Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No u mnie jest biały X. Na przyszłość, to jak nie wiesz co piszesz, to nie otwieraj ryja.

Ryj? Rozumiem, że jesteś psem? Nigdy nie widziałem "Białego" X'a. Możesz mnie poinformować, na jakim systemie on występuje? Jak nie X to przycisk Power przez 5-6 sekund :)

Ponawiam pytanie, co będzie z zielarstwem?

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dogodzic normalnym gracza? Nikt zielarza nie chce , co do broni pvp chyba kazdy w aktualizacji napisal ze mogli dodac inne a nie tylko kolor zmieniac. Teraz to ty wylewasz swoje smutki na tutaj i wylewales je na shoutboxie jak Uber i Mavex robili sobie jaja z twojej kobity ktora dostala moda "za cycki" a potem na 2 dzien wielki placz ze gracze sie smieja bo wybrales swoja laske na moda a admini sie z ciebie i jej smiali.

A co Wam przeszkadzają te roślinki? Co do broni będą inne niż te co są pokazane ;) Mało wiesz dużo piszesz

No u mnie jest biały X. Na przyszłość, to jak nie wiesz co piszesz, to nie otwieraj ryja.

Dostałeś bana za bota i zaczynasz spamować w prezce, wyjdź już z tego tematu bo szkoda czasu na Ciebie.

Opublikowano

No tak, bo przecież żaden mój znajomy/znajoma nie może ze mną pisać i nie możemy się tak do siebie zwracać.

A ten trzeci ss co ma do mnie? Bo widze tam drugiego global moda.

Zeus przestań płakać :)

http://prntscr.com/7vzb5u

http://prntscr.com/7vzbzm

No bo przecież 22 konta bez powodu zostały banowane :D

Zbanowałem Ci kilka za to jak się zachowywałeś :)

Jak chcesz dalej pisać to mi napisz na gg, ja Twojego nie zapisuje bo mi to zbędne, jak się tak zachowujesz to po co :D

Czyli ty ze znajomymi mozesz pisac i sie wyzywac ale nikt inny juz nie moze??? Ps. Screeny sa z 2 tematu ;)

Opublikowano

Czyli ty ze znajomymi mozesz pisac i sie wyzywac ale nikt inny juz nie moze??? Ps. Screeny sa z 2 tematu ;)

"kapciu" to aż takie wyzwisko? Piszesz do kumpla, on nie narzeka to w czym problem?

Ja za takie coś nie banuje, chyba że wejdzie jeden idiota z drugim i zaczną wszystkich wyzywać i rzucać wulgami na prawo i lewo :)

Opublikowano

"kapciu" to aż takie wyzwisko? Piszesz do kumpla, on nie narzeka to w czym problem?

Ja za takie coś nie banuje, chyba że wejdzie jeden idiota z drugim i zaczną wszystkich wyzywać i rzucać wulgami na prawo i lewo :)

Nie banujesz??? Hahaha wez sie juz nie osmieszaj , pisza sobie ludzie normalnie to warny i bany a za 10minut robisz to samo.

@Mavex to mozna zaaktualizowac update? Dac jakies informacje ;) co do roslinek to jezeli ludzia sie nie podobaja to powinna byc ankieta i wtedy je dodac, ndodac ankoete tak jak ze zmiankami.

Opublikowano

Nie banujesz??? Hahaha wez sie juz nie osmieszaj , pisza sobie ludzie normalnie to warny i bany a za 10minut robisz to samo.

@Mavex to mozna zaaktualizowac update? Dac jakies informacje ;) co do roslinek to jezeli ludzia sie nie podobaja to powinna byc ankieta i wtedy je dodac, nie dodawac tak jak ze zmiankami.

Udowodnij :)

Bo jak na razie pierdolisz bez dowodów lub ze screenami wyrwanymi z całej sytuacji :)

////

Czy wszystkie pety będą po takiej samej cenie?

Opublikowano

Kłóćcie się na PW a nie kur.. spamujecie temat, człowiek doczytać się sensownej opinii nie może :/

Zastanawiam się czy zaczynać tu grać. Generalnie Metin2 zszedł na psy, mnóstwo osób przestało grać, ja po 2 latach przerwy mam małe "ciągoty" by znów gdzieś się pobawić. Mógłby ktoś mi poradzić czy Terios jest odpowiednim serwerem, gdzie nie zmarnuję zainwestowanych pieniędzy i czasu? (jeśli oczywiście można mówić, że pieniądze wkładane w grę nie są marnowane...) A może inny z wymienionych serwerów w publikacjach jest w porządku, a nie potrafię tego dostrzec? Generalnie zależy mi na tym, bym miała co i z kim robić (i nie chodzi wyłącznie o expienie i dropienie ulepszaczy). Dzięki za podpowiedzi i informacje :)

Opublikowano

Temat nie jest po to żeby toczyć spory oraz kłótnie jeżeli panowie macie jakieś sprawy do wyjaśnienia macie od tego prywatną wiadomość. Tak jak napisała użytkowniczka wyżej ciężko się przegląda temat w takim chaosie więc proszę o spokój.

Opublikowano

2,5k botów przy 3k online. XDD
Dużo rzeczywiście tych botów w m1 i na niektórych expowiskach.  xD

Synku, gdyby tak było, to nawet sklepów nie byłoby w mieście ani ludzi na ekspowiskach +160+/-170 walcząc w 5-10 o spota czy bossy. :v

Opublikowano

Kłóćcie się na PW a nie kur.. spamujecie temat, człowiek doczytać się sensownej opinii nie może :/

Zastanawiam się czy zaczynać tu grać. Generalnie Metin2 zszedł na psy, mnóstwo osób przestało grać, ja po 2 latach przerwy mam małe "ciągoty" by znów gdzieś się pobawić. Mógłby ktoś mi poradzić czy Terios jest odpowiednim serwerem, gdzie nie zmarnuję zainwestowanych pieniędzy i czasu? (jeśli oczywiście można mówić, że pieniądze wkładane w grę nie są marnowane...) A może inny z wymienionych serwerów w publikacjach jest w porządku, a nie potrafię tego dostrzec? Generalnie zależy mi na tym, bym miała co i z kim robić (i nie chodzi wyłącznie o expienie i dropienie ulepszaczy). Dzięki za podpowiedzi i informacje :)

Zdecydowanie polecam ci Teriosa.

Jeden z najlepszych serwerów aktualnie. Rozgrywka na maksymalnym poziomie, administracja prawie wzorowa  :ninja:

Graj, ładuj hajs, a nawet ci się to szybko zwróci, bo gracze chętnie kupują konta. 

Opublikowano

Zaczynaj, gra się tu na prawde przyjemnie :) 

Tutaj masz mój post sprzed kilku stron bo nie chce mi się znowu tego pisać:

Jeśli chodzi o serwer to szczerze polecam. Nie wiem dlaczego inni narzekają bo mi jakoś gra się tutaj bardzo przyjemnie (a nie spotkało mnie to na żadnym serwerze od conajmniej kilku miesięcy). Gram tutaj już prawie miesiąc a jakoś nie spotkałem jeszcze żadnego bota. Jak narazie to gram bez IS i nie mam z tym żadnych problemów, mimo że mam kase którą mógł bym władować w serwer to tego nie robie bo po prostu nie czuje takiej potrzeby. Bez problemu jestem w stanie zarobić na to żeby kupić sobie SM za yangi. Przez pierwsze 2 tygodnie gry wbiłem 110 lvl (nie skupiałem sie na expieniu tylko na dropieniu), zrobiłem full eq na swój lvl i do tego zostało mi prawie 300 kkk w eq. Nie rozumiem również "płaczu" ludzi odnośnie zmiany klasy postaci (mam na myśli tych co są przeciwni). Większość twierdzi że jest to bez sensu bo ktoś zrobi WP którym sie bardzo łatwo expi i później zmieni na BM'a którym sie gra niby strasznie trudno. Śmiało mogę stwierdzić że ci którzy tak piszą nigdy nie grali BM'em, a już na pewno nie na tym serwerze. Przecież exp tutaj to żaden problem (moby nawet BM ściąga na hita, pod warunkiem że ma odpowiednie eq), a bossy oraz metki i tak się klepie na poli (a przecież nikt po każdym relogu nie resetuje polimorfii żeby czarowane czy aure odpalić bo to nie ma sensu).

Jeszcze raz bardzo gorąco polecam, już dawno na żadnym serwerze nie grało mi się tak przyjemnie mimo że wole serwery medium/hard.

Miejmy tylko nadzieje że główny technik przestanie sie alkocholizować i mega "apdejt" zostanie wprowadzony na czas bo zapowiada się bardzo ciekawie  :)

Opublikowano

Mam pytanie. Czy jak zostałem zbanowany po IP, to czy jak zrobiłem drugie konto i gram uczciwie to także dostanę bana???

Opublikowano

Wiem ze pytań była masa ale przez 7 stron jest spam/hejt itp i jakoś nie chce mi się tego czytać a więc ja też zapytam

Wiadomo kiedy aktualizacja będzie? Chodzi mi o czas rozpoczęcia jej...

Mam pytanie. Czy jak zostałem zbanowany po IP, to czy jak zrobiłem drugie konto i gram uczciwie to także dostanę bana???

Mam nadzieję że nie :) Takich jak ty powinni z automatu banować na każdym serwerze

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

nie

Wiem ze pytań była masa ale przez 7 stron jest spam/hejt itp i jakoś nie chce mi się tego czytać a więc ja też zapytam

Wiadomo kiedy aktualizacja będzie? Chodzi mi o czas rozpoczęcia jej...

nie wiadomo

Opublikowano

Ok. A jeszcze jedno. Bo ban był na stałe, to moglibyście usunąć moje konto abym mógł zrobić drugie z takim samym nickiem (a najbardziej chodzi mi o e-maila)?

Opublikowano

Ok. A jeszcze jedno. Bo ban był na stałe, to moglibyście usunąć moje konto abym mógł zrobić drugie z takim samym nickiem (a najbardziej chodzi mi o e-maila)?

raczej nie ma takiej opcji ;)

Opublikowano

Żartujesz, jeszcze kilka stron temu pisałeś, że dostałeś niesłusznego bana wraz z kumplami wyzywałeś nas oraz serwer.

Nie ma takiej opcji dla nikogo - gra się uczciwie.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Po tym co wypisywałeś przez kilka ostatnich stron (nawet jeśli było w tym troche prawdy) masz jeszcze czelność zwracać się do administracji żeby coś dla ciebie zrobili? Moim zdaniem to powinni ci banować każde kolejne konto jakie zrobisz :P

Opublikowano

Czyli jak zrobię drugie konto to też mi blokniecie? Fajnie. Z wami się jednak nie da normalnie dogadać.

Widzisz, trzeba było tyle nie szczekać, to byś więcej zyskał. 

Przez swoją głupotę więcej tracisz, po prostu czasem wystarczy przyjąć coś na klatę. A możliwości usunięcie postaci ze zbanowanego konta nie ma.

Opublikowano

Serwera nie polecam przez administracje która zamyka i usuwa tematy na ktore im sie niechce odpisywac i zjebany team na forum ktorzy banuja za wyzwiska po czym po chwili sami wyzywaja tlumaczac sie tym ze "kolega" serwer dobry ale administracja z*****a,odradzam serwer

79160594027661829163.png

Opublikowano

Serwera nie polecam przez administracje która zamyka i usuwa tematy na ktore im sie niechce odpisywac i zjebany team na forum ktorzy banuja za wyzwiska po czym po chwili sami wyzywaja tlumaczac sie tym ze "kolega" serwer dobry ale administracja z*****a,odradzam serwer

idiotyczne tematy są zamykane, normalna sprawa.

Opublikowano

Widzę że nie jestem jedyny który ma "problemy" z administracją...

Mam nadzieje że wyjdzie nie długo serwer podobny do teriosa, ale z normalną administracją.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...