Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten serwer to jeden wilki syf... Pierwszy raz się spotkałem, że dostałem bana kupując SM!!! Zalogowałem się, kupiłem na stronie SM, wylogowałem się i ban. Śmiechu warty ten serwer. Administrator mi napisał że miałem bota hahahaha, a nigdy go nie miałem. Odradzam gry na tym serwerze. Wbiłem 100 lvl i bum ban. 

Potwierdzam!

Odradzam gre!

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serwer to jeden wilki syf... Pierwszy raz się spotkałem, że dostałem bana kupując SM!!! Zalogowałem się, kupiłem na stronie SM, wylogowałem się i ban. Śmiechu warty ten serwer. Administrator mi napisał że miałem bota hahahaha, a nigdy go nie miałem. Odradzam gry na tym serwerze. Wbiłem 100 lvl i bum ban. 

Dokładnie kolega miał to samo.

Kupił sm i nagle dostał bana.

Opublikowano

Oczywiście właśnie na takie osoby czekam, żeby je zbanować -,- Człowieku jeżeli expisz, lurujesz i bijesz moobki, a nie odpisujesz w grze GM'owi to nie dziw się, że dostałeś bana.

Ile ja się już nasłuchałem, że brat expił, że masz 10 monitorów i nie widzisz, gdy GM pisze, że nie wiedziałeś lub najlepsze odpowiedzi, że nie wiedziałeś że jak idziesz od PC to nie możesz postaci expiącej zostawić.

Ty akurat, o ile nick zgadza się z danymi na naszym serwerze dostałeś za stawianie botów w m1, a dokładnie 2 postacie - jeżeli nie potrafisz uczciwe zarobić to nie graj tutaj, a później nie płacz, że Administracja jest żałosna.

Nicki tych postaci to: 

tAj81UF.png

Liczę na to, że możemy tutaj umieścić loginy i nazwy postaci kont, które są już zbanowane, jeżeli nie daj znać, usunę zdjęcie.

Błagam tylko nie wmawiaj mi,  jak niektórzy, że nie wiedziałeś, że dostaje się bana na powiązanie.

Nie musiałeś wołać kolegów, aby napisali tą samą brednię, co Ty :(

T9S9sNO.png

Opublikowano

Sprzedasz, na serwerze pełno takich ofert i administracja z tym nic nie robi.

Wystawiłeś swoją jakże subiektywną opinię dla kolegi, a teraz możesz wyjść, bo nie ma sensu dyskutowania z takimi osobami. To tak bardzo polskie - dostałem bana to napiszę, że Administracja jest zła, a serwer to wielki syf.

T9S9sNO.png

Opublikowano

To to już jest śmiech. Nie oszmieszajcie. Skąd ta lista jest? Narsowana chyba w paincie... Widzę że się bronie, aby nazbierać jak najwięcej kasy... Moje konto to TYLKO fartan to po 1. Po 2 nie stawiałem bota tylko przycisnąłem spacje i 3 (pelerynki), a to chyba nie jest nie dozwolone (no chyba że u was). 

To nie jest idiotko mój kolega. Widzę że serwer zrobiła banda z gimnazjum (albo niżej).

Tego Enesas to wg nie znam...

Znasz coś takiego jak zmienne IP? Jak nie, to idź do podstawówki. 

Opublikowano

To to już jest śmiech. Nie oszmieszajcie. Skąd ta lista jest? Narsowana chyba w paincie... Widzę że się bronie, aby nazbierać jak najwięcej kasy... Moje konto to TYLKO fartan to po 1. Po 2 nie stawiałem bota tylko przycisnąłem spacje i 3 (pelerynki), a to chyba nie jest nie dozwolone (no chyba że u was). 

To nie jest idiotko mój kolega. Widzę że serwer zrobiła banda z gimnazjum (albo niżej).

Debil bez mózgu pójdzie za debilem, zawsze sie z tego śmiałem. 

Hipokryzja wzrasta okłamując samego siebie? xD

Opublikowano

Oczywiście, że nikogo nie znasz, logowanie na te konta to przypadek, zbieżność IP również - wszystko to rozumiem. Każdy z nas skończył już dawno 18 lat, więc kolejny błąd, a SS pochodzi z Panelu Administratora - mogę pokazać więcej zdjęć (większych), jeżeli mi nie wierzysz. Napisałem wyraźnie - przyciskaj sobie co chcesz i jak chcesz, jak napisze do Ciebie GM, a ty w 45 sekund nie odpiszesz bijąc nadal moobki i je lurując to dostaniesz bana na wszystkie Twoje konta - zasada prosta jak tabliczka mnożenia. Rozumiem, że przypadkiem są takie same loginy tylko cyferki dodane - dzień przypadków.

Odradzam grania na tym serwerze!!!! Chyba że lubicie jak admin was w c***a robi, to wtedy grajcie ;) .

Tak tak, dostałem bana, a to może napisze jakieś pierdoły na MPC i spróbuję nakłonić innych do nie grania tutaj. O mam pomysł, koledzy mi pomogą i też napiszą jeden po drugim to samo!

T9S9sNO.png

Opublikowano

Nie komentuje administracji teriosa. 

Ja odradzam gre u nich.  

PS. Nie mam zamiaru was "błagać" o unbana...

Serwer = Administracja i odwrotnie, więc pisząc te pierdoły oceniasz również nas.

Nie masz sensu błagać, prosić, bo dostałeś uczciwego bana za stawianie botów w m1 (lecą blaski, rozumiem), ale przyznać się do błędu nie potrafisz, a szkoda, tylko lecisz w swoje...

Odradzaj, odradzaj, gdyby to był nasz błąd, to inna sprawa - bo popełniliśmy kilka i za wszystkie przeprosiliśmy i się przyznaliśmy do nich, w przeciwieństwie do Ciebie.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Dobrze. Kończę to dyskusje, bo nie ma sensu. Lepiej się przyznajcie że na kase administracja leci.

Tak lecimy, bo utrzymanie serwera na poziomie, aktualizacje kosztują i to nie mało. Chciałeś to usłyszeć to masz, przy okazji pokaż osobę, która jest właścicielem większego polskiego serwera i robi to nie myśląc o zarobkach.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Wystawiłeś swoją jakże subiektywną opinię dla kolegi, a teraz możesz wyjść, bo nie ma sensu dyskutowania z takimi osobami. To tak bardzo polskie - dostałem bana to napiszę, że Administracja jest zła, a serwer to wielki syf.

Dostałem, dostałem.

Po prostu napisałem co sądzę po graniu na serwerze.

A nie jest taka prawda o tych bryłkach?

Opublikowano

Proponowałbym wrócić do prezentacji, a właściwie zapowiedzi o której mówisz i tam cieszyć się ilością graczy, jaka będzie tam grała - powodzenia. Uwielbiamy marne prowokacje właśnie tego typu, jeszcze tylko czekam na wypowiedź kogoś od VirutalMT2 i będzie dzień spełniony.

Maksymalny poziom 220, aczkolwiek myślimy czy nie dać aż 225 do wbicia, zobaczymy jeszcze jak to wyjdzie w praniu - na 100% dostaniecie pełną informację o tym. Będzie również odświeżona prezentacja.

Ponieważ staruje po raz 3 serwer, który miał duża ilość graczy, a kolega nie przepada za nami i wróży u nas minus 2000 Online.

Crados startował 2 razy :v Ale to tak bez hejtu, Najs aka Mavex nie odpisuj :c

Grajcie, grajcie, bo 30 lipca odczujecie znaczny spadek graczy :D

Jeśli z Teriosa gracze odejdą tylko z powodu invo, to z invo będzie tak samo jak wystartuje jakiś inny serwer z reklamą na pół YT, więc już się tak nie ciesz.

Nie komentuje administracji teriosa. 

Ja odradzam gre u nich.  

PS. Nie mam zamiaru was "błagać" o unbana...

Boże jaki idiota.

Ile online?

­

tenor.gif

Opublikowano

Serwer może i fajny, ale do puki trzymacie tego zwierzaka moderatora na forum, ludzie zaczną odchodzić, zachowuje się jak człowiek który zatrzymał się na poziomie 9 latka. Chociaż czasem i oni mają więcej rozumu niż ten 'SZCZEK SZCZEK" na waszym forum :) .. Jeśli tak nadal będzie ludzie zaczną odchodzić właśnie przez niego. Jak na razie nie polecam.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Serwer = Administracja i odwrotnie, więc pisząc te pierdoły oceniasz również nas.

Nie masz sensu błagać, prosić, bo dostałeś uczciwego bana za stawianie botów w m1 (lecą blaski, rozumiem), ale przyznać się do błędu nie potrafisz, a szkoda, tylko lecisz w swoje...

Odradzaj, odradzaj, gdyby to był nasz błąd, to inna sprawa - bo popełniliśmy kilka i za wszystkie przeprosiliśmy i się przyznaliśmy do nich, w przeciwieństwie do Ciebie.

Będą jakieś ss tych nowych kostiumów, masek etc ? bo mam zamiar kupić a cholera wie jak to w grze wygląda ;d 

Polecam. 

xD 

Opublikowano

Będą jakieś ss tych nowych kostiumów, masek etc ? bo mam zamiar kupić a cholera wie jak to w grze wygląda ;d 

Polecam. 

Będzie zupełnie odświeżona prezentacja/strona/oprawa graficzna ogólnie, więc zobaczysz SS'y.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Terios czy masz w planach jakos jeszcze rozwijac server po tych wszystkich aktualizacjach czy jak zrobicie co podaliscie/zarobicie to zwiniecie interes?;p

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Terios czy masz w planach jakos jeszcze rozwijac server po tych wszystkich aktualizacjach czy jak zrobicie co podaliscie/zarobicie to zwiniecie interes?;p

Pewnie, że są plany po Update będziemy brali się za lepszy kontakt z graczami czyt. Więcej Tutorów i Mistrzów gry. Planem pierwszorzędnym po Update jest dokończenie oraz przetestowanie, a później dodanie sklepów Offline.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Pewnie, że są plany po Update będziemy brali się za lepszy kontakt z graczami czyt. Więcej Tutorów i Mistrzów gry. Planem pierwszorzędnym po Update jest dokończenie oraz przetestowanie, a później dodanie sklepów Offline.

Co do Sklepów Offline to spróbujcie zrobić tak, żeby każdy mógł postawić jeden taki sklep. Potem gdyby ktoś chciał postawić normalny sklepik to by nie mógł. Lepiej, żeby tak było.

Opublikowano

Co do sklepów offline radziłbym zrobić coś żeby nie każdy mógł wystawić, bo ja wystawi wam z 2500 osób sklep, to będzie się 1h sklepy przeglądać. Najlepiej jakiś przedmiot, który dropi słabo, ale jest dostępny na każdy lvl. Bo się zacznie wystawianie jednego itemu w sklepie. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...