Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie do końca kolego ;) .

Ci co botują-są pro 

Ci co nie botują-są banowani

Nie rozumiem was, no ale ok :) .

A ja nie rozumiem ciebie i zastanawiam sie dlaczego na siłe starasz sie oczernić serwer. Jakoś nie chce mi sie wierzyć w to że zbanowali by niewinnego gracza i to niby za to że kupił SM, przecież taki gracz to dla nich klient i dzięki niemu zarabiają kase więc twoje wypowiedzi w ogóle nie mają sensu.

Jeśli chodzi o serwer to szczerze polecam. Nie wiem dlaczego inni narzekają bo mi jakoś gra się tutaj bardzo przyjemnie (a nie spotkało mnie to na żadnym serwerze od conajmniej kilku miesięcy). Gram tutaj już prawie miesiąc a jakoś nie spotkałem jeszcze żadnego bota. Jak narazie to gram bez IS i nie mam z tym żadnych problemów, mimo że mam kase którą mógł bym władować w serwer to tego nie robie bo po prostu nie czuje takiej potrzeby. Bez problemu jestem w stanie zarobić na to żeby kupić sobie SM za yangi. Przez pierwsze 2 tygodnie gry wbiłem 110 lvl (nie skupiałem sie na expieniu tylko na dropieniu), zrobiłem full eq na swój lvl i do tego zostało mi prawie 300 kkk w eq. Nie rozumiem również "płaczu" ludzi odnośnie zmiany klasy postaci (mam na myśli tych co są przeciwni). Większość twierdzi że jest to bez sensu bo ktoś zrobi WP którym sie bardzo łatwo expi i później zmieni na BM'a którym sie gra niby strasznie trudno. Śmiało mogę stwierdzić że ci którzy tak piszą nigdy nie grali BM'em, a już na pewno nie na tym serwerze. Przecież exp tutaj to żaden problem (moby nawet BM ściąga na hita, pod warunkiem że ma odpowiednie eq), a bossy oraz metki i tak się klepie na poli (a przecież nikt po każdym relogu nie resetuje polimorfii żeby czarowane czy aure odpalić bo to nie ma sensu).

Jeszcze raz bardzo gorąco polecam, już dawno na żadnym serwerze nie grało mi się tak przyjemnie mimo że wole serwery medium/hard.

Miejmy tylko nadzieje że główny technik przestanie sie alkocholizować i mega "apdejt" zostanie wprowadzony na czas bo zapowiada się bardzo ciekawie :)

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolegów? Hmnn, ciekawe. Swoją drogą, to ja botowałem na necie z tel (inne ip) przez prawie tydzień, a oni mają to w dupie (154lvl). Zaś kolege w M1 zbanowali po 3 dniach.

Botowałeś - dostałeś bana, jeszcze coś chcesz powiedzieć, bo wcześniejsze wypowiedzi się nie zgadzają z tym zbytnio  -.-

T9S9sNO.png

Opublikowano

Padnie przez idiotów twojego pokroju, którzy płaczą, że dostali bana, za stawianie ich w m1  -.-

Opłać reklamę/maszynę/rób aktualizacje (kupowanie modeli) i wszystko na poziomie, aby grało ile gra osób bez zarobków z serwera - powodzenia przyjacielu.

A co nie zarabiacie na tym pierdolonym isie to mam wam maszyne oplacic? cie chyba popierdolilo przyjacielu ze bede ci dawal kase = ) polecam wam zbalansowac ten smieciowaty server aa nie bo po co niech ninja dalej bije z hitow tyle co metal duchowym : ).Masz server nie potrafisz o niego dbać ; ) ponad 1k osob ma robione na wh (dungeony na wh) a wy uja robicie ;D jeszcze prosisz mnie zebym ci maszyne oplacil :D.Ten server zdechnie tak jak servery ajsprajma  B)

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Pojebku, ja banowałem 154lvlem a ty mi zbanowałeś 100 po IP (na którym nie botowałem) heh.  

Serwer taki jak administracja.

Opublikowano

Pojebku, ja banowałem 154lvlem a ty mi zbanowałeś 100 po IP (na którym nie botowałem) heh.  

Serwer taki jak administracja.

Proponuję zakupić słownik języka polskiego. Dostałeś bana jak pisałem kilka stron wcześniej za powiązanie z botami z M1 (czas dropu blasków).

A co nie zarabiacie na tym pierdolonym isie to mam wam maszyne oplacic? cie chyba popierdolilo przyjacielu ze bede ci dawal kase = ) polecam wam zbalansowac ten smieciowaty server aa nie bo po co niech ninja dalej bije z hitow tyle co metal duchowym : ).Masz server nie potrafisz o niego dbać ; ) ponad 1k osob ma robione na wh (dungeony na wh) a wy uja robicie ;D jeszcze prosisz mnie zebym ci maszyne oplacil :D.Ten server zdechnie tak jak servery ajsprajma  B)

Nikt Cię nie prosi o wydawanie złotówek, tylko nie jesteś świadomy, ile wszystko kosztuje, ale gadasz najwięcej.

Adriana zostaw w spokoju.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Moderatorzy forum tego serwera to totalni idioci, którzy wywyższają się na forum, chcąc się dowartościować w internecie. Znam osobę, która dostała bana na forum, a Mod cały czas banował wszystkie jej kolejne konta nie uzasadniając swojej decyzji. Gdy po 10 banach w końcu odpisał na PW, wymagał przeprosin i straszył banem na IP za jakikolwiek trolling. Moderatorzy swoim znajomym na shoutboxie dają tylko słowne upomnienia np. za wulgi bądź w ogóle nie reagują, a innym dają warny/permy za byle co... Gdy odbywała się rekrutacja na moda forum, jeden z aktualnych moderatorów polecił administracji jedną z osób kandydujących i o dziwo, właśnie ona dostała ową posadę - sam to napisał. Realizacja eventów również nie jest ich mocną stroną, gdyż ostatnie ZUO było przeprowadzone bezmyślnie oraz wyglądało tak jakby przygotowywał je amator, który nawalił miliard metinów i 3 tysiące bossów w jednym miejscu, zamiast po prostu zrespić tego mniej, ale zastosować fale... Normalnie to wszystko jest wybijane w ciągu max 1h, a tutaj trwało pół dnia i nie wiem czy zrobili to gracze. Gorszych imbecyli na takich stanowiskach nie widziałem.  :D

Opublikowano

A 154 lvl nie został zbanowany (i cały czas jest aktywny). Jutro dalej kontynuuje gre na botach. Zobaczymy po jakim czasie zbanujecie ;) .

Opublikowano

A 154 lvl nie został zbanowany (i cały czas jest aktywny). Jutro dalej kontynuuje gre na botach. Zobaczymy po jakim czasie zbanujecie ;) .

Miłej gry.

2 postów wyżej nawet nie skomentuję, szkoda zdrowia.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Dzięki. Jak wbije max lvl (oczywiście na botach, ale nie dlatego że nie umiem grać normalnie, a udowodnić że nic z tym nie robicie) to się pochwale ;) .

Opublikowano

Dzięki. Jak wbije max lvl (oczywiście na botach, ale nie dlatego że nie umiem grać normalnie, a udowodnić że nic z tym nie robicie) to się pochwale ;) .

Spoko, oczywiście ten pierwszy powód nie jest wymówką - powodzenia ponownie.

T9S9sNO.png

Opublikowano

@Terios.pl tak szybko banujecie boty ... 3 dni jak koleś normalnie się przyznawał że botów używa

https://www.youtube.com/watch?v=OcB5dxmYEf8

max lvl na botach to nie problem tak samo jak zarabianie na dungach . 

Masakra, jak ja nie lubię takich graczy, upilnowanie serwera (chodzi oczywiście o cheaterów) przy 900 online jest wyczynem, a Ty wymagasz od popularnego serwera jak na ten moment gdzie w szczytach jest 2k+ online aby siedzieli i banowali cały dzień to coś jest nie halo, ravia też miała takie problemy i jakoś to zabezpieczyli (w małym stopniu ale dla newbie wystarczająco) daj czas Administracji, zresztą, i tak prędzej czy później Cię złapią a potem płacz bo brat wchodził a nie ja, eh.

Serwer polecam, miałem ochotę zacząć ale brak czasu, jak wygląda sprawa z zdobywaniem ulepszaczy? Da się wszystko poziomowo czy jednak trochę trudniej?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

@Crime. mniej więcej poziomowo jedynie eq exp na 90 trochę trudno ale opłaca się je kupić . Na 140lvl masz dunga na którym zarobisz wystarczająco by wyrobić eq ;)

Podobno banują codziennie 100-150 botów to jak ten 3 dni grał /?? 3 dni na odpisanie z supportów się czeka jak by grac 3 dni normalnie to da się wbić max i zarobić a więc co za sens normalnemu graczowi grać?

Opublikowano

@Crime. mniej więcej poziomowo jedynie eq exp na 90 trochę trudno ale opłaca się je kupić . Na 140lvl masz dunga na którym zarobisz wystarczająco by wyrobić eq ;)

Podobno banują codziennie 100-150 botów to jak ten 3 dni grał /?? 3 dni na odpisanie z supportów się czeka jak by grac 3 dni normalnie to da się wbić max i zarobić a więc co za sens normalnemu graczowi grać?

Może odpisywali by szybciej na tym suporcie jakby nie musieli odp na każdy post takiego dzieńcioła który dostał bana bo bocił. Na każdym serwerze masz tak że dostajesz bana na powiązane konta 

Opublikowano

Proszę cie, rzeźbisz w gównie teraz. Szczytami jest tutaj 3k graczy, a ty wymagasz, że po odpaleniu bota/dmg czy wh od razu bana dostaniesz... Prędzej czy później na pewno każdy zostanie zbanowany.

Najlepsze jest to, że wszystkie wasze zgłoszenia są odczytywane i ludzie są banowani. Zajmuję to trochę czasu, ale oni też są ludźmi... Wy pogracie chwilę w metka i przerwa i idziecie na dwór, a oni co? Jak maszyny mają 24h siedzieć.

Czołowy serwer z zajebistą administracją, a wy dalej szukacie dziury w tym wszystkich. Na szczęście jest to tylko gównoburza, bo każdy ma wyjebane na to. Przejmujesz się tym, że ktoś grał 1h na bocie, a drugi 3 dni, masz ty problemy, naprawdę.

Ochłoń, odejdź od komputera, a będzie dobrze.

Może odpisywali by szybciej na tym suporcie jakby nie musieli odp na każdy post takiego dzieńcioła który dostał bana bo bocił. Na każdym serwerze masz tak że dostajesz bana na powiązane konta 

Piękne słowa ziomuś.

Opublikowano

@Exile 3 dni gry na wh i mobberze wbicie najmniej 170lvla ... przeniesienie eq +zmiana ip i kogo zbanują?? po ip? gra sobie normalnie tak jak dużo osób na tym serwerze.

@Terrors to chyba normalne że banują na IP powinni podzielić dział na odwołania od bana itd wtedy rzeczy ważne by były pierwsze czyli utrata eq, boty itd. A potem zajmować się odpisywaniem tym którzy dostali już bana. Jak nie dają sobie rady w 2 osoby - aktualnie jest 2 gmów to powinni przyjąć następnego wraz z liczbą graczy która podobno ma teraz 4k gzie w szczytach Yarr wrzucał cały wykres i było 2300 osób 

Opublikowano

@Terrors

Widze że zaczynacie z innych kont pisać  xD

PS. I tak wiemy, że serwer padnie przez boty tak jak *******mt2

Ale ty człowieku jest pojebany, bo inaczej nazwać Cię nie mogę - przecież Crime to znana osoba na MPC i nie ma nic wspólnego ze mną.

T9S9sNO.png

Opublikowano

@Terrors

Widze że zaczynacie z innych kont pisać  xD

PS. I tak wiemy, że serwer padnie przez boty tak jak *******mt2

c***a prawda, jakby miał paść to dawno by padł, sam wyexpiłem 4 postacie do 180 na damagehacku, multihacku i c***a mi zrobili, a takich osób jak ja jest więcej

jakby serwer miał paść przez boty to padłby kilka tygodni temu

serwer dobry, trzeba czekać na nowy update bo powoli się nudzi

polecam i zapraszam

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

A co najlepsze, myslę że po aktualizacji liczba graczy jeszcze wzrośnie. Błędów ze strony administracji nie masz żadnych, więc nie ma ani krzty ziarna żeby ten serwer upadał.. Ba! Powiem więcej, on jeszcze nie rozkwitł moim zdaniem.

Także polecam soczyście.

Opublikowano

Pewnie 400 to sklepy i 100 osób gra na serwerze, matko boska...

a 3/4 tych 100 osób to 1/2 tych sklepów, które z kolei 28/5120 to buffy, takim sposobem grają 2 osoby na serwerze

i c**j i #elo.

patologiczne myślenie.

Opublikowano

a 3/4 tych 100 osób to 1/2 tych sklepów, które z kolei 28/5120 to buffy, takim sposobem grają 2 osoby na serwerze

i c**j i #elo.

patologiczne myślenie.

Tak bronisz tego serwera a co do posta o modach sam napisałeś :

Exile_moderacja.jpg

Tak na wszelki wypadek co do wyrwania z kontekstu odpisałeś na ten temat: 

A_pawel.png

Opublikowano

Człowieku to jest Moderator Forum, przecież mnie zaraz coś strzeli - nie macie się już dosłownie czego czepiać.

PS. Mojej wypowiedzi wyrwanej z całości nadal nie widzę, a szkoda.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Człowieku to jest Moderator Forum, przecież mnie zaraz coś strzeli - nie macie się już dosłownie czego czepiać.

PS. Mojej wypowiedzi wyrwanej z całości nadal nie widzę, a szkoda.

Moderator forum jest częścią teamu ?? czyli po twojej wypowiedzi można sądzić że nie macie żadnej kontroli nad moderatorami?? bo robią co chcą a to `tylko moderator forum`

Co do botów  , napisane chyba z 5 minut temu na sb:

Boty_mavex.png

Petycja.png

O to ci chodziło ??? wyraził opinie i chciał porozmawiać na temat serwera . Nie daliście nawet 1 graczowi się wypowiedzieć >??? Bo co , wtedy były ddosy większe niż teraz, logało co chwile, i cofki? A teraz wydać rezulataty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...