postać wojownik body na ( terios) zostałem oszukany, gdyż postanowiłem dać jako 1 yanguski chłopaczyna zwiał. W takich sytuacjach wiadomo ,że najważniejszy jest czas, więc co pierwsza myśl ide na forum szukam nie ma nikogo, więc ide na mpc patrzę jest dostępny „terios.pl” który pełni na serwerze funkcje administracyjne, więc ma możliwości pomocy napisałem do niego na pw przedstawiłem całą sytuacje ( fakt poświęcił z minute na przeczytanie tej wiadomości w odpowiedzi dostałem, żeby pisać na suport) Napisałem więc na ten suport, ale jak już wyżej wspomniałem w takich sprawach chodzi o czas, więc szukałem kogoś jeszcze na forum kto mógłby mi pomóc niestety nikogo nie znalazłem. Następnego dnia czyli dziś znalazłem jednego z gmów nick „Mavex” napisałem mu pw  opisując tę sytuację podając dowody numer id zgłoszenia w prywatnych wiadomościach widać czy ktoś ją przeczytał czy nie ( wiadomość odczytana o godzinie 11 do tej porty 0 odp) ok, więc szukam dalej i pojawia się administrator o nicku „TreV” pisze, pisze skrobie mu to pw klikam wyślij, a tam co – nie ma możliwości wysłania.

Przechodząc już do meritum sprawy prace administracji oceniam bardzo słabo sam miałem okazję właśnie się przekonać jak to wygląda:

„Terios.pl” – poświęcił minute tego czasu na przeczytanie pw na mpc i skierowanie mnie na suport ( czyli przeczytał treść wiadomości zapoznał się pewnie z dowodem, ale nie wpadł już np. na to, żeby poświęcić kolejną minutę na zbanowanie złodzieja i odp np. że dali mu bana do wyjaśnienia i kazać dopiero czekać na suport ( przy czym ile czasu poświęcił wczoraj na odp jakiemuś kolesiowi który dostał słusznego bana za boty. Ilu osobom w tym czasie można było pomóc na ile zgłoszeń odpowiedzieć ?)

Mavex” hmm siedzę dużo na komputerze na forum teriosa cały czas tak patrzę i z tego, co widzę prawie cały dzień dostępna osoba pw, które do niego napisałem odczytał, ale ten to już nawet wcale nie odp, bo po co ( też mógł zbanowac i kazać czekać na suporcie).

„TreV” – Do tego się w ogóle napisać nie da, więc raczej te nie przewiduje, że ktoś może potrzebować pomocy trochę szybciej.

Teraz może wyjaśnię dlaczego to wszystko opisałem uważam, że gm powinien być osobą myślącą i zaradną ( starać się jak najbardziej zabezpieczać interesy ludzi, którzy chcą po prostu normalnie sobie pograć) tutaj jak widać tego nie ma 2 osoby przeczytały wiadomości żadna nie wpadła na to, żeby typowi, który jest złodziejem dać bana ( nawet tymczasowego do czasu odczytania na suporcie) nie zabezpieczyli ani interesu mojego ( czyli dostania tej postaci, za którą zapłaciłem, ani interesu innych graczy, którzy też mogą zostać okradzeni, jak również być może osoby, która tę postać może nabyć , bo przecież też można kogoś okraść, a postać komuś wcisnąć lub nawet dac znajomemu i co wtedy dacie bana komuś kto nic nie zrobił?)

I tak przeanalizowałem sytuacje niby piszę się, że to trwa, że maja swoje życie itd. ale, ale nawet jeśli na serwerze jest 3k osób co i tak zgłoszenia wysyła max 1/3, przy czym mamy 6 gmów czyli powiedzmy sobie przykładowo 1k zgłoszeń na 6 osób czyli około 165 na głowę ( co nie robi jakiejś szokującej liczby) 

Jak wiadomo w dzisiejszych czasach bez ssów i innych się nie obejdzie także 

http://scr.hu/39wh/e5o99

http://scr.hu/39wh/l8dcv

http://scr.hu/39wh/ra677

http://scr.hu/39wh/3ngoh

https://www.youtube.com/watch?v=uolMqT_40Zs 

Opublikowano

W czas kiedy będzie aktualizacja będą wybrani tutorzy, oni pomogą wam przy wymianach.. Teraz robiłeś to na własną odpowiedzialność, nie możesz mieć pretensji..

Opublikowano

W czas kiedy będzie aktualizacja będą wybrani tutorzy, oni pomogą wam przy wymianach.. Teraz robiłeś to na własną odpowiedzialność, nie możesz mieć pretensji..

Co ty pieprzysz to co ludzie maja czekać do usranej smierci żeby można bylo konto wymienić ??  to nie jest wymiana inny serwer czy pln tylko jeden serwer yang za postać  

Opublikowano

Co ty pieprzysz to co ludzie maja czekać do usranej smierci żeby można bylo konto wymienić ??  to nie jest wymiana inny serwer czy pln tylko jeden serwer yang za postać  

Tak mają czekać do usranej śmierci, aż do aktualizacji aż będą wybrani tutorzy. Nikt się tym nie zajmie teraz, bo nie ma na to czasu. Wiesz ile ludzi chciałoby teraz mieć kogoś z administracji lub gm przy wymianie? Masa...

Opublikowano

Tak mają czekać do usranej śmierci, aż do aktualizacji aż będą wybrani tutorzy. Nikt się tym nie zajmie teraz, bo nie ma na to czasu. Wiesz ile ludzi chciałoby teraz mieć kogoś z administracji lub gm przy wymianie? Masa...

Lecz sie chłopie na głowe mi chodzi o reakcje administracji równie dobrze taki tutor cie moze oje.bac i uja mu zrobią bo zobacz czekaj na suporcie przez 2 dni  wiesz ile przez te 2 dni da sie zrobić postac mozna zamienic 30 x   a oni nie zrobią nic :) bo suporrt  i czekaj na suport 

Opublikowano

Lecz sie chłopie na głowe mi chodzi o reakcje administracji równie dobrze taki tutor cie moze oje.bac i uja mu zrobią bo zobacz czekaj na suporcie przez 2 dni  wiesz ile przez te 2 dni da sie zrobić postac mozna zamienic 30 x   a oni nie zrobią nic :) bo suporrt  i czekaj na suport 

No robiłeś to na własną odpowiedzialność, to ja na ich miejscu bym ci napisał, że twoja głupota i tyle #elo. 

Płaczesz teraz i masz pretensję do wszystkich, bo dałes się ojebać.. Jesteś kolejnym tutaj w tym temacie, który ma najwięcej do powiedzenia o serwerze, bo albo go zbanowali albo okradli a administracja nie chce pomóc. 

Ogarnij się chłopie.

Opublikowano

No robiłeś to na własną odpowiedzialność, to ja na ich miejscu bym ci napisał, że twoja głupota i tyle #elo. 

Płaczesz teraz i masz pretensję do wszystkich, bo dałes się ojebać.. Jesteś kolejnym tutaj w tym temacie, który ma najwięcej do powiedzenia o serwerze, bo albo go zbanowali albo okradli a administracja nie chce pomóc. 

Ogarnij się chłopie.

Nie wiem co ty ćpiesz ja do serwera nic nie mam ale do pracy administracji jak najbardziej bo sorry ale każdy ogarniety człowiek jak odp na pw ją czyta widzisz dowód że kogoś okradziono i co nie masz 1 min czasu żeby gościa zbanować i osobe która ci pw napisała dopiero na suport odesłać ?  zeby potem sprawę dokończyć to nie jest sprawa wymiany miedzy serwerami czy za plny wszystko odbywa się na teriosie gdzie władze mają oni ale nie bo oni wolą tak jak wczoraj przez 3 h odpisywać na mpc jakiemuś gościowi który słuszanie bana zarobił niż pomagac normlanym graczom  ( o to mi chodzi a nie o to konto jeśli chcesz wiedzieć ) 

Opublikowano

Nie wiem co ty ćpiesz ja do serwera nic nie mam ale do pracy administracji jak najbardziej bo sorry ale każdy ogarniety człowiek jak odp na pw ją czyta widzisz dowód że kogoś okradziono i co nie masz 1 min czasu żeby gościa zbanować i osobe która ci pw napisała dopiero na suport odesłać ?  zeby potem sprawę dokończyć to nie jest sprawa wymiany miedzy serwerami czy za plny wszystko odbywa się na teriosie gdzie władze mają oni ale nie bo oni wolą tak jak wczoraj przez 3 h odpisywać na mpc jakiemuś gościowi który słuszanie bana zarobił niż pomagac normlanym graczom  ( o to mi chodzi a nie o to konto jeśli chcesz wiedzieć ) 

To co sądzę o Twoich postach i jeszcze więcej, tego nawet nie da się czytać. 

39812136206578343761.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...