Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie myslelilscie o jakims channelu VIP? gram max dziennie 2-3 h bo wiecej nie moge i bosa na mapce spotkac to trzeba miec szczescie

30331_20_08_10_7_59_30.png

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się zaczynać? Ile online? Jak handel? Bugi?

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

Opłaca się zaczynać? Ile online? Jak handel? Bugi?

Opłaca, jak na razie to najlepsze serwer w polsce. Graczy również jest bardzo dużo min. 3k. Bugów raczej nie ma, bo to porządny serwer.

Opublikowano

To blokowanie Ekwipunku jest tak sprawne jak dłonie 80'letniej nierządnicy ;)

Wraz z update zostanie to poprawione, lecz póki co i tak w jakiś sposób jest to zabezpieczenie

Troche rynek podupada, nie ma jak zarobić a SM'y idą w górę. Smok nie aż taki opłacalny.

Wraz z update będą 2 nowe dungeony, które będzie trzeba robić - postaramy się zrobić tak, aby ulepki były cenne :)

Opublikowano

Jaki najlepszy zarobek na +/- 100 poziomie?

Niestety nie ma tam zarobku.

Generalnie na IS teraz jest ciężko zarobić, 100 SM = 30kkk około. 

Muszą coś zrobić, dodanie dunga na 210 oraz 220 nie załatwi sprawy, będzie tak samo. Może na początku tylko będzie to w cenie, ale potem będzie to samo.

Na IS trzeba wydać około 1.5k SM czyli prawie 50 zł, na peta pvp fryza pierścienie oraz kostium, a gdzie wierzchowiec, kostium / fryz exp i pet to kolejne 1.5k + SM, jeszcze do tego dochodzi pd z IS, oraz przesadzona miksturka do expa. 

Takim sposobem zarabiają praktycznie 100 zł od łeba, gdzie nie zapominajcie, że tylko pety są na stałe :) 

Pytanie samo się nasuwa, czy administracja ma zamiar obniżyć ceny w update, czy tylko tak pisze dla zamydlenia oczu, zobaczymy.

Oczywiście nikt nie każę nam ładować własnych pieniędzy, ale ktoś kupuje te kupony i mają na tym ogromny zysk.

Serwer polecam, lecz dla mnie jest on za bardzo nastawiony pod IS. 

PS. Przepraszam za błędy piałem to na szybko. 

Opublikowano

Właśnie, problem aktualnie pojawia się w SM.

Ceny lecą na łeb na szyję, wszystko jest gówno warte, a z samego smoka trzeba zarabiać w c**j na SM, które sięgają cenami już 30kkk.

Opublikowano

Właśnie, problem aktualnie pojawia się w SM.

Ceny lecą na łeb na szyję, wszystko jest gówno warte, a z samego smoka trzeba zarabiać w c**j na SM, które sięgają cenami już 30kkk.

No niestety, to prawda, gracze coraz drożej wystawiają SM'y, a yang nie ma jak zarabiać. Smok jest nieopłacalny,  a azraela robi prawie każdy, bo z tego jest aktualnie najlepszy zarobek, więc coraz ciężej sprzedać ulepki/szkaty z niego.

Mapa 175 jest dobrym sposobem na jakiś zarobek, ale żeby zabić jakiegoś bossa/metka... na prawdę  teraz się już nie da. Bardzo dużo osób powbijało te 175 + lv'e.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Właściwie mogliby zmniejszyć ceny, wiadomo na początku serva dużo osób kupuje sm i jest w miarę w porządku, natomiast po jakimś czasie ta liczba się zmniejsza i może właśnie obniżenie cen w is'ie skłoniłoby więcej osób na kolejny zakup. Na pewno wyszli by na tym na bardziej plusie  niż w obecnej sytuacji, a gracze również byli bardziej zadowoleni :) 

Opublikowano

No niestety, to prawda, gracze coraz drożej wystawiają SM'y, a yang nie ma jak zarabiać. Smok jest nieopłacalny,  a azraela robi prawie każdy, bo z tego jest aktualnie najlepszy zarobek, więc coraz ciężej sprzedać ulepki/szkaty z niego.

Mapa 175 jest dobrym sposobem na jakiś zarobek, ale żeby zabić jakiegoś bossa/metka... na prawdę  teraz się już nie da. Bardzo dużo osób powbijało te 175 + lv'e.

Nieopłacalny ? 

Hmm spoko, szlachetne perełki 100 szt to koszt 1,5kkk - z 1 dunga mamy po 25 perel z każdego rodzaju - 4 dungi i mamy 4,5kkk z samych pereł. 

Ze smoka lecą bryłki i sztabki - spokojnie 500kk za 1 smoka idzie wyciągnąć co po 4 wypadach daje nam 2kkk.

Z pereł i sztabek po 4 wypadach mamy 6,5kkk.

Faktycznie mało zwłaszcza, że smoka robi się około 2 minut. Więc w ciągu godziny można spokojnie zrobić go 30 razy.

Po 1 godzinie robienia smoka jesteśmy do przodu o 48kkk także fakt słabo...

100sm kosztuje 25kkk - wczoraj kupiłem w ten sposób 10 kuponów i było ich dużo więcej niż potrzebowałem.

Skoro nie chcecie poczekać 10 minut i trochę pospamować na chacie to kupujcie po 30 i 35kkk :)

Ja już jestem gotowy na update - 185 mam także nie będzie problemu z dobiciem większych lvl jeżeli naprawdę dodadzą coś ciekawego. 

­

Opublikowano

Chciałbym Was uspokoić - znaczna część przedmiotów będzie jeszcze lekko obniżona (mowa o cenach w IS) - będzie dodany większy wybór oraz większe ilości przedmiotów w IS.

Co do zarobków będzie jeszcze kilka zmian, dzięki którym Dungeony będą jeszcze bardziej opłacalne. Aktualizacja już niedługo planujemy również odświeżyć całą prezentację graficznie, tak samo clienta oraz dodać Wiki na forum, aby nowi gracze mieli łatwiej :)

T9S9sNO.png

Opublikowano

Chciałbym Was uspokoić - znaczna część przedmiotów będzie jeszcze lekko obniżona (mowa o cenach w IS) - będzie dodany większy wybór oraz większe ilości przedmiotów w IS.

Co do zarobków będzie jeszcze kilka zmian, dzięki którym Dungeony będą jeszcze bardziej opłacalne. Aktualizacja już niedługo planujemy również odświeżyć całą prezentację graficznie, tak samo clienta oraz dodać Wiki na forum, aby nowi gracze mieli łatwiej :)

Dodajcie ulepszacze do isu (w sensie dajcie więcej tych ulepek a nie tylko to co dropi dobrze ). Liczba ludzi spada o ulepki coraz ciężej  nowi gracze teraz będą mieli problem bo będą musieli sobie większość dropić sami. Co za tym idzie starych bd ubywać bo to norma a nowych nie będzie przybywać bo tych co zostaną ciężko będzie dogonić. 

Opublikowano

Dodajcie ulepszacze do isu (w sensie dajcie więcej tych ulepek a nie tylko to co dropi dobrze ). Liczba ludzi spada o ulepki coraz ciężej  nowi gracze teraz będą mieli problem bo będą musieli sobie większość dropić sami. Co za tym idzie starych bd ubywać bo to norma a nowych nie będzie przybywać bo tych co zostaną ciężko będzie dogonić. 

Liczba graczy się utrzymuje, liczymy, że po kilku zmianach nadal graczy będzie przybywać - itemshop będzie zmieniony w dużej mierze - zresztą wszystko niebawem.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Liczba graczy się utrzymuje, liczymy, że po kilku zmianach nadal graczy będzie przybywać - itemshop będzie zmieniony w dużej mierze - zresztą wszystko niebawem.

Update będzie planowo na 23-24, czy jednak nie?

Opublikowano

Kolega wyżej dobrze pisze zwróćcie  uwagę głownie na ulepszacze bo to jest najbardziej przerąbana sprawa 

Przyznam szczerze mam słabego kompa i jak mam iść na m1 ch1 w poszukiwaniu ulepszaczy to szlak mnie trafia ( mimo wyłaczonych nazw itp) miganie klatek jest takie że nic nie idzie zrobić. Dlatego zdecywoanie gdybym miał wybór  to załadowałbym w isa i sobie je kupił na stronce 

Ludzie maja coraz mniej czasu więc też pewnie zyskacie nowe osoby  które nie maja czasu lub zwyczajnie im sie nie chce  dropić przedmiotów  a jeśli dobrze ustalicie ilośc i cene w is to i w grze będzie dobry handel  

Serwer polecam zdecydowanie najlepszy na rynku obecnie 

Opublikowano

Nic nie wskazuje na opóźnienie Update.

Co do Eventów od dzisiaj wszystkie wydarzenia będą prowadzone według Kalendarza (sytuacja się ustabilizowała, mimo że nadal są ataki na serwer).

http://forum.terios.pl/index.php?/topic/3649-kalendarz-wydarze%C5%84-lipiec-2015/

Nic nie wskazuje, ale w 75% jestem pewny, że komuś zabraknie internetu, prądu, myszki, klawiatury czy ze wzrokiem coś będzie nie tak.

Na ile % jesteście pewni, że będzie on planowo? Omijając te powody w/w.

Opublikowano

Kolega wyżej dobrze pisze zwróćcie  uwagę głownie na ulepszacze bo to jest najbardziej przerąbana sprawa 

Przyznam szczerze mam słabego kompa i jak mam iść na m1 ch1 w poszukiwaniu ulepszaczy to szlak mnie trafia ( mimo wyłaczonych nazw itp) miganie klatek jest takie że nic nie idzie zrobić. Dlatego zdecywoanie gdybym miał wybór  to załadowałbym w isa i sobie je kupił na stronce 

Ludzie maja coraz mniej czasu więc też pewnie zyskacie nowe osoby  które nie maja czasu lub zwyczajnie im sie nie chce  dropić przedmiotów  a jeśli dobrze ustalicie ilośc i cene w is to i w grze będzie dobry handel  

Serwer polecam zdecydowanie najlepszy na rynku obecnie 

Postaramy się właśnie tak zrobić.

Nic nie wskazuje, ale w 75% jestem pewny, że komuś zabraknie internetu, prądu, myszki, klawiatury czy ze wzrokiem coś będzie nie tak.

Na ile % jesteście pewni, że będzie on planowo? Omijając te powody w/w.

Jesteśmy pewni na tyle % o ile w/w powody się nie wydarzą.

T9S9sNO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...