Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale jaki to ma związek? Niech robią reworki, my staramy, aby gracze zostali z nami dłużej, a to że są już Wakacje to wiadome, że ruszać będzie masa serwerów.

To dobrze że się staracie, ja to widzę i nie narzekam.

Za zwyczaj serwery się kończą gdy kończy się zainteresowanie od strony administracji.

Jeśli chodzi o dostęp do nieszczęsnego regulaminu. Moglibyście dodać przy rejestracji z opcją odhaczenia zapoznania się z nim, rozwiązało by to aktualne problemy. 

imetin_logo.png

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To dobrze że się staracie, ja to widzę i nie narzekam.

Za zwyczaj serwery się kończą gdy kończy się zainteresowanie od strony administracji.

Jeśli chodzi o dostęp do nieszczęsnego regulaminu. Moglibyście dodać przy rejestracji z opcją odhaczenia zapoznania się z nim, rozwiązało by to aktualne problemy. 

Dodamy dzisiaj jeszcze odnośnik, aczkolwiek jak było mówione wcześniej nie trzeba mieć konta by zobaczyć regulamin.

Witam do kiedy raty sa wlaczone?

Do jutra (Sobota) 12.00

T9S9sNO.png

Opublikowano

Mam jeszcze takie pytanko...

Bizu z łeż dropiło mi bodajze jak biłem metki w grocie ale sprawa wygląda tak że ubiłem z 40 metków i nie poleciały mi kolce z łez. Pech czy dropi się je gdzieś indziej?

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Potrzebuje pomocy ;>

Gdzie można dropnąć Lodowe kule (przepustka na ww)  i skrzynie z ziołami ?

Kula - Ripper, nosiciel, wiedzma, metki    Skrzynie - bossy/baronówna

Opublikowano

Jak zarabiać na 110?

Szaman.

Dungeon 110/WW/Baronówna.

Prezentacja świetna, sciągam i gram. Cieszy mnie też to że udzielacie się tutaj na forum.

Dziękujemy i zapraszamy.

T9S9sNO.png

Opublikowano

@Terios.pl czemu na 132lvl+ nie dropia mistyczne gwiazdy przepustki na nemere tylko leci na 130 i chyba do 132lvl'a. Bez sensu macie zamiar dodac drop tych przepustek na pozostale poziomy ?

ddz8gi.png

Opublikowano

Zmiencie do c***a to eq exp z antycznego eq bo ludzi w błąd wprowadzacie... Kupuje eq antyczne wybonowałem perf ulepszylem all na +9 a tu sie dowiaduje ze z tego sie nic nie robi... Myslalem ze zajebe w monitor. ZMIENCIE TO !

Opublikowano

Poprawicie drop przepustek na berana? Niby lecą fajnie,ale na samo eq na 190 na L trzeba okolo 1k+ przepustek,a dolicz do tego eq na 165 na ktore ze 100 trzeba. Do tego od 175 do 180 wydropiło tylko 60,kolegom to samo. Gdzie tu sens? Mam stać na 1 lvlu i dropić 10h 400 przepustek czy jak? Poprawcie tego drop...

Zapomniałem dodać że nie zawsze perły lecą :>

79160594027661829163.png

Opublikowano

Poprawicie drop przepustek na berana? Niby lecą fajnie,ale na samo eq na 190 na L trzeba okolo 1k+ przepustek,a dolicz do tego eq na 165 na ktore ze 100 trzeba. Do tego od 175 do 180 wydropiło tylko 60,kolegom to samo. Gdzie tu sens? Mam stać na 1 lvlu i dropić 10h 400 przepustek czy jak? Poprawcie tego drop...

Zapomniałem dodać że nie zawsze perły lecą :>

175-192 tylko 260 krętych z rękawicą z IS,poradzicie cos?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Tak samo wkur**a mnie to ze niby zwiekszyli drop przepustek na nemere po ostatniej przerwie a to dropi od 130 do 132 ... a na pozostalych poziomach ni chu*a nie dropi. Prosze naprawcie to bo powoli staje sie to zenujace i nudne.

ddz8gi.png

Opublikowano

Tak samo wkur**a mnie to ze niby zwiekszyli drop przepustek na nemere po ostatniej przerwie a to dropi od 130 do 132 ... a na pozostalych poziomach ni chu*a nie dropi. Prosze naprawcie to bo powoli staje sie to zenujace i nudne.

:D ale narzekacie. Ja jak expiłam to nie było żdanej zmiany. Przez cały exp wydropiłam z 15szt a później się kupowało od innych graczy. Przepustki przynajmniej miały swoją cenę za takie itemki jakie tam dropią.. za redki 15szt * 45 = 675kk a przepustka z 300 / nie mówiąc o innych perłach czy legendarnych pismach.

Opublikowano

Ale przecież to leci prawie z każdego bossa/metka na mapie 130 ;P Zresztą jak nie chce Ci się bić bossów to możesz kupić przepustkę która kosztuje z 300kk a zarobek jest 5x większy. 

xD 

Opublikowano

Gdzię są Metiny Jeon-Un, Żaru i Mroku ?

Po ile szkaty wodza orków ( bo zabić się go nie da, tak obstawiają go ) xD

Opublikowano

WP jest gównem do pvp -.- przynajmniej na 125...

Zrób sobie dobre eq to nie będzie gównem dzisiaj miałem z ogarniętym wpekiem pvp i powiem że dmg miał na normalnym poziomie ani za wysokie ani za niskie.

IDcncno.png

Opublikowano

WP jest gównem do pvp -.- przynajmniej na 125...

Tutaj każda postać jest dobra do pvp, zrób eq na swój poziom i zobaczysz, że będziesz ogarniał.

Co do serwera, polecam każdemu osobnikowi ten serwer, który nie wie gdzie grać.

Grałem sam i grałbym dalej gdyby nie wyjazd.

Jest to jeden z lepszych serwerów, a nawet i najlepszy aktualnie na polskiej scenie Metina.

Administracja serwerem się zajmuje, jest reklama, jest dużo ludzi, jest walka (czyt. wojny, walki o spoty), jest z kim handlować.

Jest tu masa rzeczy do robienia, o eq trzeba się postarać bo ludzi na metki/bossy biega multum. Ale dobrym sposobem było wprowadzenie tych wielu dungeonów z których leci tyle ulepów :v

POWODZENIA DALEJ PANOWIE : )))

201dzc.png

Opublikowano

Tutaj każda postać jest dobra do pvp, zrób eq na swój poziom i zobaczysz, że będziesz ogarniał.

Co do serwera, polecam każdemu osobnikowi ten serwer, który nie wie gdzie grać.

Grałem sam i grałbym dalej gdyby nie wyjazd.

Jest to jeden z lepszych serwerów, a nawet i najlepszy aktualnie na polskiej scenie Metina.

Administracja serwerem się zajmuje, jest reklama, jest dużo ludzi, jest walka (czyt. wojny, walki o spoty), jest z kim handlować.

Jest tu masa rzeczy do robienia, o eq trzeba się postarać bo ludzi na metki/bossy biega multum. Ale dobrym sposobem było wprowadzenie tych wielu dungeonów z których leci tyle ulepów :v

POWODZENIA DALEJ PANOWIE : )))

Tak tylko Teraz się nie da już zarobić tutaj . jedynie dung 180 a tak to gówno zarobisz . gdzie niby na peta mam zarobić teraz ? a wbicie 180 przy ilości 2/3 k osób to wyczyn .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...