Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grajcie, grajcie, bo 30 lipca odczujecie znaczny spadek graczy :D

Proponowałbym wrócić do prezentacji, a właściwie zapowiedzi o której mówisz i tam cieszyć się ilością graczy, jaka będzie tam grała - powodzenia. Uwielbiamy marne prowokacje właśnie tego typu, jeszcze tylko czekam na wypowiedź kogoś od VirutalMT2 i będzie dzień spełniony.

a który w końcu będzie lvl, 225 czy 220?

Maksymalny poziom 220, aczkolwiek myślimy czy nie dać aż 225 do wbicia, zobaczymy jeszcze jak to wyjdzie w praniu - na 100% dostaniecie pełną informację o tym. Będzie również odświeżona prezentacja.

Czm niby?;p

Ponieważ staruje po raz 3 serwer, który miał duża ilość graczy, a kolega nie przepada za nami i wróży u nas minus 2000 Online.

T9S9sNO.png

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grajcie, grajcie, bo 30 lipca odczujecie znaczny spadek graczy :D

A Ty dalej swoje. Twoje posty chu.. dają tylko z siebie debila robisz. Coś Ci wróżenie nie wychodzi, proponuję się przebranżowić dzieciaku :)

Opublikowano

Proponowałbym wrócić do prezentacji, a właściwie zapowiedzi o której mówisz i tam cieszyć się ilością graczy, jaka będzie tam grała - powodzenia. Uwielbiamy marne prowokacje właśnie tego typu, jeszcze tylko czekam na wypowiedź kogoś od VirutalMT2 i będzie dzień spełniony.

Maksymalny poziom 220, aczkolwiek myślimy czy nie dać aż 225 do wbicia, zobaczymy jeszcze jak to wyjdzie w praniu - na 100% dostaniecie pełną informację o tym. Będzie również odświeżona prezentacja.

Ponieważ staruje po raz 3 serwer, który miał duża ilość graczy, a kolega nie przepada za nami i wróży u nas minus 2000 Online.

może 220, ale 225 zdobywanie inaczej niż expienie?

Opublikowano

może 220, ale 225 zdobywanie inaczej niż expienie?

Właśnie tutaj nasuwa się problem, bo jeżeli byśmy po wakacjach np. w połowie Września chcieli jeszcze zwiększyć poziom byłby problem.

T9S9sNO.png

Opublikowano

A Ty dalej swoje. Twoje posty chu.. dają tylko z siebie debila robisz. Coś Ci wróżenie nie wychodzi, proponuję się przebranżowić dzieciaku :)

Jak coś do mnie masz to napisz mi to na pw, bo w tematach szkoda mi % na takie g*wno jak ty xD

@+ ile kd max?

Opublikowano

A co powstaje jakiś nowy mortyriusz s8 czy jakaś pandora s30? Już dajcie sobie spokój z tworzeniem tych privów, jeśli mają być na parę tygodni.

Opublikowano

Właśnie tutaj nasuwa się problem, bo jeżeli byśmy po wakacjach np. w połowie Września chcieli jeszcze zwiększyć poziom byłby problem.

No właśnie.. ale mój pomysł nie jest głupi, pomyślcie nad tym ziomeczki.

Czy przestanę w końcu być banowany na forum? :ninja:

Opublikowano

Jak coś do mnie masz to napisz mi to na pw, bo w tematach szkoda mi % na takie g*wno jak ty xD

@+ ile kd max?

KD +7

A co powstaje jakiś nowy mortyriusz s8 czy jakaś pandora s30? Już dajcie sobie spokój z tworzeniem tych privów, jeśli mają być na parę tygodni.

Niestety gracze co chwila szukają nowego serwera i zmieniają je szybko, robimy co możemy, aby zatrzymać ich jak najdłużej oraz żeby wracali do nas.

No właśnie.. ale mój pomysł nie jest głupi, pomyślcie nad tym ziomeczki.

Czy przestanę w końcu być banowany na forum? :ninja:

Jesteś banowany z tego co widzę za multikonta - musiałbym z Moderatorem pogadać to się dowiem szczegółów.

T9S9sNO.png

Opublikowano

KD +7

Niestety gracze co chwila szukają nowego serwera i zmieniają je szybko, robimy co możemy, aby zatrzymać ich jak najdłużej oraz żeby wracali do nas.

Jesteś banowany z tego co widzę za multikonta - musiałbym z Moderatorem pogadać to się dowiem szczegółów.

wyjebane w te forum i tak

a co z tymi broniami do expa, bardzo dużo ludzi narzeka na nie, są ohydne, coś planujecie?

Opublikowano

wyjebane w te forum i tak

a co z tymi broniami do expa, bardzo dużo ludzi narzeka na nie, są ohydne, coś planujecie?

Mała niespodzianka będzie z tym związana - nic nie zdradzamy.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Mała niespodzianka będzie z tym związana - nic nie zdradzamy.

Super niespodzianka, będą to c*****o, nie będą będzie dobrze. Kupiliście te bronie, a teraz z nich rezygnujecie, dla dobra ogółu - to się ceni.

Zbroi pod pvp i exp także nie udostępnicie?

Opublikowano

Super niespodzianka, będą to c*****o, nie będą będzie dobrze. Kupiliście te bronie, a teraz z nich rezygnujecie, dla dobra ogółu - to się ceni.

Zbroi pod pvp i exp także nie udostępnicie?

Nie, chcemy zostawić je w formie niespodzianki. Kupiliśmy fakt, ale skoro był, aż taki lament trzeba było zmienić to.

Dlaczego? :v

Pisałem stronę temu.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Niech ktos mi powie jak zarobic na IS skoro kosztuja po 30kkk za 100 a z nemere (4minuty)idzie to jak mucha w smole...;c

Beran jedynie, jest to jedyny zarobek na serwerze, który i tak jest imo c*****y.

Opublikowano

Beran jedynie, jest to jedyny zarobek na serwerze, który i tak jest imo c*****y.

Wez wbij ten 180 gdy ludzie są na spotach z postaciami z max lv i eq.... A i tak ten exp leci chuyowo jak na easy...

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Wez wbij ten 180 gdy ludzie są na spotach z postaciami z max lv i eq.... A i tak ten exp leci chuyowo jak na easy...

Dobrze leci, szybciutko da się wbić - akurat na lvl nie narzekaj.

Ale powiem ci, że z nemere też nawet w pytkę zarobek jest. Zrobisz ich z 7 to liczmy, że masz po 100 pereł - czerwone po 3,5kkk za 100, reszta po 3kkk i schodzą jak bułeczki.

Opublikowano

Dobrze leci, szybciutko da się wbić - akurat na lvl nie narzekaj.

Ale powiem ci, że z nemere też nawet w pytkę zarobek jest. Zrobisz ich z 7 to liczmy, że masz po 100 pereł - czerwone po 3,5kkk za 100, reszta po 3kkk i schodzą jak bułeczki.

Gdy sm'y były po 13kkk to było okey ... Ale nie po 30.

Lvl wbić można jak znajdziesz kolege z 200lv i pro eq i który ma czas by stać koło cb przez cały exp :)

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Gdy sm'y były po 13kkk to było okey ... Ale nie po 30.

Lvl wbić można jak znajdziesz kolege z 200lv i pro eq i który ma czas by stać koło cb przez cały exp :)

Przecież nie trzeba expić na jednym spocie największym, znajdź sobie mniejszy i tam exp powoli - nie ma co się zatrzymywać serio ci mówię.

No z tymi sm to teraz przesada jest, rosną ceny ich cały czas..

Opublikowano

Co najlepszego może polecieć ze szkat blasku? Oprócz PD i PO nic ciekawego raczej nie leci. Na 200 lv nie ma większego sensu je dropić - tak uważam.

Setki jedynie

Opublikowano

Ten serwer to jeden wilki syf... Pierwszy raz się spotkałem, że dostałem bana kupując SM!!! Zalogowałem się, kupiłem na stronie SM, wylogowałem się i ban. Śmiechu warty ten serwer. Administrator mi napisał że miałem bota hahahaha, a nigdy go nie miałem. Odradzam gry na tym serwerze. Wbiłem 100 lvl i bum ban. 

Opublikowano

Ten serwer to jeden wilki syf... Pierwszy raz się spotkałem, że dostałem bana kupując SM!!! Zalogowałem się, kupiłem na stronie SM, wylogowałem się i ban. Śmiechu warty ten serwer. Administrator mi napisał że miałem bota hahahaha, a nigdy go nie miałem. Odradzam gry na tym serwerze. Wbiłem 100 lvl i bum ban. 

Pisaliśmy od początku serwera, że osoby które stawiają boty w m1 dostają bana na WSZYSTKIE POSTACIE (Po IP).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...