Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak baliście się tych ataków podczas zuo, wkutek czego event przekladany był kilka razy, a gdy event mial się odbyć, padło logowanie i dalej są problemy xD

Srij9JT.png

Opublikowano

W cliencie nie ma żadnych wirusów, weź usuń tego Kaspersky i pobierz Avast, znacznie lepszy.

Avast to syf 0 ochrony, po prostu w kasperskim dodaj plik do wyjątków ew podczas uruchamiania patchera wyłącz antywira.

Opublikowano

Event zrobiony przez debila.   Zamiast zrobić kilka fal, dowalił z 10 naraz i nic się praktycznie ubić nie da, nie mówiąc o lagach.

Opublikowano

Tak baliście się tych ataków podczas zuo, wkutek czego event przekladany był kilka razy, a gdy event mial się odbyć, padło logowanie i dalej są problemy xD

Ale wciąż mimo tego wszystkiego gra więcej osób od Twojego gównianego servera.

Dlaczego kaspersky blokuje mi clienta (trojan)

client nie ma w sobie żadnych wirusów, wiele gównianych antywirusow wyszukuje plik nawet w paintcie :v

Opublikowano

Event zrobiony przez debila.   Zamiast zrobić kilka fal, dowalił z 10 naraz i nic się praktycznie ubić nie da, nie mówiąc o lagach.

To by się zgadzało, event organizował Mavex.

Srij9JT.png

Opublikowano

Tak w ogóle gdzie jest jakaś zapowiedź tego zuo? Czekałem na 3 poprzednie zuo i się nie odbyły, a tu dziś organizujecie zuo bez zapowiedzi? chore - tylko to przychodzi mi na myśl. Lepiej nie robić żadnych eventów, oprócz tych rat i blasków. Nie potraficie dobrze zorganizować żadnego porządnego eventu.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Jak nie potrafią ?  Event gdzie latają 3 królowe pająków w towarzystwie bossów na 130 lvl w ilości 12-15 każdego rodzaju to najlepsza z możliwych opcji.  85 lvl robiący te cholerne misje wzbogaci się w ciul. 

Opublikowano

Tak najebane było bossow że nic tylko czekać na spierdolony rynek.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Jak nie potrafią ?  Event gdzie latają 3 królowe pająków w towarzystwie bossów na 130 lvl w ilości 12-15 każdego rodzaju to najlepsza z możliwych opcji.  85 lvl robiący te cholerne misje wzbogaci się w ciul. 

Jasne, z tym, że nie było żadnej informacji na temat dzisiejszego zuo. Chciałbym być na nim, ale to jest niemożliwe, bo jak już napisałem 0 info.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

To był sarkazm gościu...

Ależ ja wiem, z tym, że cały czas mam pretensje za ten brak informacji o zuo. Może i było ciulowe, ale chciałbym być na takim, niż na żadnym.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Do jakiego lvla można zmieniać profesje?

Jaka klasa kozaczy na serwerze?

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Patologia czekasz na ZUO nie ma 

wchodzisz do gry i sie dowiadujesz ze było ZUO

widzę inteligencją admini nie grzeszą ani nie powiedza ze nie bedzie ZUO a jak jest to tez nie ogłosza ...

OBy tak dalej (Y) ...

aa i nie piszczcie znow "no tak wyszło " bo w

W kalendarzu nic nie pisało, że dzisiaj będzie ZUO

Opublikowano

Proponuje dodac mozliwosc przypomnienia hasla tylko dzieki podaniu e-maila. Widziałem, że parę osób ze mną włącznie ma problem z odzyskaniem konta, ponieważ na każdym serwerze zakładam inny login a e-mail po rejestracji konta nie dotarł na pocztę więc nie ma jak sobie przypomnieć nawet loginu.

Opublikowano

To by się zgadzało, event organizował Mavex.

Dokładnie organizowałem event na 3-ech różnych channelach! Ja to jednak jestem B)

A teraz wy****alaj na tego vi****a bo liczba graczy cały czas spada ;)

Opublikowano

Na jakiej zasadzie odbywa się resp bosów i metinów ? Czy odbywa się ona na każdym CH jednocześnie od danej godzinie czy jest inaczej?
I jaki jest następny dunegon po Upiornym Labiryncie na 110?

Opublikowano

Na jakiej zasadzie odbywa się resp bosów i metinów ? Czy odbywa się ona na każdym CH jednocześnie od danej godzinie czy jest inaczej?

chyba nemere dopiero 

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Następny dungeon jest na 125 lv - Razador

Wejście jest na ognistej ziemi.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Dokładnie organizowałem event na 3-ech różnych channelach! Ja to jednak jestem B)

A teraz wy****alaj na tego vi****a bo liczba graczy cały czas spada ;)

Uraziłem twoją dumę? To bardzo dobrze, prawda jest taka, ze nie potrafisz organizować eventów i dziwię się, Lourtowi, ze jeszcze trzyma Cię w teamie,  na dobrą sprawę do niczego się nie nadajesz.

Przejrzyj swoje posty i spojrz jak wiele skierowanych jest pod adresem Lourta. Obrabiałeś mu tyłek a teraz wróciłes z podkulonym ogonem? Coż za przejaw dwulicowości.

Wycinek tylko jednego posta

Serwa nie polecam ze względu na administracje, która na początku coś stara się robić a potem tylko liczy kase z IS i nie poprawiają bugów, na ts żeby otrzymać pomoc musisz czekać 5h (przy dobrych wiatrach) poczym jakiś admin odeśle cie do innego i znowu 5h czekania ;] gdyby administracja bardziej zajmowała się swoimi serwerami to tilian,almantia - te serwy stały by do dzisiaj ale jak już napisałem wyżej tylko na początku coś starają się robić a potem już mają wszystkich głęboko w dupie

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...