Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po zaczepianiu nawet w statusie stwierdzam że jesteś niedojebany umysłowo i nie masz nic lepszego do roboty jak zaczepianie użytkowników na forum.

Spłyń z tematu i nie rób z sb jeszcze większego błazna. Bez pozdrowień.

Albo przypływ ludzi jest większy z dnia na dzień albo komuś się nudzi bo lagi są masakryczne przy expie... Dosłownie aż się odechciewa expić

@kwiatmix

Już dawno powinieneś tego śmiecia wyrzucić z tej prezki a nie bawić się w perfekcyjnego moderatora którym nie jesteś.

# Atreja # Na serwerze jest zbyt dużo obiektów z innej gry.

Bez pozdrowień..

Jak już mówiłem Śmieciem to bydlaku możesz być ty. I zamknij szczekać tą mordą Zdechły Kundlu!

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po zaczepianiu nawet w statusie stwierdzam że jesteś niedojebany umysłowo i nie masz nic lepszego do roboty jak zaczepianie użytkowników na forum.

Spłyń z tematu i nie rób z sb jeszcze większego błazna. Bez pozdrowień.

Albo przypływ ludzi jest większy z dnia na dzień albo komuś się nudzi bo lagi są masakryczne przy expie... Dosłownie aż się odechciewa expić

@kwiatmix

Już dawno powinieneś tego śmiecia wyrzucić z tej prezki a nie bawić się w perfekcyjnego moderatora którym nie jesteś.

# Atreja # Na serwerze jest zbyt dużo obiektów z innej gry.

Bez pozdrowień..

Olej go, dziecko jest bite na dworze, a codziennie płacze w poduszkę że ma bardzo nędzne życie. Dajmy mu spokój i go olejmy, wystarczy zgłaszać posty.

Ponawiam:

Ile kosztuje zwój sm (100sm)? Nie chcę przepłacić, a gospodarka się zmienia.

Opublikowano

Proszę was, dodajcie dzisiaj ten update.

Wszyscy w ankiecie najważniejsi już oddali głos, nie ma co czekać 3 dni, bo ja już nie mam co robić, a chce jużl atać na smoka..

Opublikowano

czemu nie mogę wejść do gry ? Aktualizator nic nie robi. " oczekuje na zadania ... " i nic ? ;/

A kliknąłeś " Rozpocznij "?

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Po jakim czasie aktywowane kupony sm w grze beda na stronie by kupic cos z is ... ? Godzinke temu z 800 sm aktywowalem pisalo ze dodalo sm na stronie a do teraz ciagle odswiezam i sm nie widac.

Ok mam lool co tak dlugo przychodzily z dobre poltorej godziny ale najwazniejsze ze juz sa.

ddz8gi.png

Opublikowano

Gdzie znajdę metina mroku? (misja rajd metinów) :)

mapa 150.

Można liczyć na jakiś odświeżony SS licznika graczy? Bo od ostatniej wstawki minęło już trochę czasu.

who cares?

Opublikowano

CZY SZANOWNA ADMINISTRACJA MOGLABY MI ODDAC SM KTORE ZAKUPILEM A NIE DOSTALEM BO NA TS SIE NIE POJAWIA..

Napisz do supportu.

Opublikowano

Co do zmiany dropu Berana i EQ na 195 na decyzje mamy czekać te 2 dni ? czy zostanie ona podjęta dziś/jutro ? bo już nie wiem co mam robić xD

Chyba c***a z tego wyjdzie, bo już 24,a zero info o przerwie, więc znowu w pizde dzień z ulepszaniem...

Mam nadzieję, że chociaż to jutro zrobią, bo dzisiaj to już chyba przesądzone.

Opublikowano

Co do zmiany dropu Berana i EQ na 195 na decyzje mamy czekać te 2 dni ? czy zostanie ona podjęta dziś/jutro ? bo już nie wiem co mam robić xD

Pewnie nie tylko to bedą zmieniac, a chcą wprowadzic wszystkie zmiany na raz.

Opublikowano

Ej no zrobicie normalny exp czy kazdy ma sie pierdolic z mobem za 0.4 expa xD?

qcoi9h.jpg o tak wlasnie wyglada mapa 130 :) nie ma gdzie expic a administracja nic nie robi :D 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Można zmienić skille? Jeśli tak to czy na każdym lvl i czy za darmo? BM dobry tam w pvp? Czarowane i Aura mają mniej więcej równe wartości? Klasy wyrównane?

Opublikowano

Serwer godny uwagi,minusem jest zbyt duża ilość cziterów mam na myśli DMG/WH

W ciągu godziny napotkałem z 13 z WH  .. XDD BOSZ :/

Opublikowano

A ja nie ukrywam że jak będą dalej odwlekać ten rzekomy obiecany update i tą przerwę to stracą dużo graczy a szkoda bo jest dużo ale cóż

Powinni to teraz nawet w dzień zrobić..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...