Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ponawiam

dodatkowo pytam:

- gdzie znajde metka 60lvl? dawniej tylko dt a teraz gdzie sa te metki?  W świątyni Hwang, Sohan.

- Mistura madrosci (100% expa) za co to sie dostaje?

ponawiam

dodatkowo pytam:

- gdzie znajde metka 60lvl? dawniej tylko dt a teraz gdzie sa te metki?  W świątyni Hwang, Sohan.

- Mistura madrosci (100% expa) za co to sie dostaje?

beznazwy2sj.jpg

screLy

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ponawiam

dodatkowo pytam:

- gdzie znajde metka 60lvl? dawniej tylko dt a teraz gdzie sa te metki? Hwang i sohan

- Mistura madrosci (100% expa) za co to sie dostaje? Misja na 165 lub IS

79160594027661829163.png

Opublikowano

to jeszcze jedno pytanie :)

Ktoś pisał że pewne itemy dropia tylko od 130 do 133lvl'a jaki to item ile go potrzeba? Warto zablokwac expa na 130lvl'u i go dropic?

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

sunrise to na moich rewirach wiem kogo lac z ziomkami :).Looknij sobie na mape userów ;)

Ps. polecam serwer niezły exp,drop i na każdym lv jest co robić.

Admini normalni idzie pogadać,posmiać się i co najważniejsze są uczciwi i odpowiedzialni.znają się na rzeczy.

ps szkoda tylko ze ponizej 110 nie ma jak zarabiać.

ponizej 110 polecam chodzic na ww, dropisz tam perly, azraelki, bronie 75 - zyc nie umierac + lodowe serca

201dzc.png

Opublikowano

Przyjacielu nie bawimy się jak niektórzy, bo długów nie chcemy mieć oraz Urzędu Skarbowego na plecach, więc odprowadzamy podatki :)

Sprawa nie dotyczy serwera, a zniesławienia Uber'a a to różnica.

69074200194450822518.jpg

A podatecze vat z przelewików sie odprowadza i płaci zusik?

Bo z tego co sobie przypominam od sprzedaży towarów i usług tez sie odprowadza vat ;)

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

to jeszcze jedno pytanie :)

Ktoś pisał że pewne itemy dropia tylko od 130 do 133lvl'a jaki to item ile go potrzeba? Warto zablokwac expa na 130lvl'u i go dropic?

Ktoś odpowie? bo jak narazie widze tutaj temat ekkonomiczny się rozpoczął a nie temat serwera terios

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Dla mnie tu wszyscy sa popierdoleni te smieci jebane typu kat to moga ojebac tak jak ten terios chcial zablysnac ale nie pyklo jak chciales sie mi podlizac to sprobuj czyms innym bo narazie pokazales ze c***a mozesz i tylko pod lawke wejsc porzadny admin serwa mialby wgl w dupie to co pisza inni i nie wchodzil z nimi w dyskusje a ty pokazujesz ze cie latwo sprowokowac i piszesz te swoje pierdoly maja c***a pojecia o tym jak chcesz zablysnac to zamknij ten ryj i sie serwem zajmij a nie prowadzisz konstultacje z bachorami ktora polowa ma 16 lat siedzi w domu i pierdzi to tyle mam nadzieje ze wezmiesz to sobie do serca

Opublikowano

Dla mnie tu wszyscy sa popierdoleni te smieci jebane typu kat to moga ojebac tak jak ten terios chcial zablysnac ale nie pyklo jak chciales sie mi podlizac to sprobuj czyms innym bo narazie pokazales ze c***a mozesz i tylko pod lawke wejsc porzadny admin serwa mialby wgl w dupie to co pisza inni i nie wchodzil z nimi w dyskusje a ty pokazujesz ze cie latwo sprowokowac i piszesz te swoje pierdoly maja c***a pojecia o tym jak chcesz zablysnac to zamknij ten ryj i sie serwem zajmij a nie prowadzisz konstultacje z bachorami ktora polowa ma 16 lat siedzi w domu i pierdzi to tyle mam nadzieje ze wezmiesz to sobie do serca

A kiedy Ciebie by ktoś obrażał i wymyślał niestworzone rzeczy przy czym cierpi Twój projekt na forum publicznym, to siedział byś biernie i nic nie robił?

T9S9sNO.png

Opublikowano

Ktoś coś kiedyś pisał o tym że pewien item leci miedzy 130 a 133lvl jaki to item do czego potrzebny i czy to prawda? Potem nie mozna go zdobyc?

@Edit

Oraz dlaczego ma mcaly czas blad laczenia z serwerem? na kazdym pasach nawet typu asdasdasdasd12121212

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

A kiedy Ciebie by ktoś obrażał i wymyślał niestworzone rzeczy przy czym cierpi Twój projekt na forum publicznym, to siedział byś biernie i nic nie robił?

Odpowiesz mi czy moge za yang kupować skiny w cs:go?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nie odpisywalbym nawet i zlewal w to co pisza a tak dajesz im powod i reagujesz na to i nadal beda Cie wkurwiac skoro wiesz ze to nie prawda to po jaki uj im sie tlumaczysz? skoro to robisz to widac ze cos w tym prawdy jest najlepiej miej to w dupie i to olej :)  a serwer sam w sobie w miare dobry zrobiles 

Opublikowano

Nie odpisywalbym nawet i zlewal w to co pisza a tak dajesz im powod i reagujesz na to i nadal beda Cie wkurwiac skoro wiesz ze to nie prawda to po jaki uj im sie tlumaczysz? skoro to robisz to widac ze cos w tym prawdy jest najlepiej miej to w dupie i to olej :)  a serwer sam w sobie w miare dobry zrobiles 

To normalne że Uber dba o dobrą marke serwera.Każdy wie że ten syf z YT to prowokacja i nie ma w tym żadnych wątpliwości.Typek o nicku LordKriss to typowy napinacz i płaczek, juz na innym serwerze widziałem żale tego przygłupa gdy dostał bana za wulgi.Koleś nie potrafi sie nawet dobrze po polsku wysłowic i teraz po nocach będzie sie moczył i jakieś gówna wstawiał.Trudno panie Kriss popłynełeś to wypierdalaj stąd :) Dziękuje :) Dobranoc :)

Opublikowano

Ktoś odpowie? bo jak narazie widze tutaj temat ekkonomiczny się rozpoczął a nie temat serwera terios

przepustka na nemere, niewarto, do 130lvl uzbieralem tego ponad 100x

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

To normalne że Uber dba o dobrą marke serwera.Każdy wie że ten syf z YT to prowokacja i nie ma w tym żadnych wątpliwości.Typek o nicku LordKriss to typowy napinacz i płaczek, juz na innym serwerze widziałem żale tego przygłupa gdy dostał bana za wulgi.Koleś nie potrafi sie nawet dobrze po polsku wysłowic i teraz po nocach będzie sie moczył i jakieś gówna wstawiał.Trudno panie Kriss popłynełeś to wypierdalaj stąd :) Dziękuje :) Dobranoc :)

:D dobra xDD na ethanie kazdy go tepil szczegolnie ja :D w wieku 16 lat styralem tego smiecia na tsie przy 10 osobach takiej wiochy sobie narobil ze szok :D ortografie ten kolega ma z*******a najlepiej zeby on i jego smieszna gildia dostala perma :3.Kris skarbie jesli to czytasz to BLACKBUSHIDO MENTAL GILDIA EVOLUTION ETHANA POZDRAWIA SZMATO <3 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTerios mógłbyś ogarnąć żeby po wyjściu z dunga nie rozwalało się pt? Oraz druga sprawa, chodziłem dunga z druga osoba (mniejszy lv niż ja), i niestety poprzechodziły na nią moja misje. Na 90lv ma misje "sytuacja w mieście" i kilka innych z wyższego lv. Te misje się bugują tak samo jak na invorii :) czy tutaj zostanie to naprawione?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...