Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up 
Do 70 lvl.
Od 71-175 Koszt to 1000SM co dla mnie jest ogromną przesadą. Za taką cene to powinno być 175-200 a np do tego 175 to 500 sm :)
W Dodatku powinniście dodać jakieś łatwiejsze oddawanie u biologa bo mnie coś strzela jak musze ciągle klikać od nowa :) 

@Terios.pl Co wy na to?

Opublikowano

Nie mogę się doczekać kiedy na mapie 130 będą wszystkie mobki jako te do expa ... bo to masakra 200 lvl pilnują.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

@p4w6i4 da radę wbić ten lvl bez gildii 200lvl uwierz ;) Nerwowo ale się da.

Ile się expi od 197 do 200lvl? Wierzchowiec + fryzura + pd z is? Tak około? Opłaca sie kupic miksture na 100% expa?

Opublikowano

@p4w6i4 da radę wbić ten lvl bez gildii 200lvl uwierz ;) Nerwowo ale się da.

Ile się expi od 197 do 200lvl? Wierzchowiec + fryzura + pd z is? Tak około? Opłaca sie kupic miksture na 100% expa?

opłaca się bo exp zwłaszcza po 199 zwalnia strasznie i jest 00,9 - 00,20 procent za spot.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Mam pytanie.

Mam internet osiedlowy i mamy takie samo IP wszyscy.

Ponoć kolega dostał bana na IP i tu jest moje pytanie, czy ja bd mógł grać normalnie czy zostanę zbanowany za aktywny?

PS: Gdzie mogę wysłać demka z cheaterami? - ogarnięte na support

Są jakieś nagrody?  - czekam na odp :D

Opublikowano

@Terios.pl czym moze byc spowodowane, ze klient czasami sam sie wylacza bez przyczyny?

Głupimi postami, nie mającymi pokrycia z rzeczywistością z 2 strony temu.

Mam pytanie.

Mam internet osiedlowy i mamy takie samo IP wszyscy.

Ponoć kolega dostał bana na IP i tu jest moje pytanie, czy ja bd mógł grać normalnie czy zostanę zbanowany za aktywny?

PS: Gdzie mogę wysłać demka z cheaterami? - ogarnięte na support

Są jakieś nagrody?  - czekam na odp :D

Napisz na Support odnośnie tego bana. Zgłoszenia też tam - najlepiej film na YT - wystarczy 10 sekund w dobrej jakości.

Ta aktualizacja ma się pojawić 22-24, czy po prostu w tych dniach podacie dokładną datę?

W tych dniach ma się pojawić - będzie dokładna informacja.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Mam 2 pytania.

Po co są tutaj rudy, skoro przetopy są po 1k u kowala?

Czy zmiana profesji zostanie usunięta w najbliższym upade ( lub w następnych ) ?

Opublikowano

Mam 2 pytania.

Po co są tutaj rudy, skoro przetopy są po 1k u kowala?

Czy zmiana profesji zostanie usunięta w najbliższym upade ( lub w następnych ) ?

Z rudami będą związane przyszłe aktualizacje.

W ankiecie dostępnej na forum przez długi czas gracze wybrali, że chcą zmianę profesji.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Więc kiedy ta aktualizacja?

Admin chyba zabalował bo na snapie jakies dupeczki z jego konta wysyłały swoje zdjęcia z dopiskiem, że go kochają. :--DDDDDD

Opublikowano

Dlaczego nie mogę wejść na stronę Teriosa?
Dodam, że nie jest to problem jednorazowy, kiedyś myślałem, że jest to spowodowane ataki lecz moi znajomi normalnie mogą się logować..

|Żądany URL nie może zostać sprowadzony|

Podczas sprowadzania URL-a: http://terios.pl/

wystąpił następujący błąd:

sprowadzony dokument ma zerowy rozmiar
Squid nie otrzymał żadnych danych w odpowiedzi na to żądanie. 
Opublikowano

Update gdzie zmienicie wygląd broni pvp - kolor

Dodacie zielarza którego nikt nie chce -bo wy wiecie lepiej

Dodacie skrzynke postaci co jest + ale wybierzecie Tutora by gracze mieli do niego pretensje nie do was bo on będzie pod `komunikacje team=gracze`  bo do czegokolwiek innego nie potrzebny jest.

Dodacie pełno bugów z którymi już sobie nie radzicie. Każdy dostanie vipa czyli osoby które zapłaciły za pd a go nie dostały będą poszkodowane .

http://www.mpcforum.pl/topic/1442652-opinia-o-teriospl/-tak załatwiacie sprawy na serwerze ;)

Jak ktoś napisze że mu coś się nie podoba to Nexon bardzo dobrze to komentuje ;) to po co wam dział propozycje ???

Nexon.png

Opublikowano

Ja mam takie pytanko czy z ta zmianka skili to wam się coś nie pomyliło na jaką cholerę mi zmiana skili na 175 lev ? no proszę was dajcie normalną zmiane na każdym lev 

Daliście taka ankietę i mogę się założyć że zdecydowana większość ludzi która tam głosowała miała na myśli zmianę bez ograniczenia lev a nie do 175  gdzie się to wbija w  1 dzień a tak na prawdę największy problem jest z tym dalej  ( w ankiecie tez słowa nawet nie ma o jakimś ograniczeniu ja się czuje oszukany trochę bo miałem nadzieje na to że bd mógł sobie zmienić na max lev ) 

ankieta.jpg
Opublikowano

Ile osób mniej więcej gra na serwerze? Zastanawiam się, aby rozpocząć tutaj grę.

Gra około 1500 ;) spada z dnia na dzień . Nie polecam sa lepsze easy teraz ;) i nie całkowicie pod IS

Opublikowano

Ja mam takie pytania w związku z rzeczami, które wejdą przy update i nie tylko.

1. Gdzie będzie można zdobyć zwój postaci? Z dropu, od handlarki, za PO czy z IS?

2. Skąd będą leciały książki do szkolenia umiejętności pasywnych? Na nowych mapach dodanych po update?

3. Czemu nie udostępniliście ss zbroi które wejdą razem z update?

4. Napisaliście, że wprowadzacie nowe dungeony, ale mam nadzieję że będzie też nowa mapa do expa?

5. Macie zamiar zrobić coś rosnącą inflacją yang? Teraz mało na czym da się skutecznie zarobić, ceny ulepów spadają a 100 SM chodzi w shinsoo po 40kk o.O

6. Update na 100% pojawi się w ciągu 2 najbliższych dni? Macie już wszystko gotowe?

7. Dlaczego oprócz zuo i szkat blasku, przez prawie dwa miesiące istnienia serwera nie było żadnego eventu wymienionego w prezentacji?

8. Dacie SS licznika, bo dawno nie dawaliście?

:)

who cares?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...