Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie posrajcie się już o te ZUO. Dokładnie tak jak piszecie... Już na serwerze nie ma 2k osób bo przełożyli ZUO 3x... A tak na serio, użyjcie mózgu czasami. Zuo nie było ostatecznie zatwierdzone, administracja napisała że jeżeli "serwer będzie stabilny" to ZUO się odbędzie. Widocznie było coś nie tak i dlatego się nie odbyło. 

Widzę że niektórzy mają ból dupy już od kilku stron np. serwera np.reynvn.  Na 5 minut może być twoja matka nie ten serwer.

Zastanawia mnie kolego jedno , " Że im się chce. "      -_- nic z tego nie mają , a ściska ich w odbycie jak by im czegoś tam brakowało , hmm prosta rada ignorować zlewać raportować . THE END

hejter który nie jest zauważany szybko traci zapał i idzie tam gdzie zwrócą na niego uwagę , jak to tiger bonzo powiedział "pilnujcie dupski swoje"

Serwer Polecam 3k typa w nocy dziś było a co za tym idzie w dzień na pewno więcej 

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiem ludzi, którzy Hejtują ten serwer...
Było źle, jak Lagowało i wywalało z Serwera, teraz jest źle bo nie było Zuo, które było zaplanowane..
Zrozumcie też Administracje... 
Jeżeliby odbyło się Zuo, a Ataki DDoS by nadal występowały, to nie wiecie Ludzie co by się wydarzyło...
Serwer by miał takie opóźnienia, Jak Wiadomości na TVP xD

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

@Terios.pl

To chociaż mogliście poinformować, że nie będzie zuo a nie pisać, że będzie o 19 a następnie nie dawać zadnych informacji.Dlaczego nie przełożyliście go na np. dzisiaj? 24/7 Was ddosują?

Opublikowano

Tak chciałem na nim zagrać a tu client od 3-4 dni nie chce mi się nawet ODPALIĆ.

Mimo to serwer polecam.

Napisz w czym tkwi problem - postaramy się pomóc

@Terios.pl

To chociaż mogliście poinformować, że nie będzie zuo a nie pisać, że będzie o 19 a następnie nie dawać zadnych informacji.Dlaczego nie przełożyliście go na np. dzisiaj? 24/7 Was ddosują?

No cóż, wyszło jak wyszło z tym zuo.

Co do DDoS'owania, żebyś się nie zdziwił ;) Polska to dziwny kraj ^^

Opublikowano

Jako ze na supporcie zostałem zlany, chce dostać dowody tego ze kogoś wyjebałem na itemy. Jest to dla mnie nie pojęte, pisze ze nikogo nie okradłem, a wy i tak wiecie swoje. Wiec poproszę o dowody tego bana

Tak, skończę spamować jak je dostane. :)

Opublikowano

Jako ze na supporcie zostałem zlany, chce dostać dowody tego ze kogoś wyjebałem na itemy. Jest to dla mnie nie pojęte, pisze ze nikogo nie okradłem, a wy i tak wiecie swoje. Wiec poproszę o dowody tego bana

Tak, skończę spamować jak je dostane. :)

Nie musimy podawać dowodów bana. Możesz spamować nadal, posty będą zgłaszane, a nam zdecydowanie "jest" na rękę banować graczy bez żadnego powodu. Od ilu ja już osób słyszałem, że nie używały WH, że nie okradły nikogo...

T9S9sNO.png

Opublikowano

Po jakims czasie grania tutaj serwer moge jak najbardziej polecic, misje moze nudne, ale zrobic eq itd.juz nie jest tak latwo . 9/10

Dzięki bardzo.

Dajcie linka z mega do clienta, bo strona mi nie dziala ;/

sss

T9S9sNO.png

Opublikowano

Lepiej nie mówicie tego głośno, bo jeszcze prezke wywalą i permy tu polecą. xD

/top

Kilka pro tipów.

*"wirus" w run.exe? dodaj plik (a najlepiej cały folder z metkiem) do wyjątków antywirusie.

*"zostaniesz połączony z serwerem" i tak ciągle? daj anuluj i wbij jeszcze raz.

*nie umiesz zrozumieć Administracji i tego, że mają co robić a nie tylko słuchać Twojego narzekania bo ZUO nie ma (przy którym było mówione, że JEŚLI SERWER BĘDZIE STABILNY)? wyjdz i hejtuj gdzie indziej.

I tak ode mnie, nie wiem czy tak ma być, ale... spot po ubiciu respi się od razu za drugim razem, ale potem trzeba dłużej czekać. 

#OpISIS

Opublikowano

Ekipa z virtuala chce pozbyć się konkurencji.

Watpie że zawracaja sb dupe teriosem... Wojtas ma inne rzeczy do roboty...

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Nie rób z siebie idioty większego niż jesteś. xp

Za nic w świecie nie chciałbym miec za administratora czlowieka z twoim rozumem. Pozostaje mi tylko współczuć twoim graczom.

A ty Lourt lajkuj mu te posty, nikt sie nie domyśla ze jestes w teamie :ninja: , nawet configow z cradosa nie chciało się zmienić...

Srij9JT.png

Opublikowano

Za nic w świecie nie chciałbym miec za administratora czlowieka z twoim rozumem. Pozostaje mi tylko współczuć twoim graczom.

A ty Lourt lajkuj mu te posty, nikt sie nie domyśla ze jestes w teamie :ninja: , nawet configow z cradosa nie chciało się zmienić...

Ja współczuje graczom virtuala ze ktos taki jak ty jest w ich teamie.

Wy panowie jesteście tutaj żeby się kłócić czy o co chodzi bo nie bardzo rozumiem? Przypominam prezka Teriosa nie V*rtuala czy V*sterisa (choć lovki v*steris <3)

A co do wczorajszego "eventu" Sporo ludzi się no niestety zawiodło na administracji ze względu na to, że event się nie odbył. Ataki 24/7? Raczej mit...

Mogliście zamiast Zuo dać raty i przynajmniej byłby spokój ale nie.

Opublikowano

Wy panowie jesteście tutaj żeby się kłócić czy o co chodzi bo nie bardzo rozumiem? Przypominam prezka Teriosa nie V*rtuala czy V*sterisa (choć lovki v*steris <3)

A co do wczorajszego "eventu" Sporo ludzi się no niestety zawiodło na administracji ze względu na to, że event się nie odbył. Ataki 24/7? Raczej mit...

Mogliście zamiast Zuo dać raty i przynajmniej byłby spokój ale nie.

Możemy Ci ten "mit" pokazać na PW - setki maila od OVH:

- Początek Ataku na adres "x"

- Koniec Ataku na adres "x"

T9S9sNO.png

Opublikowano

Nie musimy podawać dowodów bana. Możesz spamować nadal, posty będą zgłaszane, a nam zdecydowanie "jest" na rękę banować graczy bez żadnego powodu. Od ilu ja już osób słyszałem, że nie używały WH, że nie okradły nikogo...

Nie musicie podawać dowodów? Twoje rozumowanie jest na poziomie 12 latka. Gdyby sędzia w sądzie tak gadał to by połowa ludzie siedziała w więzieniu. Ktoś dostaje bana to musisz mieć dowód na to, jak go nie masz tzn, że banujesz na swoje widzi mi się lub bo mój kolega tak powiedział.

Opublikowano

Nie musicie podawać dowodów? Twoje rozumowanie jest na poziomie 12 latka. Gdyby sędzia w sądzie tak gadał to by połowa ludzie siedziała w więzieniu. Ktoś dostaje bana to musisz mieć dowód na to, jak go nie masz tzn, że banujesz na swoje widzi mi się lub bo mój kolega tak powiedział.

Porównywanie Sędziego do Admina Metin2  -.-

Nie musimy podawać dowodów, ponieważ nie będzie nagrywać każdej osoby na WH, skoro widzimy, że dana osoba bije na WH.

To tylko przykład z WH, bo podobnie jest z innymi przewinieniami, za które bana możesz dostać. Pomyśl logicznie, po jaką cholerę miałbym banować za nic? Przecież to tak samo głupie co napisałeś.

T9S9sNO.png

Opublikowano

@Terios.pl

Jednak lepiej byłoby jakbyście mieli jakieś filmy na wh, 5 sekund Was nie zbawi, a i dowód bedziecie mieli zawsze, sam dobrze nie wiesz czy któryś z adminow nie bedzie banowal tych co nie lubi, bo tak mu sie zechce.

Opublikowano

Czy jest jakiś normalny sposób na zabijanie bossów? Na bossa orków czekam już 1h i nawet 1 nie znalazłem.

Itemshop xDDD Tak jak robienie questów jak Ci typek skrzynki nie przyjmie XDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...