Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Odrazu powiem ,że nie czytałem wszystkich komentarzy ale mógłby ktoś wyjaśnić mi szczegółowo jak to jest z biżuterią do Expa. Czy ja się przerabia pokolei od antycznej itp czy od smoczej. Jeśli od antycznej to skąd mam ją wziąć bo mam slot antycznej Biżuterii ale nie mogę z nią nic zrobić. Dzięki za odpowiedź. Podaruję symbolicznie plusikiem.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam! Odrazu powiem ,że nie czytałem wszystkich komentarzy ale mógłby ktoś wyjaśnić mi szczegółowo jak to jest z biżuterią do Expa. Czy ja się przerabia pokolei od antycznej itp czy od smoczej. Jeśli od antycznej to skąd mam ją wziąć bo mam slot antycznej Biżuterii ale nie mogę z nią nic zrobić. Dzięki za odpowiedź. Podaruję symbolicznie plusikiem.

Biżuterie do expa dropisz na ww z niebieskiej śmierci i potem przerabiasz na wyższe poziomy, antycznej nie przerabia się. :)

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Wy też macie takie lekkie lagi na teriosie ?

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Pięknie chodzi ^^ Lagi jedynie w M1 - CH1, ale to chyba każdy tak ma :D

Opublikowano

Warto zaczynać? 

Warto. Graczy gra masa, klepy o spoty czasem w 15 osób, bugów nie dostrzegłem przez ponad miesiąc gry.

Jedyna sprawa że ukradli mi EQ, ale cóż.. Ludzie nie umieją pracować na coś, kombinują zawsze.

Łatwy drop bo dungeony, exp też nie wymagający, pvp zależy w dużej mierze od Twojego czasu, co jest duży plusem. 

Nie pokona Cię w PVP gówno które gra 20h jak grałem 120h, chyba że traciłeś czas na stanie w M1.

Podeśle SS'y z miast w godzinie nocnej (z teraz) 

Shinsoo: http://snag.gy/t3xu9.jpg

Jinno: http://snag.gy/pcsBz.jpg

Więc graczy nie brakuje. Zapraszam.

Opublikowano

Moim zdaniem (tak jak ktoś wcześniej pisał) powinni wyjebać te perły zwykłe ze smoka, a dać te 100% na drop szlachetnych. Wtedy tamte perły robią się cenniejsze, a i nie w*****a ulepszanie przy pomocy szlachetnych, bo wiemy ile mamy wylatać na ulepszenie.

Dodatkowo przypominam, żebyście zwiększyli drop krętych. Mam nadzieję, że dzisiaj ta przerwa.

Opublikowano

Moim zdaniem (tak jak ktoś wcześniej pisał) powinni wyjebać te perły zwykłe ze smoka, a dać te 100% na drop szlachetnych. Wtedy tamte perły robią się cenniejsze, a i nie w*****a ulepszanie przy pomocy szlachetnych, bo wiemy ile mamy wylatać na ulepszenie.

Dodatkowo przypominam, żebyście zwiększyli drop krętych. Mam nadzieję, że dzisiaj ta przerwa.

Nie powinni usuwać zwykłych,dobry zarobek na tym jest ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jeszcze wczoraj grałem normalnie , a dzisiaj ciągle mam brak odpowiedzi . Odpalam grę i gdy już mam "zostaniesz połączony" dostaje brak odpowiedzi , po chwili przenosi mnie do ekranu wyboru postaci. Wybieram postac i przy ładowaniu jest już koniec "brak odpowiedzi" i dalej nic się nie dzieje .

Opublikowano

To wina z Twojej strony, ja wszedøem na kolegi konto teraz i smiga prawidlowo.

Na innych privach nie mam takich problemów ze mam lekki lagi

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Nie powinni usuwać zwykłych,dobry zarobek na tym jest ;)

Powinni, bo lepiej lecą te kolorowe od szlachetnych. 

Potem będziecie płakać, że red perły gówno kosztują. 

Tak jak kolega wyżej napisał, wywalcie te zwykłe perły z berana i zróbcie 100 % na szlachetne. Każdy będzie wiedział ile dropnie, teraz przy około 250 smokach zrobiłem tylko broń na L. 

Chyba, że chcecie robić po 1k smoków na eq :) 

Opublikowano

Powinni, bo lepiej lecą te kolorowe od szlachetnych. 

Potem będziecie płakać, że red perły gówno kosztują. 

Tak jak kolega wyżej napisał, wywalcie te zwykłe perły z berana i zróbcie 100 % na szlachetne. Każdy będzie wiedział ile dropnie, teraz przy około 250 smokach zrobiłem tylko broń na L. 

Chyba, że chcecie robić po 1k smoków na eq :)

250x na smoka by tylko bron zrobic? :D

Gorzej niz pl o.O

Razador czy dung 110?

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Gorzej niz pl o.O

Razador czy dung 110?

Dunga 110 szybciej robisz, lecz bardziej polecam wbić 140 i nemere. 

Hełmofon spaliłem już 11 raz po 200 pereł na 1 ulepszenie :) 

W Bonuswitcherze nie ma możliwości ustawienia bonusu 'Szybkość ruchu'. Proponuję to naprawić :)

Po co Tobie bon na szybkość ruchu?

Opublikowano

Po co Tobie bon na szybkość ruchu?

Do expa się przydaje, bo i tak nie ma innego bonu do wsadzenia, więc można to wbić :)

Poza tym co za różnica do czego? Nie ma bonu w BSie, więc jest to jakiś błąd i przydałoby się to naprawić.

Opublikowano

Gorzej niz pl o.O

Razador czy dung 110?

Lepiej dungeon 110 bo robisz 3-4 minuty, ja tak robiłem. A w nim po 7x pereł, legendarne pamiętniki itd.

201dzc.png

Opublikowano

W Bonuswitcherze nie ma możliwości ustawienia bonusu 'Szybkość ruchu'. Proponuję to naprawić :)

To nie jest błąd. Specjalnie tego nie ma tam bo to zbędny bonus.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...