Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po ssie z licznika raczej widac... przed 3,2 po 2,3.. do tego bierzcie pod uwage ze niedlugo pseudo yt skoncza gre... A zjebane dzieci razem z nimi...

Gramy raczej dla siebie a nie dla innych, jeśli wam przeszkadza ilość graczy ( spadająca ) to znaczy, że jesteście sezonowcami latacie za waszymi bogami (youtuberami). Dla mnie liczna 2,3k ludzi jest bardzo dużym wynikiem  a ludzi i tak wrócą bo nic sensownego nie ma i raczej nie przebije tego projektu tak szybko. Powodzenia życzę wszystkim  i zapraszam do gry. 

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Również zapraszam do gry, jak na razie nie ma żadnych problemów. Wszystko dopracowane i zrobione z głową. Wiadomo żeby się dorobić trzeba poświęcić trochę czasu, ale to oczywiste !

Zapraszam na serwer !

Opublikowano

To był ss z 13 teraz jest 2.8k - nie da się zachować serwera na stałym poziomie graczy, szczególnie, że serwer ma ponad miesiąc już:

- Multum serwerów startuje

- Mieliśmy problemy ze stabilnością

- Ludzie skaczą z serwera na serwer

- Ludzie grają, wbijają 200 i sprzedają postacie

Tak, ale macie jakiegoś asa w rekawie? 

Gramy raczej dla siebie a nie dla innych, jeśli wam przeszkadza ilość graczy ( spadająca ) to znaczy, że jesteście sezonowcami latacie za waszymi bogami (youtuberami). Dla mnie liczna 2,3k ludzi jest bardzo dużym wynikiem  a ludzi i tak wrócą bo nic sensownego nie ma i raczej nie przebije tego projektu tak szybko. Powodzenia życzę wszystkim  i zapraszam do gry. 

Ziomek.. wlasnie o tym napisalem ze zjebane dzieci lataja za youtuberami... nie bierz mnie za jednego z nich.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Tak, ale macie jakiegoś asa w rekawie? 

Ziomek.. wlasnie o tym napisalem ze zjebane dzieci lataja za youtuberami... nie bierz mnie za jednego z nich.

tu nie trzeba asa.

to jest jeden z najlepszych serwerów tego roku, tu zawsze będą gracze - wisienką na torcie będzie ta aktualizacja.

Opublikowano

Kolejny plus dla Administracji i serwera, dosyć szybko odpowiedzieli na zgłoszenie i oddali SM. 

Graczy jest od zaje*ania i będzie jeszcze więcej bo już niedługo aktualizacja, na którą czeka dużo osób, które mają 200lvl i wrócą aby wbić 220. Wiele youtuberów zapowiedziało też że wrócą specjalnie na ten update bo mają max lvl. Do tego aktualnie nie ma żadnego ciekawego serwera. Wszystko co startuje stoi tydzień albo jest tak pobugowane że pada od razu. Nawet teraz, w godzinach wieczornych jest tyle sklepów w m1 (jinno i shinsoo) że nie da się przejść, sklepy stoją pod urielem, dozorcą i za kowalem. Do tego multum osób na bossach/metkach i pod dungeonami. W m2 jest po tyle osób że można spokojnie zebrać z tego kilka 2/3 gildie. 

Polecam jeszcze raz! Jedyne co bym zmienił to drop pereł z małż. Co prawda dostęp do małż jest łatwy ale nieraz miałem takie sytuację że z 1k małży wyleciały mi tylko 3-5 red perły...

Opublikowano

To był ss z 13 teraz jest 2.8k - nie da się zachować serwera na stałym poziomie graczy, szczególnie, że serwer ma ponad miesiąc już:

- Multum serwerów startuje

- Mieliśmy problemy ze stabilnością

- Ludzie skaczą z serwera na serwer

- Ludzie grają, wbijają 200 i sprzedają postacie

Co do 3 to się zgodzę. YTberzy skończą serię to nagle wielki spadek graczy. Więc lepiej się przygotujcie z jakimś nowym systemem jak szarfy. No chyba, że Wallander zacznie nagrywać to jeszcze przez jakis czas będzie dużo graczy.

A co do 4 to jak ktoś sprzeda konto to jednak ktoś je kupuje ;)

GL Lourt nie zjeb tego serwera.

tu nie trzeba asa.

to jest jeden z najlepszych serwerów tego roku, tu zawsze będą gracze - wisienką na torcie będzie ta aktualizacja.

Tam gadasz. Był jakiś tam ascarial coś tam ludzi było. A potem nie. W czasach, gdzie gracze idą za ytberami nic nie trwa wiecznie. A Lourt lubi zostawiać serwery, gdy się hajs kończy. Tylko ja mam nadzieję, że jednak tak nie zrobi po raz kolejny (chociaż tu nie gram).

tenor.gif

Opublikowano

serwer czolowka, wrocilem tu po Vest*r*s, ba nawet eq wymienilem, ale wrcam i tak - oplaca sie!

serwer jest kozacki, duzo rzeczy do roboty, jak sie zrobi eq to jest sie z kim klepac na spotach, wojnach i w m1

pozdrawiam i widzimy sie za jakis czas na 200lvl ;)

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Dziś o 18 będzie zuo? Nic nie zostanie przekładane?

Jeżeli będzie tak jak teraz (tzn. nie będzie problemów) to zuo się odbędzie

Opublikowano

Co do 3 to się zgodzę. YTberzy skończą serię to nagle wielki spadek graczy. Więc lepiej się przygotujcie z jakimś nowym systemem jak szarfy. No chyba, że Wallander zacznie nagrywać to jeszcze przez jakis czas będzie dużo graczy.

A co do 4 to jak ktoś sprzeda konto to jednak ktoś je kupuje ;)

GL Lourt nie zjeb tego serwera.

Tam gadasz. Był jakiś tam ascarial coś tam ludzi było. A potem nie. W czasach, gdzie gracze idą za ytberami nic nie trwa wiecznie. A Lourt lubi zostawiać serwery, gdy się hajs kończy. Tylko ja mam nadzieję, że jednak tak nie zrobi po raz kolejny (chociaż tu nie gram).

Na ascarialu był masakrycznie podkręcany licznik, poza tym ujemność mózgu założycieli tego serwera przeważyła na upadek (popierdoliło się od hajsu). 

Nie mówię, że terios będzie trzymał wiecznie, znając życie do końca wakacji i wszystko będzie po teriosie. 

Opublikowano

Dochodzi mi do 100% wyskakuje ostrzeżenie od AVG, że jest trojan, kilkam aby ignorować i cofa mi patcher. Robie tak kilka razy i nic. Pomoże ktoś?

Opublikowano

Do c***a pana, dlaczego strona nie dziala?

Mi działa.

Opublikowano

"Błąd podczas łączenia się z serwerem."

Świetnie...  <_< 

A chciałem podropić.

Nvm, działa. xD

#OpISIS

Opublikowano

Coś znów się pierdoli bo jest błąd/twoje konto jest już połączone, a logam pierwszy raz dziś. xD xd

Zresetujcie logowanie bo jak na ZUO zaczną wbijać ludzie to się zesram, a nie wbije.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Coś znów się pierdoli bo jest błąd/twoje konto jest już połączone, a logam pierwszy raz dziś. xD xD

Zresetujcie logowanie bo jak na ZUO zaczną wbijać ludzie to się zesram, a nie wbije.

Jak masz błąd albo twoje konto połączone, albo zostaniesz połączony to zrestartuj logowanie i jeszcze raz się loguj.

Opublikowano

Ogólnie to nie polecam, zero kontaktu z administracją + ban za nic. :v

[ironia]

Faktycznie kontakt jest wręcz fatalny, nie ma nas nigdzie na forum/tutaj/support.

Bana oczywiście dostałeś za darmo, bo jesteśmy na tyle ograniczenie, że nie potrzebujemy już więcej graczy.

[/ironia]

T9S9sNO.png

Opublikowano

[ironia]

Faktycznie kontakt jest wręcz fatalny, nie ma nas nigdzie na forum/tutaj/support.

Bana oczywiście dostałeś za darmo, bo jesteśmy na tyle ograniczenie, że nie potrzebujemy już więcej graczy.

[/ironia]

Event będzie? Plany nie zostały zmienione?

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Dokładnie odbędzie się te ZUO czy jednak nie ? Bo nwm czy czekać dalej ...

ddz8gi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...