Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moderator forum jest częścią teamu ?? czyli po twojej wypowiedzi można sądzić że nie macie żadnej kontroli nad moderatorami?? bo robią co chcą a to `tylko moderator forum`

Co do botów  , napisane chyba z 5 minut temu na sb:

Boty_mavex.png

Petycja.png

O to ci chodziło ??? wyraził opinie i chciał porozmawiać na temat serwera . Nie daliście nawet 1 graczowi się wypowiedzieć >??? Bo co , wtedy były ddosy większe niż teraz, logało co chwile, i cofki? A teraz wydać rezulataty

Nie widziałem sensu dyskutować na ten temat i zamknąłem, jeszcze jakieś błędy :)?

T9S9sNO.png

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Terrors

Widze że zaczynacie z innych kont pisać  xD

PS. I tak wiemy, że serwer padnie przez boty tak jak *******mt2

Nie znam administracji na cześć, ale miałem swoje serwery i wiem jak gracze potrafią denerwować administracje takim zachowaniem, załóż serwer i zobaczymy czy wytrzymasz chociaż kilka dni w pomocy dla innych graczy, skończ siać ferment i graj normalnie.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Nie widziałem sensu dyskutować na ten temat i zamknąłem, jeszcze jakieś błędy :)?

Teraz jakoś dyskutujesz ;) i problemu w tym nie masz. Temat do dyskusji nie był zrobiony dla ciebie tylko graczy. Chciałeś nie wyrwany z kontekstu i jest ;) i widać zachowanie jak ktoś chciał porozmawiać na temat serwera i jego dobra.

Tak samo jak teraz w aktualizacji `naucz czytać się ze zrozumieniem` chyba najlepszy czas byś ty czytał ze zrozumieniem. Dział dyskusje jest do dyskusji i wyrażenia swojego zdania na dany temat a ty to graczą zabrałeś tak samo jak teraz zabieracie by przypadkiem ktoś nie napisał że rady sobie nie dajecie.

edit- nie odpowiedziałeś na jedną rzecz - `to tylko moderator forum` czyli moderator forum nie jest częścią temau, nie macie nad nimi kontroli? i robią sobie co chcą bo co chwile piszesz że to tylko moderator forum ;) a więc forum jest całkowite osobne od serwera?

Opublikowano

Teraz jakoś dyskutujesz ;) i problemu w tym nie masz. Temat do dyskusji nie był zrobiony dla ciebie tylko graczy. Chciałeś nie wyrwany z kontekstu i jest ;) i widać zachowanie jak ktoś chciał porozmawiać na temat serwera i jego dobra.

Tak samo jak teraz w aktualizacji `naucz czytać się ze zrozumieniem` chyba najlepszy czas byś ty czytał ze zrozumieniem. Dział dyskusje jest do dyskusji i wyrażenia swojego zdania na dany temat a ty to graczą zabrałeś tak samo jak teraz zabieracie by przypadkiem ktoś nie napisał że rady sobie nie dajecie.

Mogę każdy temat zamknąć, nawet i dlatego bo zamiast 35 stopni było 34, więc to nie ma żadnego znaczenia.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Mogę każdy temat zamknąć, nawet i dlatego bo zamiast 35 stopni było 34, więc to nie ma żadnego znaczenia.

Nom widzisz a dla graczy może to jednak ma znaczenie/??? Właśnie pokazujesz jak się zachowujecie adminstracją na forum = gracz nie może czegoś napisać bo to przeciw regulaminowi a administrator może bo przecież to dla `żartów` ;)

Nadal nie odpowiedziałeś na pytanie:

`to tylko moderator forum` czyli moderator forum nie jest częścią temau, nie macie nad nimi kontroli? i robią sobie co chcą bo co chwile piszesz że to tylko moderator forum  ;) a więc forum jest całkowite osobne od serwera?

@Crime - gram normalnie ale tutaj nie chodzi o same granie , serwer oceniłem na 7/10 tak samo jak praktycznie większość co dotyczy serwera ;) tutaj chodzi o olewania graczy, wolność słowa , i takie same prawa a nie że 2 Adminów ( 1 admin i 1 gm) piszą o cyckach i nic się nie dzieje bo to dla `żartów` a potem inne osoby piszą sobie dla żartów gdzie wszyscy się śmieją a dostają bana, za wrzucenie ssa gdzie jest pokazane jak admini piszą tak samo bez żadnych ostrzeżeń , dosłownie nic- też dostaje bana i to jest normalne??

Co do twojej wypowiedzi że nie wiem jak to jest, byłem moderatorem forum, byłem gm i byłem adminem nie znam się na plikach metina na tyle co bym chciał i tutaj się przyznaje ale co do komunikacji z Graczami to praktycznie zawsze miałem dobrą ;) i gracze mieli zawsze takie same prawa jak gmowie czy moderatorzy ;) do pisania na forum czy w grze.

Opublikowano

Wy z nikim nie macie ochoty dyskutować i zamykacie tematy. Wszystkie tematy co ktoś ma jakiś problem do administracji (a jest ich od zajebania), to zamykacie i kosz...

Opublikowano

Tak jedziecie po mnie Global Modzie na Teriosie.

Płaczesz Yugo o bana na SB i o warny za reff co 6 godzin, gdzie regulamin wyraźnie mówi że reff co 24h.

Nie zapomnij dodać tego http://prntscr.com/7vroxd

Ja rozumiem, już oglądałem siebie na TVNie, TVP1 i na Polsacie.

Teraz kolej na MPC?

Ban na SB był słuszny za prowokowanie do kłótni. Czytajcie regulaminy a nie płaczcie o blokady i warny :)

PS. Te banowanie kont zakładanych po permach to nie ja, poza tym w regulaminie macie napisane że możecie założyć tylko do odwołania, żadnych postów, statusów czy tematów.

///

Serwer polecam, administracja bardzo się stara.

Wkrótce update, przybędzie spora liczba graczy pewnie :)

Opublikowano

Raczej odejdzie. Administracja olewa problemy graczy wrzucając tematy na forum do kosza...

No pewnie, bo przecież te tematy http://prntscr.com/7vy2uq

Są tak ważne że nie wolno ich wywalić do kosza mimo że były zgłoszone do wywalenia :D

Proszę Was, przestańcie pier*olić głupoty że administracja olewa...

Robią update żeby zamknąć ryje płaczkom i dogodzić normalnym graczom.

Były propozycje, teraz są wprowadzane.

Dla Was wszystko jest łatwe i do zrobienia w 5 minut, wielcy technicy z MPC :D

///

Nowe dungi będą długie czy coś w stylu berana?

Opublikowano

No pewnie, bo przecież te tematy http://prntscr.com/7vy2uq

Są tak ważne że nie wolno ich wywalić do kosza mimo że były zgłoszone do wywalenia :D

Proszę Was, przestańcie pier*olić głupoty że administracja olewa...

Robią update żeby zamknąć ryje płaczkom i dogodzić normalnym graczom.

Były propozycje, teraz są wprowadzane.

Dla Was wszystko jest łatwe i do zrobienia w 5 minut, wielcy technicy z MPC :D

///

Nowe dungi będą długie czy coś w stylu berana?

Dogodzic normalnym gracza? Nikt zielarza nie chce , co do broni pvp chyba kazdy w aktualizacji napisal ze mogli dodac inne a nie tylko kolor zmieniac. Teraz to ty wylewasz swoje smutki na tutaj i wylewales je na shoutboxie jak Uber i Mavex robili sobie jaja z twojej kobity ktora dostala moda "za cycki" a potem na 2 dzien wielki placz ze gracze sie smieja bo wybrales swoja laske na moda a admini sie z ciebie i jej smiali.
Opublikowano

Dogodzic normalnym gracza? Nikt zielarza nie chce , co do broni pvp chyba kazdy w aktualizacji napisal ze mogli dodac inne a nie tylko kolor zmieniac. Teraz to ty wylewasz swoje smutki na tutaj i wylewales je na shoutboxie jak Uber i Mavex robili sobie jaja z twojej kobity ktora dostala moda "za cycki" a potem na 2 dzien wielki placz ze gracze sie smieja bo wybrales swoja laske na moda a admini sie z ciebie i jej smiali.

Masz pysk na forum serwera to też napisz propozycję, żeby usunięto te roślinki zaraz po update. 

Opublikowano

Gówno wiesz w dupie byłeś a najwięcej gadasz razem z resztą patologii która przyszła na serwer :)

http://prntscr.com/7vyvb0/ http://prntscr.com/7vyvci

Tyle  w temacie chłopcze :)

/////

Księgi do dodatkowych skilli będą do zdobycia ze słabszych bossów/dungów/metków?

Opublikowano

Od 3 stron pier**dolicie o tym samym, weźcie zróbcie sobie prywatne forum do tego, bo już się czytać tego nie da.

Dlaczego w tagach jest  beta ?

Pewnie tag został dodany jak była beta i tak został.

Opublikowano

Masz pysk na forum serwera to też napisz propozycję, żeby usunięto te roślinki zaraz po update.

Takie propozycje sa odrazu usuwane zreszta w temacie update widac jak admini traktuja takie propozycje "naucz czytac sie ze zrozumieniem"
Opublikowano

Gówno wiesz w dupie byłeś a najwięcej gadasz razem z resztą patologii która przyszła na serwer :)

http://prntscr.com/7vyvb0/ http://prntscr.com/7vyvci

Tyle  w temacie chłopcze :)

/////

Księgi do dodatkowych skilli będą do zdobycia ze słabszych bossów/dungów/metków?

hehe, już wiemy dlaczego shaunii ma moda xp

Takie propozycje sa odrazu usuwane zreszta w temacie update widac jak admini traktuja takie propozycje "naucz czytac sie ze zrozumieniem"

bądź co bądź na forum jest nazi, trzeba to powoli zmienić i zrobić porządek, by było to forum, a nie więzienie - w koncu ludzie, to metin.

Opublikowano

Nie rozumiem waszych spin. Chcecie siebie powyzywać to PW od tego macie.

fartan czerwony przycisk "x" jest prawy górny róg jeżeli weźmiesz forum na pełny ekran. Dokładniejszy opis znajdziesz na Google.

Wiadomo co z tym zielarstwem ?

Opublikowano

Gdzie? Bo nie widze. 

To ubierz okulary. W macOS'ie masz jak coś po lewej znak "X". W Windowsie po prawej. A tak do tematu, to najpierw pomyśl za co Cię zbanowali na serwerze, a nie płaczesz. Na forum jest ponad 6600 użytkowników, a dział z regulaminami zawiera 2 tematy (regulaminy). Tylko dziwne, że przeczytało je 700+ osób, a potem się dziwią, że ich banują.

Opublikowano

hehe, już wiemy dlaczego shaunii ma moda xp

bądź co bądź na forum jest nazi, trzeba to powoli zmienić i zrobić porządek, by było to forum, a nie więzienie - w koncu ludzie, to metin.

Zagadka wyjaśniona, drugi global mod zaproponował łooooo :)

Nazi? Nie potrafisz się czasem zachować wyzywasz ludzi "j****y idioto zamknij ryj" i podobne teksty, to co się dziwić że dostaje się pkt :D

Dopóki nie było takiego "bydła" na forum jak jakiś czas temu wbiło to nikt nie narzekał na to że dostał warna czy coś.

Poza tym jak ktoś sądzi że kara nie została słusznie nałożona może się odwołać, przedstawić jego oczami jak to widzi i wtedy można dojść do porozumienia, a nie wbija na PW wyzywa i myśli że dostanie unwarny :D

/////

Na czym będzie polegał balans klas?

Czy BM będzie mocny? Do tego został stworzony, żeby być w pvp lepszym niż np. body.

Opublikowano

Nazi? Nie potrafisz się czasem zachować wyzywasz ludzi "j****y idioto zamknij ryj" i podobne teksty, to co się dziwić że dostaje się pkt :D

Dopóki nie było takiego "bydła" na forum jak jakiś czas temu wbiło to nikt nie narzekał na to że dostał warna czy coś.

Poza tym jak ktoś sądzi że kara nie została słusznie nałożona może się odwołać, przedstawić jego oczami jak to widzi i wtedy można dojść do porozumienia, a nie wbija na PW wyzywa i myśli że dostanie unwarny :D

/////

Czy BM będzie mocny? Do tego został stworzony, żeby być w pvp lepszym niż np. body.

Hahahahaha a sam sie dobrze zachowujesz??

Terios_pawel.png

Terios_pawel_2.png

Terios_wul.png

"Bo to dla zartow" hahahaha sam wyzywasz na shoubox a potem wchodzisz w kogos rozmowe i banujesz za wulgi gdzie wszyscy sie smieja.

Opublikowano

/////

Jak ty to wszystko lubisz na światło dziennie wywlekać, porządek z tym trzeba też zrobić Pawełku. Akurat w ten sposób nigdy nikogo nie obraziłem. Zresztą chyba każdy łącznie ze mną ma wyjebane w to forum - wy się tak napinacie o to, o te punkty o te bany, jezu. 

A odwołać się nie można, bo potem wysyłasz ludziom takie pw:

oNSjnNX.png

O czym my rozmawiamy?

Kończmy już to i przejdź łaskawie na gg, jeśli znowu chcesz coś wywlekać, bo to ani mi nie służy, ani tobie.

eot.

Opublikowano

Hahahahaha a sam sie dobrze zachowujesz??

Terios_pawel.png

Terios_pawel_2.png

Terios_wul.png

"Bo to dla zartow" hahahaha sam wyzywasz na shoubox a potem wchodzisz w kogos rozmowe i banujesz za wulgi gdzie wszyscy sie smieja.

No tak, bo przecież żaden mój znajomy/znajoma nie może ze mną pisać i nie możemy się tak do siebie zwracać.

A ten trzeci ss co ma do mnie? Bo widze tam drugiego global moda.

Zeus przestań płakać :)

Jak ty to wszystko lubisz na światło dziennie wywlekać, porządek z tym trzeba też zrobić Pawełku. Akurat w ten sposób nigdy nikogo nie obraziłem. Zresztą chyba każdy łącznie ze mną ma wyjebane w to forum - wy się tak napinacie o to, o te punkty o te bany, jezu. 

A odwołać się nie można, bo potem wysyłasz ludziom takie pw:

oNSjnNX.png

O czym my rozmawiamy?

Kończmy już to i przejdź łaskawie na gg, jeśli znowu chcesz coś wywlekać, bo to ani mi nie służy, ani tobie.

eot.

http://prntscr.com/7vzb5u

http://prntscr.com/7vzbzm

No bo przecież 22 konta bez powodu zostały banowane :D

Zbanowałem Ci kilka za to jak się zachowywałeś :)

Jak chcesz dalej pisać to mi napisz na gg, ja Twojego nie zapisuje bo mi to zbędne, jak się tak zachowujesz to po co :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...