Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam, serwer juz od tygodnia off, administracja wchodzi raz na pol roku, a serwer wystartowal pod koniec maja, strona off ts off forum off, ten serwer powinien sie nazywac OFF mt2. Balans tragiczny heler bierze wpka i bodego na pięści, co 3 sekundy 10 minutowe lagi, bug na bugu kowal pali nawet ulepszacze, na serwerze jest wbudowany tradehack (można okradać ludzi poprzez handel), paskudna rozgrywka, autosety (błogo smoka) na wojnach gildii, na expowiskach po 1 mobie respiącym sie co 30 min, tragiczny hard, ogólnie patologia.

Ja jebie gościu zmień dilera... Chyba pomylileś ta prezke z imetin'em ;)

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam, serwer juz od tygodnia off, administracja wchodzi raz na pol roku, a serwer wystartowal pod koniec maja, strona off ts off forum off, ten serwer powinien sie nazywac OFF mt2. Balans tragiczny heler bierze wpka i bodego na pięści, co 3 sekundy 10 minutowe lagi, bug na bugu kowal pali nawet ulepszacze, na serwerze jest wbudowany tradehack (można okradać ludzi poprzez handel), paskudna rozgrywka, autosety (błogo smoka) na wojnach gildii, na expowiskach po 1 mobie respiącym sie co 30 min, tragiczny hard, ogólnie patologia.

ale Ty masz najebane w głowie .......... to pewnie przez te upały :P  

Opublikowano

Od tygodnia off??? Pierwsze słysze, bo codziennie jestem na serwie.To że wchodziles gdy  gdy były problem techniczne to juz Twój problem.Obecnie trwa przenoszenie na inna maszyne.A z tym trade hackiem to juz całkiem masz nasrane w głowie xD TO jest hard? człowieku harda nie widziales chyba.Radze w*********c grac w pasjansa jak Ci za cięzko.Dziękuje, Dobranoc  ;) 

Ps.Sam jesteś Patologia.

Opublikowano

­

Potwierdzam.

Ale on musi mieć beke z was XDDD

tenor.gif

Opublikowano

­

Potwierdzam.

A my z niego  :D

Opublikowano

­

Potwierdzam.

Stwierdzam u niego takie niedojebanie że wątpie ;)

@Terios.pl bedzie maszyna? bo sie zaczynam martwić.

Opublikowano

Kontaktu z graczami, gasnę, jak wszyscy z zespołu. Faktycznie ten jest wręcz fatalny, nikt nigdy nie odpisuje na PW/Support, a tutaj nas znajdziesz od święta.

Uczcie nadal nas, jak pracuje się z takimi ataki ddos i jak walczy się przeciwko takiemu natężeniu połączeń, bo przecież my staliśmy na hamachi. 

Jak mamy tutaj normalnie odpowiadać i dyskutować z niektórymi, skoro nie mają pojęcia o niczym, ale się wypowiadają.

Kolejny raz apelujemy o cierpliwość, gdyż są to działania konieczne.

A gdzie napisałem, że nikt nigdy nie odpisuje na PW/Supporcie? Ddosy ddosami, ale zakładam, że po 1 zmianie maszyny już wiedzieliście jak liczba graczy szybko rośnie, więc znowu zakładam, że mieliście obawy, że prędzej czy później ktoś walnie tak natężonymi atakami. Nie twierdzę, że się opierdalacie, (akurat z propozycjami graczy to fakt, zmiany które miały wejść dawno jeszcze się nie pojawiły) ale chociaż zacznijcie informować o wszystkim na forum, fb tak aby każdy zrozumiał, bo napisanie, że macie problemy z serwerem nie rozwiązuje sprawy. Wystarczyło napisać: "przy najbliższym czasie będą występowały te, te i tamte problemy. W ciągu x dni serwer przeniesiemy na nową maszynę/postaramy się wyeliminować problem. Bądźcie cierpliwi i czekajcie na kolejne info" I założę się, że mnie ludzi by się srało, gdyby takie coś zostało napisane jak i tym bardziej oznaczone jako najlepsza odpowiedź na mpc, bo wiadomo strona, forum działają raz na 15-30min. Więc jeśli szanowna administracjo poświęciłabyś max 30min na opisaniu błędu gracze z pewnością docenią taki gest jako dobry kontakt, bo co z tego skoro na suppie odpisujecie po 2-3 dniach czasami. W ciągu takiego czasu różnie to bywa i ktoś może zmienić serwer :).

Tak jak wyżej pisałem, wrócę na serwer jak zostaną ogarnięte sprawy organizacyjne tego serwera :)

Opublikowano

Kontaktu z graczami, gasnę, jak wszyscy z zespołu. Faktycznie ten jest wręcz fatalny, nikt nigdy nie odpisuje na PW/Support, a tutaj nas znajdziesz od święta.

Uczcie nadal nas, jak pracuje się z takimi ataki ddos i jak walczy się przeciwko takiemu natężeniu połączeń, bo przecież my staliśmy na hamachi. 

Jak mamy tutaj normalnie odpowiadać i dyskutować z niektórymi, skoro nie mają pojęcia o niczym, ale się wypowiadają.

Kolejny raz apelujemy o cierpliwość, gdyż są to działania konieczne.

Życzę Ci cierpliwości do hejterów i nie bierz sobie do serca takich wypowiedzi jak wyżej. Wiele ludzi jest wam wdzięcznych za zajebi**y serwer, hejterzy i dzieci zawsze się znajdą - ignoruj ich. Liczę że nie stracicie zainteresowania serwerem, czekam z niecierpliwością na koniec przerwy technicznej :) pozdrawiam

Opublikowano

Zmienią maszynę i za tydzień będzie to samo :)

Swoją drogą kiedy ta przerwa na ogarnięcie maszyny ma być? Jestem cierpliwy i jeżeli do końca tygodnia tak będzie, to p******e ten serwer. 

Opublikowano

Naprawdę? To są takie śmieszne kłamstwa o serwerze że aż dałem like'a. Żaden z punktów które wymieniłeś nie opisują w żadnym stopniu Teriosa. Naprawdę, chyba pomyliłeś prezentacje. 

Opublikowano

Spadłem z krzesła i nadal nie wstaję, widząc takich ludzi jak Ty jestem za aborcją. Gadasz głupoty jakbyś był tłuczkiem do mięsa. Na serwer można wchodzić codziennie(online jest) a teraz są przerwy i przenoszą na inną maszynę. Gdyby ludzie mieli się słuchać takiego imbecyla jak Ty to dawno byśmy byli gatunkiem na wymarciu...

Zdraviam Alc.

Opublikowano

Szybciej chyba Grecja spłaci ten dług Unii niż serwer będzie ON. :)

Opublikowano

Spadłem z krzesła i nadal nie wstaję, widząc takich ludzi jak Ty jestem za aborcją. Gadasz głupoty jakbyś był tłuczkiem do mięsa. Na serwer można wchodzić codziennie(online jest) a teraz są przerwy i przenoszą na inną maszynę. Gdyby ludzie mieli się słuchać takiego imbecyla jak Ty to dawno byśmy byli gatunkiem na wymarciu...

Zdraviam Alc.

Nie wiem z czego sie bardziej smiać, z ludzi, którzy biorą mój post na poważnie czy z twojego zdjęcia xD

Opublikowano

Grecja nigdy nie spłaci tego długu, a nasz serwer będzie działał.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Oczywiście Ty wiesz wszystko najlepiej. Jesteś chyba wróżbita Maciej ;). Jesteś typowym płaczkiem, który nie ma własnego życia poza grą, wątpisz w ich możliwości to co nadal Cie tu trzyma? Idź sobie na inny serwer a na Twoje miejsce przyjdzie 10-ciu innych. Czekamy z niecierpliwością na włączenie serwera i koniec lagów.

Nie wiem z czego sie bardziej smiać, z ludzi, którzy biorą mój post na poważnie czy z twojego zdjęcia xD

Myślisz, że Twoja opinia mnie obchodzi? Ja przynajmniej nie boje się choćby swojego zdjęcia sprzed 3 lat wstawić jako avatar.

ps. Ja chociaż mieszczę się w kadrze B) Ja przynajmniej nie wziąłem tej wypowiedzi na poważnie aczkolwiek wypowiedzieć się mogę ;). Jest tu wiele osób o niższym ilorazie inteligencji, które mogą wziąć Twoją wypowiedź jak najbardziej za realną.

Zdraviam Alc.

Opublikowano

Ten serwer nawet z lagami jest lepszy niż większość, o ile nie wszystkie, polskie serwery ;) czekamy na włącznie serwera

Opublikowano

Zastanawiam się czy przyjdzie jeszcze taki dzień, że, kiedy odpalę clienta gry wybiorę zapisaną postać to połączy się ona z serwerem bez czekania 50 min zamiast stać jak popieraNa z rękami w górze?

Opublikowano

Oczywiście Ty wiesz wszystko najlepiej. Jesteś chyba wróżbita Maciej ;). Jesteś typowym płaczkiem, który nie ma własnego życia poza grą, wątpisz w ich możliwości to co nadal Cie tu trzyma? Idź sobie na inny serwer a na Twoje miejsce przyjdzie 10-ciu innych. Czekamy z niecierpliwością na włączenie serwera i koniec lagów.

Easy ziomek napisałem to żartobliwie...

Grecja nigdy nie spłaci tego długu, a nasz serwer będzie działał.

To jest dość prawdopodobne a nawet wskazane :D

Opublikowano

Easy ziomek napisałem to żartobliwie...

To jest dość prawdopodobne a nawet wskazane :D

Wybacz ale już po przeczytaniu wielu takich bezsensownych postów ma się po prostu dość. (Ps. Jeśli radzicie nie czytać to zrobię wam na przekór i będę :3)

Może i żartobliwie lecz niektórzy mogą za dużo brać na poważnie i zrezygnować z gry tutaj...

Zdraviam Alc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...