Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest jakiś normalny sposób na zabijanie bossów? Na bossa orków czekam już 1h i nawet 1 nie znalazłem.

Jasne wszyscy bossowie do misji mają wyznaczony nowy resp. Dla wodza orków jest to np Dolina orków odwiedź forum tam masz od tego nawet poradnik video.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy jest jakiś normalny sposób na zabijanie bossów? Na bossa orków czekam już 1h i nawet 1 nie znalazłem.

Jakoś inni tego problemu nie mają  :unsure:  Resp bossów odpowiednio przyspieszony.

Itemshop xDDD Tak jak robienie questów jak Ci typek skrzynki nie przyjmie XDDD

W grze można znaleźć takie specjalne przedmioty: 

ky8zci.jpg

:)

footer_logo.png

Opublikowano

Polecam serwer bardzo przyjemnie się gra, bardzo się różni od innych serwerów. :)

Opublikowano

Napisz w czym tkwi problem - postaramy się pomóc

No cóż, wyszło jak wyszło z tym zuo.

Co do DDoS'owania, żebyś się nie zdziwił ;) Polska to dziwny kraj ^^

No nie mogę go w ogóle odpalić po sptachowaniu nic sie nie dzieje, run tez nie działa.

Opublikowano

Polecam serwer bardzo przyjemnie się gra, bardzo się różni od innych serwerów. :)

Nie tylko się różni, ale też wciąga i nie nudzi się, dlatego tyle osób gra ;]

Polecam i czekam na eventy bo serwer widzę już daje rade :D

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Co jest z tym patcherem. Dodałem tego ''wirusa'' do wyjątków, a mimo to gdy klikam ''Rozpocznij'', coś tam się ładuje, ale gra się nie włącza...

Opublikowano

Co jest z tym patcherem. Dodałem tego ''wirusa'' do wyjątków, a mimo to gdy klikam ''Rozpocznij'', coś tam się ładuje, ale gra się nie włącza...

Spróbuj wypakować clienta jeszcze raz do innego folderu, wcześniej dodaj cały folder do wyjątków w antywirusie (i pliki run.exe i terios.exe, tak na wszelki) i spróbuj wtedy.

#OpISIS

Opublikowano

Za PO możesz kupić zwój przywołania bossów i w nim jest wódz orków.

Opublikowano

Wszystko fajnie, fajny serwer, dużo graczy, tylko jest jeden problem. Bez wyłączonego antywirusa nie da się włączyć gry. Przy włączonym cliencie, ścina mi cały komputer, podczas gry ścina mi grę co chwile ( gdy podchodzę do spota-2sek, gdy zbliżam się do miasta - 10sek, gdy bije moby, itp ). Czasami wyłącza też clienta i już 2 raz nie da się go włączyć.

Opublikowano

Da sie pobrać ten serwer z innego hostingu (normalnego), a nie z tych co są w zakładce download?

Opublikowano

Na forum jest ankieta dot. tego czy mamy to wprowadzić

Nigdzie nie mogę tego znaleźć. Czy mogę prosić o linka? ( najlepiej PW )

Diss_Stream.png

Opublikowano

ehh.. nie zagram ;/ anty-virus wykrywa "trojana" i mi metka usuwa ;/  , a bez anty-virusa nie mam zamiaru grać .....

W metku nie ma nic groźnego. Możesz go wyłączyć dopóki grasz, i włączyć, kiedy już skończysz grać.

Opublikowano

ehh.. nie zagram ;/ anty-virus wykrywa "trojana" i mi metka usuwa ;/  , a bez anty-virusa nie mam zamiaru grać .....

Zapewne wykrywa plik run

Dodaj w antywirusie do wyjątku

minecraft.jpg
Opublikowano

Nigdzie nie mogę tego znaleźć. Czy mogę prosić o linka? ( najlepiej PW )

http://forum.terios.pl/index.php?/topic/5442-ankieta-zw%C3%B3j-zmiany-profesji-oraz-co%C5%9B-nowego/

Proszę ;)

Nie musisz grać bez antywirusa - możesz dodać plik run.exe do wyjątków

Opublikowano

Porównywanie Sędziego do Admina Metin2  -.-

Nie musimy podawać dowodów, ponieważ nie będzie nagrywać każdej osoby na WH, skoro widzimy, że dana osoba bije na WH.

To tylko przykład z WH, bo podobnie jest z innymi przewinieniami, za które bana możesz dostać. Pomyśl logicznie, po jaką cholerę miałbym banować za nic? Przecież to tak samo głupie co napisałeś.

Porównanie jest dobre, bo kim jest admin w metinie? Osoba, która głównie odpowiada za porządek i strzeże praw panujących na serwerze.

Hmm, logicznie, no dobrze. Za nic może nie, ale tak jak napisałem, za widzi mi się owszem są bany. Znałem już osoby, które banowały postacie, bo ksuli adminowi jak sobie expił. A expił na postaci zwykłej. Nawet mogę tutaj dać słynnego Isamu, który zbanował typa za to, że on rzucał mu rozpro. Kto widział ten wie ;).

A jeśli szkoda Ci dysku na dowody, bo masz dysk 40gb to istnieje takie coś jak yt gdzie możesz wrzucić filmik 5sek, który nie bedzie Ci sie wrzucał x lat.

Reasumując, jeśli kogoś oskarżasz to musisz mieć dowody. Nie udowodnisz nikomu, że osoba która została zbanowana miała coś lub była czysta. Dlatego ja skończyłem tutaj grać, bo poziom administracji jest wysoce niski jeśli chodzi o graczy.

Opublikowano

Porównanie jest dobre, bo kim jest admin w metinie? Osoba, która głównie odpowiada za porządek i strzeże praw panujących na serwerze.

Hmm, logicznie, no dobrze. Za nic może nie, ale tak jak napisałem, za widzi mi się owszem są bany. Znałem już osoby, które banowały postacie, bo ksuli adminowi jak sobie expił. A expił na postaci zwykłej. Nawet mogę tutaj dać słynnego Isamu, który zbanował typa za to, że on rzucał mu rozpro. Kto widział ten wie ;).

A jeśli szkoda Ci dysku na dowody, bo masz dysk 40gb to istnieje takie coś jak yt gdzie możesz wrzucić filmik 5sek, który nie bedzie Ci sie wrzucał x lat.

Reasumując, jeśli kogoś oskarżasz to musisz mieć dowody. Nie udowodnisz nikomu, że osoba która została zbanowana miała coś lub była czysta. Dlatego ja skończyłem tutaj grać, bo poziom administracji jest wysoce niski jeśli chodzi o graczy.

Pewnie również dostałeś bana i nie daliśmy dowodów - podaj mi z ciekawości jakiś serwer, który przy banie daje dowód (mowa o serwerze z 1.5k+ Online, gdzie średnia ilość banów dziennie to 50-100. Od banów za WH po bany czasowe za obrazę). Nie ma takiej możliwości, aby któryś z Mistrzów Gry, a mamy ich 2 dali bana za ksucie na spocie - jeżeli wyszłoby to taka osoba od razu leci z Zespołu. Żaden z [GA] nie gra prywatną postacią, bo nie ma nawet na to czasu.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Panowie mam pytanie do Was, a mianowicie, jak postać się zaloguje do świata gry czasami sam mi się Klient wyłącza, albo nawet jak cos "biję" czy też stoję. Jaki może być tego powód ?

Opublikowano

Mam pytanie co do tych ''ścin''.

Co bym nie robił, co chwila ścina mi grę. Zmiana ch zajmuje ok. 20 sek, a logowanie jeszcze więcej. Jak ściągam spota to nawet nie wiem co się dzieje..

Chciałbym tu pograć, ale jak tak ma być przez cały czas to rezygnuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...