Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra około 1500 ;) spada z dnia na dzień . Nie polecam sa lepsze easy teraz ;) i nie całkowicie pod IS

A skąd ty niby wiesz ile graczy gra? Lepszego easy jakoś nie widzę, a jak jest dobry to nie wiem czemu, ale zazwyczaj szybko upada. Terios jest może pod IS, ale to na prawie maksymalnym poziomie. Licznika nie widziałeś od 2 tygodni, a już narzekasz.

PS: Według mnie napisałeś tylko tak, żeby odstraszyć tego gracza i żeby nie wszedł na serwer. A zapomniałem! Są przecież lepsze serwery  :P

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A skąd ty niby wiesz ile graczy gra? Lepszego easy jakoś nie widzę, a jak jest dobry to nie wiem czemu, ale zazwyczaj szybko upada. Terios jest może pod IS, ale to na prawie maksymalnym poziomie. Licznika nie widziałeś od 2 tygodni, a już narzekasz.

PS: Według mnie napisałeś tylko tak, żeby odstraszyć tego gracza i żeby nie wszedł na serwer. A zapomniałem! Są przecież lepsze serwery  :P

Yarr ostatnio ssa wysyłał ;)

Kiedy można spodziewać się dokładnej daty i godziny update?

update_serwera.png

Opublikowano

Yarr ostatnio ssa wysyłał ;)

Jeżeli wysłał o 8:00 to się nie dziwię, że 1500 graczy online. A z resztą. Na wszystkich innych serwerach gra po 100 - 500 online oprócz sss. 

Opublikowano

Jeżeli wysłał o 8:00 to się nie dziwię, że 1500 graczy online. A z resztą. Na wszystkich innych serwerach gra po 100 - 500 online oprócz Vi**tualMT2. 

Na sss nawet gra 800 osób ;) sss ponad 1500 online ;) i rośnie a nie spada. Tutaj będzie nabór ludzi po updacie i tyle ;)

Opublikowano

Na divine nawet gra 800 osób ;) Netmetin ponad 1500 online ;) i rośnie a nie spada. Tutaj będzie nabór ludzi po updacie i tyle ;)

Powiedziałeś co wiedziałeś, teraz możesz swoje subiektywne opinie szerzyć w prezentacjach w/w serwerów.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Terios upadnie. Czemu? A no temu że uczciwych graczy banują, a dzisiaj zawitałem jeszcze raz na serwer i znowu wszystkie kanały pozastawiane botami. 

Ja także odradzam gry na teriosie.

Opublikowano

Terios upadnie. Czemu? A no temu że uczciwych graczy banują, a dzisiaj zawitałem jeszcze raz na serwer i znowu wszystkie kanały pozastawiane botami. 

Ja także odradzam gry na teriosie.

Twój przypadek już rozwiązałem kilka stron do tyłu - boty są banowane, więc nie gadaj głupot, chyba że oczekujesz ponownie zdjęć z panelu, tym razem zakładka zbanowani? Chyba nie wiesz w jakich ilościach i ile osób stawia te boty, są one 2x dziennie banowane wraz kontami powiązanymi.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Twój przypadek już rozwiązałem kilka stron do tyłu - boty są banowane, więc nie gadaj głupot, chyba że oczekujesz ponownie zdjęć z panelu, tym razem zakładka zbanowani? Chyba nie wiesz w jakich ilościach i ile osób stawia te boty, są one 2x dziennie banowane wraz kontami powiązanymi.

Mam prawo się wypowiadać ile razy chcę ;)

Nexon.png

A na temat waszych moderatorów i jak się zachowują to proszę na waszym forum ;) to nawet logować się nie trzeba by widzieć shout box i takie tematy:

A_pawel.png

Opublikowano

Na siłe szukasz problemu ziomek.

Co jeszcze następnego wymyślisz? Navi?

Wyłapujesz pojedyncze wypowiedzi i je wklejasz, a każde ma w to wyjebane. Daruj sobie już..

@Terios.pl

to kiedy ta aktualizacja?  :ninja:

Opublikowano

Mam prawo się wypowiadać ile razy chcę ;)

Nexon.png

A na temat waszych moderatorów i jak się zachowują to proszę na waszym forum ;) to nawet logować się nie trzeba by widzieć shout box i takie tematy:

A_pawel.png

Dla ścisłości obecnie Nexon z Tobą dyskutuje - Moderatorzy to inna sprawa - w ogóle nie związana z serwerem (grą).

Co do mojej wypowiedzi, bardzo rozsądnie jest dawać tylko i wyłącznie moją wypowiedź, bez pytania, na które odpowiadałem.

Będę zgłaszał posty i tyle, miłej nocy.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Na siłe szukasz problemu ziomek.

Co jeszcze następnego wymyślisz? Navi?

Wyłapujesz pojedyncze wypowiedzi i je wklejasz, a każde ma w to wyjebane. Daruj sobie już..

@Terios.pl

to kiedy ta aktualizacja?  :ninja:

update_serwera.png

@hesojam dobranoc - moderatorzy są związani z grą bo jak ktoś potrzebuje pomocy , szuka info na temat serwera, czy szuka gildi to wchodzi właśnie na forum gdzie jest pokazywane 100% waszej `dobrej` aktywności.

Terios_pawel.png

a_grimm_1.png

Opublikowano

Ten serwer i tak padnie przez BOTY :P . Dwa lub trzy miechy to MAX co on pociągnie :P . Jak tam boty (ci co ich ustawiają, bo nie raz wchodzą) piszą "wypierdalaj na inne ch" do innych co lvl wbijają i zaczynają gre...

Opublikowano

Hoho ladnie od kiedy te boty banujecie? od 2 tygodni? jeszcze jak gralem expilem woja od 90 do 135 to mapa 90 cala w botach a wy c***a robiliscie :) mapa 115 tak samo hihi w dupie mieliscie graczy ponad 20-30 graczy pisalo ze ktos ma wh z ciekawosci napisalem do typow co tak pisali wpadlem tam i co sie okazalo? graja na wh :) wielki plus dla was.Servera nie polecam wielkie gowno dla isu nie masz kasy na isa nawet tam nie graj bo szans w pvp nie masz a co dopiero w odbijaniu spotu.Zapomnialem dodac ze postacie sa bardzo wyrownane w pvp : ) przyklad 150 w bma cale eq 6/7 inta full eq na 135 a taka ninja sklada tego bma na 5 hitow czy chmura i zasadzka tyle w temacie server fajny ale administracja nie potrafi niczego zrobic aa i ten dmg mentala <3 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Hoho ladnie od kiedy te boty banujecie? od 2 tygodni? jeszcze jak gralem expilem woja od 90 do 135 to mapa 90 cala w botach a wy c***a robiliscie :) mapa 115 tak samo hihi w dupie mieliscie graczy ponad 20-30 graczy pisalo ze ktos ma wh z ciekawosci napisalem do typow co tak pisali wpadlem tam i co sie okazalo? graja na wh :) wielki plus dla was.Servera nie polecam wielkie gowno dla isu nie masz kasy na isa nawet tam nie graj bo szans w pvp nie masz a co dopiero w odbijaniu spotu 

Wystarczy, że administracja wie od kiedy banuje. Ja z tego co wiem banują je tylko od samego startu serwera, progres jest mimo, że serwer stoi już prawie 2 miesiące, a zainteresowanie nim bezapelacyjne.

Tego akurat trzeba im pogratulować. Nie ma pręgierza, możesz tym przyhejcić.

Opublikowano

Ten serwer i tak padnie przez BOTY :P . Dwa lub trzy miechy to MAX co on pociągnie :P . Jak tam boty (ci co ich ustawiają, bo nie raz wchodzą) piszą "wypierdalaj na inne ch" do innych co lvl wbijają i zaczynają gre...

Padnie przez idiotów twojego pokroju, którzy płaczą, że dostali bana, za stawianie ich w m1  -.-

Hoho ladnie od kiedy te boty banujecie? od 2 tygodni? jeszcze jak gralem expilem woja od 90 do 135 to mapa 90 cala w botach a wy c***a robiliscie :) mapa 115 tak samo hihi w dupie mieliscie graczy ponad 20-30 graczy pisalo ze ktos ma wh z ciekawosci napisalem do typow co tak pisali wpadlem tam i co sie okazalo? graja na wh :) wielki plus dla was.Servera nie polecam wielkie gowno dla isu nie masz kasy na isa nawet tam nie graj bo szans w pvp nie masz a co dopiero w odbijaniu spotu 

Opłać reklamę/maszynę/rób aktualizacje (kupowanie modeli) i wszystko na poziomie, aby grało ile gra osób bez zarobków z serwera - powodzenia przyjacielu.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Padnie przez idiotów twojego pokroju, którzy płaczą, że dostali bana, za stawianie ich w m1  -.-

Opłać reklamę/maszynę/rób aktualizacje (kupowanie modeli) i wszystko na poziomie, aby grało ile gra osób bez zarobków z serwera - powodzenia przyjacielu.

Maszyne zmieniacie praktycznie co 3 dni z tego co piszecie , były lagi zmieniliście maszyne - na samym starcie ... nadal takie same lagi. Były ddosy zmieniliście maszyne nadal takie same ddosy . Tera chyba zmienialiście 3 raz i dzisiaj znowu wywaliło . Inwestycja w serwer na poziomie waszego technika który nie potrafi naprawić parę bugów. Kupowanie modeli ??? masz na myśli zmienie kolorów broni pvp w aktualizacji?

Opublikowano

Maszyne zmieniacie praktycznie co 3 dni z tego co piszecie , były lagi zmieniliście maszyne - na samym starcie ... nadal takie same lagi. Były ddosy zmieniliście maszyne nadal takie same ddosy . Tera chyba zmienialiście 3 raz i dzisiaj znowu wywaliło . Inwestycja w serwer na poziomie waszego technika który nie potrafi naprawić parę bugów. Kupowanie modeli ??? masz na myśli zmienie kolorów broni pvp w aktualizacji?

Proponowałbym znowu nie uczyć nas, jak się serwer prowadzi i jakie są wydatki, ponieważ nie masz zielonego pojęcia o tym.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Proponowałbym znowu nie uczyć nas, jak się serwer prowadzi i jakie są wydatki, ponieważ nie masz zielonego pojęcia o tym.

zarobki_serwera.jpg

Zarobki ze słabego serwera na którym gra mało graczy ;) a IS jest minimalny ...

Opublikowano

zarobki_serwera.jpg

Zarobki ze słabego serwera na którym gra mało graczy ;) a IS jest minimalny ...

Równie dobrze mogę dać ss'a swojego konta bankowego ze znacznymi wpłatami, a to nic nie znaczy, tak samo jak wiarygodność tego ss'a jak i serwera.

Ci co są pro, to mają postawione boty w m1  xD

A potem płaczą na MPC, że serwer to syf :)

T9S9sNO.png

Opublikowano

Nie do końca kolego ;) .

Ci co botują-są pro 

Ci co nie botują-są banowani

Nie rozumiem was, no ale ok :) .

Twój przypadek został rozwiązany kilka stron temu, wróć tak jak już nie pamiętasz lub spytaj kolegów, którzy aktywnie się tutaj udzielali.

@Przecież ten typ dostał bana po kilku godzinach, kiedy tylko zobaczyłem ten film na MPC -,- Widzę, że argumenty się kończą powoli. Zacznij odróżniać bota od czitera, który gra na WH -,-

T9S9sNO.png

Opublikowano

Kolegów? Hmnn, ciekawe. Swoją drogą, to ja botowałem na necie z tel (inne ip) przez prawie tydzień, a oni mają to w dupie (154lvl). Zaś kolege w M1 zbanowali po 3 dniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...