Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Błąd łączenia się z serwerem raczej tego zuo nie będzie czy tylko ja nie mogę się zalogować ... ? Loguję się chyba z setny raz i nic oraz paczowałem klienta nic nie pomogło :/.

ddz8gi.png

Opublikowano

Błąd łączenia się z serwerem raczej tego zuo nie będzie czy tylko ja nie mogę się zalogować ... ? Loguję się chyba z setny raz i nic oraz paczowałem klienta nic nie pomogło :/.

Mnie za 1 razem zalogowało. Wbiłem miało być zuo i?

Opublikowano

Zbalansowali by w końcu postacie... bo to co robi taki woj czy ninja z chmurki to szkoda gadać.. hity po 120k na 140 lvl..

Dużo ludzi gra?

Jak Wam się serwer podoba? Nie wiem czy zacząć :v

Serwer mega, w godzinach szczytu nawet po 3k ludzi, Widać ze administracja dba o serwer.

Opublikowano

Pochwalić Was raz, to później musicie coś spier*olić ;/

3 zuo z kolei już jest przekładane. Na prawdę, chcecie upadku serwera, a przez takie  robienie graczy w uja ku temu idziecie.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Chciałem wejść na serwer ale po chwili wywala i zalogować się nie można a gdy to sięuda po chwili wywala poraz kolejny i to samo...

imetin_logo.png

Opublikowano

Zostaniesz połaczony i nic

Próbujcie cały czas jak staje na zostaniesz połączony albocoś to ejszcze raz enter i próbujcie.

Opublikowano

3 zuo z kolei już jest przekładane. Na prawdę, chcecie upadku serwera, a przez takie  robienie graczy w uja ku temu idziecie.

@Terios.pl

Było dzisiaj ZUO, czy nie?

Zuo nie było, na tym serwie zapominają o eventach.

Ps. w BS nie ma bonu na szybkość ruchu, a szaman leczenie za mało się leczy na 200lvl. (za dużo hp na serwie, naprawcie to)

minecraft.jpg
Opublikowano

Dlaczego wykrywa mi trojana w run.exe? Mam Kasperskiego i to raczej nie jest antywirus, który wykrywa wirusy w zdjęciach.

Bo to Kasperski ... on zawsze jest porąbany na takie pliki, tak czy siak metek jest bezpieczny i nie ma żadnych wirusów, przynajmniej u mnie.

Opublikowano

Serwer na 5 minut, bo potem wywala xD

Nie przesadzaj, ostatnio siedziałem w grze ponad 3h, i ani razu nie wywaliło.

Opublikowano

Nie przesadzaj, ostatnio siedziałem w grze ponad 3h, i ani razu nie wywaliło.

3h to jest 'nic', serwer przy takiej ilości graczy powinien zapewnić najwyższą jakość i kicki powinny być raz na dobę maksymalnie, a nie trzy godziny.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Serwer na 5 minut, bo potem wywala xD

A Ty hejterze dalej tutaj... chyba dawno na serwer się nie logowałeś, bo wywalanie jest na pewno mniejsze niż kilka dni temu - cały czas staramy się, aby nie wywalało.

Opublikowano

Jakos sie nie zapowiada uppadku jak o 3 w nocy sie przebudzilem logam pacze a tu 3k typa w nocy i tyle na ten temat

Opublikowano

Nie posrajcie się już o te ZUO. Dokładnie tak jak piszecie... Już na serwerze nie ma 2k osób bo przełożyli ZUO 3x... A tak na serio, użyjcie mózgu czasami. Zuo nie było ostatecznie zatwierdzone, administracja napisała że jeżeli "serwer będzie stabilny" to ZUO się odbędzie. Widocznie było coś nie tak i dlatego się nie odbyło. 

Widzę że niektórzy mają ból dupy już od kilku stron np. serwera np.reynvn.  Na 5 minut może być twoja matka nie ten serwer.

Opublikowano

Nie posrajcie się już o te ZUO. Dokładnie tak jak piszecie... Już na serwerze nie ma 2k osób bo przełożyli ZUO 3x... A tak na serio, użyjcie mózgu czasami. Zuo nie było ostatecznie zatwierdzone, administracja napisała że jeżeli "serwer będzie stabilny" to ZUO się odbędzie. Widocznie było coś nie tak i dlatego się nie odbyło. 

Widzę że niektórzy mają ból dupy już od kilku stron np. serwera np.reynvn.  Na 5 minut może być twoja matka nie ten serwer.

Dokładnie tak, mimo, że mogliście grać w miarę przyjemnych warunkach to nie chcieliśmy robić Zuo - serwer jest stale obciążony stałymi ataki ddos i wyobraźcie sobie sytuacje, co by się stało, gdyby podczas Zuo serwer by padł lub mega lagował - no właśnie.

T9S9sNO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...