Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktos moze gdzie się wchodzi na smoka i azraela na tym serwerze ??

azrael od 165 lvl za dt jest strażnik katakumb

beran od 180 lvl wejście na końcu atlantydy v2

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ech banda debili nie potrafia sami czegos oryginalnego zmajstrowac to kazdy ktory jest lepszy jest celownikiem.....szkoda tego serva przez kretynow ucieknie masa luda

Opublikowano

Wlasnie zrobili przerwe techniczna na kilka godzin. Ponoc przenosza na inna serwerownie. Zobaczymy co z tego wyjdzie ;D

Opublikowano

Kim lepiej zagrać smok/haler?

Czy te postacie dają rade z ubijaniem bossow i metino

Bierz Smoka, i nastaw sie pod hity do pvp

Opublikowano

Ludzie!

Co wy chcecie od administracji?

Dużo razy od paru dni pojawiają się informacje o problemach.

Myślicie, że oni śpią?

Oj nie, podobno będą zmieniać maszynę by zlikwidować opóźnienia i oczywiście nie będzie już ddosów.

Proszę nie mówić źle o administracji, bo oni robią co mogą i dają informacje na bieżąco..

Opublikowano

Dobra mam dość tego serwera , mam na nim 160 lv już pomijając te lagi  i DDosy które starałem się znosić bo serwer naprawdę był fajny . Dziś chciałem sobie zakupić przedmiot w isie za 400 sm , wyskoczył błąd :D Sm znikło a przedmiotu nie dostałem :> Ticketa wysłać nie mogę , forum nie działa a na stronie informacji żadnych nie ma ze IS  nie działa :) Więc tak ze ten droga administracjo mimo ze to w grze jest tylko 70kkk to jednak trzeba się trochę nabiegać by tyle zarobić a z tymi lagami i wywaleniem jest o wiele trudniej . Dopóki nic na tym nie traciłem to mogłem tolerować te wszystkie problemy . Ale teraz kończę tutaj grę bo mam tego serdecznie dosyć :) Powodzenia i miłej gry życzę reszcie graczy którzy postanowią tutaj zostać .

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dobra mam dość tego serwera , mam na nim 160 lv już pomijając te lagi  i DDosy które starałem się znosić bo serwer naprawdę był fajny . Dziś chciałem sobie zakupić przedmiot w isie za 400 sm , wyskoczył błąd :D Sm znikło a przedmiotu nie dostałem :> Ticketa wysłać nie mogę , forum nie działa a na stronie informacji żadnych nie ma ze IS  nie działa :) Więc tak ze ten droga administracjo mimo ze to w grze jest tylko 70kkk to jednak trzeba się trochę nabiegać by tyle zarobić a z tymi lagami i wywaleniem jest o wiele trudniej . Dopóki nic na tym nie traciłem to mogłem tolerować te wszystkie problemy . Ale teraz kończę tutaj grę bo mam tego serdecznie dosyć :) Powodzenia i miłej gry życzę reszcie graczy którzy postanowią tutaj zostać .

Strona co chwile nie działa, tak samo jak forum i serwer, a Ty postanowiłeś kupować przedmiot w IS? Na chłopski rozum, jeśli mają problemy, to raczej nie warto ryzykować w ten sposób...

Opublikowano

Uspokój się, do jutra naprawią wszystko i będą mieli spokojny lep to napiszesz do nich i ci oddadzą, japierdole gościu myslisz ze cała administracja nie ma nic innego do roboty tylko siedzieć i czekać aż napiszesz ticketa? troche cierpliwości kurde... serwer przez miesiąc nie miał problemów więc nie mogę złego słowa powiedzieć na adminów, szkoda że akurat jak zaczałem grać tydzien temu to sie zaczelo :/ ale jakoś idzie grać ludzie cierpliwości ;) na plaże wyjdzcie lepiej

Opublikowano

Tylko ze oni nie mają problemów od dzisiaj tylko już ładne kilka dni , i przedtem kupowałem też jak mieli problemy i nic się złego nie działo :) A skoro mają jakieś problemy z IS-em to powinni poinformować o tym albo go po prostu wyłączyć .

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

JEst ta przerwa ? Bo nw czy probwac wbic na serwer czy nie

Jest przerwa, administracja przenosi maszyne z hamachi na dedyka.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Ja się czasami zastanawiam czy większość z osób się tu wypowiadających przekroczyła chociaż granicę 11 roku życia xD

Ludzie, administracja napisała już jakiś czas temu, że są ataki DDoS, a Wy się pytacie czemu nie ma żadnego odzewu od teamu. Co waszym zdaniem ma wam odpisać? To samo co już pisała 10 stron temu? A może każdemu z osobna ma napisać, że serwer jest przeciążony ze względu na ataki, bo do was nie dociera wiadomość skierowana dla ogółu. Chyba że jesteście w jakimś stopniu niepełnosprytni to przepraszam jeśli kogoś uraziłem, a szczególnie tych naprawdę chorych za porównania do tej masy bydła :)

Powinniście się cieszyć, że administracja czyni kroki w kierunku poprawy stabilności serwera, jakimi są przenosiny na inną serwerownię. Nie ukrywam, że nie robi też tego tylko dla was, bo przecież korzyści jakie czerpią z serwera również są dla nich opłacalne, ale niektórzy z was tego nawet nie zrozumieją i zaczną mówić, że serwer jest zrobiony DLA KASY, WSZYSTKO DLA PIENIĘDZY SwiftRage BibleThump.

Na miejscu administracji również nie próbowałbym nawiązać jakiegokolwiek kontaku z community MPCforum w bieżącej sytuacji, bo po prostu ich zlinczujecie jaki to serwer jest beznadziejny i nie da się grać.

Jest piękna pogoda, polecam wziąć filtr UV50 (jeśli komuś aż tak bardzo przeszkadza słońce), wyjechać nad wodę ze znajomymi i się zrelaksować zamiast siedzieć w tym temacie narzekając na wszystko co popadnie.

Pozdrawiam serdecznie, Bricars.

Opublikowano

Jest przerwa, administracja przenosi maszyne z hamachi na dedyka.

Pytam powaznie : s

Patrząc na to co się dzieje z serwerem, to Easy chyba ma rację XDD

Opublikowano

Co niby dzisiaj dalej maja ataki DDOS? Nie idzie sie zalogować

Wydaję mi się ze kupili jakas badziewna maszyne i nie utrzymuje ona takiej liczby graczy.

Jak było 1.5k graczy all bylo ok zero laga jak liczba graczy przekroczyła 2tysiace w porywach do 3tysiecy zaczely sie lagi i DDOS'y (tak administracja stara sie to wytłumaczyc)

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Uspokój się, do jutra naprawią wszystko i będą mieli spokojny lep to napiszesz do nich i ci oddadzą, japierdole gościu myslisz ze cała administracja nie ma nic innego do roboty tylko siedzieć i czekać aż napiszesz ticketa? troche cierpliwości kurde... serwer przez miesiąc nie miał problemów więc nie mogę złego słowa powiedzieć na adminów, szkoda że akurat jak zaczałem grać tydzien temu to sie zaczelo :/ ale jakoś idzie grać ludzie cierpliwości ;) na plaże wyjdzcie lepiej

Od miesiąca problemu nie było? Dobry żart, serwer już przenoszą 3 jak nie 4 raz na inną maszynę. Skoro grasz od tyg to skąd możesz wiedzieć czy nie było problemów. Na chwilę obecną nie polecam serwera póki administracja nie ogarnie serwera jak i nie poprawi kontaktu z graczami :). Może za 2tyg jak nie miesiąc zawitam o ile serwer jeszcze będzie stał :D

Opublikowano

Od miesiąca problemu nie było? Dobry żart, serwer już przenoszą 3 jak nie 4 raz na inną maszynę. Skoro grasz od tyg to skąd możesz wiedzieć czy nie było problemów. Na chwilę obecną nie polecam serwera póki administracja nie ogarnie serwera jak i nie poprawi kontaktu z graczami :). Może za 2tyg jak nie miesiąc zawitam o ile serwer jeszcze będzie stał :D

Kontaktu z graczami, gasnę, jak wszyscy z zespołu. Faktycznie ten jest wręcz fatalny, nikt nigdy nie odpisuje na PW/Support, a tutaj nas znajdziesz od święta.

Uczcie nadal nas, jak pracuje się z takimi ataki ddos i jak walczy się przeciwko takiemu natężeniu połączeń, bo przecież my staliśmy na hamachi. 

Jak mamy tutaj normalnie odpowiadać i dyskutować z niektórymi, skoro nie mają pojęcia o niczym, ale się wypowiadają.

Kolejny raz apelujemy o cierpliwość, gdyż są to działania konieczne.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Nie polecam, serwer juz od tygodnia off, administracja wchodzi raz na pol roku, a serwer wystartowal pod koniec maja, strona off ts off forum off, ten serwer powinien sie nazywac OFF mt2. Balans tragiczny heler bierze wpka i bodego na pięści, co 3 sekundy 10 minutowe lagi, bug na bugu kowal pali nawet ulepszacze, na serwerze jest wbudowany tradehack (można okradać ludzi poprzez handel), paskudna rozgrywka, autosety (błogo smoka) na wojnach gildii, na expowiskach po 1 mobie respiącym sie co 30 min, tragiczny hard, ogólnie patologia.

Opublikowano

Nie polecam, serwer juz od tygodnia off, administracja wchodzi raz na pol roku, a serwer wystartowal pod koniec maja, strona off ts off forum off, ten serwer powinien sie nazywac OFF mt2. Balans tragiczny heler bierze wpka i bodego na pięści, co 3 sekundy 10 minutowe lagi, bug na bugu kowal pali nawet ulepszacze, na serwerze jest wbudowany tradehack (można okradać ludzi poprzez handel), paskudna rozgrywka, autosety (błogo smoka) na wojnach gildii, na expowiskach po 1 mobie respiącym sie co 30 min, tragiczny hard, ogólnie patologia.

Ile Ty cepie masz lat? xD Nawet nie wiesz o czym piszesz, haha. Najpierw napisałeś, że serwer off od tygodnia, a później wtrącasz, że co 3 sekundy 10 minutowe lagi. Chyba Ci się tematy pojebały chłopcze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...