Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie jest problem, że wszystko jest podzielona na exp/pvp... tyle ulepów i czasu, żeby to poulepszać + mało % na ulepszenia ;)

Opublikowano

Tak, jest bs 7 slotów więc z mixowaniem itemów nie ma problemu

Mavex przykładny w ogóle nie chamski,arogancki,pomocny (w ogóle nie olewa graczy)  GM odezwał się prosze bardzo :) jakis ty mavex pomocny na mpcforum szkoda ze w grze gdzie jestes gm  jak i na forum jestes chamski :)

Opublikowano

Nie jest problem, że wszystko jest podzielona na exp/pvp... tyle ulepów i czasu, żeby to poulepszać + mało % na ulepszenia ;)

tutaj broń to robisz pod expa do pvp, bo ta pvp jest gówno warta

10% um jest lepsze już niż ta broń na 195 na L albo na średnie to już w ogóle rozpierdol

Opublikowano

Terios.pl

czytalem że pisałeś że VIP zostanie zwrócony każdemu a w jakiej formie? Bedzie można go włączyć kiedy się będzie chciało? czy odgórnie rzucisz w danym dniu każdemu na iles tam czasu?

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Terios.pl

czytalem że pisałeś że VIP zostanie zwrócony każdemu a w jakiej formie? Bedzie można go włączyć kiedy się będzie chciało? czy odgórnie rzucisz w danym dniu każdemu na iles tam czasu?

Każdy będzie miał w lewym górnym rogu tego PDka

Opublikowano

Każdy będzie miał w lewym górnym rogu tego PDka

Ale ja się kur... pytam czy bed mogl to wybrać bo nie chce abym dostał tego pd'ka w momencie gdy nie będe mógł grać...

Przez te problemy straciłem 2dni pd'ka gdy miałem wolne teraz non stop chodzę do pracy + mam remont a więc wolałbym wykorzystać tego pd'ka za jakiś czas

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Ale ja się kur... pytam czy bed mogl to wybrać bo nie chce abym dostał tego pd'ka w momencie gdy nie będe mógł grać...

Przez te problemy straciłem 2dni pd'ka gdy miałem wolne teraz non stop chodzę do pracy + mam remont a więc wolałbym wykorzystać tego pd'ka za jakiś czas

Nie, nie będziesz mógł wybrać

Opublikowano

Ogarnijcie forum bo się zarejestrować nie można. Nie da się potwierdzić rejestracji.

Opublikowano

Czy eq do pvm które dropi z Niebieskiej Śmierci można ulepszać na kolejne sety ?
Czy opłaca się robić buty do pvm ? Wiele osób twierdzi że do pvp są lepsze.

I chyba logowanie padło :D

Opublikowano

chcialem utworzyc postac i ...

nie widać żadnej postaci, czy to moze byc wina plikow pc.epk i pc2.epk ?

spróbuj przeinstalować klienta serwera od nowa

i moze tez tak być jak piszesz

Opublikowano

Ujmę to tak...

Japier*ole.

Jesteście jacyś ułomni? Nie macie życia poza grą czy jak? Tak ciężko Wam zrozumieć, że mają ataki i muszą się z tym uporać, że to są tylko ludzie i 2 ręce a nie 150 by Wam wszystkim odpisywać na byle pierdoły? Dajcie k***a spokój, bo to śmieszne.  <_< Robicie z siebie bandę dzieci, którzy niepotrzebnie tylko dają obraz tutejszej społeczności i odpychają nowe osoby. Na c**j?

Ogar, wyjdzcie z domu, zapalcie fajkę, idzcie do dziewczyny czy na imprezę, a nie sracie tu żarem. Pis joł 600.

/top

Serwer najlepszy, polecam i pozdrawiam - Acclanugget.

#OpISIS

Opublikowano

Ujmę to tak...

Japier*ole.

Jesteście jacyś ułomni? Nie macie życia poza grą czy jak? Tak ciężko Wam zrozumieć, że mają ataki i muszą się z tym uporać, że to są tylko ludzie i 2 ręce a nie 150 by Wam wszystkim odpisywać na byle pierdoły? Dajcie k***a spokój, bo to śmieszne.  <_< Robicie z siebie bandę dzieci, którzy niepotrzebnie tylko dają obraz tutejszej społeczności i odpychają nowe osoby. Na c**j?

Ogar, wyjdzcie z domu, zapalcie fajkę, idzcie do dziewczyny czy na imprezę, a nie sracie tu żarem. Pis joł 600.

/top

Serwer najlepszy, polecam i pozdrawiam - Acclanugget.

A co poradzisz. Rozpuszczone dzieci czegoś chcą i koniec. Nie mają - to hejt. W dodatku jak nie mają nic do roboty poza komputerem - to jeszcze większy hejt.

Opublikowano

@1361622928-U485574.png#nailed_it

Kto jest dzieckiem :3 Trochę się spóźniłeś bo serwer od 2/3 dni działa jak należy. Możliwe ze gdyby nie hejt to by sie nie ruszyli. I to zakończenie 'Pis joł 600' to takie jakieś gimbusiarskie pozdrowienie czy jak?

Zapraszam na serwer.

Opublikowano

źle sie dzieje na serwerze oj źle, najpierw lagi, potem brak zuo(przez sytuacje na serwerze) a teraz brak jakiejkolwiek aktualizacji gdy od 2-3 tygodnii, a tyle rzeczy zostało zaakceptowanych i tyle miało zostać dodanych, a przeciez te2 tygodnie temu mieliście już gotowe kolejne aktualizacje

@co do kolegi wyzej o pytanie z perłami z azraela

z azraela leci po 18 pereł ale nie każdej, niestety przeważnie leci tylko jeden rodzaj, a nie tak jak z nemere np ze leci po 15 szt ale kazdej

Opublikowano

@1361622928-U485574.png#nailed_it

Kto jest dzieckiem :3 Trochę się spóźniłeś bo serwer od 2/3 dni działa jak należy. Możliwe ze gdyby nie hejt to by sie nie ruszyli. I to zakończenie 'Pis joł 600' to takie jakieś gimbusiarskie pozdrowienie czy jak?

Zapraszam na serwer.

Co moje, to moje, i niech Cie to nie interere. :)

Wiem dobrze, że działa jak należy, ale to też tak na przyszłość, bo zapewne znowu będą ataki i znowu dzieci będą jechać po czym się da. 

#OpISIS

Opublikowano

źle sie dzieje na serwerze oj źle, najpierw lagi, potem brak zuo(przez sytuacje na serwerze) a teraz brak jakiejkolwiek aktualizacji gdy od 2-3 tygodnii, a tyle rzeczy zostało zaakceptowanych i tyle miało zostać dodanych, a przeciez te2 tygodnie temu mieliście już gotowe kolejne aktualizacje

@co do kolegi wyzej o pytanie z perłami z azraela

z azraela leci po 18 pereł ale nie każdej, niestety przeważnie leci tylko jeden rodzaj, a nie tak jak z nemere np ze leci po 15 szt ale kazdej

Brak aktualizacji jest ze względu na mega update, który będzie wprowadzony niebawem.

T9S9sNO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...