Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zacząłem grać na nowo :) Gra się jeszcze lepiej niż na początku.

Polecam.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Sam już nie wiem czy polecić serwer... to ulepszanie na 190+ to jest taka patologia ze wiekszosc 190+ lata z eq na 165,pytając sie prawie każdego 190+ który sella konto dowiaduje sie że sella z powodu ulepszania bizu na 190 ;)

Jak można latać 100x na berana żeby mieć z 5 prób na ulepszenie,masz 25% pali jak chuy,ludziom po 20x pali 1 item a latają caly dzień zeby go ulepszyć. To jest easy?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale moj net smiga dzisiaj ok ale na serwerze mam lagi problemy z logowaniem i czesto mi sklep z ch1 wywala

WHY?

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Sam już nie wiem czy polecić serwer... to ulepszanie na 190+ to jest taka patologia ze wiekszosc 190+ lata z eq na 165,pytając sie prawie każdego 190+ który sella konto dowiaduje sie że sella z powodu ulepszania bizu na 190 ;)

Jak można latać 100x na berana żeby mieć z 5 prób na ulepszenie,masz 25% pali jak chuy,ludziom po 20x pali 1 item a latają caly dzień zeby go ulepszyć. To jest easy?

Jeszcze dobrze byłoby, gdyby 100% drop szlachetnych był, to wtedy chociaż wiesz ile masz wylatać, a ja czasem potrafię iść 10 razy na smoka i ani razu nie mieć czarnych pereł..

Opublikowano

To jest chyba wiadome że im wyższy poziom tym trudniej o eq. Według mnie jest dobrze teraz. Chcesz mieć najlepsze eq musisz się pomęczyć ;)

Zmienią drop i bd narzekali że jest za łatwo...

Albo server skończy tak jak invoria s2 że max lv oraz eq zrobią nieliczni a reszta szybko ucieknie na inny. 

Opublikowano

Albo server skończy tak jak invoria s2 że max lv oraz eq zrobią nieliczni a reszta szybko ucieknie na inny. 

Bd za szybko to też uciekną bo im się szybko znudzi :)

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Bd za szybko to też uciekną bo im się szybko znudzi :)

W tym momencie jest tak że uciekaja bo nie za szybko,tylko uciekają bo za trudno ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

to racja, drop i ulepszanie eq powyzej 190 to jakas patologia

wiadomo, ze to ostatnie eq, ale chociaz TROCHE mogliby to poprawic..

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

W tym momencie jest tak że uciekaja bo nie za szybko,tylko uciekają bo za trudno ;)

to racja, drop i ulepszanie eq powyzej 190 to jakas patologia

wiadomo, ze to ostatnie eq, ale chociaz TROCHE mogliby to poprawic..

Popracujemy w takim razie nad tym, aby było łatwiej i ludzie nie mieli takiego problemu.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Polecam mnostwo ludzi nawet nie ma gdzie expic :D

League of Legends - ******** :)

Smite - PoziomkA90

Metiny -  PoziomkA, Krejzolka

Krejzi, CrazyCarrie :)

Zapomniana  ;3

Opublikowano

Polecam mnostwo ludzi nawet nie ma gdzie expic :D

To prawda, ja expie tylko wczesnie rano, bo w dzień nie ma się gdzie ruszyc.

Co do zuo to powinno sie odbywac czesciej ;> Nie dorabiamy sie kosmicznych ilosci ulepek i kasy, a zabawy przy tym jest duuuzo.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Popracujemy w takim razie nad tym, aby było łatwiej i ludzie nie mieli takiego problemu.

Szkoda że dopiero teraz jak ludzie tyle potracili że juz sie odechciało ;)

Ja strzaciłem na sama zbroje od W do L ponad 5k każdej perły i 250kkk i co? Nie ulepszyło :)

Niestety koncze tu gre,3majcie sie bo fajnie sie grało ale na 190 gra zmieniła sie harda,papa

79160594027661829163.png

Opublikowano

Mogli by ogarnąć te lagi na serwerze. Odkąd jest ta mapa eventowa to laguje tak, ze co chwile Cie cofa i nic sie k***a nie da robić -.-'

Opublikowano

Według mnie nie powinni zmieniać tego ulepszania bo i tak już było poprawiane, zmienią i tak znów będzie płacz żeby zmieniać i tak w kółko. Nie jednemu się już udało wbić nawet po 2 sety zbr i broni tylko trzeba chciec i mieć chęci do tego a nie wbijać na forum i płakać o jakieś zmiany które naprawdę są zbędne, ja rozumiem że może być ciężko ale jak coś chcę się osiągnąć to trzeba zapierdalać prosta sprawa

//

Opublikowano

Mogli by ogarnąć te lagi na serwerze. Odkąd jest ta mapa eventowa to laguje tak, ze co chwile Cie cofa i nic sie k***a nie da robić -.-'

Jesli masz wooden pc oraz wooden internet to nie masz co sie dziwic. Ja gram teraz na kumpla koncie i zero laga. :v

201dzc.png

Opublikowano

Szkoda że dopiero teraz jak ludzie tyle potracili że juz sie odechciało ;)

Ja strzaciłem na sama zbroje od W do L ponad 5k każdej perły i 250kkk i co? Nie ulepszyło :)

Niestety koncze tu gre,3majcie sie bo fajnie sie grało ale na 190 gra zmieniła sie harda,papa

Nom, racja.

wstępnie własnie z tym 100% dropem szlachetnych pereł mogliby zacząć, bo będziemy wiedzieli ile razy go zrobić, oprócz tego, że i tak już każdy goz robił pewnie z 200 + razy.

Według mnie nie powinni zmieniać tego ulepszania bo i tak już było poprawiane, zmienią i tak znów będzie płacz żeby zmieniać i tak w kółko. Nie jednemu się już udało wbić nawet po 2 sety zbr i broni tylko trzeba chciec i mieć chęci do tego a nie wbijać na forum i płakać o jakieś zmiany które naprawdę są zbędne, ja rozumiem że może być ciężko ale jak coś chcę się osiągnąć to trzeba zapierdalać prosta sprawa

Wszystko w sumie też byłoby git, gdyby nie te biżu, na które trzeba jeszcze więcej pereł i w dodatku te kopyta, które są ewenementem na tym serwerze.

Opublikowano

Jesli masz wooden pc oraz wooden internet to nie masz co sie dziwic. Ja gram teraz na kumpla koncie i zero laga. :v

To że masz niedojebanie mózgowe to nie moja wina ;/

Opublikowano

To jest tak specjalnie zrobione że bm na 195 bije we mnie po 20k skillem co 4/5 sekund a ja mentalem w niego z takim samym eq,lvlem i misjami tylko 16k krytem z duchowego?  :huh:

@Terios.pl

Jest ban za to że chce dać yang za smy na innym serwerze lub itemy cs go ? Pytam o yang,bo mniejsze prawdopodobienstwo kradzieży niz w wypadku eq/całego konta ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

osobiscie chcialbym sie pozegnac z serwerem

zapewnil mi kilka dni fajnej zabawy, ale powoli staje sie to monotonia

exp zwalnia, zeby kupic is'a musialbym przysiedziec na metinach i zarabiac

exp jak to exp na kazdym serwerze- monotonia- pelerynki i spacja

jak juz dobijemy ten lvl to trzeba latac na bosy, metki i dungeony zeby miec czym ulepszac eq/na czym zarabiac

i taki jest ten serwer

nie ma kilku konkretnych rzeczy tylko sa dwie kategorie

drop, drop i jeszcze raz drop zeby miec za co ulepszac eq

drop, drop, drop i licz na to, ze za zarobione yangi kupisz gotowego eq, ktorego jest stosunkowo niewiele nieliczac nieprzerobionego eq perf/nie perf

praktycznie cala gre jest nudno, do 110 nie ma na czym zarabiac potem na mapce 110/dungu 110 mozna zarobic wpizdu kokosow tj; dung110=perly, a mapka110=legendarne pisma

sam na tych pismach zarobilem na cale eq, alchemie, kolekcjonerow itp

dzieki za mila gre, jutro sellam eq

ps. @Terios.pl zablokuj w koncu te cheaty xD

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

osobiscie chcialbym sie pozegnac z serwerem

zapewnil mi kilka dni fajnej zabawy, ale powoli staje sie to monotonia

exp zwalnia, zeby kupic is'a musialbym przysiedziec na metinach i zarabiac

exp jak to exp na kazdym serwerze- monotonia- pelerynki i spacja

jak juz dobijemy ten lvl to trzeba latac na bosy, metki i dungeony zeby miec czym ulepszac eq/na czym zarabiac

i taki jest ten serwer

nie ma kilku konkretnych rzeczy tylko sa dwie kategorie

drop, drop i jeszcze raz drop zeby miec za co ulepszac eq

drop, drop, drop i licz na to, ze za zarobione yangi kupisz gotowego eq, ktorego jest stosunkowo niewiele nieliczac nieprzerobionego eq perf/nie perf

praktycznie cala gre jest nudno, do 110 nie ma na czym zarabiac potem na mapce 110/dungu 110 mozna zarobic wpizdu kokosow tj; dung110=perly, a mapka110=legendarne pisma

sam na tych pismach zarobilem na cale eq, alchemie, kolekcjonerow itp

dzieki za mila gre, jutro sellam eq

ps. @Terios.pl zablokuj w koncu te cheaty xD

a co Ty oczekujesz wiecej od Metina? nie ma w Metinie co robic xD

201dzc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...