Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam tego serwa to jest druga "Barlmor*" admin sprzedaje itemy , lvl oraz za ub chce kasę. Tutaj macie dowód na to https://www.youtube.com/watch?v=nLBgkzNIYCs&feature=youtu.bepolecam obejrzeć !!!!!!!!!! Uber drugi Fubu ????

Tematy Ci się pomyliły. Klocki dla dzieci są dział niżej.

Serwer Polecam.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Nie polecam tego serwa to jest druga "Barlmor*" admin sprzedaje itemy , lvl oraz za ub chce kasę. Tutaj macie dowód na to https://www.youtube.com/watch?v=nLBgkzNIYCs&feature=youtu.bepolecam obejrzeć !!!!!!!!!! Uber drugi Fubu ????

Nice try kolego, ale niestety film jako propaganda dla zniszczenia Wam nie wyszedł. Te profile na facebooku z ustawioną zawodówką tymbardziej. Sprawa zostanie w dniu dzisiejszym zgłoszona na policję, dalej z powództwa cywilnego do sądu za zniesławienie (ex. rozsyłanie plotek, propaganda). Nasza administracja nie ma prywatnego Teamspeaka, nie chodzi po innych i tymbardziej nie sprzedaje niczego na serwerze za realnie pieniądze poza systemem.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że każdy kto był na TS'ie i słyszał głos Ubera to wie, że to nie ON.

Więc z takimi filmikami możecie wypierdalać do innego tematu bo tutaj przekrętów nie ma i nie będzie nie jesteśmy 16 latkami pazernymi na 100zł za UB ;)

Opublikowano

Nice try kolego, ale niestety film jako propaganda dla zniszczenia Wam nie wyszedł. Te profile na facebooku z ustawioną zawodówką tymbardziej. Sprawa zostanie w dniu dzisiejszym zgłoszona na policję, dalej z powództwa cywilnego do sądu za zniesławienie (ex. rozsyłanie plotek, propaganda). Nasza administracja nie ma prywatnego Teamspeaka, nie chodzi po innych i tymbardziej nie sprzedaje niczego na serwerze za realnie pieniądze poza systemem.

Kiedy ogarniecie drop przepustek do berana i  drop z tego dungeona ? bo już nie wiem czy mam robić ten dungeon czy czekać na zmiany -_- 

xD 

Opublikowano

:)

https://www.youtube.com/watch?v=pj6m1cJRYHM

Hahaha, szkoda że to nie głos Ubera, a TS jakiś fake'owy.

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Kiedy ogarniecie drop przepustek do berana i  drop z tego dungeona ? bo już nie wiem czy mam robić ten dungeon czy czekać na zmiany -_- 

Dziś w nocy raczej. :)

T9S9sNO.png

Opublikowano

W ktorym miejscu ktos cos komus sprzedal? xD Troche Wam ten film nie wyszedl, szkoda.

Haha beka że ten [HA]Uber to jest Kat z Fearless + VllP haha beka. :)

Co za downy robicie z siebie idiotów.

Kat się podaję za admina beka haha.

53594961070274399019.png

Opublikowano

Serwer jest fenomenalny ;) 

Trzeba włożyć trochę czasu i przyłożyć się do konta by zrobić coś konkretnego ;) 

Bardzo mi sie podoba i przez ten serwer wróciłem do gry w metina i było warto ! :)

Serdecznie polecam każdemu kto ma jeszcze wątpliwości jaki serwer odwiedzić :) 

Opublikowano

Sypnie ktoś jakimiś perełkami? Bo nie ukrywam , że trochę nie chce mi się siedzieć na dung 110 

Jak ci się nic nie chce to po co tu grasz

Opublikowano

Sypnie ktoś jakimiś perełkami? Bo nie ukrywam , że trochę nie chce mi się siedzieć na dung 110 

Nie koniecznie musisz je dropić na labiryncie, one praktycznie z wszystkiego lecą a jak Ci się nie chce to już nie nasz problem ;( 

xD 

Opublikowano

kat robił z siebie idiote wiele razy ale teraz to naprawde przegiął pałe xDD #nooffense

Spoko server, nie spodziewalem sie ze cos tak fajnego jeszcze kiedys wystartuje i jestem pozytywnie zaskoczony, napewno troche sobie tu pogram.

rYD9JSA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...