Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu wrzucasz stare ss-y z liczbą online sprzed problemów? Chyba nie myslisz, ze ktos sie na to nabierze  xD

Żartujesz czy jak? Mówiłem chcesz siać marne prowo, to nie tutaj kolego.

Gd1slAZ.png

Czasami ręce opadają tutaj.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Tylko żeby nie było też za ciężko, nie mam zamiaru siedzieć 8h wbijając 1 lvl :(

Balans będzie ogarnięty? Bo Hitlerem zamierzam grać :)

Fajnie, że w końcu nie wywala !

Sprzedałem konto i zaczynam grać od nowa, bo nie ma lepszego serwera. 

Aż tak ciężko nie mamy zamiaru robić 8h = 1lvl - to jest serwer easy, nie hard :D wiadomo jakiś próg będzie ale bez przesady ;)

Co do balnsu - będziemy testować postacie z full eq/misjami/is oraz bez IS :)

Opublikowano

@Terios.pl 

A naszyjniki? bo akutalnie postacie nie magiczne używaja wisiorka do expa w pvp... Lepiej zmienic ta wart. magicznego z setu pvp na kryta czy tez inny bonus.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Znajduje mi Trojana w pliku run.exe. Czy klient jest zawirusowany? Czy może Antywirus mi coś wynajduje? o:

Błąd antywira, wyłącz go włącz terios.exe jak skończy włącz antywira.

Opublikowano

Znajduje mi Trojana w pliku run.exe. Czy klient jest zawirusowany? Czy może Antywirus mi coś wynajduje? o:

Antywirus wykrywa trojana, którego tak naprawdę nie ma. Wyłącz go, lub dodaj dow yjątków, i będzie git.

Opublikowano

Jeżeli będzie tak ciągle systematyczne uptady, systematyczna nawiązany kontakt z administracją wraz z przerwami technicznymi czuje, że ten server ma szansę postać jeeeeszcze bardzo długo. ^^

Opublikowano

Macie jakies sposoby na zalogowanie sie? xD

Ja robie tak, że klikam kilka razy zaloguj się, a jak pisze zostaniesz połączony, to anuluj, i naciskam jeszcze raz zaloguj się.

Opublikowano

Serwer polecam wszystkim, nie ważne czy grają na Hardzie czy na Mediumie, bo rozgrywka tutaj jest ekstra. Tylko jak wprowadzicie maksymalny poziom i set na niego to dajcie jakieś piękne bronie, bo nie będę łaził ze snickersem w ręce :D

Opublikowano

0 lagów 0 złości nakurwi@#$ po całości <3

Szkoda tylko że o tysiąc graczy mniej.

Opublikowano

żadne 1000 nie odeszło, widać że dalej w c**j ludzi gra i dorównuje temu co było przed atakami.

Po ssie z licznika raczej widac... przed 3,2 po 2,3.. do tego bierzcie pod uwage ze niedlugo pseudo yt skoncza gre... A zjebane dzieci razem z nimi...

Opublikowano

Po ssie z licznika raczej widac... przed 3,2 po 2,3.. do tego bierzcie pod uwage ze niedlugo pseudo yt skoncza gre... A zjebane dzieci razem z nimi...

To był ss z 13 teraz jest 2.8k - nie da się zachować serwera na stałym poziomie graczy, szczególnie, że serwer ma ponad miesiąc już:

- Multum serwerów startuje

- Mieliśmy problemy ze stabilnością

- Ludzie skaczą z serwera na serwer

- Ludzie grają, wbijają 200 i sprzedają postacie

T9S9sNO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...