Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć,

W związku z tym, że większość graczy domaga się od nas wyjaśnienia odnośnie spreparowanego dowodu jakim jest filmik wrzucony na youtube przez niejakiego LordKrissa - wrzucamy oficjalnie oświadczenie ażeby nikt nie miał co do nas wątpliwości. 

Osoby, które mszczą się na serwerze mają nie równo pod głową. Jej główny twórca, znany w sieci jako "Kat" próbuje zarzucić nam sprzedaż dóbr serwerowych za PSC oraz pieniądze. Sprawa jest o tyle śmieszna, że w sieci udostępnił filmik, na którym rzekomo miała znajdować się moja osoba (Uber), która coś komuś sprzedaje za pośrednictwem jakiegoś prywatnego Teamspeaka. Nasza administracje nie posiada żadnego prywatnego Teamspeaka, nie bywa na innych teamspeakach oprócz ts-lol.pl i nie sprzedaje niczego na serwerze za realnie pieniądze poza systemem.

Sprawa zniesławienia i kłamstw przedstawionych w filmie (podszywanie się pod administratora, zniesławienie mojej osoby, przedstawianie i kierowanie fałszywych oskarżeń w moją stronę) została już dziś zgłoszona na policję. Dalej sprawa trafi z powództwa cywilnego do sądu za zniesławienie (art. 212 § 1 k.k.) (ex. rozsyłanie nieprawdziwych plotek, fałszywa propaganda). wink.png

Pozdrawiamy, życzymy miłego poniedziałku. Nie wierzcie w plotki, które słyszycie, to tylko ludzie, którzy zazdroszczą nam sukcesu i próbują nam zaszkodzić. smile.png

T9S9sNO.png

Opublikowano

Cześć,

W związku z tym, że większość graczy domaga się od nas wyjaśnienia odnośnie spreparowanego dowodu jakim jest filmik wrzucony na youtube przez niejakiego LordKrissa - wrzucamy oficjalnie oświadczenie ażeby nikt nie miał co do nas wątpliwości. 

Osoby, które mszczą się na serwerze mają nie równo pod głową. Jej główny twórca, znany w sieci jako "Kat" próbuje zarzucić nam sprzedaż dóbr serwerowych za PSC oraz pieniądze. Sprawa jest o tyle śmieszna, że w sieci udostępnił filmik, na którym rzekomo miała znajdować się moja osoba (Uber), która coś komuś sprzedaje za pośrednictwem jakiegoś prywatnego Teamspeaka. Nasza administracje nie posiada żadnego prywatnego Teamspeaka, nie bywa na innych teamspeakach oprócz ts-lol.pl i nie sprzedaje niczego na serwerze za realnie pieniądze poza systemem.

Sprawa zniesławienia i kłamstw przedstawionych w filmie (podszywanie się pod administratora, zniesławienie mojej osoby, przedstawianie i kierowanie fałszywych oskarżeń w moją stronę) została już dziś zgłoszona na policję. Dalej sprawa trafi z powództwa cywilnego do sądu za zniesławienie (art. 212 § 1 k.k.) (ex. rozsyłanie nieprawdziwych plotek, fałszywa propaganda). wink.png

Pozdrawiamy, życzymy miłego poniedziałku. Nie wierzcie w plotki, które słyszycie, to tylko ludzie, którzy zazdroszczą nam sukcesu i próbują nam zaszkodzić. smile.png

To powiem ci tyle albo wam ze LordKriss to jest j****y analfabeta :) (22lata) nie zna ortografi najwieksze gowno ethany:) kazdy ale to kazdy go tepil.Ten typ jest chory psychicznie lubi tyrac dziewczyny na tsie udaje koxa typu "jebac konfidentow" ale tak naprawde to anfalbeta :(.Na ethanie gdy server padal nikt juz z topki nie gral siedzialo na servie z 100 osob oglosil sie top1 acherem na servie :D jaral sie jak dziecko to powinno wyjasnic + jego giildia "Templars" teraz ma avalon cos takiego :/.Ja sie zastanawiam dlaczego ich nie zbanujecie albo usuniecie :D? te osoby nie powinny miec prawa do zycia :D

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

To powiem ci tyle albo wam ze LordKriss to jest j****y analfabeta :) (22lata) nie zna ortografi najwieksze gowno ethany:) kazdy ale to kazdy go tepil.Ten typ jest chory psychicznie lubi tyrac dziewczyny na tsie udaje koxa typu "jebac konfidentow" ale tak naprawde to anfalbeta :(.Na ethanie gdy server padal nikt juz z topki nie gral siedzialo na servie z 100 osob oglosil sie top1 acherem na servie :D jaral sie jak dziecko to powinno wyjasnic + jego giildia "Templars" teraz ma avalon cos takiego :/.Ja sie zastanawiam dlaczego ich nie zbanujecie albo usuniecie :D? te osoby nie powinny miec prawa do zycia :D

W sumie racja :) Jeden pachoł który przytakiwał to VIIIP który ma tutaj 190+ z tego co się nie mylę.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

WITAM, Z TEJ STRONY KAT.

koleżka, który grozi mi policją i sądem najwyższym naszym kochanym jest nieświadomy tego co pisze, tak myślę :D rozmawiałem z nim na tsie i chłopczyk ma 15 lat, matka go do sklepu ledwo co puszcza, a na policje chce iść :D czekam z niecierpliwością na przekaz sądowy :poop:

ten filmik to jakiś nieudacznik robił, który wszedł do nas na tsa i postanowiliśmy styrać mu łeb, uśmialiśmy się nieziemsko xD w metina nie gram jakieś 1,5 roku, więc wyjebane mam w ten i inne serwery, tylko pliiiiiiiiiiiiis niech policja nie przyjeżdża :(

harper i therd c**j wam w dupsko :rolleyes: :P :P

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

WITAM, Z TEJ STRONY KAT.

koleżka, który grozi mi policją i sądem najwyższym naszym kochanym jest nieświadomy tego co pisze, tak myślę :D rozmawiałem z nim na tsie i chłopczyk ma 15 lat, matka go do sklepu ledwo co puszcza, a na policje chce iść :D czekam z niecierpliwością na przekaz sądowy :poop:

ten filmik to jakiś nieudacznik robił, który wszedł do nas na tsa i postanowiliśmy styrać mu łeb, uśmialiśmy się nieziemsko xD w metina nie gram jakieś 1,5 roku, więc wyjebane mam w ten i inne serwery, tylko pliiiiiiiiiiiiis niech policja nie przyjeżdża :(

No to się chłopaki uśmiałem fajna zabawa żałosne to  było. Serwer polecam bo administracja to dzieci ;****

Opublikowano

WITAM, Z TEJ STRONY KAT.

ten filmik to jakiś nieudacznik robił, który wszedł do nas na tsa i postanowiliśmy styrać mu łeb, uśmialiśmy się nieziemsko xD w metina nie gramarrow-10x10.png jakieś 1,5 roku, więc wyjebane mam w ten i inne serwery, tylko pliiiiiiiiiiiiis niech policja nie przyjeżdża :(

Wait what?

Piszesz ze wszedl do was na tsa wiec sie z niegi posmialiscie, czyli mam rozumiec ze na codzien w nazwie waszego tsa widnieje terios, a Ty zmieniles nick na uber?

Lubisz jak sie wokól Ciebie dzieje i lubisz robic afery ale pomysl czasem o innych, gdyby na ten sam pomysl wpadl ktos bystrzejszy i mniej nieudolny moglby naprawde namieszac na serverze.

Chcesz to sie baw w robienie szumu i nakrecanie afer ale nie kosztem innych bo kiedys sam sie na tym przejedziesz.

@topic : Jaki jest najlepszy sposob na zarobek nie liczac komnaty smoka (180), cos na mniejszy lvl najlepiej?

rYD9JSA.png

Opublikowano

No to się chłopaki uśmiałem fajna zabawa żałosne to  było. Serwer polecam bo administracja to dzieci ;****

Dzieckiem jesteś Ty bo widzę Twoje gimbusiarskie zachowanie, ale co poradzisz, nic nie poradzisz.

201dzc.png

Opublikowano

Każdy w zespole powyżej rangi zwyczajnego Mistrza Gry ukończył dawno 18 lat.

Prowokacje zostawcie sobie na inne serwery, nie damy sobie renomy zepsuć przez bandę dzieciaków, którym się nudzi.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Każdy w zespole powyżej rangi zwyczajnego Mistrza Gry ukończył dawno 18 lat.

Prowokacje zostawcie sobie na inne serwery, nie damy sobie renomy zepsuć przez bandę dzieciaków, którym się nudzi.

Oczywiście i zdaję sobie z tego sprawę :). Ale w dalszym ciągu nie odpisałeś mi na moje pytanie wyżej zadane co z balansem postaci kochasiu :*** Serwer polecam xDD

Opublikowano

WITAM, Z TEJ STRONY KAT.

Tobie to już kompletnie ten tłuszcz przebił się do mózgu, że jesteś tak tępy.

Ile warte są warte pierścienie baronki? Mam ich chyba z 15, a nie wiem za ile je wystawić, o ile ktoś jeszcze kupuje.

Opublikowano

Tobie to już kompletnie ten tłuszcz przebił się do mózgu, że jesteś tak tępy.

Ile warte są warte pierścienie baronki? Mam ich chyba z 15, a nie wiem za ile je wystawić, o ile ktoś jeszcze kupuje.

100kk max, ale nikt ich raczej nie kupuje bo sporo ich leci ;) 

xD 

Opublikowano

Oczywiście i zdaję sobie z tego sprawę :). Ale w dalszym ciągu nie odpisałeś mi na moje pytanie wyżej zadane co z balansem postaci kochasiu :*** Serwer polecam xDD

Sorry, ale wyznajemy zasadę, że z debilami nie rozmawiamy, a po Waszej żałosnej akcji nie mam zamiaru odpowiadać na żadne pytania.

T9S9sNO.png

Opublikowano

@Terios.pl

Mam pytanie czy będzie na forum czy gdzieś coś takiego jak kalendarz eventów?

Czy planujecie kiedyś zrobić event na drop powiedzmy skrzynek nnn z których będą leciały jakieś specjalne pety/wierzch/kostiumy?  Bo z tego co zauważyłem tutaj są tylko raty/blaski/zuo

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Cholera jasna z kim ja teraz pojadę na Sunrise jak kat pójdzie do więzienia? :(

Btw. Uber działalność gospodarcza jaką jest ten serwer jest zarejestrowana? Złożyłeś wniosek o nadanie NIP? REGON?

Dlaczego śmiesz straszyć kogoś policją i sądem skoro sam z premedytacją nie odprowadzasz podatku i Twoja działalność jest nielegalna jak w 95% innych serwerów prywatnych?

Śmiech na sali, cymbał wbił na naszego TS i strolowali go koledzy i wielki płacz.

Kocham pomówienia słowne osób, które za przeproszeniem gówno się znają na śmiesznym bo śmiesznym ale naszym Polskim prawie. ;)

Kat trzymaj się, przed Sunrisem odwiedzę Cię w pace [*].

Piss yoł.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Btw. Uber działalność gospodarcza jaką jest ten serwer jest zarejestrowana? Złożyłeś wniosek o nadanie NIP? REGON?

Dlaczego śmiesz straszyć kogoś policją i sądem skoro sam z premedytacją nie odprowadzasz podatku i Twoja działalność jest nielegalna jak w 95% innych serwerów prywatnych?

Śmiech na sali, cymbał wbił na naszego TS i strolowali go koledzy i wielki płacz.

Kocham pomówienia słowne osób, które za przeproszeniem gówno się znają na śmiesznym bo śmiesznym ale naszym Polskim prawie. ;)

Piss yoł.

sunrise to na moich rewirach wiem kogo lac z ziomkami :).Looknij sobie na mape userów ;)

Ps. polecam serwer niezły exp,drop i na każdym lv jest co robić.

Admini normalni idzie pogadać,posmiać się i co najważniejsze są uczciwi i odpowiedzialni.znają się na rzeczy.

ps szkoda tylko ze ponizej 110 nie ma jak zarabiać.

mojasygnan.png

Opublikowano

Piss yoł.

Przyjacielu nie bawimy się jak niektórzy, bo długów nie chcemy mieć oraz Urzędu Skarbowego na plecach, więc odprowadzamy podatki :)

Sprawa nie dotyczy serwera, a zniesławienia Uber'a a to różnica.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Przyjacielu nie bawimy się jak niektórzy, bo długów nie chcemy mieć oraz Urzędu Skarbowego na plecach, więc odprowadzamy podatki :)

Sprawa nie dotyczy serwera, a niesławienia Uber'a a to różnica.

Koleś posłuchaj ja sobie tu jaja robiłem a ty to na serio :( no żal mi cie trochę ponieważ pisałem że dopiero pobrałem serwer i wbijam a tamtych kolesi co wtsawiali filmik itp to nie znam ani nie widziałem. Kurcze ja jestem po twojej stronie i źle zintepertowałeś to co pisałem wcześniej. Nic do ciebie nie mam ponieważ serwer mi się podoba i nawet wbiłem 50 lvl ;dd ale pytałem o balans postaci ? ;dd A tamtych typa tyo nie znam co robią sobie jaja z policją itp i szczerze gówno mnie to obchodzi :). Więc jeśli masz faktycznie te 18+ lat to zacznij myśleć jak facet z jajami a nie ja dzieciak 15+ . Oczywiście bez obrazy ziomek więc przepraszam jeśli odebrałeś moje posty inaczej . To jak odpowiesz mi na pytanie? <3 <3 <3

Opublikowano

Koleś posłuchaj ja sobie tu jaja robiłem a ty to na serio :( no żal mi cie trochę ponieważ pisałem że dopiero pobrałem serwer i wbijam a tamtych kolesi co wtsawiali filmik itp to nie znam ani nie widziałem. Kurcze ja jestem po twojej stronie i źle zintepertowałeś to co pisałem wcześniej. Nic do ciebie nie mam ponieważ serwer mi się podoba i nawet wbiłem 50 lvl ;dd ale pytałem o balans postaci ? ;dd A tamtych typa tyo nie znam co robią sobie jaja z policją itp i szczerze gówno mnie to obchodzi :). Więc jeśli masz faktycznie te 18+ lat to zacznij myśleć jak facet z jajami a nie ja dzieciak 15+ . Oczywiście bez obrazy ziomek więc przepraszam jeśli odebrałeś moje posty inaczej . To jak odpowiesz mi na pytanie? <3 <3 <3

Ty coś ćpiesz?

rYD9JSA.png

Opublikowano

Ale jak mamy myśleć inaczej? Jedynie kto tutaj podchodzi dziecinnie do sprawy to osoby, które wstawiły film i piszą tutaj posty dotyczącego tego, my podchodzimy poważnie do serwera i jak mówiłem chcecie sobie żarty robić to innego serwera szukajcie.

T9S9sNO.png

Opublikowano

sunrise to na moich rewirach wiem kogo lac z ziomkami :).Looknij sobie na mape userów ;)

Ps. polecam serwer niezły exp,drop i na każdym lv jest co robić.

Admini normalni idzie pogadać,posmiać się i co najważniejsze są uczciwi i odpowiedzialni.znają się na rzeczy.

ps szkoda tylko ze ponizej 110 nie ma jak zarabiać.

Lać? Proszę Cię hah. Chcesz to się ustawimy i pokolei mogę na Ciebie i Twoich "ziomków" się wylać ciepłym moczem ;3

Sprawa nie dotyczy serwera, a zniesławienia Uber'a a to różnica.

Nie jestem Twoim przyjacielem, a sprawa dotyczy zarówno kata jak i Króla Uber'a.

Nie lubię jak ktoś pieprzy głupoty. Jak można zniesławić osobę, która nie istnieje? Bo jesteś nikim Uber.

Jakbyś był osobom publiczną i ktoś by Cię zniesławił to rozumiem. Także skończ szkołę a gdy to zrobisz wtedy udawaj dorosłego.

;3

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Ale jak mamy myśleć inaczej? Jedynie kto tutaj podchodzi dziecinnie do sprawy to osoby, które wstawiły film i piszą tutaj posty dotyczącego tego, my podchodzimy poważnie do serwera i jak mówiłem chcecie sobie żarty robić to innego serwera szukajcie.

Czy ja to do słupa pisałem ? Powtórzę ci ostatni raz nie robie sobie zartów z serwera bo bardzo mi się podoba a kolesi którzy wstawiali filmik itp nie znam i nie chce znać oraz nie zamierzam poznawać i kij im w odbyt ;*** . Ja chcę się dowedzieć jak z balansem i kiedy jakiś event ? Wbiłem 50 lvl i podoba mi się serwer i nie mam zastrzeżeń i fajnie się gra a więc koleś jestem po twojej stronie a tamtych co robią sobie jaja to zgłoś i zacznij myśleć głową jak facet a nie jak dzieciak io czytaj dokładnie co pisze.

P.S Szukam spoko ziomków do Gildi ktoś chętny oczywiście TS3 obowiązkowy i posiadam swój serwer TS3 jak coś pisać !!!

Opublikowano

@Terios.pl

Mam pytanie czy będzie na forum czy gdzieś coś takiego jak kalendarz eventów?

Czy planujecie kiedyś zrobić event na drop powiedzmy skrzynek nnn z których będą leciały jakieś specjalne pety/wierzch/kostiumy?  Bo z tego co zauważyłem tutaj są tylko raty/blaski/zuo

ponawiam

dodatkowo pytam:

- gdzie znajde metka 60lvl? dawniej tylko dt a teraz gdzie sa te metki?

- Mistura madrosci (100% expa) za co to sie dostaje?

3b2cf76ad4ac5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...