Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopaki co to za wirusiki dodaliście?

Nie ma żadnych wirusów, proponuje zmienić Antywirusa.

Macie zamiar zwiekszyc spoty w v2 xD? juz na PLU sa wieksze

Masz V3 przecież i ile tam chcesz expić? 75 wbija się w 30 minut.

T9S9sNO.png

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma żadnych wirusów, proponuje zmienić Antywirusa.

Masz V3 przecież i ile tam chcesz expić? 75 wbija się w 30 minut.

Można sprzedawać yang za paysafecard? To nie jest PLN,ale lepiej sie spytam

79160594027661829163.png

Opublikowano

Witam z tej strony VllP aka fearless aka hakier aka CllP'u aka Szczekownia itp.

Proszę mi nie ksuc na spotach ! To nie ja byłem na tym filmiku :( to gracz o nicku DeeJay się podszył pode mnie :D

P.S

Niezły troll z tego wyszedł jakim idiotą trzeba być żeby dac się w takie cos wkrecic xD Koleś jeszcze zrobił normalnie przelew w ciemno ahhahahahahahhaha xD

Tak jak mówiłem to nie mój głos i to nie ja ! Ale troll epicki haha . Tak na marginesie uber groźby policja tez sa karalne :)

Opublikowano

Avasta używam od kilku lat i nie miałem do tej pory problemów. Wszystki hulało i przed chwilą przy próbie włączenia serwera zablokował złośliwy plik w run.exe. Coś zmienialiście?

Opublikowano

Avasta używam od kilku lat i nie miałem do tej pory problemów. Wszystki hulało i przed chwilą przy próbie włączenia serwera zablokował złośliwy plik w run.exe. Coś zmienialiście?

Mozliwe ze to keylogger a my o tym nic nie wiemy kappa

Dobra koniec zartow smieszkow xDD ale zbalansujcie te postacie jebane bo to smiesznie sie robi w tym m1 :D za tydzien dwa co 2 postac to bedzie sura bm :D albo ninja dagger xD

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Witam z tej strony VllP aka fearless aka hakier aka CllP'u aka Szczekownia itp.

Proszę mi nie ksuc na spotach ! To nie ja byłem na tym filmiku :( to gracz o nicku DeeJay się podszył pode mnie :D

P.S

Niezły troll z tego wyszedł jakim idiotą trzeba być żeby dac się w takie cos wkrecic xD Koleś jeszcze zrobił normalnie przelew w ciemno ahhahahahahahhaha xD

Tak jak mówiłem to nie mój głos i to nie ja ! Ale troll epicki haha . Tak na marginesie uber groźby policja tez sa karalne :)

Pokaż mi paragraf kodeksu karnego który mówi o informowaniu kogoś o tym ze doniesie się lub wytoczy proces komuś kto rzekomo złamał prawo.

Co do całej sytuacji z policją wszyscy dobrze wiemy że podatków od servera nie odprowadzają.

I swiadczenia uslug jako administratorzy servera tez "zalegalizować" nie mogą bo pliki metina są kradzione i kazdy priv nie jest legalny.

Ale...

Jeśli admin ma łeb na karku to mógł itemshop zarejstrowac jako kupowanie kont vip na forum i widnieć jako administrator tego właśnie forum, nie wspominajac o dodatkowych nagrodach za wykupienie tego vipa, i wtedy już podrzeganie o popełnieniu jakiegoś czynu czy wgl oczernianie, przedstawianie fałszywych informacji o kimś i podszywanie sie może być podstawą do wytoczenia procesu.

Nie jestem jakimś adwokatem ale na chłopski rozum tak to właśnie wygląda.

A i nawet jesli, to dobrze wiemy ze uberowi ani wgl administracji nie bedzie sie chcialo i nie bedzie sie oplacalo bawić w policje i sądy przez randomowego gracza (bez urazy kat ale taka jest prawda).

Koszty sądowe ktoś musi pokryć, do sądu trzeba sie udać itd itd itd.

Reasumując napiszcie jakies oswiadczenie na stronie czy gdzies ze to fake, nagrajcie ubera porównując z głosem kata zeby zaden gracz nie mial watpliwosci w cudzysłowiu zamknijcie temat i nie komentujcie tego wiecej.

Wdając sie w spory z graczami tracicie na renomie, takie jest moje zdanie.

@topic, Ale drogi is macie tak dzisiaj sprawdzilem xD Chyba jednak zrezygnuje z finansowego wspierania waszego projektu.

A i druga sprawa, troche kijowo ze robiac eq do expa musze przerabiac buty do pvp bo sa duzo lepsze niz te które docelowo są do expa, moglibyscie dac wartosc ataku albo % na potwory do butów pvm. Bo tak to wygląda na troche niedopracowane.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Pokaż mi paragraf kodeksu karnego który mówi o informowaniu kogoś o tym ze doniesie się lub wytoczy proces komuś kto rzekomo złamał prawo.

Co do całej sytuacji z policją wszyscy dobrze wiemy że podatków od servera nie odprowadzają.

I swiadczenia uslug jako administratorzy servera tez "zalegalizować" nie mogą bo pliki metina są kradzione i kazdy priv nie jest legalny.

Ale...

Jeśli admin ma łeb na karku to mógł itemshop zarejstrowac jako kupowanie kont vip na forum i widnieć jako administrator tego właśnie forum, nie wspominajac o dodatkowych nagrodach za wykupienie tego vipa, i wtedy już podrzeganie o popełnieniu jakiegoś czynu czy wgl oczernianie, przedstawianie fałszywych informacji o kimś i podszywanie sie może być podstawą do wytoczenia procesu.

A i nawet jesli, to dobrze wiemy ze uberowi ani wgl administracji nie bedzie sie chcialo i nie bedzie sie oplacalo bawić w policje i sądy przez randomowego gracza (bez urazy kat ale taka jest prawda).

Reasumując napiszcie jakies oswiadczenie na stronie czy gdzies ze to fake, nagrajcie ubera porównując z głosem kata zeby zaden gracz nie mial watpliwosci w cudzysłowiu zamknijcie temat i nie komentujcie tego wiecej.

@topic, Ale drogi is macie tak dzisiaj sprawdzilem xD Chyba jednak zrezygnuje z finansowego wspierania waszego projektu.

A i druga sprawa, troche kijowo ze robiac eq do expa musze przerabiac buty do pvp bo sa duzo lepsze niz te które docelowo są do expa, moglibyscie dac wartosc ataku albo % na potwory do butów pvm. Bo tak to wygląda na troche niedopracowane.

IDŹ NA ADWOKATA! HAHA, AŻ CI LAJKA ZA TO DAM xD

@topic 

Łatwo ugrac ninja?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

IDŹ NA ADWOKATA! HAHA, AŻ CI LAJKA ZA TO DAM xD

@topic 

Łatwo ugrac ninja?

Ninja bije tak jak bodziak z aura a skille ma 2xrazy mocne od mentala :D.Powiem tak :D expienie to tu jest meczace szczegolnie na 100-140 :D od 100-110 musisz miec spota tego duzego bo bez niego bedziesz to wbijal 4 razy wolniej xD ,od 110 sa tylko 2 czy 3 spoty do expienie reszta to jakies gowno co leci po 00.000001% na 130 tak leci wolno ale co tam sa tylko 2 spoty gdzie mozna expic normalnie

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Nie polecam serwera.

Dlaczego??/

- od 180 lvl praktycznie gra kończy się na 24/7 chodzeniu na smoka

- pali w chuy eq 190 np: Spaliłem branse na L koło 47x... Tak 47x.. Z czego na kazde ulep wymaga po 200x każdej perły [przy czym nie zawsze lecą szlachetne] Ale co jest najlepsze to to że to dopiero 1 itemek :) A gdzie reszta? Jak by nie patrzeć fajny prezent bym sobie sprawił jak do Gwiazdki miał bym All -.- Wręcz żenujące :)

- procent ulepszenia jest 25% hmm ale żeby aż tyle razy paliło??? Monotonne codzienne latanie na smoka. Od 2 tygodni chodziłem dropiłem i co?? Chuya z tego mam dalej bransy jak i kolców nie zrobiło..

- Mental strasznie słaba postać w pvp od 190 przy eq 190.. (Body bije wir 2/3x więcej niż Mental Duchowe)

- Serwer przeważnie polega na hitach....

Reasumując całość..

Poświęciłem 2 tygodnie na dropienie pereł (Szlachetnych). Gdy już sporą sumę nadropiłem, postanowiłem wziąć się za ulepszanie Eq...

Wiec przez te 2 tygodnie zrobiłem 2ręke na 195L- Zbr. 195L Branse 190W- przy czym jak mówiłem spaliłem ja koło 47x..

Gra traci sens od 180++ Jeśłi komuś sprawia frajda całymi dniami spędzać czas na SMOKU!! To właśnie ten serwer jest dla niego...

Serwer w porównaniu do Arianea.eu, Invoria.pl  jest po prostu dnem.... W prezce niby Easy- owszem Easy/Medium z EXPEM, lecz musicie posiadać full IS'a-- Ulepszanie eq od 190-Hardcorowe.  Serwer głownie zbudowany an IS. Owszem zdobędziesz w grze za yangi, lecz znajdują sie tacy Idioci co muszą wydać kase na IS- przy czym dorabiają Team za bezmyślność

Wiele ludzi tu na pewno się  z mną zgodzi.  Topka posprzedawała konta ze względu zbyt dużego czasu dropienia jak i balansu klas.(powtarzam od 190lvl wszystko wychodzi) Dodam Iż 2 ręka jest wgl nie potrzebna na serwie:) Różnica pomiędzy Mieczem a 2 ręką w zadanym dmg wynosi-- Uwaga będzie pierdolnięcie [200]- {hity,skile]

Nic dodać nic ująć. Poświeciłem miesiąc na ten serwer i dalej nie posiadam full eq 190 na L( raptem 3 itemki)...

Czy nie lepiej było by gdyby był racjonalny balans klas?? Nie lepiej było by zrobić w miare syzbko Eq na 1 postać?? Po co?? Po to że np poświecił bym czas na koleina i koleina klase?? To właśnie wtedy gra sprawia przyjemność. Tu tej przyjemności nie znajdziecie!

Żygać mi się już chce tym dropieniem.. Z czego w chuy pali, nie ma dropu szlachetnych... Wyszło mi to już Uszami...

Pozdrawiam. I to na tyle w temacie..

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Nie polecam serwera.

Dlaczego??/

- pali w chuy eq 190 np: Spaliłem branse na L koło 47x... Tak 47x.. Z czego na kazde ulep wymaga po 200x każdej perły [przy czym nie zawsze lecą szlachetne] Ale co jest najlepsze to to że to dopiero 1 itemek :) A gdzie reszta? Jak by nie patrzeć fajny prezent bym sobie sprawił jak do Gwiazdki miał bym All -.- Wręcz żenujące :)

- procent ulepszenia jest 25% hmm ale żeby aż tyle razy paliło??? Monotonne codzienne latanie na smoka. Od 2 tygodni chodziłem dropiłem i co?? Chuya z tego mam dalej bransy jak i kolców nie zrobiło..

- Mental strasznie słaba postać w pvp od 190 przy eq 190.. (Body bije wir 2/3x więcej niż Mental Duchowe)

Reasumując całość..

Poświęciłem 2 tygodnie na dropienie pereł (Szlachetnych). Gdy już sporą sumę nadropiłem, postanowiłem wziąć się za ulepszanie Eq...

Wiec przez te 2 tygodnie zrobiłem 2ręke na 195L- Zbr. 195L Branse 190W- przy czym jak mówiłem spaliłem ja koło 47x..

Gra traci sens od 180++ Jeśłi komuś sprawia frajda całymi dniami spędzać czas na SMOKU!! To właśnie ten serwer jest dla niego...

Serwer w porównaniu do Arianea.eu, Invoria.pl  jest po prostu dnem.... W prezce niby Easy- owszem Easy/Medium z EXPEM, lecz musicie posiadać full IS'a-- Ulepszanie eq od 190-Hardcorowe.  Serwer głownie zbudowany an IS. Owszem zdobędziesz w grze za yangi, lecz znajdują sie tacy Idioci co muszą wydać kase na IS- przy czym dorabiają Team za bezmyślność

Wiele ludzi tu na pewno się  z mną zgodzi.  Topka posprzedawała konta ze względu zbyt dużego czasu dropienia jak i balansu klas.(powtarzam od 190lvl wszystko wychodzi)

Nic dodać nic ująć. Poświeciłem miesiąc na ten serwer i dalej nie posiadam full eq 190 na L( raptem 3 itemki)...

Czy nie lepiej było by gdyby był racjonalny balans klas?? Nie lepiej było by zrobić w miare syzbko Eq na 1 postać?? Po co?? Po to że np poświecił bym czas na koleina i koleina klase?? To właśnie wtedy gra sprawia przyjemność. Tu tej przyjemności nie znajdziecie!

Żygać mi się już chce tym dropieniem.. Z czego w chuy pali, nie ma dropu szlachetnych... Wyszło mi to już Uszami...

Swieta racja ale oni pewnie nic nie zrobia :) 135 dagger sklada jak chce mentala 135 :D duchowe przy 200 luda na 135 w ninje 13k wtf? on mi oddaje 30k :D hity z 10k xDD??

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Nie polecam serwera.

Dlaczego??/

Reasumując całość..

Wiele ludzi tu na pewno się  z mną zgodzi.  Topka posprzedawała konta ze względu zbyt dużego czasu dropienia jak i balansu klas.(powtarzam od 190lvl wszystko wychodzi) Dodam Iż 2 ręka jest wgl nie potrzebna na serwie:) Różnica pomiędzy Mieczem a 2 ręką w zadanym dmg wynosi-- Uwaga będzie pierdolnięcie [200]- {hity,skile]

z tego powodu tez przestalem grac  ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak ja lubię pisać takie rzeczy, szczególnie, że dzisiaj cały dzień były dyskusje z zespołem i jak zabieram się za podsumowanie, to wy piszecie o tym jakie są plany.

Szczególnie, że nie jesteśmy ślepi i nie lubimy być porównywani do innego serwera. Jeżeli coś jest źle zrobione są skargi to staramy się to poprawić, tak samo jest w tym przypadku.

Tak w skrócie powstały 2 tematy na naszym forum, linki znajdziecie niżej.

Pierwszy z nich dotyczy zmian dotyczących ekwipunku na 190 poziom oraz berana. Drugi temat dotyczy balansu klas oraz przedmiotów z nim związanych.

Temat pierwszy zawiera w sobie ankietę, więc możecie tam się udzielać i napisać co myślicie o naszym pomyśle.

http://forum.terios.pl/index.php?/topic/3223-ekwipunek-190-poziom-drop-z-berana/ 

http://forum.terios.pl/index.php?/topic/3226-balans-klas-teriospl/ 

Kiedy już wspólnie zadecydujemy o tych sprawach zostaną one wcielone (około 3 dni).

Do tego czasu poprawimy inne błędy na serwerze i postaramy się kilka rzeczy dodać (Wasze sugestie).

Na weekend znowu szykujemy kolejne Eventy.

T9S9sNO.png

Opublikowano

To tak w butach smoka nie dziala omdlenie :D.Zwiekszyc dmg mentala zmiejszyc dmg ninji polecam sami sobie sprwadzcie jak ninja 135 kladzie mentala 135 z palcem w dupie :D.Ulepszyc buty smoka po co 8 omdelnia ktore nie dziala o,o ? wiekszosc ludzi robi sobie buty na 165 albo wyzej do expa bo daja wartosc ataku.Zwiekszenie expa :D szczegonie od 105 do 150.450p8r.jpg czemu ta osoba jeszcze bana nie dostala?.Jesli postawie sobie konto np na mapce od 90lv wsadze sobie w spacje np 2 zlote pobiore auto klickera zeby sam pelerynki odpalal to za to jest ban?

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Co ludziom po waszych Eventach obiecankach i cacankach?

1 co to macie się wziąść za BALANS KLAS!! + ZROBIENIE EQ+DROP SZLACHETNYCH.

Oczywiste że to jest ważniejsze! A nie jakies drobne poprawki.. Leci w chuya i to grubo!!!

Ty żartujesz, czy czytać nie potrafisz?

Polecałbym na początek słownik języka polskiego.

450p8r.jpg

Dostała już bana na wszystkie konta.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Moim zdaniem.

Zrobiliście już jeden balans! Co wyszedł wam do dupy.

Dziwne że dopiero teraz to zauważyliście? -.- Czy czasami nie jest Tak" Balans KLas- Testowania Balansu- Wpuszczenie go w obieg?

Robiąc balans nic nie testowaliście, bądź źle się do tego zabieracie.

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Ty żartujesz, czy czytać nie potrafisz?

Polecałbym na początek słownik języka polskiego.

450p8r.jpg

Dostała już bana na wszystkie konta.

Ja nie wiem co wy chcecie kombinować z tym beranem i EQ na 195 przecież sporo osób wam piszę (nawet była propozycja na forum) i all było na tak. Żebyście usunęli (Krwawe, nieb oraz Białe) a dodali 100% na drop szlachetnych pereł + zwiększyć drop krętych. I jeszcze decyzje podejmiecie za 3 dni i co mamy teraz wejść na serwer i patrzeć na kowala ? bo wątpię żeby ktoś EQ robił, skoro macie w planach nawet 20% zwiększyć ulepszenie. 

xD 

Opublikowano

Ale...

A teraz spojrzmy na to z drugiej strony. Po cholere ten koles wrzucał t na YT i rozgłośnił ? Typ nie był podstawiony, on serio w to uwierzył i dał sie w taki banalny sposob strollowac, przeciez słychac nawet podczas tej rozmowy jak Karmelek, JAGERMEISTER sie smieja i pies kata szczeka xD no litosci :D Ten bałwan sie opierał tylko na nazwie kanału TERIOS i zmienionym nicku kata na HA Uber co moze kazdy zrobic :D

Jak trzeba byc pozbawionym ilorazu ( a moze iloczynu) IQ zeby zrobic przelew w ciemno na dodatek :D I z mojego punktu widzenia to wiecej szkod narobił ten koleś nagrywajac to i wrzucajac na YT ( bo dostał bana przed wejsciem na tego ts za handel PLN w grze wiec pewnie chciał sie zemscic i miec jakies ''dowody'') niż sam kat ktory dla beki zmienił sobie nick na Uber, ile jest nickow ''IsamuXpompa'', czy Szymek za takie cos straszy ze sprawa jest w toku i na policji ? :D kat jak to kat lubi robic jajca ale za takiego trolla to powinien dostać nobla :D

Uber napisałes ze to ''kat'' wrzucił tą rozmowe na YT co nie jest prawda :) On to zrobił w swoim ''zaciszu'' na prywatnym TS.

Nawet nie był swiadomy ze koleś da sie tak wkrecic i wezmie to na powaznie...

Nie bronie kata, w suumie on i tak ma wylane na renome w necie bo juz dawno z tym skonczył.

Z tym ''bedziemy wiedziec z ziomkami kogo lac na sunrise'' tez było genialne xD

Mysle ze gdybyscie naprawde kata spotkali to mało kto z was odwazyłby sie pisnąć :D

Bo jak kazdy wie wiekszosc graczy Metina to Okularnik 145cm wzrostu i 38kg .

Wiekszsc z was latałaby jak mokre przescieradło rozwiane na wietrze po spotkaniu z wirujaca pieta i balaszcze lotnej od dzika czyt.kata

kat pozdrowienia do więzienia  #Juz_drugi_raz :D

Opublikowano

Chłopaki robili beke z gościa na jakimś prywatnym teamspeak'u a gość uwierzył i wrzucił do na youtuba xDD

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...